Kreditkort

Vi på Axo Finans hjälper dig att hitta kreditkort som passar bäst för dina behov. Vi jämför de mest populära kreditkorten från välkända banker. Det gör att du har möjlighet att enkelt hitta det kreditkort som överensstämmer med dina önskemål. Det finns mycket pengar att spara och förmåner att ta del av genom att välja rätt kort.

Ett kreditkort kommer med flera fördelar och förmåner. När du betalar med kreditkort får du ofta del av rabatter, bonusar och försäkringar. Med ett bra förmånsprogram kan du få bonus eller cashback för de pengar du spenderar. Det är extra bra för dig som ofta köper mat, drivmedel eller shoppar i butik eller på nätet. En annan fördel med kreditkort är att du kan betala för varor och tjänster utan att belasta ditt egna betalkort. Det kan exempelvis fungera som en buffert när du är ute och reser. Tillsammans med rese- och avbeställningsförsäkring kan du känna dig extra trygg på resande fot. 

Jämför kreditkort med oss på Axo Finans idag och låt oss hjälpa dig att hitta ett kreditkort som är rätt för dig.

19749 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Enkelt och säkert

Endast 1 kreditupplysning

4 dager siden

Kristina Mariann

Bra bemötande och fin hjälp

Bra bemötande och fin hjälp

4 dager siden

Henning Nielsen C

Money

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

5 dager siden

Svitlana Abuhassira

Bästa Bank ⭐️

Bästa Bank ⭐️

5 dager siden

Adomas Kriauciunas

It was fast

It was fast, smooth and without any problem at all.

8 dager siden

Nadja Alexandra

Good knowledge of reliable companies…

Good knowledge of reliable companies that could offer a loan in a very reliable way as well. Felt safe with them, and the way they updated me with messages throughout helped, and the company I chose was very good in the same way. Good collaborate with good..

Läs mer
13 dager siden

Mohammad Alamipour

God bemötande o snabbt hjälpsam

God bemötande o snabbt hjälpsam Ni ska ha tack👍👍

15 dager siden

Haci mehmet isik

Mycket bra tack

Mycket bra tack

17 dager siden

Hans Karlsson

Bra kontakt och fin hjälp

Bra kontakt och fin hjälp. Snabb utbetalning av Norweian Bank samt att Norwegian Bank lade betalningar på autogiro vilket jag ville ha

20 dager siden

Per Lindholm

Allt gick snabbt och smidigt inga…

Allt gick snabbt och smidigt inga konstigheter

21 dager siden

Kuldip Chopra

FÖRSTÅNDIGT OCH KUNNIGT PERSONAL.

FÖRSTÅNDIGT OCH KUNNIGT PERSONAL.

21 dager siden

Tak

Tackar för snabb hjälp

Men du kunna godt samla alla uppgifter till är info samtidig ,, då man inte ska finna papper over flera gange,och look in flera gange,for att finna dom uppgifter ni nu frågar om

Läs mer
21 dager siden

AMIR

They were honest and it helped me do…

They were honest and it helped me do the right decision about taking a loan.

21 dager siden

Lars Tomas Färnlöf

snabb och bra hantering

snabb och bra hantering

22 dager siden

Ulf

Fast

Fast, effective and polite behaviour!

23 dager siden

Hansen Lena

Är mycket nöjd tt s

Ett snabbt svar

<p>Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.</p>
By Kian Møller

Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.

Hitta rätt kreditkort med Axo Finans

Med ett bra förmånsprogram kan du få mer tillbaka för varje krona du spenderar. Axo Finans jämför villkor och bonussystem hos kända banker, så att du kan hitta kreditkortet som passar dig bäst.

I översikten ovan hittar du bra förmånsprogram som rese- och avbeställningsförsäkring eller rabatt när du handlar på nätet. Här finns det mycket pengar att spara genom att välja rätt kort. Vilket kort som är bäst för dig beror bland annat på hur du ska använda kortet. 

Finansagenten Axo Finans jämför villkor och bonussystem till dig som är ute efter privatlån eller kreditkort. Ett kreditkort kan också användas för att låna pengar under kortare tid för att sedan betala tillbaka månaden senare.

Hitta det bästa kreditkortet för dig i tabellen ovan

Med hjälp av vår jämförelsetjänst kan du hitta ett kort som passar dig och dina behov. Oavsett om låg ränta eller bra bonussystem är viktigt för dig, hittar du det du letar efter bland våra samarbetspartner. Med vår jämförelsetjänst kan du orientera dig bland flera av Nordens bästa leverantörer av kreditkort.

Tjänsten är helt gratis för dig som kund, vi tar endast emot ersättning från våra samarbetspartners om du slutar som kund hos dem.

Vad är kreditkort med bonus?

När kreditkortet har ett bonusprogram innebär det att du tjänar poäng på att använda kortet i vissa butiker eller kampanjer. Bonuspoängen du tjänar kan antingen bytas mot pengar eller användas som presentkort. Det kan vara väldigt förmånligt, särskilt om du brukar handla i samma butiker.

Vilka försäkringar kan jag få på kreditkortet?

Det finns en rad försäkringar som aktiveras när du använder kortet. Det vanligaste är reseförsäkring, men du kan även skaffa kort med avbeställningsförsäkring och stöldförsäkring för att nämna några.
man skriver under papper och säger hur mycket kan jag låna

Ansöka om nytt lån eller samla befintliga lån?

Axo Finans är en av Skandinaviens största finansagenter och samarbetar med en rad banker och långivare som samtliga konkurrerar om att få dig som kund. Det gör det enkelt för dig att jämföra låneerbjudanden. Vi på Axo Finans jämför lån och vi  kan hjälpa dig att både samla lån och ta nytt lån. Det är tryggt, utan förpliktelser och kostnadsfritt att jämföra långivare hos oss. Via våra samarbetspartners erbjuder vi privatlån från 5 000 kronor och upp till 600 000 kronor. Ansök hos oss idag, och få erbjudanden från flera banker och långivare.

Ansök nu