enklare lån och små hus med olika färger
enklare lån och små hus med olika färger

Enklare

är en låneförmedlare som låter sina kunder jämföra lån mellan flera långivare med endast en kreditupplysning. 

Om du ska ansöka om ett privatlån kan det vara värt att uppsöka en låneförmedlare. Då kommer flera banker och långivare att behandla din ansökan samtidigt, och du kan få ett lån med lägre ränta och bättre villkor.

Ansök nu

Det här är lån hos Enklare

Enklare är en låneförmedlare som hjälper den som vill ansöka om lån med att hitta det bästa erbjudandet. Det betyder att Enklare letar efter ett erbjudande med bra villkor som även passar kunden. Det gör de genom att jämföra olika lån.

Hos Enklare kan kunder låna pengar som de kan använda till precis vad de vill. Det är helt kostnadsfritt att ansöka. Beloppet man kan få låna via Enklare är från 5 000 till 600 000 kr.

Vilken ränta du får och hur mycket du behöver betala tillbaka per månad beror på din ekonomiska situation. Det innebär att den effektiva räntan skiljer sig åt, och det beror även på bankens bedömningar. Därför är det en bra idé att jämföra långivare via en låneförmedlare. 

Hitta bra ränta med Axo Finans

Axo Finans jämför lån från 5 000 till 600 000 kr. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, alltså ett lån där det inte krävs någon säkerhet i till exempel bostad. Du kan använda pengarna till exakt det du vill. Ett privatlån kan göra drömmen om renovering eller bil verklig. Det kan även vara bra i situationer där något oväntat har inträffat.

Prova vår lånekalkylator!

Funderar du på hur mycket du kan låna? Eller på hur mycket du behöver betala tillbaka per månad? Då kan du ta en titt på vår lånekalkylator. Du hittar den högst upp på vår hemsida.

Använd reglaget för att välja ett lånebelopp. Du kommer se att månadsbeloppet ändrar sig samtidigt. Ett högre lån ger ett högre månadsbelopp. Det beror även på vilken ränta du får.

par i soffa tar lån med enklare
par i soffa tar lån med enklare

Hur fastställs räntan?

Bankerna och långivarna bestämmer räntan utifrån din ekonomiska situation. Det är exempelvis den information du uppger i din låneansökan och din betalningshistorik. Privatlån har som regel rörlig ränta. Det är en ränta som ändras i takt med förändringarna på räntemarknaden.

Det här kan inte Axo Finans påverka, men vi jämför olika lån så att du ska få det bästa erbjudandet för din ekonomiska situation. Därför kan vi hitta den lägsta räntan och de bästa villkoren för dig.

Vilka långivare samarbetar Axo Finans med?

Axo Finans samarbetar med ledande banker och långivare för att du ska få det bästa erbjudandet. Vi samarbetar med 35 aktörer som är bäst i sin bransch.

Du får gärna läsa mer om våra samarbetspartners. Dessa aktörer behandlar din låneansökan samtidigt, och konkurrerar om att få dig som kund.

Hur får jag utbetalningen?

Det är inte nödvändigt att du loggar in på ”Min sida” eller liknande. Hos Axo Finans behöver du bara fylla i låneansökan, och vänta på svar. Om du får ett låneerbjudande som du accepterar, kan du logga in hos långivaren och få kontakt med dem.

en familj tar lån tillsammans med enklare
en familj tar lån tillsammans med enklare

Välj Axo Finans när du samlar

Du kan även samla lån och krediter hos Axo Finans. Då kommer du samla allt i ett och samma lån, och på så sätt kunna få bättre villkor och en lägre ränta. Det kommer även bli enklare för dig att få en översikt över dina betalningar och din ekonomi.

Vad tycker våra kunder?

Vill du läsa andra kunders erfarenheter av Axo Finans? Ta gärna en sväng inom vår sida på Trustpilot. Här har tidigare kunder gett oss utmärkta omdömen. Det är vi stolta över.

Funderar du på något? Tveka inte att ta kontakt!

Du kan ringa vår kundservice på vardag och söndagar på telefon 0771 323400. Du kan alltid skicka ett e-postmeddelande till oss på kundservice@axofinans.se om du tycker att det är lättare.

Kontakta oss

Banker och långivare som behandlar din ansökan

TF Bank logo

15582 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning