kille sitter hemma i ett vitt rum och kontaktar sambla lån
kille sitter hemma i ett vitt rum och kontaktar sambla lån

Sambla

Sambla är en oberoende tjänst som jämför privatlån och samlingslån på kundens vägnar bland flera banker och långivare.

Om du är på jakt efter ett lån utan säkerhet med lägsta möjliga ränta så lönar det sig att ansöka via en låneförmedlare. Genom att låta flera långivare behandla din ansökan blir räntan lägre. Bankerna och långivarna vet att de konkurrerar om att få dig som kund, och sträcker sig därför extra långt för att ge dig ett bra erbjudande.

Vad du vill använda pengarna är helt upp till dig. Med ett lån utan säkerhet bestämmer du själv vad pengarna ska gå till.

Ansök nu

Sambla – låneförmedlare på nätet

Sambla är en jämförelsetjänst för dig som söker lån utan säkerhet, låna 600 000 kronor eller en mindre summa. Då det inte ställs något krav på säkerhet kan du använda pengarna till det du själv vill. Sambla erbjuder olika typer av lån, som privatlån, samlingslån och billån.

När du vill låna pengar och ansöker om lån via Sambla får du låneerbjudanden från flera banker och rådgivare, och du bestämmer själv vilket erbjudande som passar dig bäst. Tjänsten är kostnadsfri för dig som kund. Eftersom Sambla är en låneförmedlare så får du låneerbjudanden från flera banker och långivare med endast en kreditupplysning.

Sambla startades i Sverige år 2014 och utvidgades till Sambla Norge år 2015 för att senare även lanseras i Finland år 2017.

Axo Finans jämför bland flera banker

I likhet med Sambla, är också Axo Finans en låneförmedlare som jämför lån bland flera banker och långivare för att ge dig det bästa lånet. Genom att skicka din låneansökan till flera långivare samtidigt säkerställer du att du får ett lån med en låg ränta och bra villkor. 

Det enda du behöver göra är att skicka in en låneansökan via våra webbsidor, så skickar vi den direkt vidare till alla våra samarbetspartners. Tjänsten är trygg, gratis och inte bindande. Du bestämmer själv om du vill tacka ja till låneerbjudandet du får.

Just nu samarbetar vi med 36 av Sveriges ledande banker och långivare. Om billiga lån är viktigt för dig bör du alltid jämföra lån via oss på Axo Finans.

Få ett bra erbjudande

Är du ute efter ett lån med låg ränta? Då bör du skicka in en ansökan om lån utan säkerhet via Axo Finans. Vi låter bankerna och långivarna konkurrera om att erbjuda dig den lägsta effektiva räntan och det bästa lånet. Det enda du behöver göra är att vänta på att få ett bra erbjudande.

Alla ansökningar är utan förpliktelser och helt utan kostnad. Erbjudandet du får är giltigt i 30 dagar, så du har gott om tid på dig att bestämma dig för om lånet är tillräckligt bra eller inte.

Lån utan säkerhet används till det du vill

Axo Finans erbjuder lån utan säkerhet, eller privatlån, precis som Sambla. En av fördelarna med att välja ett privatlån är att banken inte kräver någon säkerhet för att låna ut pengar. Med andra ord kan pengarna gå till precis det du vill. Våra kunder använder sina privatlån på många olika saker, men de vanligaste ändamålen är att de ska renovera, betala oförutsedda räkningar eller finansiera en semester. Hos Axo Finans kan du även samla lån och sänka dina lånekostnader. Sök lån och jämför låneerbjudanden när du vill låna pengar. Det kan du göra via oss på Axo finans. 


Lån för att bygg om

Ska du renovera där hemma? Det är kul att förnya, och ibland även helt nödvändigt. Kök och badrum har exempelvis en kortare levnadstid än de andra rummen i huset och kräver en uppgradering då och då. Det är även dyra rum att renovera, exempelvis kan kostnaderna för att renovera ett badrum snabbt sticka iväg till över 150 000 kronor. Ett privatlån kan vara en bra hjälp för att täcka de utgifterna.

Om du ska sälja din bostad kan det vara smart att renovera för att höja värdet. Ibland är det bara små justeringar som behöver göras men det kostar snabbt mer än vad du har på sparkontot. Ett privatlån är smidigt då du kan använda så mycket av pengarna du behöver och betala tillbaka resten. 


Betala oförutsedda räkningar

Alla har upplevt att det dyker upp en dyr räkning på posten som man inte har pengar till att betala. Det kan till exempel ske om bilen måste på service, kylskåpet går sönder, ett tandläkarbesök eller att det börjar läcka i badrummet. Vid sådana tillfällen kan ett privatlån vara nyttigt.

Finansiera en semester

Det är även vanligt att använda privatlånet till att finansiera en semester. Pengarna kan gå till det du själv vill, oavsett om det är att resa på semester, arrangera ett bröllop, betala räkningar eller renovera. Du kan till och med förverkliga drömresan om det är det du vill.

Hos Axo Finans kan du ansöka om upp till 600 000 kronor utan säkerhet. Skicka in din ansökan idag så löser vi resten.

Så kan du låna bättre

Det mest lönsamma du kan använda ett lån med låg ränta till är att samla konsument- och kreditskulder. Betalar du räntor på skulder kan du spara mycket pengar på att flytta skulden till ett lån med lägre ränta. Det är ett garanterat sätt att spara pengar på.

Har du många lån från förr så är det särskilt förmånligt att samla dem. Då får du endast ett förfallodatum i månaden istället för flera, du får färre avgifter, lägre ränta och lägre månadskostnad.

Kreditkort och smålån har högre ränta än ett genomsnittligt privatlån. Om du bara betalar minimibeloppet varje månad kommer skulden växa sig allt större. Genom att samla skulden i ett lån med låg ränta får du bättre kontroll över ekonomin.

Ett privatlån som är anpassat till din ekonomi

All har vi olika behov. En del vill ha ett lån med låg ränta, medan andra vill betala av lånet så snabbt det bara är möjligt. Vad du vill använda pengarna till är helt upp till dig.

Axo Finans hjälper dig att hitta ett privatlån som passar dina behov. Vi jämför lån hos alla våra 35 samarbetande banker och långivare, och hittar det lån som är bäst anpassat för dig. Det enda du behöver göra är att skicka in en ansökan så fixat resten av arbetet.

Vi hittar ett lån med låg ränta bland några av Sveriges bästa banker och långivare. Skicka in en ansökan idag så jämför vi låneerbjudandena åt dig.

16589 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning