Lånekoll


Lånekoll är en låneförmedlare, tidigare känd under varumärket Consector. Hos Lånekoll kan du jämföra lån.

Med låneförmedlare som Axo Finans och Lånekoll är det enkelt att låna pengar så billigt som möjligt. Lånekoll samarbetar med UC för kredit- och affärsinformation samt Trustpilot för omdömen.

Lånekoll hjälper dig att skaffa koll på dina lån. Du får hjälp att hitta rätt bolån, omförhandla nuvarande lån eller ansöka om privatlån. Lånekoll är både en låneförmedlare och en personlig rådgivare.

Vill du ha hjälp med att jämföra lån? Ansök hos Axo Finans så skickar vi ansökan vidare till 35 banker och långivare.

Lånekoll, tidigare Consector

Lånekoll är ett privat företag som grundades år 2014 under varumärket Consector. År 2020 bytte företaget namn från Consector till Lånekoll. Företaget har många nöjda kunder över hela Sverige.

Lånekoll har som mål att sänka räntekostnaderna och förbättra privatpersoners totala lån- och kreditengagemang. De vill vara experten på kundens sida.

Att vara kund hos Lånekoll ska vara tryggt. Du kan enkelt skicka en ansökan utan att du förbinder dig till något, och det kostar ingenting att söka. Lånekoll samarbetar med UC för kredit- och affärsinformation samt Trustpilot för omdömen. Det innebär att du kan söka hos flera banker samtidigt, men att endast en kreditupplysning görs.

Det kan du även göra hos Axo Finans:

Ansök om privatlån nu »

Välj en låneförmedlare när du:

  • Vill ansöka hos många banker samtidigt
  • När du vill hitta det billigaste lånet
  • När du vill samla lån

Bästa möjliga upplevelse med Axo Finans

Använd låneförmedlare som Lånekoll (Consector) eller Axo finans när du vill ha erbjudande från flera olika banker.

Axo Finans är en låneförmedlare som vill ge dig bästa möjliga upplevelse när du behöver ett lån. Vi arbetar med att jämföra många olika banker och långivare, och vårt mål är alltid att hitta det bästa lånet med den lägsta räntan.

Genom att ansöka om privatlån hos Axo Finans, blir ansökan vidareskickad till 35 av Sveriges ledande banker och långivare. Oavsett hur många långivare som tar emot din ansökan, tas bara en kreditupplysning. Därför behöver du inte vara orolig för att din kreditvärdighet ska påverkas negativt.

Axo Finans har hjälpt tusentals kunder över hela Sverige med sina låneansökningar, och har väldigt goda erfarenheter att hänvisa till. Våra kunder uppskattar att vi är snabba på att följa upp och att vi erbjuder personlig kundservice.

Läs flera erfarenheter på omdömesplattformen TrustPilot

Så pressar vi ner priserna

Alla banker och långivare vi samarbetar med vet att de konkurrerar om att vinna en och samma kund. Därför går de extra långt för att ge dig ett bra låneerbjudande. På det sättet bidrar låneförmedlare som Axo Finans till att pressa ner priserna.

Hos oss kan du ansöka om privatlån och förvänta dig en positiv upplevelse. Våra samarbetsbanker och långivare har samma värderingar som oss, så du blir väl mottagen oavsett vilken bank eller långivare du hamnar hos.

Axo Finans ger dig bästa möjliga upplevelse när du ska ansöka om privatlån.

Ansök utan förpliktelser

Det är givetvis helt utan förpliktelser att skicka in en ansökan via Axo Finans. Om du inte hittade ett lån som du blev nöjd med, behöver du inte tacka ja till ett erbjudande. Det kostar inte heller någonting, oavsett om du tar ett lån i slutändan eller ej.

Samla lån

Hos Axo Finans vill vi att våra kunder ska ha bra kontroll på sin privatekonomi. Därför kan du få hjälp med att samla lån och krediter hos oss.

Om du har smålån, krediter och SMS-lån sedan tidigare, kan du spara mycket pengar på att omförhandla och samla skulden i ett nytt lån. Då får du bara en enda faktura i månaden, och bara en långivare att förhålla dig till. Det göra det mycket enklare att få en översikt över ekonomin, samtidigt som du sparar pengar på lägre räntekostnader.

Ta kontakt med oss idag eller skicka in en låneansökan så ska vi hjälpa dig att hitta det bästa erbjudandet från våra partners.

Lånekalkylator

Axo Finans tillhandahåller en gratis lånekalkylator som låter dig beräkna kostnaderna som finns kopplade till lånet du vill söka. Det kan vara värt att testa sig fram med lite olika räntesatser, till exempel en högre ränta än du vill ha, så att du testar din egen betalningsförmåga.

Prova lånekalkylatorn gratis här

Med lånekalkylatorn får du snabbt svar på om du klarar att betala av månadskostnaden för lånet utöver dina vanliga utgifter. Om det ser svårt ut kanske inte privatlån är något för dig. Eventuellt kan du ansöka om att låna ett lägre belopp, eller ansöka tillsammans med en medlåntagare för att få en lägre ränta.

Frågor och svar om Lånekoll (Consector)


Lånekoll är en låneförmedlare som bytte namn från Consector år 2020. Lånekoll har som mål att sänka räntekostnaderna, och förbättra privatpersoners lån- och kreditengagemang i sin helhet.

. Likt Lånekoll är även Axo Finans en låneförmedlare. Vi jämför 35 banker och långivare, för att du ska hitta ett bra lån. Vi har hjälpt tusentals kunder över hela Skandinavien med att samla lån, och hitta billiga privatlån.

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, där pengarna kan användas till just det du själv vill. Du behöver alltså inte tillhandahålla egendomar eller värdesaker som säkerhet till lånet. Därför är privatlån kända för att vara flexibla lån.

SMS-lån och kreditkort har högre ränta än privatlån. Genom att samla alla dina skulder kan du få en lägre ränta och bättre villkor. Då sparar du pengar som annars skulle ha gått till att betala lånekostnader.

Du måste skicka in en ansökan för att få svar på vilken ränta du får. Hos Axo Finans görs det helt utan förpliktelser och det är kostnadsfritt. Vi vidaresänder din ansökan till upp till 35 banker och långivare, och arbetar för att du ska få så låg ränta som möjligt.