två kollegor sitter på et kontor och kontaktar zmarta
två kollegor sitter på et kontor och kontaktar zmarta

Zmarta

Zmarta är en jämförelsetjänst som erbjuder flera olika tjänster inom privatekonomi, som privatlån, billån, bolån, elavtal och försäkringar.

Räntan på lån varierar från långivare till långivare. Oavsett vilken typ av lån du ska ta så lönar det sig därför att jämföra lån från flera banker och långivare.

Via en jämförelsetjänst kan du jämföra lån med endast en låneansökan. Att jämföra lån säkerställer att du får ett lån med låg ränta och bra villkor.

Vilka är Zmarta?

Zmarta erbjuder privatlån, billån, bolån, företagslån, elavtal och försäkringar till den privata marknaden. Målet bakom jämförelsetjänsten är att göra privatekonomi enkelt.

Genom att hitta de bästa avtalen på lån, försäkringar eller el vill Zmarta stärka privatpersoners ekonomi. När du jämför lån via Zmarta behöver du endast fylla i en låneansökan – därefter skickar Zmarta den vidare till sina samarbetspartners. Därefter kan du välja det alternativ som passar dig bäst när du vill låna pengar

Zmarta är en del av Zmarta Group, som har funnits på den svenska marknaden sedan 1999. Idag finns Zmarta i flera nordiska länder, inklusive Norge, Finland och Sverige.

Axo Finans jämför 36 långivare

I likhet med Zmartas tjänst, förmedlar Axo Finans lån till privatmarknaden. För att se till att du får ett av de bästa privatlånen på marknaden, jämför lån bland 36 olika långivare i Norden. Vi finns idag i Norge, Finland och Sverige.

Det finns flera fördelar med att ansöka om lån via Axo Finans:

  • Du behöver endast fylla i en ansökan
  • Ansökan behandlas av {banks_number} långivare
  • Du behöver inte någon säkerhet för lånet
  • Du kan använda pengarna till det du vill
  • Du får en fast amorteringsplan
  • Vi tar endast en kreditupplysning hos UC

Via våra samarbetspartners kan du få låna 5 000 och upp till 600 000 kronor utan säkerhet, till en nominell ränta från 2,95 %. Det är gratis att ansöka om lån via Axo Finans och erbjudandet är giltigt i 30 dagar.

Därför bör du jämföra via oss

Räntan på lån är individuell. Det innebär att du kan bli erbjuden olika räntor beroende på vilken bank eller långivare du ansöker hos. Just därför är det viktigt att jämföra lån hos flera olika långivare innan du accepterar ett låneerbjudande.

Vår erfarenhet visar att du kan spara mycket genom att jämföra flera långivare. Ju fler banker och långivare som behandlar din ansökan, desto lägre ränta får våra kunder. När du skickar in en låneansökan till Axo Finans skickar vi den vidare till 36 samarbetspartners. Därefter får du det bästa erbjudandet av dessa.

Endast en kreditupplysning

När du ansöker om lån tas det en kreditupplysning av dig hos Upplysningscentralen AB (UC). Det görs för att kontrollera att du har möjlighet att hantera lånet. Ju fler kreditupplysningar som görs i ditt namn, desto sämre lånevillkor kommer du dessvärre att få.

Fördelen med att använda vår jämförelsetjänst är att du kan jämföra lån från flera banker och långivare med endast en låneansökan. Det innebär att det bara tas en kreditupplysning av dig. Därmed kan du hitta ett av de bästa lånen på marknaden – utan att det påverkar din kreditvärdighet negativt.

Du kan spara pengar 

En av fördelarna med ett privatlån är att du kan använda lånet till att samla lån. Sitter du exempelvis på flera smålån och/eller krediter kan du samla dessa i ett nytt samlingslån. Detta kan sänka räntan samt kapa dubbla avgifter.

Genom att flytta din kreditkortskuld till ett privatlån kan du spara många tusenlappar. En vanlig kreditkortsränta i Sverige ligger kring 15%, medan snitträntan för ett privatlån ligger strax under 7%. Via Axo Finans kan få en ränta från 2,95 % .

Eftersom räntan varierar från långivare till långivare, och från dag till dag, är det smart att samla skulderna i ett nytt lån med jämna mellanrum.

Banker och långivare som behandlar din ansökan

TF Bank logo

13057 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning