Samlingslån

Ett samlingslån är ett enkelt sätt att reducera skulder på. Via Axo Finans kan du jämföra 35 långivare och få det bästa erbjudandet för dig. Ansök om samlingslån på upp till 600 000 kronor.

Låna och samla lån

5 000 kr600 000 kr

LånetidMånadskostnad
4 195 kr15 år
1 år20 år

Långivarnas ränta är rörlig och sätts individuellt

Lånetid mellan 1 - 20 år

Nominell ränta mellan 2,95% - 26,00%

Effektiv ränta mellan 2,99% - 29,34%

Startavgift mellan 0 kr - 495 kr

Låneexempel: Annuitetslån 500 000 kr 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5.91%. Eff. ränta: 6.09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr

14.139 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Enkelt och säkert

Endast 1 kreditupplysning

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene

1 dager siden

Stefan

Cleaning

Clean up a little.

2 dager siden

Urban Persson

Jag fick prata med minst 3 olika…

Jag fick prata med minst 3 olika personer, säljavd, kreditavd, och någon mer, varför??? Det är klart förvirrande eftersom man inte vet vem man pratar med.

2 dager siden

Alan

Helped me a lot

Helped me a lot, great service!

2 dager siden

Anders Mikael Årén

Ställer alltid upp.

Ställer alltid upp. Vill vara till lags. Tummen upp alla gånger. Rekommenderar absolut.

5 dager siden

Jonas

Super nöjd allt gick snabbt och smidigt

Super nöjd allt gick snabbt och smidigt

6 dager siden

Marie-Louise

Utan krångel

Snabbt, enkelt o bra service!

6 dager siden

Juan Carlos Sanchez Vacas

Perfekt

Hjälpa är jättebra, perfekt. Bra jobba.

6 dager siden

Thomas

Nöjd

Bra och snabb service. Det gick också att ändra sitt val av bank, det var inga problem.

7 dager siden

Johan

Snabb,Trevlig,Proffsig

Väldigt bra bemötande, handläggare tog verkligen sin tid att gå igenom allt för att hjälpa mig med det bästa erbjudandet. Jag kan starkt rekommendera Axo Finans till samtliga privatpersoner. :)

Läs mer
9 dager siden

Mats Olsson

Thanks for professional help.

Thanks for professional help.

10 dager siden

Velichko Rosenov Bachvarov

Very good and quickly service!

Very good and quickly service!

11 dager siden

Weena Larsson

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

17 dager siden

Elisabet Majaniemi

Lån beviljat utan problem!

Hej! Jättebra service och trevlig kontakt med AXO finans. Allt löste sig till det bästa. Mycket nöjd! Mvh Bettan

17 dager siden

Robert

Gick fort med allt

Gick fort med allt

19 dager siden

Per Andersen

It was fast and easy

It was fast and easy I'm really happy Thank You

<p>Kian är marknadschef på Axo Finans och har bakgrund från bland annat Aarhus Business College och olika finansföretag.</p>
By Kian Møller

Kian är marknadschef på Axo Finans och har bakgrund från bland annat Aarhus Business College och olika finansföretag.

Ansök om samlingslån via Axo Finans

Axo Finans samarbetar med 35 banker och långivare som erbjuder samlingslån och privatlån. När du skickar in en låneansökan till oss, skickar vi den vidare till våra samarbetspartners. På det sättet får du det låneerbjudande som är bäst anpassat till dina individuella behov, men endast en låneansökan och en UC.

Om du väljer att tacka ja till ett samlingslån går kundförhållandet över till vald bank eller långivare.

Som låneförmedlare jämför vi lån hos flera långivare på dina vägnar. Det besparar dig både tid och pengar. Bland våra samarbetspartners hittar du flera stora svenska, nordiska och internationella långivare.

Vanliga orsaker till att ansöka om ett samlingslån

Det kan finnas många orsaker till att man ansöker om ett samlingslån. Följande är några av de vanligaste:

 • Lägre månadskostnad
 • Bättre ekonomisk översikt
 • Flexibel avbetalning

Genom att samla lån via Axo Finans kan du få ett billigare lån totalt sett, samt bättre kontroll och översikt över dina lån och utgifter.

kille i röd tröja använder samlingslån

Gratis låneförmedling

Axo Finans tjänst är gratis för dig som kund. När du har valt ett erbjudande om samlingslån, är det giltigt i 30 dagar. Att skicka in en låneansökan via Axo Finans är utan förpliktelser. Vi får betalt av bankerna och långivarna vi samarbetar med.

Axo Finans kan hjälpa dig att hitta de bästa erbjudandena, oavsett om du vill låna pengar eller samla befintliga skulder.

Vanliga orsaker till att ansöka om ett samlingslån

Det kan finnas många orsaker till att man ansöker om ett samlingslån. Följande är några av de vanligaste:

 • Lägre månadskostnad
 • Bättre ekonomisk översikt
 • Flexibel avbetalning

Genom att samla lån via Axo Finans kan du få ett billigare lån totalt sett, samt bättre kontroll och översikt över dina lån och utgifter.

Spara pengar med samlingslån

Att samla lån är det enklaste sättet att reducera skulder och utestående kredit på. Särskilt vid skuld kopplad till kreditkort, finns det ofta stora summor att spara. Detta då kreditkort har den högsta räntan på marknaden. Genom att samla flera dyra lån och krediter på ett ställe, undviker du dyra avgifter och kan få en bättre effektiv ränta.

Även om banker och långivare erbjuder en frestande nominell ränta, kan den effektiva räntan bli skyhög. Genom att samla dina lån och krediter kan du reducera dyra avgifter. Du kan även flytta ett enskilt lån mellan olika aktörer för att få en lägre ränta. Med Axo Finans slipper du undersöka lånemarknaden själv, vi jämför låneerbjudandena åt dig.

Få en bättre effektiv ränta på dina samlade skulder genom att samla dina lån ett samlingslån.

Samla dyra lån och krediter i ett lån

Axo Finans förmedlar erbjudanden från 35 banker och långivare. På det sättet ger vi dig en översikt över marknaden så att du kan hitta det bästa låneerbjudandet. Ett samlingslån gör det lättare att hålla översikten över dina samlade lånekostnader.

Går du direkt till varje enskild bank eller långivare, kan det vara svårare att få ett lån beviljat. Det kan även vara väldigt tidskrävande.

Via Axo Finans får du erbjudanden från flera långivare på ett ställe. Just att banker och långivare konkurrerar om dig bidrar till en lägre och bättre ränta. Vår erfarenhet visat att ju fler som behandlar din ansökan, desto bättre ränta kan du få.

Få en bättre översikt med samlingslån

Vi kan alla behöva ta ett privatlån eller betala med kreditkort då och då. I vissa fall är det möjligt att spara genom att handla på kredit, så länge man betalar tillbaka i tid.

Ju fler smålån och krediter, desto fler räkningar och avbetalningar blir det att hålla ordning på. Om dessa små och stora lån även är fördelade på olika banker och långivare, kan det fort bli många aktörer att förhålla sig till. Detta kan för många göra avbetalningen onödigt komplicerad.

Ett samlingslån gör att du kan samla dina lån till en enda utgiftspost eller faktura. Därmed blir det lättare för dig att hålla översikt över flera olika lån och krediter, och du slipper förhålla dig till varje enskild aktör. Genom att samla lån via Axo Finans får du bara en faktura att förhålla dig till.

Undvik betalningsanmärkningar Genom att samla ihop flera krediter till en bank eller långivare, och därmed samma faktura, är det svårare att glömma en utestående betalning.

En av de vanligaste orsakerna till att lån och krediter blir dyrare än tänkt är bristande betalning och medföljande betalningsanmärkningar. Genom att samla utgifterna blir det färre räkningar att förhålla sig till och enklare att se vad du ska betala varje månad.

Flexibel avbetalning

En känd problematik med kredit och smålån är att de har kort avbetalningstid. Det gäller ofta krediter i form av kreditkort och mindre lån.

Genom våra samarbetspartners får du en avbetalningstid på 1 till 20 år. Du kan självklart betala tillbaka mer när du har möjlighet eller betala av hela lånet innan avbetalningsperioden löper ut, utan extra kostnader.

Samlingslån med och utan säkerhet

Axo Finans förmedlar lån både med och utan säkerhet. Detta för att du ska få ett samlingslån bättre anpassat efter din ekonomiska situation. Med ett lån utan säkerhet behöver du inte ta pant i egendom eller liknande. Ett samlingslån utan säkerhet gör att fler kan reducera privata lånekostnader.

Vad är samlingslån utan säkerhet?

Samlingslån utan säkerhet innebär att du inte behöver tillhandahålla lånegaranti i till exempel hus, bostad eller bil. Detta medför en större risk för banker och långivare. Ett lån med säkerhet är en garanti för att banken eller långivaren får tillbaka pengarna. Det är därför samlingslån utan säkerhet har högre ränta.

Medsökande

Du har även möjlighet att ansöka om lån med en medsökande. Det gör att du inte är ensam om att ta och betala av lånet, och båda kommer stå som betalningsansvariga. Det kan vara en partner, sambo eller make/maka. Medsökande behöver inte vara en del av samma hushåll.

En medsökande kan ge större möjligheter för att ansökan om samlingslån beviljas.

Försäkra dig om att medsökande inte har utestående inkassokrav eller skulder hos kronofogden.

kompisar håller om varandra och har samlingslån

Fördelar med att ansöka om lån via Axo Finans

Det kan vara svårt att undersöka och få översikt över marknaden och de bästa lånevillkoren. Samtidigt finns det mycket pengar att spara på att jämföra låneerbjudanden. Genom att ansöka om lån via Axo Finans får du flera fördelar:

Vi gör jobbet åt dig

Det finns en uppsjö av information om låneaktörer där ute. Marknaden kan därför kännas oöverkomligt stor och svår att navigera. När du använder dig av vår jämförelsetjänst, gör vi jobbet åt dig. På så sätt sparar du tid. Därutöver kan du vara säker på att du får ett lån hos en seriös aktör och det bästa låneerbjudandet anpassat efter din situation.

Spara pengar

Ju fler banker och långivare som behandlar ansökan, desto lägre ränta kan du få på lånet. Våra samarbetspartners vet att de konkurrerar om att få dig som kund och kommer därför gå extra långt för att ge dig ett lån. Det ger dig ett bättre låneerbjudande.

Gratis och utan förpliktelser

Vår tjänst är gratis och utan förpliktelser. Om du får ett lån beviljat bland någon av våra samarbetspartners har du 30 dagar på dig att bestämma om du vill tacka ja. Du har därför ingenting att förlora på att använda vår tjänst.

Ansök hos flera långivare med en enda UC

Ansöker du om lån hos varje enskild aktör, kommer samtliga banker eller långivare att göra en kreditkontroll på dig. Genom att ansöka om lån via Axo Finans tas det bara en enda kreditupplysning på dig. Därmed kan du jämföra lån bland flera långivare samtidigt, utan att det påverkar din kreditvärdighet negativt.

Fördelar med samlingslån

 • Du kan spara pengar genom att sänka effektiv ränta
 • Ger bättre översikt över dina lån och din lånesituation
 • Du behöver bara förhålla dig till en bank och en faktura
 • Du kan undvika dyra extrakostnader för varje enskilt lån

Hur ansöker man om samlingslån via Axo Finans?

Det ska vara begripligt att ansöka om samlingslån via Axo Finans. Fyll i hur mycket du vill låna, din önskade avbetalningstid och om du vill samla lån från tidigare. Du kan även betala av lån snabbare om du har möjlighet.

Steg 1: Fyll i ansökan

I ansökan fyller du i önskat lånebelopp och avbetalningstid, samt information om din privatekonomi och livssituation. Här väljer du även om du vill ha samlingslån eller privatlån.

Steg 2: Ansökan behandlas

När du har skickat in en låneansökan till oss skickar vi den vidare till våra samarbetspartners. Det är först när ansökan har behandlats som du får reda på slutgiltig ränta och beviljad lånesumma.

Steg 3: Se dina erbjudanden och möjligheter

Bankerna och långivarna som erbjuder samlingslån kommer konkurrera om att erbjuda dig de bästa avtalen. Axo Finans presenterar de bästa låneerbjudandena för dig, och du väljer det som passar dig bäst.

Om du får ansökan beviljad går kundförhållandet vidare till banken eller långivaren.

Vem kan ansöka om samlingslån?

Som huvudregel kan alla med lån ansöka om ett samlingslån eller att flytta lånet. Det ställs likväl vissa krav:

 • Du måste vara minst 18 år gammal
 • Du måste kunna uppvisa en fast inkomst
 • Du får inte ha utestående inkassokrav
 • Du kan inte ha utestående skuld hos Kronofogden

Att samla lån är ett effektivt sätt att reducera kostnader kopplade till höga räntor på lån och krediter.

bro över vatten med människor som har samlingslån

Bevara kreditvärdigheten med Axo Finans

Bevara din kreditvärdighet via Axo Finans. Genom att ansöka om att samla lån via Axo Finans utförs bara en enda kreditupplysning hos Upplysningscentralen AB (UC).

En av fördelarna med detta är att flera kreditupplysningar hos UC kan påverka dina framtida låneerbjudanden negativt. Genom att ansöka om ett samlingslån med Axo Finans förmedlingstjänst ansöker du hos flera olika långivare samtidigt, men det utförs bara en enda kreditkontroll hos UC.

Därmed kan du ansöka hos flera långivare som erbjuder lån och samlingslån samtidigt utan att behöva bekymra dig för sämre lånevillkor i framtiden.

Samlingslån via Axo Finans

Axo Finans förmedlar erbjudanden om samlingslån från 35 banker och långivare. Vi vill försäkra oss om att du får det bästa erbjudandet, därför jämför vi lån bland flera långivare samtidigt.

Du kan ansöka om lån mellan 5 000 kr och 600 000 kronor. Om du vill samla lån, kryssar du i det i din låneansökan.

Skicka in en ansökan om att samla lån idag. Tjänsten är helt gratis för dig som kund.

Få ett erbjudande - utan bindning