Billiga lån

Finns det ett enkelt sätt att hitta billiga lån? Ta ett lån via Axo Finans – vi jämför 36 banker och långivare samtidigt. Då blir det enkelt att hitta det bästa erbjudandet.

valid checkmark icon
Hitta bästa privatlånet

Låna och samla lån
5 000 kr600 000 kr

LånetidMånadskostnad
4 195 kr15 år
1 år20 år

Långivarnas ränta är rörlig och sätts individuellt

Lånetid mellan 1 - 20 år

Nominell ränta mellan 2,95% - 26,00%

Effektiv ränta mellan 2,99% - 29,34%

Startavgift mellan 0 kr - 495 kr

Låneexempel: Annuitetslån 500 000 kr 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5.91%. Eff. ränta: 6.09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr

19749 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Enkelt och säkert

Endast 1 kreditupplysning

5 dager siden

Govand

Bästa låna erbjuda

Bästa låna erbjuda

7 dager siden

Ingegerd Titti Olsson

Bara BRA!

You are professionals and are so kind to me so it feels good to get help from you Thanks :-)

7 dager siden

Maria

Snabbt resultat och bra översikt om…

Snabbt resultat och bra översikt om vilka erbjudanden som jag fick.

9 dager siden

MARTIN GUSTAVSSON

Smidig och snabb service !

Smidig och snabb service !

9 dager siden

Joakim Nilsson

Superbra hjälp

Mycket trevlig handläggare Thomas som gjorde allt för att jag skall få bästa möjliga hjälp från banken med bästa förslaget.

9 dager siden

Bo-Henrik Olsson

Chefen

Det gick bran

12 dager siden

Maria Lindén Flink

Det gick bra o smidigt

Det gick bra o smidigt. O bra o snabb hjälp.

12 dager siden

Ana

Fick hjälp när jag mest behövde

Fick hjälp när jag mest behövde! Så tacksam 🤗

13 dager siden

Mika

Snabbt och bra!!

Snabbt och bra!!

13 dager siden

Anna-Kristina Rödin

👍👍👍

Snabbt och bra

14 dager siden

Lena

Snabb och smidig hjälp.

Snabb och smidig hjälp.

15 dager siden

Sabah

Jag är mycket nöjd med er och tack för…

Jag är mycket nöjd med er och tack för hjälpen det spela mycket roll i mitt liv

16 dager siden

Stanislav Rajkovic

Jag hoppas att ni hjälper mig..

Jag hoppas att ni hjälper mig.. Ni får en recension om jag få hjälp

18 dager siden

mikael axelsson

bra o snabbt klockrent

bra o snabbt klockrent

19 dager siden

Lars Erik Lynum

Bra hjälp av kundservice

Bra hjälp av kundservice. Svarade snabbt

<p>Kian ansvarar för innehållet på Axo Finans. Han kvalitetssäkrar artiklar och annat innehåll och ser till så att informationen är korrekt. Kian arbetar som marknadschef på Axo Finans och har lång erfarenhet inom lånemarknaden.</p>
By Kian Møller

Kian ansvarar för innehållet på Axo Finans. Han kvalitetssäkrar artiklar och annat innehåll och ser till så att informationen är korrekt. Kian arbetar som marknadschef på Axo Finans och har lång erfarenhet inom lånemarknaden.

Hitta billiga lån med låg ränta

För att kunna hitta det billigaste lånet som passar dig bäst krävs det att du jämför olika alternativ. Banker och långivare har olika villkor, och förutom räntan tar de andra avgifter som också påverkar vad lånet kommer att kosta dig i slutändan. Lånet med den lägsta räntan är inte nödvändigtvis det bästa lånet för dig.

Långivaren som erbjuder dig lägst ränta kanske inte beviljar hela den lånesumma du önskar, och då kan det vara bättre att välja en långivare med något högre ränta för att få låna pengar till det du behöver.

familj i sommarljus som hittat lån till låg ränta

Axo Finans hjälper dig hitta billiga lån med låg ränta

I stället för att söka ett lån med låg ränta är det smartare att söka bästa möjliga lån med tanke på din ekonomiska situation. För att veta vad ett lån egentligen kommer att kosta dig behöver du förutom räntan på lånet kolla vilka avgifter som tillkommer (som t.ex. uppläggnings- och aviavgifter).

När du jämför låneerbjudanden är det speciellt viktigt att kolla effektiv ränta och återbetalningstid, för att få en uppfattning om vad lånet kommer att kosta dig i slutändan. Så säkerställer du att du får billiga lån anpassade till din ekonomi.

Sök billiga lån med låg ränta via Axo Finans

Om du söker billiga lån, men varken har tid eller lust att jämföra långivare, kan du låta en låneförmedlare göra jobbet åt dig. Vi hjälper dig hitta det billigaste lånet genom att jämföra 35 banker och långivare.

Vi har blivit populära som låneförmedlare tack vare vår snabba och personliga service. Via vår webbplats kan du enkelt skicka in din ansökan om billiga lån. Det tar bara några minuter att fylla i den och du får oftast svar av oss samma dag. Om du beviljas ett lån har du vanligtvis pengarna på ditt konto inom ett par dagar.

Billiga lån mellan 5000 och 600 000 kr

I ansökan väljer du önskad lånesumma och återbetalningstid. Vi skickar din ansökan vidare till de banker och långivare vi samarbetar med, och får oftast svar av dem samma dag.

När du har mottagit svar från alla långivare, blir det enkelt att jämföra lån och hitta det billigaste lånet för dig. Långivaren bestämmer villkoren för privatlånet – ränta, lånebelopp och återbetalningstid. Eftersom vi själva inte är långivare kan vi inte heller påverka villkoren för privatlånen du erbjuds.

Vi säkerställer billiga lån med goda villkor för våra kunder

Axo Finans är en låneförmedlare, vilket betyder att vi inte själva beviljar och betalar ut lån utan endast ser till att våra kunder hittar den långivare bland våra samarbetspartners som kan erbjuda det bästa privatlånet för honom eller henne.

Ett billigt lån är ett lån med låg ränta och lagom lång återbetalningstid, men för att banker och långivare ska erbjuda dig ett sådant krävs det att du har bra kreditvärdighet. Det betyder att långivaren bedömer att du kommer att klara av att betala tillbaka lånet utan problem.

Ansök om att låna pengar – vi hjälper dig hitta billiga lån med låg ränta

En annan sak att tänka på är att en del banker och långivare erbjuder ett lägre lånebelopp än det du sökt, andra kan bevilja det belopp du behöver låna. Detta kan de göra för att de bedömer din ekonomiska situation olika. Vi strävar alltid efter att söka efter låneerbjudanden så nära det belopp du ansökt om.

kille som kliver av tåget har lån med låg ränta

Har du flera små lån och krediter?

Med ett billigt lån har du även en bra utgångspunkt för samling av gamla och dyra skulder som du eventuellt har dragit på dig. Ett samlingslån är nämligen ett privatlån som används för att lösa gamla skulder, med ett nytt och billigare lån. För att det ska vara lönsamt att samla dina lån måste det nya lånet givetvis ha en lägre ränta än de ursprungliga lånen.

Genom att samla lån får du:

  • Lägre ränta
  • Bättre avtal och villkor
  • En översiktlig avbetalningsplan
  • Ökad kontroll över privatekonomin
  • Möjligheten att bli skuldfri snabbare

Skulle du dessutom ha flera smålån och kortsiktiga krediter som ligger och växer, kommer ett samlingslån med billiga lån vara särskilt lönsamt. Inte nog med att du kan reducera räntan – och därmed även göra lånet billigare. Du kan även kapa dubbla och onödiga utgifter såsom aviavgifter, räntor och avbetalningar. Med ett nytt lån får du alla skulder samlade i ett och samma lån.

Läs mer om hur du kan omförhandla lån

För billiga lån - Låna med medlåntagare för att få bättre villkor

För att få billiga lån kan det löna sig att ansöka om lån tillsammans med någon. Det kallas att ha med en medlåntagare. Villkoren för privatlånet räknas då på er gemensamma månadsinkomst. Genom att slå ihop era inkomster och ansöka tillsammans kan ni påverka privatlånets ränta och övriga villkor för lånet.

Långivarna har lite olika krav på medlåntagare, men oftast behöver du inte ens bo tillsammans med din medlåntagare. Ju bättre ekonomi medlåntagaren har, desto bättre. Glöm inte att medlåntagaren också måste underteckna villkoren för lånet. Det vanligaste är ändå att en närstående blir medlåntagare. Det kan vara en förälder, en sambo eller make, bror eller syster.

Få ett billigt lån idag. Ansök om ett lån via Axo Finans, så hittar vi det bästa lånet for dig!

Få ett erbjudande redan idag