Privatlån till det du behöver

Ett privatlån kan ge dig ekonomisk frihet. Låna upp till 600 000 kronor via Axo Finans. Ansökan behandlas av 35 långivare samtidigt.

Låna och samla lån

5 000 kr600 000 kr

LånetidMånadskostnad
4 195 kr15 år
1 år20 år

Långivarnas ränta är rörlig och sätts individuellt

Lånetid mellan 1 - 20 år

Nominell ränta mellan 2,95% - 26,00%

Effektiv ränta mellan 2,99% - 29,34%

Startavgift mellan 0 kr - 495 kr

Låneexempel: Annuitetslån 500 000 kr 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5.91%. Eff. ränta: 6.09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr

14.139 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Enkelt och säkert

Endast 1 kreditupplysning

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene

1 dager siden

Stefan

Cleaning

Clean up a little.

2 dager siden

Urban Persson

Jag fick prata med minst 3 olika…

Jag fick prata med minst 3 olika personer, säljavd, kreditavd, och någon mer, varför??? Det är klart förvirrande eftersom man inte vet vem man pratar med.

2 dager siden

Alan

Helped me a lot

Helped me a lot, great service!

2 dager siden

Anders Mikael Årén

Ställer alltid upp.

Ställer alltid upp. Vill vara till lags. Tummen upp alla gånger. Rekommenderar absolut.

5 dager siden

Jonas

Super nöjd allt gick snabbt och smidigt

Super nöjd allt gick snabbt och smidigt

6 dager siden

Marie-Louise

Utan krångel

Snabbt, enkelt o bra service!

6 dager siden

Juan Carlos Sanchez Vacas

Perfekt

Hjälpa är jättebra, perfekt. Bra jobba.

6 dager siden

Thomas

Nöjd

Bra och snabb service. Det gick också att ändra sitt val av bank, det var inga problem.

7 dager siden

Johan

Snabb,Trevlig,Proffsig

Väldigt bra bemötande, handläggare tog verkligen sin tid att gå igenom allt för att hjälpa mig med det bästa erbjudandet. Jag kan starkt rekommendera Axo Finans till samtliga privatpersoner. :)

Läs mer
9 dager siden

Mats Olsson

Thanks for professional help.

Thanks for professional help.

10 dager siden

Velichko Rosenov Bachvarov

Very good and quickly service!

Very good and quickly service!

11 dager siden

Weena Larsson

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

17 dager siden

Elisabet Majaniemi

Lån beviljat utan problem!

Hej! Jättebra service och trevlig kontakt med AXO finans. Allt löste sig till det bästa. Mycket nöjd! Mvh Bettan

17 dager siden

Robert

Gick fort med allt

Gick fort med allt

19 dager siden

Per Andersen

It was fast and easy

It was fast and easy I'm really happy Thank You

<p>Kian är marknadschef på Axo Finans och har bakgrund från bland annat Aarhus Business College och olika finansföretag.</p>
By Kian Møller

Kian är marknadschef på Axo Finans och har bakgrund från bland annat Aarhus Business College och olika finansföretag.

Privatlån via Axo Finans

Axo Finans hjälper dig att hitta det bästa privatlånet genom att skicka din ansökan till 35 banker och långivare samtidigt. Därmed blir det enklare att hitta precis det lån du är ute efter.

Axo Finans är en svensk låneförmedlare som låter dig ansöka om privatlån från 5 000 och upp till 600 000 kronor. Det enda du behöver göra är att skicka en låneansökan till oss så tar vi hand om resten. Hos oss är det gratis att jämföra privatlån och din ansökan är inte bindande.

man i skjorta tar privatlån på dator

Så är det att låna pengar

Du kan när som helst göra extra inbetalningar eller lösa lånet i sin helhet utan extra kostnad. Vill du ha en längre avbetalningstid på dina lån, kräver långivarna att du löser och samlar lån och krediter du har sedan tidigare.

Effektiv ränta är ett personligt erbjudande du får tillsammans med låneerbjudandet. Erbjudandet är utan förpliktelser och är giltigt i 30 dagar.

Topp 5 fördelar med privatlån

 1. Lån utan säkerhet
  1. Du behöver inte någon säkerhet, pant eller eget kapital för att få lånet beviljat.
 2. Låna pengar till det du behöver
  1. När du inte har någon säkerhet kan du använda pengarna till det du själv vill, oavsett om det är renovering, bil, lösa gamla lån eller betala oförutsedda utgifter.
 3. Lösa och samla dyra smålån
  1. Om du har flera lån och krediter kan du använda ett privatlån till att samla dessa under ett lån. Det ger dig bättre ränta och en överskådlig privatekonomi.
 4. Låg ränta
  1. Ett privatlån har lägre ränta än andra lån utan säkerhet, som kreditkort eller SMS-lån. Har du behov för en flexibel ekonomi under en period är privatlån det billigaste alternativet.
 5. Få svar inom kort
  1. Välj elektronisk ansökan så får du svar samma dag.
lila blommor och privatlån

Låna pengar till det du själv vill

Vad är viktigast för dig? En del vill ha möjlighet att förverkliga planer eller göra något de länge har drömt om – andra är mer upptagna med hus, trädgård, familj och livssituation. Axo Finans finns här för dig som behöver hjälp med att hitta det bästa låneerbjudandet bland flera banker och långivare.

Ett privatlån utan säkerhet ger goda möjligheter till att förverkliga planer som är viktiga för dig. Kanske drömmer du om att resa? Eller så har du behov av att finansiera drömbröllopet? Ett privatlån täcker dina behov – oavsett vad det kan vara.

Våra priser är endast vägledande. Vad du får erbjudande om i ränta, lånebelopp och avbetalningstid är ett personligt erbjudande till just dig. Du måste därför ansöka om privatlån för att ta reda på vad lånet kommer att kosta.

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet som kan användas till det du vill. Hos Axo Finans kan du jämföra privatlån på upp till 600 000 kronor hos 35 olika banker och långivare samtidigt.

Ansöka om privatlån upp till 600 000 kr hos Axo Finans

Lån utan säkerhet när du behöver det. Effektiv ränta är ett personligt erbjudande du får tillsammans med låneerbjudandet. Erbjudandet är utan förpliktelser och är giltigt i 30 dagar.

När du ansöker om lån via Axo Finans skickas din ansökan vidare till 35 banker och långivare. Kort därefter får du erbjudande om att låna pengar från flera olika långivare. Därmed blir det enklare att jämföra räntor och villkor.

Du får ett erbjudande om nominell och effektiv ränta, lånebelopp och avbetalningstid. Kom ihåg att ju längre löptid lånet har, desto dyrare blir det totalt sett. Vi rekommenderar därför att välja så kort avbetalningstid som möjligt.

Hur mycket vill do låna? Väly lånebelopp här:

Vad används privatlån till?

 • Oväntade utgifter
  • Många väljer privatlån när de har fått en räkning de inte kan betala, till exempel när de har varit hos tandläkaren eller haft bilen på service.
 • Lösa och samla lån
  • Genom att samla dina lån och krediter i ett privatlån kan du sänka dina månatliga kostnader.
 • Renovering
  • Många väljer privatlån när de ska renovera eller göra om. Detta är typiska situationer där det är bra att ha lite extra pengar.
 • Semester
  • Andra väljer privatlån när de ska resa på semester och inte har möjlighet att spara först. Då är ett privatlån billigare än att dra kreditkortet.
par i kök som har privatlån

Ansök om privatlån och få den bästa räntan

Vår jämförelsetjänst har som mål att hitta det bästa lånet på våra kunders vägnar. Det får vi genom att skicka samma ansökan till flera olika banker och långivare samtidigt.

Effektiv ränta är ett personligt erbjudande du får tillsammans med låneerbjudandet, Erbjudandet är utan förpliktelser och är giltigt i 30 dagar.

Bankerna vet att de konkurrerar om samma kund och kommer därför att gå lite längre för att ge ett bra erbjudande. På det sättet bidrar vår tjänst till att hålla nere priserna på marknaden.

Privatlån

 • Privatlån – Låna utan säkerhet
  • När lånet är utan säkerhet innebär det att det inte krävs pant eller eget kapital för att få lånet beviljat. Detta skiljer privatlån från ett bolån, där bostaden står som säkerhet och lånet kopplas till bostaden.
 • Privatlån med låg ränta
  • Eftersom lånet är utan säkerhet är räntan högre än på ett bolån där säkerheten är relativt hög. Samtidigt är avbetalningstiden bara fem år. Det gör att räntan löper över en mycket kortare period, så att skillnaderna jämnas ut med längden på lånets löptid.

Vanliga frågor och svar om privatlån

Vad är privatlån?

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Det innebär att det inte kräver någon form av säkerhet i form av pant eller ägodelar. Räntan är därför högre än på ett bolån, men väsentligt lägre än den vanliga kreditkortsräntan. Pengarna du lånar kan användas till vad du vill.

Vem kan ansöka om privatlån?

I utgångspunkten kan vem som helst skicka in en låneansökan till Axo. För att få ansökan beviljad måste du uppfylla långivarnas kriterier. Om du inte uppfyller villkoren är ett alternativ att ansöka om privatlån med en medlåntagare. Det kommer öka dina chanser att få din ansökan beviljad och ni kan få en lägre ränta.

Hur mycket kan jag låna via Axo Finans?

Via Axo Finans kan du ansöka om privatlån på upp till 600 000 kronor utan säkerhet.

Hur ansöker jag?

Du ansöker om privatlån genom att fylla i vårt elektroniska ansökningsformulär. Det är gratis och utan förpliktelser och du får svar samma dag.

Vad kan lånet användas til?

Ett lån utan säkerhet kan användas till vad du vill. Därmed kan du använda lånet till att täcka dina behov, oavsett om det handlar om renovering, bil, resa eller oväntade utgifter.

Är det gratis att ansöka om lån hos Axo Finans?

Ja, det är gratis att ansöka om lån via Axo Finans. Om en ansökan resulterar i ett lån får vi betalt av långivaren som beviljar lånet.

Är det billigare att ansöka direkt hos långivaren?

Långivarna har ingen anledning till att ge högre ränta via vår tjänst. Tvärtom så kommer de att gå lite längre för att ge dig ett bra erbjudande då de vet att det är fler som konkurrerar om att få dig som kund.

Hur snabbt får jag svar på min ansökan?

Du får svar på din ansökan samma dag som du ansöker.

När får jag pengarna utbetalda?

Så snart du har slutfört signeringsprocessen hos banken med det bästa erbjudandet och laddat upp all nödvändig information kommer pengarna att utbetalas samma dag. Har du kryssat för at du vill samla befintliga lån så kommer långivaren att lösa dem åt dig.

Hur många banker jämför Axo Finans?

Axo Finans samarbetar idag med 35 banker och långivare i Sverige. Vi jobbar hela tiden med att utveckla vårt utbud och vill samarbeta med så många banker som möjligt. På det sättet säkerställer vi att våra kunder alltid ska få det bästa erbjudandet.

Vad kan jag få i lån?

Via Axo Finans kan du ansöka om lån utan säkerhet från 5 000 kr och upp till 600 000 kr.

Vilken ränta kan jag få?

Räntan sätts individuellt och avgörs av den enskilda banken eller långivaren. Vi kan därför inte säga vilken ränta du får erbjudande om förrän efter att du har skickat in en ansökan. Erbjudandet du får är utan förpliktelser och du bestämmer själv om du vill nyttja dig av det.

Vad betyder rörlig ränta?

Rörlig ränta innebär att din ränta följer världsekonomin. Det innebär att du kan få låga räntor under en del perioder och dyrare räntor under andra perioder.

Vad betyder nominell ränta?

Den nominella räntan sätts av långivaren och är grundräntan på ditt lån.

Vad betyder effektiv ränta?

Den effektiva räntan är sammansatt av nominell ränta och extra kostnader. Dyra lån har ofta många kostnader. Då blir den effektiva räntan hög.

Hur mycket kostar ett privatlån?

Det är räntan och avgifterna som bestämmer hur mycket privatlånet kostar. Eftersom varje erbjudande är personligt, kommer kostnaden att variera från långivare till långivare. Kostnaderna kopplade till lånet presenteras i samband med låneerbjudandet.

Hur kan jag få lägre ränta på lånet?

Först och främst är det viktigt att kontrollera räntan hos flera banker. Det gör du helt utan förpliktelser och gratis genom att ansöka via vår tjänst. Om du har smålån, krediter och annan skuld sedan tidigare bör du ansöka om att samla dina lån. Då får du löst ut gamla lån och alla skulder samlas i ett nytt lån. Det gör att du besparar dig från dubbla räntor och avgifter och samtidigt kan du få lägre ränta på lånen.

Vilka är Axo Finans?

Axo Finans är ett skandinaviskt fintech-företag. Vi är en finansagent som samarbetar med 35 banker och långivare, och fungerar som en digital lånemäklare som matchar rätt kund med rätt bank. Via vår tjänst hjälper vi dig att hitta bästa möjliga erbjudande på lån utan säkerhet.

Kan jag betala tillbaka lånet i sin helhet i förtid?

Ja, du kan betala tillbaka lånet utan att det kostar dig något extra.

Vaför bör jag välja Axo Finans?

Fördelen med att ansöka om privatlån via Axo Finans är att du får din ansökan granskad av flera banker och långivare samtidigt, direkt efter att du har ansökt. På så sätt sparar du både tid och pengar. Du får ett erbjudande från flera långivare samtidigt, och erbjudandet är giltigt i 30 dagar så att du har god tid på dig att bestämma dig.

Få ett erbjudande - utan bindning