man sitter vid sitt skrivbord och lånar med Likvidum
man sitter vid sitt skrivbord och lånar med Likvidum

Likvidum

Likvidum jämför långivare åt sina kunder. Genom att jämföra när du ska låna pengar, får du bästa möjliga lånevillkor.

Om du använder tjänster hos låneförmedlare som Likvidum och Axo Finans kan du få lägre ränta och bättre villkor än om du bara hade sökt hos en enda långivare. Därför bör du alltid jämföra när du ska låna pengar.

Ansök nu

Det här är Likvidum

Likvidum är en låneförmedlare som fokuserar på privatlån. Sådana lån kan även kallas lån utan säkerhet, just för att långivaren inte kräver säkerhet i till exempel bostad. Då slipper du lämna något du äger som säkerhet, och du kan samtidigt använda pengarna till just det du vill. Likvidum jobbar bland annat för att svenskar inte ska betala för mycket för sina lån. Du kan få bättre ränta genom att samla dina lån och krediter i ett nytt lån. Med lägre räntor och lägre månadskostnader blir dina befintliga lån billigare, och de blir även lättare att betala av. Precis som hos Axo Finans, är en ansökan hos Likvidum helt gratis för dig som kund. Likvidum startade år 2015. Verksamheten är i samma koncern som Calculate Group Sverige AB. De sistnämnda är experter på att värdera företag. Du hittar Likvidums huvudkontor i södra Stockholm.

Bra anledningar till att använda en låneförmedlare

  • Du slipper ansöka hos flera långivare på egen hand
  • Långivarna måste konkurrera om dig som kund
  • Du får hjälp att hitta det bästa möjliga erbjudandet

Därför bör du använda låneförmedlare

Det finns flera bra anledningar till att använda en låneförmedlare när du ska låna pengar. Med en låneförmedlare slipper du lägga tid och kraft på att ansöka hos flera banker och långivare. Axo Finans hjälper dig att ansöka hos flera långivare samtidigt, med endast en ansökan och bara en kreditupplysning. Axo finans jämför lån. Du behöver inte fylla i samma ansökan flera gånger, och din kreditvärdighet kommer inte påverkas negativt.

När långivarna måste konkurrera om att ge dig det bästa erbjudandet, kan de gå ännu lite längre. På så sätt kan du få det bästa erbjudandet genom att jämföra via en låneförmedlare. Efter att långivarna vi samarbetar med har behandlat din ansökan, skickar vi eventuella erbjudanden till dig. Då kan du enkelt välja ut det bästa erbjudandet för dig.

Ansök här

16589 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning