Billiga lån med låg ränta

Finns det ett enkelt sätt att hitta billiga lån? Ta ett lån via Axo Finans – vi jämför 35 banker och långivare samtidigt. Då blir det enkelt att hitta det bästa erbjudandet.

Låna och samla lån

5 000 kr600 000 kr

LånetidMånadskostnad
4 195 kr15 år
1 år20 år

Långivarnas ränta är rörlig och sätts individuellt

Lånetid mellan 1 - 20 år

Nominell ränta mellan 2,95% - 26,00%

Effektiv ränta mellan 2,99% - 29,34%

Startavgift mellan 0 kr - 495 kr

Låneexempel: Annuitetslån 500 000 kr 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5.91%. Eff. ränta: 6.09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr

14.139 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Enkelt och säkert

Endast 1 kreditupplysning

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene

1 dager siden

Stefan

Cleaning

Clean up a little.

2 dager siden

Urban Persson

Jag fick prata med minst 3 olika…

Jag fick prata med minst 3 olika personer, säljavd, kreditavd, och någon mer, varför??? Det är klart förvirrande eftersom man inte vet vem man pratar med.

2 dager siden

Alan

Helped me a lot

Helped me a lot, great service!

2 dager siden

Anders Mikael Årén

Ställer alltid upp.

Ställer alltid upp. Vill vara till lags. Tummen upp alla gånger. Rekommenderar absolut.

5 dager siden

Jonas

Super nöjd allt gick snabbt och smidigt

Super nöjd allt gick snabbt och smidigt

6 dager siden

Marie-Louise

Utan krångel

Snabbt, enkelt o bra service!

6 dager siden

Juan Carlos Sanchez Vacas

Perfekt

Hjälpa är jättebra, perfekt. Bra jobba.

6 dager siden

Thomas

Nöjd

Bra och snabb service. Det gick också att ändra sitt val av bank, det var inga problem.

7 dager siden

Johan

Snabb,Trevlig,Proffsig

Väldigt bra bemötande, handläggare tog verkligen sin tid att gå igenom allt för att hjälpa mig med det bästa erbjudandet. Jag kan starkt rekommendera Axo Finans till samtliga privatpersoner. :)

Läs mer
9 dager siden

Mats Olsson

Thanks for professional help.

Thanks for professional help.

10 dager siden

Velichko Rosenov Bachvarov

Very good and quickly service!

Very good and quickly service!

11 dager siden

Weena Larsson

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

17 dager siden

Elisabet Majaniemi

Lån beviljat utan problem!

Hej! Jättebra service och trevlig kontakt med AXO finans. Allt löste sig till det bästa. Mycket nöjd! Mvh Bettan

17 dager siden

Robert

Gick fort med allt

Gick fort med allt

19 dager siden

Per Andersen

It was fast and easy

It was fast and easy I'm really happy Thank You

<p>Kian är marknadschef på Axo Finans och har bakgrund från bland annat Aarhus Business College och olika finansföretag.</p>
By Kian Møller

Kian är marknadschef på Axo Finans och har bakgrund från bland annat Aarhus Business College och olika finansföretag.

Hitta billiga lån med låg ränta

För att kunna hitta det billigaste lånet som passar dig bäst krävs det att du jämför olika alternativ. Banker och långivare har olika villkor, och förutom räntan tar de andra avgifter som också påverkar vad lånet kommer att kosta dig i slutändan. Lånet med den lägsta räntan är inte nödvändigtvis det bästa lånet för dig.

Långivaren som erbjuder dig lägst ränta kanske inte beviljar hela den lånesumma du önskar, och då kan det vara bättre att välja en långivare med något högre ränta för att få låna pengar till det du behöver.

familj i sommarljus som hittat lån till låg ränta

Axo Finans hjälper dig hitta billiga lån med låg ränta

I stället för att söka ett lån med låg ränta är det smartare att söka bästa möjliga lån med tanke på din ekonomiska situation. För att veta vad ett lån egentligen kommer att kosta dig behöver du förutom räntan på lånet kolla vilka avgifter som tillkommer (som t.ex. uppläggnings- och aviavgifter).

När du jämför låneerbjudanden är det speciellt viktigt att kolla effektiv ränta och återbetalningstid, för att få en uppfattning om vad lånet kommer att kosta dig i slutändan. Så säkerställer du att du får billiga lån anpassade till din ekonomi.

Sök billiga lån med låg ränta via Axo Finans

Om du söker billiga lån, men varken har tid eller lust att jämföra långivare, kan du låta en låneförmedlare göra jobbet åt dig. Vi hjälper dig hitta det billigaste lånet genom att jämföra 35 banker och långivare.

Vi har blivit populära som låneförmedlare tack vare vår snabba och personliga service. Via vår webbplats kan du enkelt skicka in din ansökan om billiga lån. Det tar bara några minuter att fylla i den och du får oftast svar av oss samma dag. Om du beviljas ett lån har du vanligtvis pengarna på ditt konto inom ett par dagar.

Billiga lån mellan 5000 och 600 000 kr

I ansökan väljer du önskad lånesumma och återbetalningstid. Vi skickar din ansökan vidare till de banker och långivare vi samarbetar med, och får oftast svar av dem samma dag.

När du har mottagit svar från alla långivare, blir det enkelt att jämföra lån och hitta det billigaste lånet för dig. Långivaren bestämmer villkoren för privatlånet – ränta, lånebelopp och återbetalningstid. Eftersom vi själva inte är långivare kan vi inte heller påverka villkoren för privatlånen du erbjuds.

Vi säkerställer billiga lån med goda villkor för våra kunder

Axo Finans är en låneförmedlare, vilket betyder att vi inte själva beviljar och betalar ut lån utan endast ser till att våra kunder hittar den långivare bland våra samarbetspartners som kan erbjuda det bästa privatlånet för honom eller henne.

Ett billigt lån är ett lån med låg ränta och lagom lång återbetalningstid, men för att banker och långivare ska erbjuda dig ett sådant krävs det att du har bra kreditvärdighet. Det betyder att långivaren bedömer att du kommer att klara av att betala tillbaka lånet utan problem.

Ansök om att låna pengar – vi hjälper dig hitta billiga lån med låg ränta

En annan sak att tänka på är att en del banker och långivare erbjuder ett lägre lånebelopp än det du sökt, andra kan bevilja det belopp du behöver låna. Detta kan de göra för att de bedömer din ekonomiska situation olika. Vi strävar alltid efter att söka efter låneerbjudanden så nära det belopp du ansökt om.

kille som kliver av tåget har lån med låg ränta

Har du flera små lån och krediter?

Med ett billigt lån har du även en bra utgångspunkt för samling av gamla och dyra skulder som du eventuellt har dragit på dig. Ett samlingslån är nämligen ett privatlån som används för att lösa gamla skulder, med ett nytt och billigare lån. För att det ska vara lönsamt att samla dina lån måste det nya lånet givetvis ha en lägre ränta än de ursprungliga lånen.

Genom att samla lån får du:

  • Lägre ränta
  • Bättre avtal och villkor
  • En översiktlig avbetalningsplan
  • Ökad kontroll över privatekonomin
  • Möjligheten att bli skuldfri snabbare

Skulle du dessutom ha flera smålån och kortsiktiga krediter som ligger och växer, kommer ett samlingslån med billiga lån vara särskilt lönsamt. Inte nog med att du kan reducera räntan – och därmed även göra lånet billigare. Du kan även kapa dubbla och onödiga utgifter såsom aviavgifter, räntor och avbetalningar. Med ett nytt lån får du alla skulder samlade i ett och samma lån.

Läs mer om hur du kan omförhandla lån

För billiga lån - Låna med medlåntagare för att få bättre villkor

För att få billiga lån kan det löna sig att ansöka om lån tillsammans med någon. Det kallas att ha med en medlåntagare. Villkoren för privatlånet räknas då på er gemensamma månadsinkomst. Genom att slå ihop era inkomster och ansöka tillsammans kan ni påverka privatlånets ränta och övriga villkor för lånet.

Långivarna har lite olika krav på medlåntagare, men oftast behöver du inte ens bo tillsammans med din medlåntagare. Ju bättre ekonomi medlåntagaren har, desto bättre. Glöm inte att medlåntagaren också måste underteckna villkoren för lånet. Det vanligaste är ändå att en närstående blir medlåntagare. Det kan vara en förälder, en sambo eller make, bror eller syster.

Få ett billigt lån idag. Ansök om ett lån via Axo Finans, så hittar vi det bästa lånet for dig!

Ansök här
Få ett erbjudande - utan bindning