skrivbord med pennor och dator samt ett meddelande från zensum bank
skrivbord med pennor och dator samt ett meddelande från zensum bank

Zensum

Låneförmedlare hjälper dig att jämföra lån. Zensum AB, en låneförmedlare sedan 2013 som strävar efter branschens högsta servicegrad, är en av dem.

Zensum vill frigöra människor från onödiga utgifter genom ansvarsfull låneförmedling. Om du vill ansöka om att låna pengar via Zensum, kan du låna upp till 500 000 kr. Då skickar du en ansökan till dem, så skickar de den vidare till olika långivare.

Ansök nu

Det här är Zensum

Zensum AB startades år 2013. Sedan dess har de hjälpt sina kunder att hitta lån med bra villkor. Verksamheten fokuserar speciellt på service och ansvarsfull låneförmedling. Zensum står under Finansinspektionens tillsyn – precis som andra låneförmedlare och annan bankverksamhet.

Hos Zensum kan du ansöka hos fleraolika banker och långivare, bland annat ICA Banken, Coop MedMera, Lån & Spar Bank, Nordax, OKQ8, Avida, och MoneyGo. Genom att ansöka hos flera banker och långivare samtidigt, försäkrar du dig om de bästa villkoren. Du kan låna upp till 500 000 kr hos dessa långivare.

Spara pengar på att använda en låneförmedlare

Du bör använda en låneförmedlare som Zensum eller Axo Finans när du ansöker om lån utan säkerhet. Det finns flera anledningar till att det kan vara värt det.

1. Du sparar pengar

Räntor avgör hur dyrt ett lån blir. Genom att använda en låneförmedlare, ansöker du hos flera långivare samtidigt. Det ökar chanserna för att du ska få lägsta möjliga ränta. Med den bästa räntan sparar du pengar på ditt lån.

2. Du sparar tid

Vi skickar ansökan vidare åt dig. Då slipper du ansöka flera gånger, och sparar därmed värdefull tid.

3. Flera långivare – bara en kreditupplysning

Många oroar sig för att en ansökan hos flera långivare ska skada deras kreditvärdighet. Det behöver du inte oroa dig för. Du ansöker hos flera långivare samtidigt, men det tas bara en kreditupplysning.

kvinna i grå tröja skrattar och tänker på zemsum
kvinna i grå tröja skrattar och tänker på zemsum

Lån hos Zensum via Axo Finans 

Hos oss på Axo finans kan du ansöka om lån hos Zensum men även andra långivare och banker. Axo Finans jämför privatlån på upp till 600 000 kronor. Ett privatlån kräver inte någon säkerhet i till exempel bostad. Det gör den här typen av lån flexibla. Det gör nämligen att du kan använda dem till vad du vill, och du behöver inte lämna något du äger eller ska köpa som säkerhet.

Det här är kraven för att ansöka hos Axo finans: 

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Du måste ha en månadsinkomst på minst 8 400 kronor

Vill du ansöka om privatlån via Axo Finans? Då kan du fylla i ansökan högst upp på den här sidan. Vi skickar den vidare till 35 samarbetspartners, och skickar eventuella erbjudanden tillbaka till dig. På det sättet kan du hitta det bästa privatlånet för dig.

Samla via Axo Finans

Om du har lån och krediter sedan tidigare kan vi på Axo finans även hjälpa dig att samla lån. Det är ett bra sätt att sänka din ränta på och få mer utrymme i din ekonomi till annat. 

Ansök

13057 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning