tjej och kille med dator lånar med Direkto
tjej och kille med dator lånar med Direkto

Direkto

Låneförmedlare som Direkto försöker skaffa fram bättre villkor för dig som ansöker om privatlån. Då slipper du betala onödigt mycket när du vill låna pengar.

En låneförmedlare gör det lättare för dig att hitta det bästa privatlånet för dig. Hos Direkto kan du jämföra flera banker och långivare. Då ökar du chansen för att få det bästa erbjudandet. Genom Direkto kan du låna upp till 600 000 kr.

Du slipper bekymra dig för att en ansökan hos en låneförmedlare förstör din kreditvärdighet när du ska låna pengar. Vi tar faktiskt bara en enda kreditupplysning, även om du ansöker hos flera långivare samtidigt. Då får du fördelarna med att ansöka hos flera, men slipper nackdelarna

Låneförmedlare som Direkt och Axo Finans jämför lån och hjälper kunder att få bättre villkor på sina lån. På så sätt sparar våra kunder flera tusen i räntekostnader.

Ansök nu

Det här är Direkto

Direkto AB hjälper kunder att hitta bättre privatlån. Genom dem kan du ansöka om att låna pengar hos bland annat Ikano Bank, Coop, Nordnet och flera andra. På så sätt ökar dina chanser till det bästa erbjudandet.

Ärlighet och transparens är viktigt för Direkto. De kommer att säga ifrån om en bank till exempel erbjuder för hög ränta, och de är öppna om både bra och dåliga sidor med lånen de förmedlar. De kommer till exempel berätta att en lägre månadskostnad kan innebära en dyrare totalkostnad. Som regel måste man förlänga avbetalningstiden för att få en lägre månadskostnad, vilket kan leda till ett dyrare lån.

Låneförmedlaren vill även hjälpa kunder som inte får några bra erbjudanden. Bland annat kan de då komma med tips på hur du kan förbättra din kreditvärdighet. Direkto är en del av Svensk Fastighetsförmedling och står, som andra låneförmedlare, under Finansinspektionens tillsyn.

Samla med Axo Finans

Axo Finans är precis som Direkto en låneförmedlare. Hos Axo Finans kan du som har flera lån och krediter sedan tidigare välja att samla lån. Det är bra för dig, eftersom det kan sänka dina lånekostnader. Att ha flera olika lån leder ofta till att kostnaderna för lånet är högre än om du skulle ha endast ett lån. 

Ett äldre par går på vägen och har tagit lån med Direkto
Ett äldre par går på vägen och har tagit lån med Direkto

Därför bör du ansöka via en låneförmedlare

Ska du ansöka om lån? Då bör du använda en låneförmedlare som Direkto eller Axo Finans. Det finns speciellt två anledningar till att det är en bra idé.

Ansök via Axo Finans idag

Du kan ansöka om ett privatlån och låna 600 000 kronor via Axo Finans. Ett sådant lån, ett lån utan säkerhet är ett flexibelt lån. Du kan använda pengarna till precis det du vill. Vi skickar din ansökan vidare till våra 36 samarbetspartners.

13057 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning