Låneförmedlare

En låneförmedlare är ett företag som kan hjälpa dig att jämföra lånevillkor från många banker och långivare.

Låna och samla lån

5 000 kr600 000 kr

LånetidMånadskostnad
4 195 kr15 år
1 år20 år

Långivarnas ränta är rörlig och sätts individuellt

Lånetid mellan 1 - 20 år

Nominell ränta mellan 2,95% - 26,00%

Effektiv ränta mellan 2,99% - 29,34%

Startavgift mellan 0 kr - 495 kr

Låneexempel: Annuitetslån 500 000 kr 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5.91%. Eff. ränta: 6.09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr

14.139 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Enkelt och säkert

Endast 1 kreditupplysning

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene

1 dager siden

Stefan

Cleaning

Clean up a little.

2 dager siden

Urban Persson

Jag fick prata med minst 3 olika…

Jag fick prata med minst 3 olika personer, säljavd, kreditavd, och någon mer, varför??? Det är klart förvirrande eftersom man inte vet vem man pratar med.

2 dager siden

Alan

Helped me a lot

Helped me a lot, great service!

2 dager siden

Anders Mikael Årén

Ställer alltid upp.

Ställer alltid upp. Vill vara till lags. Tummen upp alla gånger. Rekommenderar absolut.

5 dager siden

Jonas

Super nöjd allt gick snabbt och smidigt

Super nöjd allt gick snabbt och smidigt

6 dager siden

Marie-Louise

Utan krångel

Snabbt, enkelt o bra service!

6 dager siden

Juan Carlos Sanchez Vacas

Perfekt

Hjälpa är jättebra, perfekt. Bra jobba.

6 dager siden

Thomas

Nöjd

Bra och snabb service. Det gick också att ändra sitt val av bank, det var inga problem.

7 dager siden

Johan

Snabb,Trevlig,Proffsig

Väldigt bra bemötande, handläggare tog verkligen sin tid att gå igenom allt för att hjälpa mig med det bästa erbjudandet. Jag kan starkt rekommendera Axo Finans till samtliga privatpersoner. :)

Läs mer
9 dager siden

Mats Olsson

Thanks for professional help.

Thanks for professional help.

10 dager siden

Velichko Rosenov Bachvarov

Very good and quickly service!

Very good and quickly service!

11 dager siden

Weena Larsson

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

17 dager siden

Elisabet Majaniemi

Lån beviljat utan problem!

Hej! Jättebra service och trevlig kontakt med AXO finans. Allt löste sig till det bästa. Mycket nöjd! Mvh Bettan

17 dager siden

Robert

Gick fort med allt

Gick fort med allt

19 dager siden

Per Andersen

It was fast and easy

It was fast and easy I'm really happy Thank You

<p>Kian är marknadschef på Axo Finans och har bakgrund från bland annat Aarhus Business College och olika finansföretag.</p>
By Kian Møller

Kian är marknadschef på Axo Finans och har bakgrund från bland annat Aarhus Business College och olika finansföretag.

Vad är en låneförmedlare?

En låneförmedlare jämför lån hos flera olika banker och långivare på kundens vägnar. Vi lånar inte ut pengar, men vi hjälper dig att hitta det bästa lånet. Vårt mål är att vara Sveriges bästa låneförmedlare för helt vanliga människor.

Som kund fyller man endast i en ansökan, så skickar låneförmedlaren den vidare till sina samarbetspartners. Det tas bara en kreditkontroll av dig, och du får det bästa lånet bland flera långivare.

35 anslutna långivare

Vi har 35 anslutna långivare och banker i vår bankportfölj. Som låneförmedlare skickar vi din ansökan till flera av våra anslutna långivare samtidigt, trots att du bara fyller i en ansökan. Det gör både att du sparar tid och att du får en lägre ränta.

Vår erfarenhet visar att räntan blir lägre om flera långivare behandlar din ansökan. Därför lönar det sig att ansöka via en låneförmedlare när du har behov av att låna pengar.

Gratis tjänst

En låneförmedlare är gratis för dig som kund, och erbjudandet du får är giltigt i 30 dagar. Så snart låneerbjudandet är signerat, går kundrelationen över till långivaren.

tjej i gul tröja använder en låneförmedlare

Fördelar med att använda en låneförmedlare

Det finns många fördelar med att ansöka om lån hos en låneförmedlare. Här har vi listat de sex främsta:

1. Endast en kreditupplysning – bättre för din kreditvärdighet

När du ansöker om lån via oss, tar de långivare vi samarbetar med bara en kreditupplysning. Om du skulle ha ansökt hos 35 långivare på egen hand, skulle de tagit 35 kreditupplysningar på dig. Detta kommer att påverka din kreditvärdighet negativt. Med en låneförmedlare tas endast en kreditupplysning, så du kan behålla din kreditvärdighet.

2. Enklare att ansöka hos en låneförmedlare än att ansöka själv

Det är enklare att skicka in en ansökan till en låneförmedlare än att själv söka hos flera olika långivare samtidigt. Du sparar tid och arbete genom att ansöka via en låneförmedlare.

3. Flera erbjudanden med endast en ansökan

Du fyller bara i en ansökan men får trots det många erbjudanden. Som låneförmedlare skickar vi din ansökan till 35 banker och långivare samtidigt, så att du får många erbjudanden om att låna pengar.

4. Genom att jämföra många långivare kan du få den lägsta räntan

Ju fler som tar emot din ansökan, desto större är chansen att du får ett erbjudande om de lägsta räntorna. En låneförmedlare hjälper dig med att jämföra olika långivare som kan erbjuda olika räntor, så att du sparar pengar.

5. Du får se din individuella ränta

Ofta kan du läsa att “räntan är rörlig och sätts individuellt”. Det innebär att en långivare måste behandla din ansökan innan du får din individuella ränta. Därför hjälper det egentligen inte att jämföra långivare på egen hand. Du kan orientera dig på marknaden, men du får bara din individuella ränta efter att din ansökan behandlats.

Då måste du antingen ansöka direkt hos en långivare eller ansöka hos en låneförmedlare.

6. Din ansökan är inte bindande

Det är inte bindande att ansöka via en låneförmedlare. Oavsett hur många erbjudanden du får är det upp till dig att acceptera eller tacka nej till ett lån. Du riskerar därför ingenting genom att skicka in en ansökan.

7. Tjänsten är helt gratis för dig som kund

Det är gratis att vara kund hos en låneförmedlare. Om du tackar ja till ett erbjudande om att låna pengar, är det den banken eller långivaren som betalar oss för att vi har förmedlat en lyckad ansökan.

Bland Sveriges bästa låneförmedlare

Det finns flera låneförmedlare i Sverige, och vårt mål är att vara en allra bästa. Vi gör alltid det lilla extra för att din kundupplevelse ska vara perfekt från start till mål. För att vi ska vara den bästa låneförmedlaren är det viktigt att våra kunder kan lita på oss.

Därför lyssnar vi alltid på återkopplingar från våra kunder och vi gör vårt yttersta för att alla kunder ska vara nöjda. På omdömes-sidan Trustpilot har vi ett betyg på 4.4 / 5. Detta betyg har vi fått efter recensioner från nöjda kunder. Det är vi väldigt stolta över.

Lämna gärna din recension också!

man med barn i famnen funderar på låneförmedlare

Anslutna långivare – våra samarbetspartners

För att vara bland Sveriges bästa låneförmedlare är det även viktigt att vi samarbetar med Sveriges bästa långivare. När du ansöker hos oss, ansöker du därför bara hos de bästa i branschen.

Vi ställer strikta krav på våra anslutna långivare. Det gör vi helt enkelt för att du ska få bästa möjliga låneerbjudande och den bästa upplevelsen efter att du har ansökt hos oss.

Vill du veta mer om vilka långivare vi samarbetar med? Läs mer om våra samarbetspartners här.

Låneförmedlare som jämför lån åt dig

Ta inte lån förrän du jämfört olika alternativ. Olika banker och långivare bedömer din betalningsförmåga på olika sätt och det gör att de kommer att erbjuda dig olika villkor för det lån du behöver. Förutom räntan tar långivarna också andra avgifter som påverkar vad lånet kommer att kosta dig i slutändan. Det kan handla om stora skillnader i månadskostnad, så det lönar sig verkligen att göra en jämförelse via en låneförmedlare.

En låneförmedlare gör jobbet åt deg

Om du inte har tid och lust att själv läsa på och jämföra villkoren hos olika långivare, kan du låta en låneförmedlare göra det åt dig. Förutom att du på ett enkelt och smidigt sätt hittar ett riktigt bra låneerbjudande så registreras det bara en förfrågan i kreditupplysningsregistret. Lånet är ett avtal mellan dig och långivaren, och när du tackar ja till ett lån så avslutas låneförmedlarens roll i processen.

Så ansöker du via Axo Finans

Vi vill göra det enkelt för dig att låna pengar. Och inte nog med det, det ska också vara enkelt att få ett riktigt bra låneerbjudande. Det enda du behöver göra är att fylla i en låneansökan på vår webbplats. Som låneförmedlare skickar din ansökan vidare till alla de banker och långivare som vi samarbetar med, och väntar på deras låneförslag till dig. De skickas oftast samma dag du ansöker.

Ta emot många erbjudanden med en låneförmedlare

När vi fått in långivarnas förslag kontaktar vi dig för att berätta om erbjudandena som har kommit in. Vi kan hjälpa dig att jämföra låneerbjudanden, men det är upp till dig att välja vilket erbjudande du tycker är bäst.

Låneerbjudandet gäller i 30 dagar, så du kan i lugn och ro fundera på om du vill ta privatlånet. Tackar du ja har du pengarna på kontot inom ett par dagar.

låneförmedlare i en trendig byggnad i oslo

Samla lån för att sänka lånekostnader

Kreditkort och smålån har ofta högre ränta än traditionella privatlån. Om du väljer att betala av dem i långsam takt så kommer det att bli dyrt i slutändan. Med lånen följer dessutom en rad olika avgifter, som till exempel uppläggningsavgift, fakturaavgift, förseningsavgift och påminnelseavgift. Ju fler lån du har, desto fler förfallodatum har du att hålla reda på och desto fler olika avgifter kommer du antagligen att råka ut för på vägen.

Många av dem som ansöker om privatlån via en låneförmedlare som Axo Finans har fått nog av sina dyra smålån. De har insett att de betalar onödigt mycket i ränta och avgifter, och vänder sig till oss för att hitta en bättre lösning. Vi kan hjälpa dig lösa dina gamla skulder genom att samla alla dina nuvarande lån i ett större privatlån med bättre ränta och villkor. Som låneförmedlare jämför vi låneerbjudanden till dig, för att hitta den bästa lösningen utifrån dina önskemål och din ekonomiska situation.

Privatlån kräver ingen säkerhet

Privatlån är ett samlingsnamn för lån där långivaren inte kräver någon säkerhet för lånet. Om du vill låna pengar utan att behöva pantsätta egendom är privatlån ett bra alternativ. Långivare ställer inga krav på vad du får låna pengar till, du kan använda pengarna till vad du vill. Långivarna måste ändå ställa frågor som säkerställer att syftet med att låna pengar inte är terroristfinansiering eller penningtvätt.

Banker och långivare som beviljar privatlån tar en risk, eftersom de inte kräver att låntagaren pantsätter egendom för lånet. Ifall låntagaren inte klarar av att betala tillbaka lånet har långivaren ingen reservplan för att få tillbaka sina pengar. Därför är räntan på lån utan säkerhet högre än räntan på till exempel bolån.

En av Sveriges bästa låneförmedlare

Axo Finans jämför inte bara privatlån, utan även samlingslån. Behöver du samla smålån och kreditskulder för att sänka dina månatliga kostnader, skicka då en ansökan via våra webbsidor.

Få ett erbjudande - utan bindning