Kian Møller, Marknadschef

Av Kian Møller, Marknadschef

Kian är marknadschef på Axo Finans och har bakgrund från bland annat Aarhus Business College och olika finansföretag.

Av Kian Møller, Marknadschef

Kian är marknadschef på Axo Finans och har bakgrund från bland annat Aarhus Business College och olika finansföretag.

Hitta det bästa lånet med en låneförmedlare


Axo Finans är en låneförmedlare för kunder som önskar att jämföra flera banker och långivare. Det betyder att vi hjälper kunder med att ansöka om lån genom att dela din ansökan med alla våra samarbetspartners. Det är viktigt att jämföra banker och långivare då räntan kan variera från bank till bank. När vi har fått svar från alla banker och långivare presenterar vi alla erbjudande.

Det är gratis att ansöka om lån via Axo Finans. Om du väljer att acceptera ett låneerbjudande som vi förmedlat, är det den specifika banken eller långivaren som måste betala provision till oss. Därför kan du lita på att vi kommer göra vårt yttersta för att du ska få ett erbjudande som du är nöjd med. Axo Finans står under tillsyn av Finansinspektionen.

Därför bör du söka lån via oss

Letar du efter den bästa räntan? Därför får du bra ränta hos oss:

 • Du slipper lägga tid på att ansöka hos flera leverantörer
 • När vi jämför olika banker och långivare, får du det bästa erbjudandet
 • Du får bra villkor och låg ränta – vi pressar nämligen ned räntan
 • Sök lån till vad du vill – du bestämmer vad du vill använda pengarna till
 • Det är gratis för dig att använda våra tjänster

Sök lån på upp till 600 000 kronor utan säkerhet

Sök lån med en medlåntagare

Sök lån från 5 000 och upp till 600 000 kronor via Axo Finans. Du väljer själv hur lång avbetalningstid du vill ha, mellan 1 och 20 år. När du fyller i låneansökan, kommer du få ett preliminärt uppskattat belopp på hur mycket du behöver återbetala på lånet i månaden.

Om du uppfyller alla krav får du svar inom kort. Om du inte uppfyller kraven, är du välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle när din livssituation har ändrat sig. Om du inte kan vänta – sök lån med en medlåntagare. Det kommer öka dina chanser för att få ett lån beviljat, och dessutom till en lägre ränta.

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver tillhandahålla långivaren med någon form av säkerhet eller garanti mot att du får låna pengar av dem. Eftersom banken eller långivaren inte får någon garanti för att pengarna återbetalas, sätter de en högre riskpremie (ränta) på privatlånet. Av den anledningen är ett privatlån dyrare än ett bolån, men i gengäld är det billigare att ansöka om SMS-lån eller handla på kredit.

Sök lån utan säkerhet när du har behov av ett snabbt lån. Det går snabbt att söka, och om du tackar ja till låneerbjudandet, kommer du ha pengarna på kontot inom ett par dagar.

Topp 3 anledningar till att söka lån

När du söker lån hos oss kan du använda pengarna till vad du vill. Folk använder pengarna till olika saker, men det här är de 3 vanligaste anledningarna till att man söker lån:

 • Sök lån till renovering
 • Sök lån till refinansiering av gamla skulder
 • Sök lån till oväntade kostnader

Fördelar med ett lån utan säkerhet

Fördelar med ett lån utan säkerhet

Att spara pengar kan i många fall kännas som ett evighetsprojekt. Oavsett om målet är en efterlängtad semesterresa eller ett ombyggnadsprojekt, tar det tid att spara pengar och ibland kan drömmen kännas nästan ouppnåelig. För många är lösningen då ett privatlån.

Använda pengarna till det du vill

Genom att ansöka om ett lån utan säkerhet kan du användarna pengarna till precis det du vill. Du behöver inte ange någon anledning i din låneansökan såvida du inte ska samla dina lån.

Lägre ränta än kreditkortsräntor

Räntan är mycket lägre än dyra kreditkortsräntor, vilket gör privatlån till ett bra alternativ om du behöver pengar till finansiering av ett ombyggnadsprojekt. Kom likväl ihåg att ett privatlån har dyrare ränta än traditionella bolån.

Lån utan säkerhet

Det krävs ingen säkerhet i form av tillgångar eller fastighet när du ansöker om lån utan säkerhet. Här är det inkomst och tidigare betalningshistorik som avgör om du får lån. Samtidigt är det värt att notera att ett privatlån är dyrare än traditionella bolån med säkerhet.

Snabb ansökningsprocess

Ansökningsprocessen går snabbt och du behöver inte vänta länge förrän pengarna finns på ditt konto.

Sök lån för att lösa dyra smålån och krediter

Fördelar med ett lån utan säkerhet

Axo Finans är experter på att omförhandla lån och lösa gamla skulder. Om du har skulder som du betalar av på, är det lönsamt att omförhandla dem någon gång då och då. Det är möjligt att förhandla fram en lägre ränta och förmånligare villkor på befintliga lån.

Om din skuld består av olika krediter, smålån och SMS-lån, bör du överväga att samla lånen i ett nytt lån. Genom att samla lån och krediter kan du sänka dina månadskostnader och bli skuldfri snabbare. Det förutsätter givetvis att du får en lägre ränta på det nya lånet än du hittills haft på dina befintliga lån, och det är här Axo Finans kommer in i bilden.

Allt du behöver göra är att fylla i hur mycket du har i skuld i vårt elektroniska ansökningsformulär, det vill säga hur mycket du vill låna, samt hur lång avbetalningstid du vill ha. Sök lån via Axo Finans idag!

Sök lån - Vanliga frågor och svar


När du ansöker om ett lån utan säkerhet behöver du inte ha någon säkerhet som du exempelvis behöver för att få ett bolån beviljat. Det innebär att pengarna kan användas till det du själv vill.

Sök lån genom Axo Finans från 5 000 och upp till 600 000 kronor utan säkerhet.

För att få lånet beviljat ställs det dock några krav på dig som ansöker:

 • Du måste vara över 18 år gammal
 • Du måste ha en lägsta inkomst på minst 8 400 kronor i månaden
 • Du måste vara fast anställd, ha vikariat, eget företag eller vara pensionär

Om du uppfyller de kraven är du hjärtligt välkommen att söka lån via oss. Om inte, kan du prova igen vid ett senare tillfälle, om din livssituation skulle förändras. Ett alternativ är att låna pengar via oss tillsammans med en medlåntagare.

Via våra samarbetspartners erbjuder vi en nominell ränta från 2,95%. Då räntan som erbjuds är individuell så presenteras räntan först efter att banken har behandlat din låneansökan. Räntan baseras på din ekonomiska situation.

Vi erbjuder en återbetalningstid på mellan 1-20 år på våra lån. Du kan när som helst betala av extra på lånet eller beloppet i sin helhet utan några extra kostnader.

Nominell ränta är lånets grundränta och den bestäms av långivaren. Det här är även en rörlig ränta, vilket innebär att den även följer marknadens rörelser. Effektiv ränta är den nominella räntan plus alla avgifter som är knutna till lånet. Ska du jämföra privatlån är det den effektiva räntan du bör titta på.