Låneförmedlare

En låneförmedlare är ett företag som kan hjälpa dig att jämföra lånevillkor från många banker och långivare.

Trustscore 4.1 | 2819 omdömen

Alla konsumenter som har fått ett lån via Axo Finans får ett mejl där de kan tycka till om oss genom att lämna en recension på Trustpilot. Dessa recensioner markeras som verifierade kunder på Trustpilot. När recensioner publiceras direkt på Trustpilot kan Axo Finans inte garantera att de kommer från kunder som har använt Axo Finans jämförelsetjänst. Vårt betyg på Trustpilot baseras på alla recensioner som lämnats om Axo Finans, oavsett om de kommer från verifierade kunder eller inte, och beräknas med faktorer som aktualitet, mängd och genomsnittsbetyg.

Låna och samla lån

5 000 kr600 000 kr

15 år
4195 kr
1 år20 år

När du ansöker får du även tillgång till din kreditscore helt kostnadsfritt på uScore.se

Långivarnas ränta är rörlig och sätts individuellt

Lånetid mellan 1 - 20 år

Nominell ränta mellan 3.95% - 29.00%

Effektiv ränta mellan 3.99% - 33.32%

Startavgift mellan 0 kr - 895 kr

Låneexempel: Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5.91%. Eff. ränta: 6.09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr.

15582 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning

Alla konsumenter som har fått ett lån via Axo Finans får ett mejl där de kan tycka till om oss genom att lämna ett omdöme på Trustpilot. Dessa omdömen markeras som verifierade kunder på Trustpilot. Omdömena nedan har valts ut manuellt från de omdömen som Axo Finans fått från verifierade kunder. När omdömen publiceras direkt på Trustpilot kan Axo Finans inte verifiera att omdömet kommer från en kund som använt Axo Finans jämförelsetjänst. Vårt betyg på Trustpilot baseras på alla recensioner som lämnats om Axo Finans, oavsett om de kommer från verifierade kunder eller inte, och beräknas med faktorer som aktualitet, mängd och genomsnittsbetyg.

1 dager siden

Per Wahlström

Snabbt och bra

Snabbt och bra

2 dager siden

Sandra

Det gick fort och smidigt inga…

Det gick fort och smidigt inga konstigheter.mycket nöjd

2 dager siden

kund

its quick,but interst rate is too high.

its quick,but interst rate is too high.

3 dager siden

kund

Bra kontakt o snabbt beslut!

Bra kontakt o snabbt beslut!

Svar från [COMPANY]
3 dager siden
Visa
4 dager siden

Annie Henriksson

Fick inga förslag bara dåligt

Fick inga förslag bara dåligt

Svar från [COMPANY]
3 dager siden
Visa
7 dager siden

Odai Sirieh

Odai

Okjsg ville låna

Svar från [COMPANY]
3 dager siden
Visa
7 dager siden

kund

Allt är bra

Allt är bra, tack

Svar från [COMPANY]
3 dager siden
Visa
8 dager siden

Zenaida

Bra service och snabbt behandlings tid.

Bra service och snabbt behandlings tid.

Svar från [COMPANY]
8 dager siden
Visa
8 dager siden

Björn Sällström

Snabb och smidig hantering

Snabb och smidig hantering, bra med digitala signaturer. Det känns som en trygg hantering

Svar från [COMPANY]
8 dager siden
Visa
9 dager siden

kund

Enklet ❤️🫶🏻✌🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Enklet ❤️🫶🏻✌🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från [COMPANY]
8 dager siden
Visa
10 dager siden

Wania

Jag tyckte att det var bra att ni kunde…

Jag tyckte att det var bra att ni kunde hitta en bank som kunde lösa mitt problem så pass snabbt ,lite väl hög ränta men det får gå.

Svar från [COMPANY]
8 dager siden
Visa
11 dager siden

Ulla

Snabbt och bra hanterat!

Snabbt och bra hanterat!

Svar från [COMPANY]
8 dager siden
Visa
11 dager siden

Mari

Tack för hjälpen bra trevligt bemötande

Tack för hjälpen bra trevligt bemötande

Svar från [COMPANY]
8 dager siden
Visa
12 dager siden

Tony

Snabba o bra att tala om hur det går…

Snabba o bra att tala om hur det går till! Mycket trevliga

Svar från [COMPANY]
8 dager siden
Visa
12 dager siden

Eva Eriksson Kihlberg

Snabbt Smidigt Enkelt

Snabbt Smidigt Enkelt

Svar från [COMPANY]
8 dager siden
Visa
<p>Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.</p>
By Kian Møller

Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.

Vad är en låneförmedlare?

En låneförmedlare jämför lån hos flera olika banker och långivare på kundens vägnar. Vi lånar inte ut pengar, men vi hjälper dig att hitta det bästa lånet. Vårt mål är att vara Sveriges bästa låneförmedlare för helt vanliga människor.

Som kund fyller man endast i en ansökan, så skickar låneförmedlaren den vidare till sina samarbetspartners. Det tas bara en kreditkontroll av dig, och du får det bästa lånet bland flera långivare.

Många anslutna långivare

Vi har flertalet anslutna långivare och banker i vår bankportfölj. Som låneförmedlare skickar vi din ansökan till flera av våra anslutna långivare samtidigt, trots att du bara fyller i en ansökan. Det gör både att du sparar tid och att du får en lägre ränta.

Vår erfarenhet visar att räntan blir lägre om flera långivare behandlar din ansökan. Därför lönar det sig att ansöka via en låneförmedlare som jämför lån när du har behov av att låna pengar.

Gratis tjänst

En låneförmedlare är gratis för dig som kund, och erbjudandet du får är giltigt i 30 dagar. Så snart låneerbjudandet är signerat, går kundrelationen över till långivaren.

tjej i gul tröja använder en låneförmedlare
tjej i gul tröja använder en låneförmedlare

Fördelar med att använda en låneförmedlare

Det finns många fördelar med att ansöka om lån eller samla lån hos en låneförmedlare. Här har vi listat de sex främsta:

1. Endast en kreditupplysning – bättre för din kreditvärdighet

När du ansöker om lån via oss, tar de långivare vi samarbetar med bara en kreditupplysning. Om du skulle ha ansökt hos 35 långivare på egen hand, skulle de tagit 35 kreditupplysningar på dig. Detta kommer att påverka din kreditvärdighet negativt. Med en låneförmedlare tas endast en kreditupplysning, så du kan behålla din kreditvärdighet.

2. Enklare att ansöka hos en låneförmedlare än att ansöka själv

Det är enklare att skicka in en ansökan till en låneförmedlare än att själv söka hos flera olika långivare samtidigt. Du sparar tid och arbete genom att ansöka via en låneförmedlare.

3. Flera erbjudanden med endast en ansökan

Du fyller bara i en ansökan men får trots det många erbjudanden. Som låneförmedlare skickar vi din ansökan till 35 banker och långivare samtidigt, så att du får många erbjudanden om att låna pengar.

4. Genom att jämföra många långivare kan du få den lägsta räntan

Ju fler som tar emot din ansökan, desto större är chansen att du får ett erbjudande om de lägsta räntorna. En låneförmedlare hjälper dig med att jämföra olika långivare som kan erbjuda olika räntor, så att du sparar pengar.

5. Du får se din individuella ränta

Ofta kan du läsa att “räntan är rörlig och sätts individuellt”. Det innebär att en långivare måste behandla din ansökan innan du får din individuella ränta. Därför hjälper det egentligen inte att jämföra långivare på egen hand. Du kan orientera dig på marknaden, men du får bara din individuella ränta efter att din ansökan behandlats.

Då måste du antingen ansöka direkt hos en långivare eller ansöka hos en låneförmedlare.

6. Din ansökan är inte bindande

Det är inte bindande att ansöka via en låneförmedlare. Oavsett hur många erbjudanden du får är det upp till dig att acceptera eller tacka nej till ett lån. Du riskerar därför ingenting genom att skicka in en ansökan.

7. Tjänsten är helt gratis för dig som kund

Det är gratis att vara kund hos en låneförmedlare. Om du tackar ja till ett erbjudande om att låna pengar, är det den banken eller långivaren som betalar oss för att vi har förmedlat en lyckad ansökan.

Bland Sveriges bästa låneförmedlare

Det finns flera låneförmedlare i Sverige, och vårt mål är att vara en allra bästa. Vi gör alltid det lilla extra för att din kundupplevelse ska vara perfekt från start till mål. För att vi ska vara den bästa låneförmedlaren är det viktigt att våra kunder kan lita på oss.

Därför lyssnar vi alltid på återkopplingar från våra kunder och vi gör vårt yttersta för att alla kunder ska vara nöjda. På omdömes-sidan Trustpilot har vi ett betyg på 4.4 / 5. Detta betyg har vi fått efter recensioner från nöjda kunder. Det är vi väldigt stolta över.

Lämna gärna din recension också!

man med barn i famnen funderar på låneförmedlare
man med barn i famnen funderar på låneförmedlare

Anslutna långivare – våra samarbetspartners

För att vara bland Sveriges bästa låneförmedlare är det även viktigt att vi samarbetar med Sveriges bästa långivare. När du ansöker hos oss, ansöker du därför bara hos de bästa i branschen.

Vi ställer strikta krav på våra anslutna långivare. Det gör vi helt enkelt för att du ska få bästa möjliga låneerbjudande och den bästa upplevelsen efter att du har ansökt hos oss.

Vill du veta mer om vilka långivare vi samarbetar med? Läs mer om våra samarbetspartners här.

Låneförmedlare som jämför lån åt dig

Ta inte lån förrän du jämfört olika alternativ. Olika banker och långivare bedömer din betalningsförmåga på olika sätt och det gör att de kommer att erbjuda dig olika villkor för det lån du behöver. Förutom räntan tar långivarna också andra avgifter som påverkar vad lånet kommer att kosta dig i slutändan. Det kan handla om stora skillnader i månadskostnad, så det lönar sig verkligen att göra en jämförelse via en låneförmedlare.

En låneförmedlare gör jobbet åt deg

Om du inte har tid och lust att själv läsa på och jämföra villkoren hos olika långivare, kan du låta en låneförmedlare göra det åt dig. Förutom att du på ett smidigt sätt kan hitta ett riktigt bra låneerbjudande så registreras det bara en förfrågan i kreditupplysningsregistret. Lånet är ett avtal mellan dig och långivaren, och när du tackar ja till ett lån så avslutas låneförmedlarens roll i processen.

Så ansöker du via Axo Finans

Vi vill göra det tryggt för dig att låna pengar. Och inte nog med det, det ska också vara smidigt att få ett riktigt bra låneerbjudande. Det enda du behöver göra är att fylla i en låneansökan på vår webbplats. Som låneförmedlare skickar din ansökan vidare till alla de banker och långivare som vi samarbetar med, och väntar på deras låneförslag till dig. De skickas oftast samma dag du ansöker.

Ta emot många erbjudanden med en låneförmedlare

När vi fått in långivarnas förslag kontaktar vi dig för att berätta om erbjudandena som har kommit in. Vi kan hjälpa dig att jämföra låneerbjudanden, men det är upp till dig att välja vilket erbjudande du tycker är bäst.

Låneerbjudandet gäller i 30 dagar, så du kan i lugn och ro fundera på om du vill ta ett privatlån. Tackar du ja har du pengarna på kontot inom ett par dagar.

låneförmedlare i en trendig byggnad i oslo
låneförmedlare i en trendig byggnad i oslo

Samla lån för att sänka lånekostnader

Kreditkort och smålån har ofta högre ränta än traditionella privatlån. Om du väljer att betala av dem i långsam takt så kommer det att bli dyrt i slutändan. Med lånen följer dessutom en rad olika avgifter, som till exempel uppläggningsavgift, fakturaavgift, förseningsavgift och påminnelseavgift. Ju fler lån du har, desto fler förfallodatum har du att hålla reda på och desto fler olika avgifter kommer du antagligen att råka ut för på vägen.

Många av dem som ansöker om privatlån via en låneförmedlare som Axo Finans har fått nog av sina dyra smålån. De har insett att de betalar onödigt mycket i ränta och avgifter, och vänder sig till oss för att hitta en bättre lösning. Vi kan hjälpa dig lösa dina gamla skulder genom att samla lån i ett större privatlån med bättre ränta och villkor. Som låneförmedlare jämför vi låneerbjudanden till dig, för att hitta den bästa lösningen utifrån dina önskemål och din ekonomiska situation.

Privatlån kräver ingen säkerhet

Ett privatlån är ofta samlingsnamnet för lån där långivaren inte kräver någon säkerhet för lånet. Om du vill låna pengar utan att behöva pantsätta egendom är privatlån ett bra alternativ. Långivare ställer inga krav på vad du får låna pengar till, du kan använda pengarna till vad du vill. Långivarna måste ändå ställa frågor som säkerställer att syftet med att låna pengar inte är terroristfinansiering eller penningtvätt.

Banker och långivare som beviljar privatlån tar en risk, eftersom de inte kräver att låntagaren pantsätter egendom för lånet. Ifall låntagaren inte klarar av att betala tillbaka lånet har långivaren ingen reservplan för att få tillbaka sina pengar. Därför är räntan på lån utan säkerhet högre än räntan på till exempel bolån.

En av Sveriges bästa låneförmedlare

Axo Finans jämför inte bara privatlån, utan även samlingslån. Behöver du samla smålån och kreditskulder för att sänka dina månatliga kostnader, skicka då en ansökan via våra webbsidor.

Få ett erbjudande redan idag