Samlingslån

Starta om din ekonomi med ett samlingslån

Ett samlingslån är ett bra sätt att reducera skulder på. Via Axo Finans kan du jämföra 36 långivare och få det bästa erbjudandet för dig. Ansök om samlingslån på upp till 600 000 kronor.

 • Valid
  Ansök på 2 min
 • Valid
  Helt gratis
 • Valid
  Samla lån och spara pengar

Trustscore 4.1 | 2731 omdömen

Låna och samla lån

5 000 kr600 000 kr

15 år
4195 kr
1 år20 år

När du ansöker får du även tillgång till din kreditscore helt kostnadsfritt på uScore.se

Långivarnas ränta är rörlig och sätts individuellt

Lånetid mellan 1 - 20 år

Nominell ränta mellan 3.95% - 29.00%

Effektiv ränta mellan 3.99% - 33.32%

Startavgift mellan 0 kr - 895 kr

Låneexempel: Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5.91%. Eff. ränta: 6.09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr.

13057 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning

2 dager siden

Gert Raymond Anderssonkund

Min ansökan till privatlån

Allt ser fint ut så här långt och vad sedan de enskilda långivarna väljer blir avgörande för min låneförfrågan

Svar från [COMPANY]
2 dager siden
Visa
4 dager siden

eva gussing

Bemötandet var det bästa.

Bemötandet var det bästa.

Svar från [COMPANY]
2 dager siden
Visa
5 dager siden

Marcus Wengberg

Trevlig personlig personal som på…

Trevlig personlig personal som på enkelt sätt och utan omvägar skötte mitt låne ärende på några minuter och helt utan problem exakt som vi kom överens om. Toppen!

Svar från [COMPANY]
2 dager siden
Visa
7 dager siden

Yasser

Dt var enkelt o bra..bra mottagning av medhjälpare på axo finnas.

O troligt bra

Svar från [COMPANY]
2 dager siden
Visa
7 dager siden

karola wikstr”m

Bra uppdatering och snabba svar?

Bra uppdatering och snabba svar?

Svar från [COMPANY]
2 dager siden
Visa
8 dager siden

Sandra S.

Fantastisk!

Fantastiska, enkel, lätt process, framför allt mycket professionell utan att du slösar tid på att svara. Räkna med att pengarna kommer inom 24 timmar, som förklaras på hemsidan. Om du behöver det tidigare måste du begära det mycket tidigt på morgonen.

Svar från [COMPANY]
2 dager siden
Visa
9 dager siden

Lindgren Tommy

Uppföljningen

Uppföljningen. Den personliga kontakten som togs efter jag fått ett erbjudande och man kollade så att jag förstått hur jag skulle gå vidare.

11 dager siden

Customer Rosie

Duktig kille som ringde o hjälpte mig.

Duktig kille som ringde o hjälpte mig.

11 dager siden

Vivianne Björklund

Upplevelsen var bra

Upplevelsen var bra

12 dager siden

Katarzyna Gaj

Wszystko Perfekt.

Wszystko Perfekt.

18 dager siden

kund

Lätt o smidigt!

Lätt o smidigt!! Va i situation o ni gjorde det möjligt för mig!! Tacksam!! Tack!!

Svar från [COMPANY]
15 dager siden
Visa
18 dager siden

Ann-Marie

Inga krångel med Att låna

Inga krångel med Att låna. Smidigt och fick snabbt svar.

Svar från [COMPANY]
15 dager siden
Visa
19 dager siden

Marie Ekman

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

Svar från [COMPANY]
15 dager siden
Visa
20 dager siden

Christer Gustafsson Qvarnström

Det gick snabbt och smidigt att få ett…

Det gick snabbt och smidigt att få ett erbjudande från Bank Norwegian.

Svar från [COMPANY]
15 dager siden
Visa
21 dager siden

Christina

Allt har fungerat bra.

Allt har fungerat bra.

Svar från [COMPANY]
15 dager siden
Visa
<p>Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.</p>
By Kian Møller

Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.

Ansök om samlingslån via Axo Finans

Axo Finans samarbetar med flera banker och långivare som erbjuder dig att samla lån i ett samlingslån. När du skickar in en låneansökan till oss, skickar vi den vidare till våra samarbetspartners. På det sättet får du det låneerbjudande som är bäst anpassat till dina individuella behov, men endast en låneansökan och en UC.

Om du väljer att tacka ja till ett samlingslån går kundförhållandet över till vald bank eller långivare.

Som låneförmedlare jämför vi lån hos flera långivare på dina vägnar. Det besparar dig både tid och pengar. Bland våra samarbetspartners hittar du flera stora svenska, nordiska och internationella långivare.

Vanliga orsaker till att ansöka om ett samlingslån

Det kan finnas många orsaker till att man ansöker om ett samlingslån. Följande är några av de vanligaste:

 • Lägre månadskostnad
 • Bättre ekonomisk översikt
 • Flexibel avbetalning

Genom att lösa lån via Axo Finans kan du få ett billigare lån totalt sett, samt bättre kontroll och översikt över dina lån och utgifter.

kille i röd tröja använder samlingslån
kille i röd tröja använder samlingslån

Gratis låneförmedling

Axo Finans tjänst är gratis för dig som kund. När du har valt ett erbjudande om samlingslån, är det giltigt i 30 dagar. Att skicka in en låneansökan via Axo Finans är utan förpliktelser. Vi får betalt av bankerna och långivarna vi samarbetar med.

Axo Finans kan hjälpa dig att hitta de bästa erbjudandena, oavsett om du vill låna pengar eller samla befintliga skulder.

Vanliga orsaker till att ansöka om ett samlingslån

Det kan finnas många orsaker till att man ansöker om ett samlingslån. Följande är några av de vanligaste:

 • Lägre månadskostnad
 • Bättre ekonomisk översikt
 • Flexibel avbetalning

Genom att samla krediter via Axo Finans kan du få ett billigare lån totalt sett, samt bättre kontroll och översikt över dina lån och utgifter.

Spara pengar med samlingslån

Att samla lån är det enklaste sättet att reducera skulder och utestående kredit på. Särskilt vid skuld kopplad till kreditkort, finns det ofta stora summor att spara. Detta då kreditkort har den högsta räntan på marknaden. Genom att samla flera dyra lån och krediter på ett ställe, undviker du dyra avgifter och kan få en bättre effektiv ränta.

Även om banker och långivare erbjuder en frestande nominell ränta, kan den effektiva räntan bli skyhög. Genom att samla dina lån och krediter kan du reducera dyra avgifter. Du kan även flytta ett enskilt lån mellan olika aktörer för att få en lägre ränta. Med Axo Finans slipper du undersöka lånemarknaden själv, vi jämför lån åt dig.

Få en bättre effektiv ränta på dina samlade skulder genom att samla dina lån ett samlingslån.

Samla dyra lån och krediter i ett lån

Axo Finans förmedlar erbjudanden från flera banker och långivare. På det sättet ger vi dig en översikt över marknaden så att du kan hitta det bästa låneerbjudandet. Ett samlingslån eller hopbakslån som det också kallas gör det lättare att hålla översikten över dina samlade lånekostnader.

Går du direkt till varje enskild bank eller långivare, kan det vara svårare att få ett lån beviljat. Det kan även vara väldigt tidskrävande.

Via Axo Finans får du erbjudanden från flera långivare på ett ställe. Just att banker och långivare konkurrerar om dig bidrar till en lägre och bättre ränta. Vår erfarenhet visat att ju fler som behandlar din ansökan, desto bättre ränta kan du få.

Få en bättre översikt med samlingslån

Vi kan alla behöva ta ett privatlån eller betala med kreditkort då och då. I vissa fall är det möjligt att spara genom att handla på kredit, så länge man betalar tillbaka i tid.

Ju fler smålån och krediter, desto fler räkningar och avbetalningar blir det att hålla ordning på. Om dessa små och stora lån även är fördelade på olika banker och långivare, kan det fort bli många aktörer att förhålla sig till. Detta kan för många göra avbetalningen onödigt komplicerad.

Ett samlingslån gör att du kan samla dina lån till en enda utgiftspost eller faktura. Därmed blir det lättare för dig att hålla översikt över flera olika lån och krediter, och du slipper förhålla dig till varje enskild aktör. Genom att samla lån via Axo Finans får du bara en faktura att förhålla dig till.

Undvik betalningsanmärkningar Genom att samla ihop flera krediter till en bank eller långivare, och därmed samma faktura, är det svårare att glömma en utestående betalning.

En av de vanligaste orsakerna till att lån och krediter blir dyrare än tänkt är bristande betalning och medföljande betalningsanmärkningar. Genom att samla utgifterna blir det färre räkningar att förhålla sig till och enklare att se vad du ska betala varje månad.

Flexibel avbetalning

En känd problematik med kredit och smålån är att de har kort avbetalningstid. Det gäller ofta krediter i form av kreditkort och mindre lån.

Genom våra samarbetspartners får du en avbetalningstid på 1 till 20 år. Du kan självklart betala tillbaka mer när du har möjlighet eller betala av hela lånet innan avbetalningsperioden löper ut, utan extra kostnader.

Samlingslån med och utan säkerhet

Axo Finans förmedlar lån både med och utan säkerhet. Detta för att du ska få ett samlingslån bättre anpassat efter din ekonomiska situation. Med ett lån utan säkerhet behöver du inte ta pant i egendom eller liknande. Ett samlingslån utan säkerhet gör att fler kan reducera privata lånekostnader.

Vad är samlingslån utan säkerhet?

Samlingslån utan säkerhet innebär att du inte behöver tillhandahålla lånegaranti i till exempel hus, bostad eller bil. Detta medför en större risk för banker och långivare. Ett lån med säkerhet är en garanti för att banken eller långivaren får tillbaka pengarna. Det är därför samlingslån utan säkerhet har högre ränta.

Medsökande

Du har även möjlighet att ansöka om lån med en medsökande. Det gör att du inte är ensam om att ta och betala av lånet, och båda kommer stå som betalningsansvariga. Det kan vara en partner, sambo eller make/maka. Medsökande behöver inte vara en del av samma hushåll.

En medsökande kan ge större möjligheter för att ansökan om samlingslån beviljas.

Försäkra dig om att medsökande inte har utestående inkassokrav eller skulder hos kronofogden.

kompisar håller om varandra och har samlingslån
kompisar håller om varandra och har samlingslån

Fördelar med att ansöka om lån via Axo Finans

Det kan vara svårt att undersöka och få översikt över marknaden och de bästa lånevillkoren. Samtidigt finns det mycket pengar att spara på att jämföra låneerbjudanden. Genom att ansöka om lån via Axo Finans får du flera fördelar:

Vi gör jobbet åt dig

Det finns en uppsjö av information om låneaktörer där ute. Marknaden kan därför kännas oöverkomligt stor och svår att navigera. När du använder dig av vår jämförelsetjänst, gör vi jobbet åt dig. På så sätt sparar du tid. Därutöver kan du vara säker på att du får ett lån hos en seriös aktör och det bästa låneerbjudandet anpassat efter din situation.

Spara pengar

Ju fler banker och långivare som behandlar ansökan, desto lägre ränta kan du få på lånet. Våra samarbetspartners vet att de konkurrerar om att få dig som kund och kommer därför gå extra långt för att ge dig ett lån. Det ger dig ett bättre låneerbjudande.

Gratis och utan förpliktelser

Vår tjänst är gratis och utan förpliktelser. Om du får ett lån beviljat bland någon av våra samarbetspartners har du 30 dagar på dig att bestämma om du vill tacka ja. Du har därför ingenting att förlora på att använda vår tjänst.

Ansök hos flera långivare med en enda UC

Ansöker du om lån hos varje enskild aktör, kommer samtliga banker eller långivare att göra en kreditkontroll på dig. Genom att ansöka om lån via Axo Finans tas det bara en enda kreditupplysning på dig. Därmed kan du jämföra lån bland flera långivare samtidigt, utan att det påverkar din kreditvärdighet negativt.

Fördelar med samlingslån

 • Du kan spara pengar genom att sänka effektiv ränta
 • Ger bättre översikt över dina lån och din lånesituation
 • Du behöver bara förhålla dig till en bank och en faktura
 • Du kan undvika dyra extrakostnader för varje enskilt lån

Hur ansöker man om samlingslån via Axo Finans?

Det ska vara begripligt att ansöka om samlingslån via Axo Finans. Fyll i hur mycket du vill låna, din önskade avbetalningstid och om du vill samla lån från tidigare. Du kan även betala av lån snabbare om du har möjlighet.

Steg 1: Fyll i ansökan

I ansökan fyller du i önskat lånebelopp och avbetalningstid, samt information om din privatekonomi och livssituation. Här väljer du även om du vill ha samlingslån eller privatlån.

Steg 2: Ansökan behandlas

När du har skickat in en låneansökan till oss skickar vi den vidare till våra samarbetspartners. Det är först när ansökan har behandlats som du får reda på slutgiltig ränta och beviljad lånesumma.

Steg 3: Se dina erbjudanden och möjligheter

Bankerna och långivarna som erbjuder samlingslån kommer konkurrera om att erbjuda dig de bästa avtalen. Axo Finans presenterar de bästa låneerbjudandena för dig, och du väljer det som passar dig bäst.

Om du får ansökan beviljad går kundförhållandet vidare till banken eller långivaren.

Vem kan ansöka om samlingslån?

Som huvudregel kan alla med lån ansöka om ett samlingslån eller att flytta lånet. Det ställs likväl vissa krav:

 • Du måste vara minst 18 år gammal
 • Du måste kunna uppvisa en fast inkomst
 • Du får inte ha utestående inkassokrav
 • Du kan inte ha utestående skuld hos Kronofogden

Att samla lån är ett effektivt sätt att reducera kostnader kopplade till höga räntor på lån och krediter.

bro över vatten med människor som har samlingslån
bro över vatten med människor som har samlingslån

Bevara kreditvärdigheten med Axo Finans

Bevara din kreditvärdighet via Axo Finans. Genom att ansöka om att samla lån via Axo Finans utförs bara en enda kreditupplysning hos Upplysningscentralen AB (UC).

En av fördelarna med detta är att flera kreditupplysningar hos UC kan påverka dina framtida låneerbjudanden negativt. Genom att ansöka om ett samlingslån med Axo Finans förmedlingstjänst ansöker du hos flera olika långivare samtidigt, men det utförs bara en enda kreditkontroll hos UC.

Därmed kan du ansöka hos flera långivare som erbjuder lån och samlingslån samtidigt utan att behöva bekymra dig för sämre lånevillkor i framtiden.

Samlingslån via Axo Finans

Axo Finans förmedlar erbjudanden om samlingslån från 35 banker och långivare. Vi vill försäkra oss om att du får det bästa erbjudandet, därför jämför vi lån bland flera långivare samtidigt.

Du kan ansöka om lån mellan 5 000 kr och 600 000 kronor. Om du vill samla lån, kryssar du i det i din låneansökan.

Skicka in en ansökan om att samla lån idag. Tjänsten är helt gratis för dig som kund.

Få ett erbjudande redan idag