Kreditkort

Det finns många fördelar med att använda sig av ett kreditkort. Det ger dig bland annat möjlighet att snabbt hantera oväntade utgifter och kostnader. Det finns dock även vissa nackdelar och den största av dessa är att det snabbt blir dyrt på grund av den höga räntan. Ett bra alternativ till att använda kreditkort är att ta ett privatlån. Privatlån har oftast bättre villkor och högre kreditgränser.

Istället för kredit

Att använda ett privatlån istället för ett kreditkort blir vanligare och vanligare idag. Precis som med ett kreditkort kan du använda ett privatlån för att betala av vad som helst. Med ett privatlån får du direkt tillgång till kontanter på ditt konto, till skillnad från ett kreditkort.

  • Tjänsten är helt kostnadsfri
  • Sök lån med endast en kreditupplysning
  • Hitta bästa räntan
  • Vi jobbar för dig mot bankerna

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Bästa företag i kategorin Bank

Bättre villkor än kreditkort

Kreditkort är bra att ha men villkoren är sällan lika fördelaktiga som ett privatlån. Det handlar bland annat om avbetalningen men även små avgifter och dylikt som snabbt kan bli dyra i längden.

Risk för höga räntor

De flesta kreditkort ger dig möjlighet att skjuta upp betalningen, något som kan kännas lockande för stunden. Då gäller det att tänka på att kreditkort har höga räntor, vilket gör att totalkostnaden i slutändan blir högre desto längre du väntar med att betala.

Slipp årsavgift och andra dolda avgifter

Det finns även andra kostnader att tänka på när det kommer till kreditkort. Det handlar först och främst om årsavgiften, den avgift du måste betala för att få använda kreditkortet. Sedan kan det även finnas dolda avgifter exempelvis i form av aviavgift, uppläggningsavgift eller liknande. Om du skulle missa en avbetalning så blir det oftast dyrare konsekvenser med kreditkort. Det kan handla om påminnelseavgifter, straffränta och andra kostnader.

Lös in dina befintliga kreditkortsskulder

Ett smart sätt att slippa de dolda kostnaderna och den höga räntan är att betala av dina kreditkortsskulder så fort som möjligt. Ett sätt att göra detta på är genom att ta ett privatlån som täcker skulderna från ditt kreditkort. Eftersom det nya lånet har bättre villkor och ränta så minskar du direkt dina kostnader. Vi på Axo Finans hjälper dig gärna lösa dina kreditkortsskulder genom oss. Ansök redan idag och lös dina kreditkortsskulder så fort som möjligt.

Sök nu och få svar inom 4 timmar

Att ansöka om ett privatlån genom oss är både smidigt och enkelt. Använd formuläret på hemsidan så får du svar inom fyra timmar. Vi samarbetar med flera banker och långivare vilket innebär att du kan få flera låneerbjudande samtidigt.
Vanliga frågor och svar

Jag har flera befintliga kreditkort med skuldsaldo - kan jag ta ett lån och lösa kreditkortsskulderna hos er?
Ja. Du kan lösa dina skulder genom att ta ett lån via oss.

Jag hade ett kreditkort tidigare som slutade med en betalningsanmärkning - kan jag söka lån hos er trots detta?
Nej. Du får inte ha några betalningsanmärkningar för att få ett lån beviljat.

Går det att göra ansökan tillsammans med en medsökande?
Ja. Att ansöka tillsammans med en medsökande ökar chansen att lånet blir beviljat.

Hur mycket pengar kan jag totalt ansöka om att låna?
Du kan låna upp till 500 000 kronor genom oss på Axo Finans.