Zensum


Låneförmedlare hjälper dig att jämföra lån. Zensum AB, en låneförmedlare sedan 2013 som strävar efter branschens högsta servicegrad, är en av dem.

Zensum vill frigöra människor från onödiga utgifter genom ansvarsfull låneförmedling. Om du vill ansöka om lån via Zensum, kan du låna upp till 500 000 kr. Då skickar du en ansökan till dem, så skickar de den vidare till olika långivare.

Det här är Zensum

Zensum AB startades år 2013. Sedan dess har de hjälpt sina kunder att hitta lån med bra villkor. Verksamheten fokuserar speciellt på service och ansvarsfull låneförmedling. Zensum står under Finansinspektionens tillsyn – precis som andra låneförmedlare och annan bankverksamhet.

Hos Zensum kan du ansöka hos 35 olika banker och långivare, bland annat ICA Banken, Coop MedMera, Lån & Spar Bank, Nordax, OKQ8, Avida, och MoneyGo. Genom att ansöka hos flera banker och långivare samtidigt, försäkrar du dig om de bästa villkoren. Du kan låna upp till 500 000 kr hos dessa långivare.

Det här är kraven för att ansöka hos Zensum

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Du måste ha en månadsinkomst på minst 10 000 kronor

Spara pengar på att använda en låneförmedlare

Du bör använda en låneförmedlare som Zensum eller Axo Finans när du ansöker om lån. Det finns flera anledningar till att det kan vara värt det.

En låneförmedlare kan bespara dig pengar

1. Du sparar pengar

Räntor avgör hur dyrt ett lån blir. Genom att använda en låneförmedlare, ansöker du hos flera långivare samtidigt. Det ökar chanserna för att du ska få lägsta möjliga ränta. Med den bästa räntan sparar du pengar på ditt lån.

2. Du sparar tid

Vi skickar ansökan vidare åt dig. Då slipper du ansöka flera gånger, och sparar därmed värdefull tid.

3. Flera långivare – bara en kreditupplysning

Många oroar sig för att en ansökan hos flera långivare ska skada deras kreditvärdighet. Det behöver du inte oroa dig för. Du ansöker hos flera långivare samtidigt, men det tas bara en kreditupplysning.

Ansök via Axo Finans idag

Sök privatlån via Axo Finans

Via Axo Finans kan du ansöka om privatlån på upp till 600 000 kronor. Ett privatlån kräver inte någon säkerhet i till exempel bostad. Det gör den här typen av lån flexibla. Det gör nämligen att du kan använda dem till vad du vill, och du behöver inte lämna något du äger eller ska köpa som säkerhet.

Det här är kraven för att ansöka hos Axo Finans

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Du måste ha en månadsinkomst på minst 8 400 kronor

Vill du ansöka om privatlån via Axo Finans? Då kan du fylla i ansökan högst upp på den här sidan. Vi skickar den vidare till 35 samarbetspartners, och skickar eventuella erbjudanden tillbaka till dig. På det sättet kan du hitta det bästa privatlånet för dig.

Ansök om privatlån nu »

Frågor och svar om Zensum


Det här är en låneförmedlare som har funnits på marknaden sedan 2013. Här kan du ansöka om lån på upp till 500 000 kr hos 19 banker och långivare.

Axo Finans är en låneförmedlare som jämför 35 banker och långivare för att du ska få det bästa erbjudandet. Verksamheten startade i Norge år 2008, och har hjälpt flera tusen norrmän och svenskar att hitta bättre lånevillkor.

Du väljer helt själv vilken låneförmedlare du ska använda. Det allra viktigaste är att du faktiskt använder en låneförmedlare. Det kan bespara dig tusenlappar i räntekostnader. Med en låneförmedlare kan du hitta det bästa erbjudandet för dig.

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Säkerhet i det här fallet är det samma som pant. Du behöver således inte ta något du äger eller ska köpa som säkerhet för att kunna ta ett lån utan säkerhet. Då kan du även använda pengarna till precis det du vill.

Det beror på hur du använder pengarna. Ett kreditkort kan lämpa sig till små belopp, eller till köp du är säker på att du kan betala av. Det beror på din ekonomi. Vanligtvis har kreditkort en räntefri period på runt 45 dagar.

Når den här perioden har gått ut, är ett kreditkort precis som ett lån, men kanske med något högre räntor. Innan du tar ett lån eller använder kreditkortet på ett högt belopp, bör du komma fram till hur snabbt du kan betala av beloppet. Om du kan betala av det snabbt, kan kreditkort vara lösningen. Om du behöver tid till att betala av, kan ett privatlån vara lämpligare.