Kian Møller, Marknadschef

Av Kian Møller, Marknadschef

Kian är marknadschef på Axo Finans och har bakgrund från bland annat Aarhus Business College och olika finansföretag.

Av Kian Møller, Marknadschef

Kian är marknadschef på Axo Finans och har bakgrund från bland annat Aarhus Business College och olika finansföretag.

Privatlån via Axo Finans


Axo Finans hjälper dig att hitta det bästa privatlånet genom att skicka din ansökan till 35 banker och långivare samtidigt. Därmed blir det enklare att hitta precis det lån du är ute efter.

Axo Finans är en svensk låneförmedlare som låter dig ansöka om privatlån från 5 000 och upp till 600 000 kronor. Det enda du behöver göra är att skicka en låneansökan till oss så tar vi hand om resten. Hos oss är det gratis att jämföra privatlån och din ansökan är inte bindande.

Därför bör du välja Axo Finans:

  • Erbjudande från 35 långivare med bara en ansökan
  • Hjälp till att lösa och samla gamla skulder
  • Gratis och utan förpliktelser
  • 30 dagars betänketid

Så är det att låna pengar

Låna pengar med bättre villkor

Du kan när som helst göra extra inbetalningar eller lösa lånet i sin helhet utan extra kostnad. Vill du ha en längre avbetalningstid på dina lån, kräver långivarna att du löser och samlar lån och krediter du har sedan tidigare.

Effektiv ränta är ett personligt erbjudande du får tillsammans med låneerbjudandet. Erbjudandet är utan förpliktelser och är giltigt i 30 dagar.

Topp 5 fördelar med privatlån

Lån utan säkerhet
Du behöver inte någon säkerhet, pant eller eget kapital för att få lånet beviljat.

Låna pengar till det du behöver
När du inte har någon säkerhet kan du använda pengarna till det du själv vill, oavsett om det är renovering, bil, lösa gamla lån eller betala oförutsedda utgifter.

Lösa och samla dyra smålån
Om du har flera lån och krediter kan du använda ett privatlån till att samla dessa under ett lån. Det ger dig bättre ränta och en överskådlig privatekonomi.

Låg ränta
Ett privatlån har lägre ränta än andra lån utan säkerhet, som kreditkort eller SMS-lån. Har du behov för en flexibel ekonomi under en period är privatlån det billigaste alternativet.

Få svar inom kort
Välj elektronisk ansökan så får du svar samma dag.

Låna pengar till det du själv vill

Ansöka om privatlån via Axo Finans

Vad är viktigast för dig? En del vill ha möjlighet att förverkliga planer eller göra något de länge har drömt om – andra är mer upptagna med hus, trädgård, familj och livssituation. Axo Finans finns här för dig som behöver hjälp med att hitta det bästa låneerbjudandet bland flera banker och långivare.

Ett privatlån utan säkerhet ger goda möjligheter till att förverkliga planer som är viktiga för dig. Kanske drömmer du om att resa? Eller så har du behov av att finansiera drömbröllopet? Ett privatlån täcker dina behov – oavsett vad det kan vara.

Våra priser är endast vägledande. Vad du får erbjudande om i ränta, lånebelopp och avbetalningstid är ett personligt erbjudande till just dig. Du måste därför ansöka om privatlån för att ta reda på vad lånet kommer att kosta.

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet som kan användas till det du vill. Hos Axo Finans kan du jämföra privatlån på upp till 600 000 kronor hos 35 olika banker och långivare samtidigt.

Ansöka om privatlån upp till 600 000 kr hos Axo Finans

Lån utan säkerhet när du behöver det. Effektiv ränta är ett personligt erbjudande du får tillsammans med låneerbjudandet. Erbjudandet är utan förpliktelser och är giltigt i 30 dagar.

När du ansöker om lån via Axo Finans skickas din ansökan vidare till 35 banker och långivare. Kort därefter får du erbjudande om att låna pengar från flera olika långivare. Därmed blir det enklare att jämföra räntor och villkor.

Du får ett erbjudande om nominell och effektiv ränta, lånebelopp och avbetalningstid. Kom ihåg att ju längre löptid lånet har, desto dyrare blir det totalt sett. Vi rekommenderar därför att välja så kort avbetalningstid som möjligt.

Hur mycket vill du låna? Välj lånebelopp här:

Ansök om privatlån nu »

Vad används privatlån till?

Oväntade utgifter
Många väljer privatlån när de har fått en räkning de inte kan betala, till exempel när de har varit hos tandläkaren eller haft bilen på service.

Lösa och samla lån
Genom att samla dina lån och krediter i ett privatlån kan du sänka dina månatliga kostnader.

Renovering
Många väljer privatlån när de ska renovera eller göra om. Detta är typiska situationer där det är bra att ha lite extra pengar.

Semester
Andra väljer privatlån när de ska resa på semester och inte har möjlighet att spara först. Då är ett privatlån billigare än att dra kreditkortet.

Betala tillbaka lånet i ditt eget tempo

Ansök om privatlån och få den bästa räntan

Vår jämförelsetjänst har som mål att hitta det bästa lånet på våra kunders vägnar. Det får vi genom att skicka samma ansökan till flera olika banker och långivare samtidigt.

Effektiv ränta är ett personligt erbjudande du får tillsammans med låneerbjudandet, Erbjudandet är utan förpliktelser och är giltigt i 30 dagar.

Bankerna vet att de konkurrerar om samma kund och kommer därför att gå lite längre för att ge ett bra erbjudande. På det sättet bidrar vår tjänst till att hålla nere priserna på marknaden.

Privatlån – Låna utan säkerhet

När lånet är utan säkerhet innebär det att det inte krävs pant eller eget kapital för att få lånet beviljat. Detta skiljer privatlån från ett bolån, där bostaden står som säkerhet och lånet kopplas till bostaden.

Privatlån med låg ränta

Eftersom lånet är utan säkerhet är räntan högre än på ett bolån där säkerheten är relativt hög. Samtidigt är avbetalningstiden bara fem år. Det gör att räntan löper över en mycket kortare period, så att skillnaderna jämnas ut med längden på lånets löptid.

Vanliga frågor och svar om privatlån


Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Det innebär att det inte kräver någon form av säkerhet i form av pant eller ägodelar. Räntan är därför högre än på ett bolån, men väsentligt lägre än den vanliga kreditkortsräntan. Pengarna du lånar kan användas till vad du vill.

I utgångspunkten kan vem som helst skicka in en låneansökan till Axo. För att få ansökan beviljad måste du uppfylla långivarnas kriterier.

Om du inte uppfyller villkoren är ett alternativ att ansöka om privatlån med en medlåntagare. Det kommer öka dina chanser att få din ansökan beviljad och ni kan få en lägre ränta.

Via Axo Finans kan du ansöka om privatlån på upp till 600 000 kronor utan säkerhet.

Du ansöker om privatlån genom att fylla i vårt elektroniska ansökningsformulär. Det är gratis och utan förpliktelser och du får svar samma dag.

Ett lån utan säkerhet kan användas till vad du vill. Därmed kan du använda lånet till att täcka dina behov, oavsett om det handlar om renovering, bil, resa eller oväntade utgifter.

Ja, det är gratis att ansöka om lån via Axo Finans. Om en ansökan resulterar i ett lån får vi betalt av långivaren som beviljar lånet.

Långivarna har ingen anledning till att ge högre ränta via vår tjänst. Tvärtom så kommer de att gå lite längre för att ge dig ett bra erbjudande då de vet att det är fler som konkurrerar om att få dig som kund.

Du får svar på din ansökan samma dag som du ansöker.

Så snart du har slutfört signeringsprocessen hos banken med det bästa erbjudandet och laddat upp all nödvändig information kommer pengarna att utbetalas samma dag. Har du kryssat för at du vill samla befintliga lån så kommer långivaren att lösa dem åt dig.

Axo Finans samarbetar idag med 35 banker och långivare i Sverige. Vi jobbar hela tiden med att utveckla vårt utbud och vill samarbeta med så många banker som möjligt. På det sättet säkerställer vi att våra kunder alltid ska få det bästa erbjudandet.

Via Axo Finans kan du ansöka om lån utan säkerhet från 5 000 kr och upp till 600 000 kr.

Räntan sätts individuellt och avgörs av den enskilda banken eller långivaren. Vi kan därför inte säga vilken ränta du får erbjudande om förrän efter att du har skickat in en ansökan. Erbjudandet du får är utan förpliktelser och du bestämmer själv om du vill nyttja dig av det.

Rörlig ränta innebär att din ränta följer världsekonomin. Det innebär att du kan få låga räntor under en del perioder och dyrare räntor under andra perioder.

Den nominella räntan sätts av långivaren och är grundräntan på ditt lån.

Den effektiva räntan är sammansatt av nominell ränta och extra kostnader. Dyra lån har ofta många kostnader. Då blir den effektiva räntan hög.

Det är räntan och avgifterna som bestämmer hur mycket privatlånet kostar. Eftersom varje erbjudande är personligt, kommer kostnaden att variera från långivare till långivare. Kostnaderna kopplade till lånet presenteras i samband med låneerbjudandet.

Först och främst är det viktigt att kontrollera räntan hos flera banker. Det gör du helt utan förpliktelser och gratis genom att ansöka via vår tjänst.

Om du har smålån, krediter och annan skuld sedan tidigare bör du ansöka om att samla dina lån. Då får du löst ut gamla lån och alla skulder samlas i ett nytt lån. Det gör att du besparar dig från dubbla räntor och avgifter och samtidigt kan du få lägre ränta på lånen.

Axo Finans är ett skandinaviskt fintech-företag. Vi är en finansagent som samarbetar med 35 banker och långivare, och fungerar som en digital lånemäklare som matchar rätt kund med rätt bank. Via vår tjänst hjälper vi dig att hitta bästa möjliga erbjudande på lån utan säkerhet.

Ja, du kan betala tillbaka lånet utan att det kostar dig något extra.

Fördelen med att ansöka om privatlån via Axo Finans är att du får din ansökan granskad av flera banker och långivare samtidigt, direkt efter att du har ansökt. På så sätt sparar du både tid och pengar. Du får ett erbjudande från flera långivare samtidigt, och erbjudandet är giltigt i 30 dagar så att du har god tid på dig att bestämma dig.