Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Lån utan säkerhet

Ansök om lån upp till 600 000 kronor utan säkerhet. Vi jämför flera långivare åt dig och kan därmed ge dig det bästa låneerbjudandet anpassat till din ekonomi.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

  • Ålder över 20 år
  • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
  • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Vad innebär det att låna utan säkerhet?

Undrar du vad det innebär att låna utan säkerhet? För att förstå det måste man även förstå hur ett privatlån fungerar.

Oftast vill långivarna att du sätter någonting i pant, som säkerhet för att du ska kunna betala tillbaka lånet. Via vår tjänst på Axo Finans kan du låna utan säkerhet mellan 5 000 upp till 600 000 kronor. Banken eller långivaren litar då helt på att din ekonomiska situation klarar av att betala tillbaka lånet över tid.

Ett privatlån är alltså ett lån du får utan säkerhet.

Det innebär att långivarna inte kräver pant i någon form av värde i dina tillgångar. Det här är ett lån, som även du som inte äger något, kan ansöka om. Därmed behöver du bara uppfylla minimikraven för att söka lån via oss.

Så fungerar räntan på lån utan säkerhet

En man har tagit lån utan säkerhet och blickar ut över horisonten.

Räntan på privatlån kan vara något högre än till exempel på ett vanligt bolån, där banken eller långivaren kan ta din bostad som säkerhet. Långivarna gör detta som säkerhet för eventuella förluster om en kund inte betalar tillbaka, och detta gör banken eller långivaren genom att ha en något högre ränta. Räntan sätts likväl individuellt efter en kreditbedömning som utförts av utlånaren du får låneerbjudandet av.

Man pratar ofta om två typer av räntor när det handlar om lån: Den årliga nominella räntan och den effektiva räntan.

Nominell ränta

Den årliga nominella räntan är grundräntan på lånet. Den omfattar inte alla lånekostnader. Räntan är marknadsbaserad samtidigt som den sätts efter en individuell kreditvärdering, som gjorts av långivarna som värderar din situation samt kontrollerar din kredithistorik. Det innebär att vi inte kan uttala oss om vilken ränta du kommer erbjudas innan du skickat in din låneansökan.

Effektiv ränta

Man kan säga att den effektiva räntan består av den nominella räntan tillsammans med alla andra avgifter, som till exempel aviavgifter.

När långivarna sätter en ränta till dig som kund, görs det baserat på räntemarknaden och din individuella kreditvärdering. Det innebär att de bland annat tittar på din inkomst och eventuella betalningsanmärkningar. Om du har en hög inkomst, en låg total skuld samt en bra kreditvärdering kan du få en lägre ränta när du lånar pengar. Om du inte har det, kan en medsökande vara lösningen. På så vis kan ni få en högre inkomst och bättre kreditvärdighet.

Läs mer: Låna pengar låg ränta

Låna utan säkerhet via Axo Finans

Två skrattande kvinnor sitter på golvet.

Du kan ansöka om lån mellan 5 000 och upp till 600 000 kronor på en gång. Du bestämmer helt och hållet själv vad pengarna ska användas till. Men om lånet ska användas till att samla befintliga lån, kan du kryssa för detta i ansökan, så hjälper vi dig med att lösa de gamla skulderna. Vår låneföremedlingstjänst är gratis och tjänsten fungerar på samma sätt som om du själv skulle ha kontaktat alla långivare och banker.

Genom att ansöka hos flera långivare samtidigt, kommer vi kunna jämföra flera låneerbjudanden så att du kan välja det som passar dig bäst. Våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund, och detta resulterar i en lägre ränta. Därmed kommer du kunna få en bättre ränta genom att ansöka via oss.

Du kan välja en avbetalningsperiod på upp till 18 år, men du kan när som helst betala tillbaka utan extra kostnader.

Om du ansöker om lån utan säkerhet via Axo Finans, kan det vara viktigt att nämna att det inte är Axo Finans som sätter räntan, utan långivarna. Det gör de genom att kontrollera kreditupplysningarna de fått. Räntan är dessutom marknadsstyrd.

Axo Finans tar endast en kreditupplysning

Eftersom banker och låneinstitut måste väga in risk och sannolikhet för att personen som ansöker om ett lån faktiskt kan betala tillbaka, tar de en så kallad kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen).

Låna utan säkerhet via Axo Finans idag.

Om man har många kreditupplysningar på sig bidrar det till en negativ bild av din ekonomiska situation. Därför är det en stor fördel att ansöka om lån via oss, vi tar endast en kreditupplysning, men din ansökan går ut till alla banker och långivare som vi samarbetar med.

Om Axo Finans

Det kan vara viktigt att påpeka att vi inte är en bank. Vi är en av Sveriges bästa låneförmedlare och via oss kan du låna utan säkerhet mellan 5 000 och upp till 600 000 kronor utan säkerhet. Vi presenterar din låneansökan för flera banker och långivare samtidigt, utan att det tas mer än en UC på dig. Du slipper själv att förhandla med långivarna. Det jobbet gör vi åt dig. På detta sätt säkrar du dig det bästa låneerbjudandet utan att behöva göra något mer än att fylla i en ansökan.

Ansökan är gratis och inte heller bindande. Vi gör lån lätt för dig!

När långivaren har godkänt din ansökan om lån, sker utbetalning oftast inom ett par dagar. Det beror på vilken möjlighet du har att signera och acceptera deras erbjudande. Om du kan signera med BankID betalas lånet ut snabbare än om du till exempel signerar dokumenten via post och sedan returnerar.

Vårt fokus ligger på att göra ansökningsprocessen enkel för dig. Det betyder att du skickar din ansökan till flera banker och långivare samtidigt via vårt ansökningsformulär. Samtliga behandlar din låneansökan samma dag och vanligtvis får du även besked samma dag.

Har du behov att låna utan säkerhet, och vill även få det bästa låneerbjudandet? Axo Finans gör det lätt för dig. Vi jämför låneerbjudanden från många olika långivare.

Lån utan säkerhet
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu