MC lån

Hitta det bästa motorcykellånet

Drömmer du om en motorcykel? Låt oss hjälpa dig att finansiera ditt MC-äventyr med förmånliga MC-lån. Jämför lån och hitta bästa alternativet för dig idag!

 • Valid
  Jämför och hitta bäst Mc lån
 • Valid
  Kostnadsfri och ej bindande att ansöka
 • Valid
  Låna upp till 600 000 kr

Trustscore 4.2 | 2767 omdömen

Alla konsumenter som har fått ett lån via Axo Finans får ett mejl där de kan tycka till om oss genom att lämna en recension på Trustpilot. Dessa recensioner markeras som verifierade kunder på Trustpilot. När recensioner publiceras direkt på Trustpilot kan Axo Finans inte garantera att de kommer från kunder som har använt Axo Finans jämförelsetjänst. Vårt betyg på Trustpilot baseras på alla recensioner som lämnats om Axo Finans, oavsett om de kommer från verifierade kunder eller inte, och beräknas med faktorer som aktualitet, mängd och genomsnittsbetyg.

5 000 kr600 000 kr

15 år
4195 kr
1 år20 år

När du ansöker får du även tillgång till din kreditscore helt kostnadsfritt på uScore.se

Långivarnas ränta är rörlig och sätts individuellt

Lånetid mellan 1 - 20 år

Nominell ränta mellan 3.95% - 29.00%

Effektiv ränta mellan 3.99% - 33.32%

Startavgift mellan 0 kr - 895 kr

Låneexempel: Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5.91%. Eff. ränta: 6.09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr.

<p>Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.</p>
By Kian Møller

Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.

MC lån

Att köpa en motorcykel är en stor investering, och för många kan det vara svårt att spara tillräckligt mycket pengar för att köpa en motorcykel kontant. Ett alternativ är att ta ett MC lån med eller utan säkerhet. Här är allt du behöver veta om att finansiera din dröm om motorcykel.

Mc lån - Låna till motorcykel

Att låna pengar för att köpa en motorcykel kan vara ett bra alternativ om du inte har möjlighet att betala hela summan kontant. När du vill låna pengar för att köpa en motorcykel finns det några olika alternativ att överväga. Du kan låna till både ny eller begagnad motorcykel med ett privatlån. Men ska du köpa en helt ny motorcykel är det vanligt att finansiera köpet med ett lån med säkerhet, där fordonet är säkerheten. Köper du istället en begagnad motorcykel är det vanligt att använda sig av ett lån utan säkerhet, och ett så kallat privatlån.

Mc lån med låg ränta

Räntan på ett motorcykellån är viktigt att tänka på när du väljer vilket lån du ska ansöka om. Räntan är den kostnad som långivaren tar ut för att låna ut pengar till dig, och den kan variera beroende på långivare, din kreditvärdighet och andra faktorer. Långivare ser på din kreditvärdighet och gör alltid en riskbedömning före de lånar ut pengar. Om du har en hög kreditvärdighet kommer du sannolikt att få en lägre ränta än om du har en låg kreditvärdighet. Räntor kan variera mellan olika långivare, så det är viktigt att jämföra flera alternativ innan du ansöker om ett lån. Har du lån sedan tidigare kan du testa att samla lån för att få en lägre ränta på nuvarande lån och öka din kreditvärdighet.

Jämför motorcykellån

När du jämför motorcykellån är det viktigt att ta hänsyn till flera faktorer för att hitta det bästa lånet för din situation. Här är några viktiga aspekter att tänka på när du jämför motorcykellån:


 • Jämför ränta
  •  Räntan är en av de viktigaste faktorerna att jämföra när du letar efter ett motorcykellån. En lägre ränta innebär lägre totala lånekostnader, så det är viktigt att leta efter det bästa erbjudandet. Observera att räntan kan vara fast eller rörlig. En fast ränta innebär att räntan förblir densamma under hela lånet, medan en rörlig ränta kan ändras över tid.
 • Välj lånebelopp
  • Se till att jämföra långivare som erbjuder det lånebelopp du behöver för att finansiera motorcykeln. Vissa långivare kan ha minimi- och maximibelopp för sina lån. Via oss på Axo Finans kan du låna från 5000 kronor upp till 600 000 kronor. 

 • Bestäm återbetalningstid
  • Långivare erbjuder olika återbetalningstider för motorcykellån, och det är viktigt att välja en som passar din ekonomiska situation. Längre återbetalningstider innebär lägre månadskostnader men högre totala lånekostnader, medan kortare återbetalningstider innebär högre månadskostnader men lägre totala lånekostnader.

 • Undersök Avgifter och villkor
  •  Långivare kan ta ut olika avgifter i samband med motorcykellån, såsom uppläggningsavgift, aviseringsavgift och årsavgift. Jämför avgifterna hos olika långivare för att hitta det mest förmånliga lånet.

Genom att använda vår jämförelsetjänst kan du snabbt få en överblick över de bästa lånealternativen på marknaden, och vi hjälper dig att hitta lånet med bäst villkor och låga räntor. På Axo Finans är vi stolta över att kunna erbjuda en enkel och smidig tjänst för att hjälpa dig att jämföra räntor, lånebelopp och villkor på motorcykellån. Vi gör det smidigt för dig att hitta det bästa lånet för att finansiera din nya motorcykel och ge dig möjlighet att förverkliga din dröm om att äga en egen hoj.

Mc lån med eller utan säkerhet

När du ska låna till en motorcykel kan du välja mellan ett mc-lån med eller utan säkerhet. Som för de flesta lån har de sina för och nackdelar och du måste själv besluta om vilket lån som passar dig bäst.

Mc lån utan säkerhet

Ett MC lån utan säkerhet är ett lån som inte kräver att du pantar någon egendom för att få lånet beviljat. Istället bedömer långivaren din kreditvärdighet baserat på din inkomst, dina utgifter och din kredit historia. Om du har en god kreditvärdighet kan du få ett MC lån utan säkerhet med rimliga villkor och räntor.

Mc lån med säkerhet

Ett MC-lån med säkerhet är ett lån som är specifikt avsett för att finansiera köpet av en motorcykel (MC). Det fungerar liknande som ett vanligt billån, där du har fordonet som säkerhet för lånet. Vid ett mc lån med säkerhet tas motorcykelns värde med i beräkningen när du köper motorcykel. Vanligtvis kräver långivaren en kontantinsats på 20% av motorcykelns värde, vilket betyder att du kan låna högst 80% av inköpspriset.

Motorcykellån som privatlån

Att köpa en motorcykel kan vara en spännande och givande upplevelse, det finns flera finansieringsalternativ som exempelvis privatlån med säkerhet eller utan säkerhet när du ska låna till motorcykel. Jämför lån, det är ett bra sätt för att hitta lån med bra ränta och villkor. Vi på Axo Finans kan hjälpa dig att jämföra lånebelopp, långivare, räntor och villkor. Helt kostnadsfritt. Med endast en UC jämför vi lån hos 36 olika banker och långivare. Testa att se vad du kan få för låneerbjudande. Ansökan är inte bindande, så du bestämmer själv om du vill fortsätta med ett erbjudande eller inte.  

Varför välja ett privatlån för att finansiera din motorcykel?

Ett privatlån är ett lån som kan användas för att finansiera en rad olika ändamål, inklusive motorcykelköp. Det finns flera fördelar med att använda privatlån för att finansiera ditt köp av motorcykel.

Fördelar med privatlån för motorcykel

Flexibilitet:
Privatlån erbjuder stor flexibilitet när det gäller lånebelopp och återbetalningstider. Du kan anpassa lånet efter dina behov och din budget.

Ingen säkerhet krävs:
Till skillnad från billån behöver du inte använda motorcykeln som säkerhet för lånet, vilket innebär att du inte riskerar att förlora den om du inte kan betala tillbaka lånet.

Låna till MC

Motorcykel är något som många drömmer om och det behöver inte bara stanna vid en dröm. Att spara pengar för att kunna köpa en motorcykel är det allra bästa för att nå sin dröm om en ny eller begagnad motorcykel. Men att spara kan ta tid. Att låna till MC kan vara ett sätt att finansiera din dröm om en motorcykel. Så om du ska köpa en helt ny motorcykel eller en begagnad motorcykel kan ett lån finansiera hela eller delar av kostnaden för köpet.

Axo finans logga
Axo finans logga

Jämför Mc lån med oss på Axo Finans

När du ska köpa motorcykel och ta ett mc lån är det viktigt att du börjar med att jämföra olika långivare och deras räntor. Det ökar dina chanser att hitta ett bra lån med goda villkor och bra ränta. Att köpa motorcykel och jämföra lån tycker vi ska vara enkelt. Vi hjälper dig att jämföra räntor och villkor från 5000 kronor och upp till 600 000 kr. Ansök kostnadsfritt.

Få ett erbjudande redan idag