Direkto


Låneförmedlare som Direkto försöker skaffa fram bättre villkor för dig som ansöker om privatlån. Då slipper du betala onödigt mycket när du vill låna pengar.

En låneförmedlare gör det lättare för dig att hitta det bästa privatlånet för dig. Hos Direkto kan du jämföra flera banker och långivare. Då ökar du chansen för att få det bästa erbjudandet. Genom Direkto kan du låna upp till 600 000 kr.

Du slipper bekymra dig för att en ansökan hos en låneförmedlare förstör din kreditvärdighet. Vi tar faktiskt bara en enda kreditupplysning, även om du ansöker hos flera långivare samtidigt. Då får du fördelarna med att ansöka hos flera, men slipper nackdelarna

Låneförmedlare som Direkt och Axo Finans hjälper kunder att få bättre villkor på sina lån. På så sätt sparar våra kunder flera tusen i räntekostnader.

Det här är Direkto

Du sparar tid och pengar på att ansöka via en låneförmedlare

Direkto AB hjälper kunder att hitta bättre privatlån. Genom dem kan du ansöka om att låna pengar hos bland annat Ikano Bank, Coop, Nordnet och flera andra. På så sätt ökar dina chanser till det bästa erbjudandet.

Ärlighet och transparens är viktigt för Direkto. De kommer att säga ifrån om en bank till exempel erbjuder för hög ränta, och de är öppna om både bra och dåliga sidor med lånen de förmedlar. De kommer till exempel berätta att en lägre månadskostnad kan innebära en dyrare totalkostnad. Som regel måste man förlänga avbetalningstiden för att få en lägre månadskostnad, vilket kan leda till ett dyrare lån.

Låneförmedlaren vill även hjälpa kunder som inte får några bra erbjudanden. Bland annat kan de då komma med tips på hur du kan förbättra din kreditvärdighet. Direkto är en del av Svensk Fastighetsförmedling och står, som andra låneförmedlare, under Finansinspektionens tillsyn.

Därför bör du ansöka via en låneförmedlare

Ska du ansöka om lån? Då bör du använda en låneförmedlare som Direkto eller Axo Finans. Det finns speciellt två anledningar till att det är en bra idé.

Ansök om privatlån nu »

1. Du sparar tid och pengar

En låneförmedlare skickar din ansökan vidare till flera långivare. Då ökar chansen för att du hittar det bästa lånet för dig. Dessutom slipper du att ansöka hos flera samtidigt. Då kan du spara både tid och pengar.

2. Flera långivare – bara en enda ansökan och en kreditupplysning

Är du rädd för att få dålig kreditvärdighet? Den kommer inte påverkas om du använder en låneförmedlare. Via en låneförmedlare skickar du en och samma ansökan till flera, men vi tar bara en kreditupplysning.

Ansök via Axo Finans idag

Du kan ansöka om ett privatlån på upp till 600 000 kronor via Axo Finans. Ett sådant lån kräver inte någon säkerhet, och är därför ett flexibelt lån. Du kan använda pengarna till precis det du vill. Vi skickar din ansökan vidare till våra 35 samarbetspartners.

Frågor och svar om Direkto


Direkto AB är en låneförmedlare som hjälper sina kunder med att hitta bättre privatlån. Det är viktigt för dem att vara öppna och ärliga kring låneprocessen. De hjälper gärna kunder som inte får så bra erbjudanden. Det kan exempelvis vara med tips på hur man får en bättre privatekonomi.

Axo Finans är också en låneförmedlare. Hos oss jämför vi 35 banker och långivare för att du ska få det bästa erbjudandet. Axo Finans har hjälpt flera tusen norrmän och svenskar med att hitta bättre lån.

För att få lån måste du:
  • vara minst 20 år gammal
  • ha en årsinkomst på minst 100 000 kr
  • ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form)
  • vara förtidspensionär/pensionär
  • ha betalat av lånet innan du blir 79 år
  • vara skuldfri från kronofogdemyndigheten i minst 6 månader
  • inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna

För att ansöka hos Axo Finans måste du vara minst 18 år gammal, och du måste ha en månadsinkomst på minst 8 400 kronor.

Det är ditt val. Kom ihåg att du oavsett bör använda en låneförmedlare. Då kan du spara flera tusen i räntekostnader. En låneförmedlare hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet för dig.

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Du behöver inte tillhandahålla säkerhet i något du äger eller ska köpa. Därutöver kan du använda lånet till vad du vill. Många använder lånet till oväntade utgifter, renovering av bostaden eller till att samla gamla skulder.

Totalkostnaden på ett privatlån avgörs av effektiv ränta. Den är baserad på den nominella räntan plus andra kostnader. Nominell ränta sätts av banken eller långivaren, men följer även rörelser på marknaden. Kom ihåg att du ökar chanserna för att hitta den bästa räntan genom att använda en låneförmedlare.