Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Om Axo Finans

Vi på Axo Finans förmedlar din ansökan om lån till flera banker och långivare samtidigt men vi tar endast en kreditupplysning. Vårt mål är att göra din låneprocess enklare samt att hitta det bästa erbjudandet för just dig. Våra erfarna handläggare pratar med banker och långivare åt dig.

Sök lån hos oss - det lönar sig!

  • Du får snabbt svar
  • Endast en kreditupplysning
  • Tryggt och seriöst bemötande

    Sök lån hos oss - det lönar sig!

  • Du får snabbt svar
  • Endast en kreditupplysning
  • Tryggt och seriöst bemötande

Bästa företag i kategorin Bank

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Om Axo

Axo Finans AS etablerades i Norge 2008, på den marknaden är de idag marknadsledande. Till Sverige kom Axo Finans AB år 2012 med huvudkontor i Göteborg.

Som låneförmedlare jobbar Axo Finans med några av de mest etablerade banker och långivare i branschen. De har alla gått igenom en noggrann process, Axo jobbar endast med de bästa för att kunden ska få ett så trevligt och seriöst bemötande som möjligt. Målet med vår tjänst är att förenkla processen om lån för dig som privatperson samt att hitta det lånet som passar just dig och dina behov.

En låneansökan skickas ut till flera banker och långivare samtidigt men endast en kreditupplysning registreras. Axo Finans erbjuder privatlån mellan 10 000 – 600 000 kr, att skicka in en ansökan är kostnadsfritt, tryggt och ej bindande.

Kunden kontaktas personligen när banken/långivaren återkommer med ett erbjudande som passar.

Idag jobbar Axo Finans med 13 banker; Bank Norwegian, Marginalen Bank, Sevenday Finans, Santander BankSpring Finance, Collector BankFrogtail, Bluestep, FOREX Bank, Wasa Kredit, Lendify, Avida Finans och Nordax Bank.

Finansinspektionen

Axo Finans har tillstånd från Finansinspektionen enligt lag (2014:275) att bedriva verksamhet med konsumentkrediter. Vi kontrolleras noga och det välkomnar vi, vi erbjuder en kostnadsfri tjänst som är helt bindningsfri. Vi strävar efter att vara professionella, hjälpsamma och ärliga.

Om Axo Finans
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu