Kvinna med glasögon sitter i soffa och pratar med Lånekoll
Kvinna med glasögon sitter i soffa och pratar med Lånekoll

Lånekoll

Lånekoll är en låneförmedlare, tidigare känd under varumärket Consector. Hos Lånekoll kan du jämföra lån.

Med låneförmedlare som Axo Finans och Lånekoll kan du jämföra lån och låna pengar, genom att jämföra ökar chansen att hitta så billigt lån som möjligt. Lånekoll samarbetar med UC för kredit- och affärsinformation samt Trustpilot för omdömen.

Lånekoll hjälper dig att skaffa koll på dina lån. Du får hjälp att hitta rätt bolån, omförhandla nuvarande lån eller ansöka om privatlån. Lånekoll är både en låneförmedlare och en personlig rådgivare.

Vill du ha hjälp, vi jämför lån! Ansök hos Axo Finans så skickar vi ansökan vidare till 35 banker och långivare.

Ansök nu

Bästa möjliga upplevelse med Axo Finans

Axo Finans är en låneförmedlare som vill ge dig bästa möjliga upplevelse när du ska låna pengar. Vi arbetar med att jämföra många olika banker och långivare, och vårt mål är alltid att hitta det bästa lånet med den lägsta räntan.

Genom att ansöka om privatlån hos Axo Finans, blir ansökan vidareskickad till 35 av Sveriges ledande banker och långivare. Oavsett hur många långivare som tar emot din ansökan, tas bara en kreditupplysning. Därför behöver du inte vara orolig för att din kreditvärdighet ska påverkas negativt.

Axo Finans har hjälpt tusentals kunder över hela Sverige med sina låneansökningar, och har väldigt goda erfarenheter att hänvisa till. Våra kunder uppskattar att vi är snabba på att följa upp och att vi erbjuder personlig kundservice.

Läs flera erfarenheter på omdömesplattformen TrustPilot

Så pressar vi ner priserna

Letar du efter billiga lån ska du alltid jämföra lån. Alla banker och långivare vi samarbetar med vet att de konkurrerar om att vinna en och samma kund. Därför går de extra långt för att ge dig ett bra låneerbjudande. På det sättet bidrar låneförmedlare som Axo Finans till att pressa ner priserna.

Hos oss kan du ansöka om privatlån och förvänta dig en positiv upplevelse. Våra samarbetsbanker och långivare har samma värderingar som oss, så du blir väl mottagen oavsett vilken bank eller långivare du hamnar hos.

Ansök utan förpliktelser

Det är givetvis helt utan förpliktelser att skicka in en ansökan via Axo Finans. Om du inte hittade ett lån som du blev nöjd med, behöver du inte tacka ja till ett erbjudande. Det kostar inte heller någonting, oavsett om du tar ett lån i slutändan eller ej.

Lånekalkylator

Axo Finans tillhandahåller en gratis lånekalkylator som låter dig beräkna kostnaderna som finns kopplade till lånet du vill söka. Det kan vara värt att testa sig fram med lite olika räntesatser, till exempel en högre ränta än du vill ha, så att du testar din egen betalningsförmåga.

Prova lånekalkylatorn gratis här

Med lånekalkylatorn får du snabbt svar på om du klarar att betala av månadskostnaden för lånet utöver dina vanliga utgifter. Om det ser svårt ut kanske inte privatlån är något för dig. Eventuellt kan du ansöka om att låna ett lägre belopp, eller ansöka tillsammans med en medlåntagare för att få en lägre ränta.

byggnadsfasad till bank lånekoll
byggnadsfasad till bank lånekoll

Kontroll över privatekonomin med Axo finans

Sök lån via oss på Axo Finans. Vi vill att våra kunder ska ha bra kontroll på sin privatekonomi. Därför kan du få hjälp med att samla lån och krediter hos oss.

Om du har smålån, krediter och SMS-lån sedan tidigare, kan du spara mycket pengar på att omförhandla och samla skulden i ett nytt lån. Då får du bara en enda faktura i månaden, och bara en långivare att förhålla dig till. Det göra det mycket enklare att få en översikt över ekonomin, samtidigt som du sparar pengar på lägre räntekostnader.

13057 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning