bynk kille i blå skjorta kollar på utsikten
bynk kille i blå skjorta kollar på utsikten

Bynk

Bynk erbjuder privatlån utan säkerhet till sina kunder. Du kan låna upp till 300 000 kronor, som kan används till det du vill.

Med ett privatlån från Bynk kan du renovera köket, resa på semester, köpa bil eller göra något helt annat, det bestämmer du helt själv. Du kan även använda lånet till att lösa befintliga lån.

Axo Finans är en låneförmedlare på samma sätt som Bynk. När du ansöker om privatlån hos Axo Finans, skickas din ansökan vidare till fler banker och långivare. För dig innebär det många erbjudanden om att låna pengar, med endast en ansökan och en kreditupplysning.

Sök lån hos Axo Finans i dag om du vill få ett bra erbjudande på privatlån. Vi erbjuder lån utan säkerhet på upp till 600 000 kronor.

Ansök nu

Det här är Bynk

Bynk är en finansiell aktör som ger privatpersoner verktyg och kunskap för att kunna påverka egna villkor. Företaget startade 2016, och i januari 2020 bytte de namn till Rocker AB. Samtidigt blev Bynk ett varumärke för lån.

Hos Bynk kan du låna upp till 300 000 kronor utan säkerhet. Pengarna kan användas till vad du vill – oavsett om det är att köpa bil, resa på semester, renovera badrummet eller något helt annat. Lånet kan även användas till att lösa och samla lån och krediter du har sedan tidigare.

Hos Bynk kan du:

Med Bynk kan du: 

  • Få erbjudanden från flera banker
  • Låna upp till 600 000 kr
  • Lösa och samla lån

Bynk erbjuder även kredit på upp till 40 000 kronor. Det är kostnadsfritt att aktivera kredit, och du betalar bara för krediten du har använt.

Det här är Axo Finans

Axo Finans jämför lån och du slipper begränsa dig till en bank. Axo Finans är en låneförmedlare som samarbetar med flera olika banker och långivare för att hjälpa dig som kund att hitta ett billigt lån. Vi samarbetar med de allra bästa långivarna på marknaden, med målet att du ska spara tid och pengar.

När du ansöker om lån hos Axo Finans, är det inte vi som behandlar din ansökan eller utfärdar lånet. Axo Finans är bara en mellanhand mellan dig och långivaren, och förmedlar låneerbjudanden. Vår uppgift är att bana väg för ett bra avtal mellan kund och långivare, och ge dig som låntagare bästa möjliga upplevelse när du behöver låna pengar.

Ansök om lån här
kvinna går nedför berg och har använt bynk
kvinna går nedför berg och har använt bynk

Axo Finans pressar ner priset på lån

Vi skickar din ansökan till upp till 36 olika banker och långivare. Alla som tar emot din ansökan vet att de konkurrerar om att få dig som kund, och kommer därför gå extra långt för att ge dig ett bra erbjudande. På det sättet bidrar vi till att hålla priserna på marknaden nere.  

Långivarna har ingen anledning att ge högre ränta via vår tjänst. Därför finns det inte behov att ansöka hos varje enskild bank.

Om du tackar ja till ett erbjudande om att låna pengar, är det den aktuella banken eller långivaren som betalar oss för våra tjänster. För dig som kund är det helt kostnadsfritt att använda Axo Finans. Erbjudandet du får är giltigt i 30 dagar, och är givetvis helt utan förpliktelser.


Tusentals nöjda kunder

Ett privatlån från Bynk kan användas till att resa på semester, renovera köket eller något helt annat. Jämför 36 banker och långivare hos Axo Finans.

Axo Finans har hjälpt tusentals nöjda kunder med att hitta bra lån. Vi arbetar med några av de bästa långivarna på den skandinaviska marknaden för att vara helt säkra på att du får ett bra erbjudande. Räntan du får är ett personligt erbjudande till dig.

I möte med våra kunder har vi fokus på personlig uppföljning, öppenhet i alla led och effektiv ärendehantering. Det uppskattas mycket av våra kunder, som har gett oss väldigt bra omdömen på TrustPilot. Kunderna betonar särskilt att vi behandlar deras ansökningar effektivt och att vi alltid är trevliga och hjälpsamma.

Banker och långivare som behandlar din ansökan

TF Bank logo

13057 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning