Lånekalkyl

Testa lånekalkylen idag

Med vår lånekalkyl kan du beräkna månadskostnaden på ditt nya lån. Välj lånebelopp mellan 5 000 och 600 000 kronor.

 • Valid
  Ansök på 2 min
 • Valid
  Helt gratis
 • Valid
  Låna upp till 600 000 kr

Trustscore 4.2 | 2787 omdömen

Alla konsumenter som har fått ett lån via Axo Finans får ett mejl där de kan tycka till om oss genom att lämna en recension på Trustpilot. Dessa recensioner markeras som verifierade kunder på Trustpilot. När recensioner publiceras direkt på Trustpilot kan Axo Finans inte garantera att de kommer från kunder som har använt Axo Finans jämförelsetjänst. Vårt betyg på Trustpilot baseras på alla recensioner som lämnats om Axo Finans, oavsett om de kommer från verifierade kunder eller inte, och beräknas med faktorer som aktualitet, mängd och genomsnittsbetyg.

Låna och samla lån

5 000 kr600 000 kr

15 år
4195 kr
1 år20 år

När du ansöker får du även tillgång till din kreditscore helt kostnadsfritt på uScore.se

Långivarnas ränta är rörlig och sätts individuellt

Lånetid mellan 1 - 20 år

Nominell ränta mellan 3.95% - 29.00%

Effektiv ränta mellan 3.99% - 33.32%

Startavgift mellan 0 kr - 895 kr

Låneexempel: Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5.91%. Eff. ränta: 6.09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr.

16589 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning

Alla konsumenter som har fått ett lån via Axo Finans får ett mejl där de kan tycka till om oss genom att lämna ett omdöme på Trustpilot. Dessa omdömen markeras som verifierade kunder på Trustpilot. Omdömena nedan har valts ut manuellt från de omdömen som Axo Finans fått från verifierade kunder. När omdömen publiceras direkt på Trustpilot kan Axo Finans inte verifiera att omdömet kommer från en kund som använt Axo Finans jämförelsetjänst. Vårt betyg på Trustpilot baseras på alla recensioner som lämnats om Axo Finans, oavsett om de kommer från verifierade kunder eller inte, och beräknas med faktorer som aktualitet, mängd och genomsnittsbetyg.

1 dager siden

Catarina Morén

smidigt och snabbt

smidigt och snabbt

6 dager siden

Supunnee Singmandeewised

Mycket nöjda

Mycket nöjda

6 dager siden

mohammad jamali

Det skall vara lätt att låna ...

Det skall vara lätt att låna ...

6 dager siden

Bicka Skoglund

Jag är så nöjd

Jag är så nöjd

10 dager siden

Erik De Regt

Den ända som en så länga lysnade på sin…

Den ända som en så länga lysnade på sin kund

Svar från [COMPANY]
6 dager siden
Visa
10 dager siden

Fredrik Dahl

Det går lätt och smidig

Det går lätt och smidig Mycket bra Högsta betyg

Svar från [COMPANY]
7 dager siden
Visa
11 dager siden

Torbjörn Ingvar Åhs

Allt verkar bra hittills. Enkelt och rakt.

Frågorna lätta att besvara och tydlig

Svar från [COMPANY]
6 dager siden
Visa
12 dager siden

Mehran

Fick snabb svar och många alternativ…

Fick snabb svar och många alternativ från olika banker. Jätte nöjd

Svar från [COMPANY]
7 dager siden
Visa
12 dager siden

Mats

Snabb handläggning trevlig personal

Snabb handläggning trevlig personal

Svar från [COMPANY]
7 dager siden
Visa
12 dager siden

Marie Erixon

Toppen

Intresserad av lån och olika räntor

Svar från [COMPANY]
6 dager siden
Visa
13 dager siden

Karin

Förstod syftet m d lånet och anpassade…

Förstod syftet m d lånet och anpassade allt efter min behov.

Svar från [COMPANY]
6 dager siden
Visa
15 dager siden

Sonia Scarparo

😃😃🙏🏻🙏🏻jette bra och snabb hjälp

En sten har lift from mitt jerta.😇 Andas betre tack AXO Finans raccomandera 💖

Svar från [COMPANY]
14 dager siden
Visa
16 dager siden

Maud Eriksson

Trevlig service.är super nöjd

Trevlig service.är super nöjd

Svar från [COMPANY]
14 dager siden
Visa
16 dager siden

Sami Imeri

20000

Jag har but i den legheten cirka en menat jag betala 2600 jag er pinsener jag vill oka til Kosovo jag har familj der so jag har inte varit for so länge o.de gor ok lona 20000kruner do hade vart bra tack

Svar från [COMPANY]
14 dager siden
Visa
17 dager siden

kund

........

............

Svar från [COMPANY]
14 dager siden
Visa
<p>Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.</p>
By Kian Møller

Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.

Så använder du vår lånekalkyl

När du ska låna pengar är det viktigt att ta reda på hur stort lån du klarar att hantera.

Börja med att räkna ihop alla de utgifter du har i dag. Utgå från de senaste månaderna, så får du en översikt som stämmer bra överens med din nuvarande livssituation. När du har gjort det, är det enkelt att räkna ut vilket spelrum du har ifall du väljer att ta ett nytt lån.

Steg 1: Fyll in information

Fyll i önskad lånesumma och avbetalningsplan, så kommer kalkylen räkna ut alla månadsutgifter som är kopplade till lånet, samt lånets totalkostnad. Kalkylen delar upp kostnaderna i räntekostnader, avbetalning, avgifter och samlade kostnader.

Steg 2: Få en beräknad lånekostnad

Du får också en översikt över effektiv och nominell ränta, så att du kan jämföra låneerbjudanden från olika banker och långivare.

Steg 3: Beräkna ditt lån

Med hjälp av lånekalkylen kan du beräkna lån och få en första uppfattning om lånekostnaderna. Den exakta räntan för ditt eventuella lån skickas till dig i samband med att du får ett låneerbjudande.

par i ljus som använder lånekalkyl
par i ljus som använder lånekalkyl

Testa lånekalkylen och ansök om lån

Axo Finans förmedlar privatlån, alltså lån utan krav på säkerhet för lånet. Om du väljer att ansöka om privatlån via oss kommer vi att skicka din ansökan vidare till alla de banker och långivare som vi samarbetar med.

Vi jämför lån och bankernas låneerbjudanden till dig och tar kontakt med dig när vi har hittat det erbjudande som vi bedömer att är det bästa med tanke på dina önskemål och din ekonomiska situation.

Vi är låneförmedlare, vilket betyder att det inte är vi som beviljar lånet. Det innebär att vi inte heller kan påverka de villkor som långivarna ger dig i samband med sina erbjudanden.

Det kan hända att du inte får just det belopp, den ränta eller den återbetalningstid som du har önskat. Vårt mål är ändå att hitta ett lån som sätter dig i en bättre ekonomisk situation än den du befinner dig i just nu.

Lånekalkylen visar återbetalningsplanen för ditt lån per månad

I lånekalkylen kan du se hur mycket ett lån kostar, både per månad och totalt tills lånet är slutbetalt. Du kan ändra räntor, avgifter och återbetalningstid och se hur kostnaderna påverkas.

grönt träd och en lånekalkyl
grönt träd och en lånekalkyl

Samla lån för att sänka kostnader

Många av våra kunder har fått nog av sina dyra smålån. De har insett att de betalar onödigt mycket i ränta och avgifter, och vänder sig till oss för att beräkna lån och hitta en bättre lösning. Att samla lån är fördelaktigt för dig med fler lån som vill förbättra din ekonomi. Genom att lösa lån kan du få en bättre ränta än du hade tidigare och på så rätt slippa betala mer på lånetän vad du behöver.

Så här samlar du lån:

 • Gå igenom alla dina skuldavtal
 • Skriv ner vilka räntor och avgifter du har på de gamla lånen
 • Skaffa dig en översikt över dina totala skulder och hur mycket du betalar i månaden

Få det bästa låneerbjudandet bland 36 långivare

Vi förmedlar privatlån, alltså lån utan krav på säkerhet för lånet. Vi jämför lån hos 36 banker och långivare – och du får det bästa bland dessa. Det tar bara några minuter att fylla i din ansökan via nätet och i den kan du kryssa för att du vill samla lån till ett samlingslån.

Det kostar inget att ansöka och du binder dig inte till någonting.

Få det bästa erbjudandet med en ansökan

Vi jämför lån på dina vägnar. När du skickar in en ansökan till oss så behandlas den av {banks_number} långivare, du får det bästa erbjudandet bland dessa.

Endast en UC

När du ansöker om privatlån via Axo Finans registreras endast en UC på dig. Det betyder att kan få flera olika låneerbjudanden, utan att behöva oroa dig för sämre lånevillkor i framtiden.

Tjänst utan förpliktelser

Du kan tacka nej till erbjudandet om du så vill, eller så kan du fundera på saken i lugn och ro. Erbjudandet gäller i 30 dagar. Väljer du att tacka ja till erbjudandet har du vanligtvis pengarna på kontot inom ett par dagar.

dam i glasögon och klänning använder lånekalkyl
dam i glasögon och klänning använder lånekalkyl

Se hur mycket lånet kommer kosta dig

Hur mycket kan jag låna utan krav på säkerhet för lånet?

Vi rekommenderar att du ansöker om det belopp du önskar. Det är viktigt att du inte lånar mer än du klarar av att återbetala. Om du får avslag av våra långivare hjälper vi dig att räkna ut vilket belopp de kan erbjuda dig, till bästa möjliga villkor och ränta.

Axo Finans jämför lån hos 35 banker. Låna från 5 000 och upp till 600 000 kronor utan säkerhet. Tjänsten är kostnadsfri och inte bindande. Om du får ett låneerbjudande så är det giltigt i 30 dagar. Skicka in en ansökan via vår lånekalkyl idag.


Lägre månadskostnad

Genom att lösa gamla skulder och samla allt i ett lån, kommer du att få lägre månadskostnader, färre avgifter och bättre villkor. På lång sikt kommer det här att göra stor skillnad, vilket betyder att du kommer att spara mycket pengar.


Bättre översikt

Dessutom får du bättre översikt över lånet, eftersom allt är samlat på ett ställe. I och med att du får en tydligare bild av lånet kan det också hända att du ser möjligheter att prioritera om och ändra dina månatliga utgifter så att du kan betala av din skuld snabbare.

Få ett erbjudande redan idag