Samlingslån

Ett samlingslån är ett enkelt sätt att reducera skulder på. Via Axo Finans kan du jämföra 36 långivare och få det bästa erbjudandet för dig. Ansök om samlingslån på upp till 600 000 kronor.

valid checkmark icon
Ansök på 2 min

Låna och samla lån
5 000 kr600 000 kr

LånetidMånadskostnad
4 195 kr15 år
1 år20 år

Långivarnas ränta är rörlig och sätts individuellt

Lånetid mellan 1 - 20 år

Nominell ränta mellan 2,95% - 26,00%

Effektiv ränta mellan 2,99% - 29,34%

Startavgift mellan 0 kr - 495 kr

Låneexempel: Annuitetslån 500 000 kr 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5.91%. Eff. ränta: 6.09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr

19749 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Enkelt och säkert

Endast 1 kreditupplysning

5 dager siden

Dorentina Osmanaj

👌👌👌

👌👌👌👌👌👌

Svar från [COMPANY]
1 dager siden
Läs mer
7 dager siden

soolmaz Majidi

Super snabbt och smidigt med Axo Finnans

Jag är så nöjd med Axo Finans , super snabbt och smidigt. Fortfarande kan jag inte tro på mig att det gick så snabbt och enkelt. Tack vare säljaren som gav mig bra information och jättetrevlig man. Starkt rekommenderar Axo Finnans.

Svar från [COMPANY]
1 dager siden
Läs mer
17 dager siden

Eva Troedsson

Jätte snabb service

Jätte snabb service

Svar från [COMPANY]
10 dager siden
Läs mer
17 dager siden

Laila Zarrouk

Detta va bästa service ock hjälp med…

Detta va bästa service ock hjälp med samlalån jag fick från Vladimir Gustafssons tack sååå mycket jag rekommenderar axo finans starkt .M.V.H LAILA.

Svar från [COMPANY]
10 dager siden
Läs mer
18 dager siden

Åsa Margareta Karlsson

Good service

Good service. Easy process.

Svar från [COMPANY]
10 dager siden
Läs mer
19 dager siden

Larisa

Bra service

Bra service Tack

Svar från [COMPANY]
14 dager siden
Läs mer
20 dager siden

Ulf Bjurland

Snabb handledning

Snabb handledning. Informativt.Nöjd.

Svar från [COMPANY]
14 dager siden
Läs mer
20 dager siden

Thanh Trung Nguyen

Tack Axo Finanss Sverige

Tack Axo Finanss Sverige

Svar från [COMPANY]
14 dager siden
Läs mer
21 dager siden

Magnus

Allt ok

Allt ok, snabb handläggning och återkoppling på frågor

Svar från [COMPANY]
14 dager siden
Läs mer
22 dager siden

Luis Puente Mena

Bra bemötande och hjälpsamma

Bra bemötande och hjälpsamma

Svar från [COMPANY]
22 dager siden
Läs mer
23 dager siden

Vivi

proffsigt och pedagogiskt

Carl var väldigt bra på bemötande och gjorde det krångliga enkelt

Svar från [COMPANY]
22 dager siden
Läs mer
26 dager siden

Monika

Utan min handläggare hade jag inte gått…

Utan min handläggare hade jag inte gått vidare till nästa långivare när den första avslog ansökan.

Svar från [COMPANY]
24 dager siden
Läs mer
28 dager siden

sture bjur

Bra service och snabb återkoppling

Bra service och snabb återkoppling

Svar från [COMPANY]
24 dager siden
Läs mer
28 dager siden

Mohamad Hussam Alhamwi

Utmärkt service

Utmärkt service, och det vackraste är att det finns anställda som talar arabiska Och ett särskilt tack till den anställda Nina

Svar från [COMPANY]
24 dager siden
Läs mer
28 dager siden

Michael

Snabbt

Snabbt, smidigt, och enkelt att ansöka och att få svar.

Svar från [COMPANY]
24 dager siden
Läs mer
<p>Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.</p>
By Kian Møller

Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.

Ansök om samlingslån via Axo Finans

Axo Finans samarbetar med flera banker och långivare som erbjuder dig att samla lån i ett samlingslån. När du skickar in en låneansökan till oss, skickar vi den vidare till våra samarbetspartners. På det sättet får du det låneerbjudande som är bäst anpassat till dina individuella behov, men endast en låneansökan och en UC.

Om du väljer att tacka ja till ett samlingslån går kundförhållandet över till vald bank eller långivare.

Som låneförmedlare jämför vi lån hos flera långivare på dina vägnar. Det besparar dig både tid och pengar. Bland våra samarbetspartners hittar du flera stora svenska, nordiska och internationella långivare.

Vanliga orsaker till att ansöka om ett samlingslån

Det kan finnas många orsaker till att man ansöker om ett samlingslån. Följande är några av de vanligaste:

 • Lägre månadskostnad
 • Bättre ekonomisk översikt
 • Flexibel avbetalning

Genom att lösa lån via Axo Finans kan du få ett billigare lån totalt sett, samt bättre kontroll och översikt över dina lån och utgifter.

kille i röd tröja använder samlingslån

Gratis låneförmedling

Axo Finans tjänst är gratis för dig som kund. När du har valt ett erbjudande om samlingslån, är det giltigt i 30 dagar. Att skicka in en låneansökan via Axo Finans är utan förpliktelser. Vi får betalt av bankerna och långivarna vi samarbetar med.

Axo Finans kan hjälpa dig att hitta de bästa erbjudandena, oavsett om du vill låna pengar eller samla befintliga skulder.

Vanliga orsaker till att ansöka om ett samlingslån

Det kan finnas många orsaker till att man ansöker om ett samlingslån. Följande är några av de vanligaste:

 • Lägre månadskostnad
 • Bättre ekonomisk översikt
 • Flexibel avbetalning

Genom att samla krediter via Axo Finans kan du få ett billigare lån totalt sett, samt bättre kontroll och översikt över dina lån och utgifter.

Spara pengar med samlingslån

Att samla lån är det enklaste sättet att reducera skulder och utestående kredit på. Särskilt vid skuld kopplad till kreditkort, finns det ofta stora summor att spara. Detta då kreditkort har den högsta räntan på marknaden. Genom att samla flera dyra lån och krediter på ett ställe, undviker du dyra avgifter och kan få en bättre effektiv ränta.

Även om banker och långivare erbjuder en frestande nominell ränta, kan den effektiva räntan bli skyhög. Genom att samla dina lån och krediter kan du reducera dyra avgifter. Du kan även flytta ett enskilt lån mellan olika aktörer för att få en lägre ränta. Med Axo Finans slipper du undersöka lånemarknaden själv, vi jämför lån åt dig.

Få en bättre effektiv ränta på dina samlade skulder genom att samla dina lån ett samlingslån.

Samla dyra lån och krediter i ett lån

Axo Finans förmedlar erbjudanden från flera banker och långivare. På det sättet ger vi dig en översikt över marknaden så att du kan hitta det bästa låneerbjudandet. Ett samlingslån eller hopbakslån som det också kallas gör det lättare att hålla översikten över dina samlade lånekostnader.

Går du direkt till varje enskild bank eller långivare, kan det vara svårare att få ett lån beviljat. Det kan även vara väldigt tidskrävande.

Via Axo Finans får du erbjudanden från flera långivare på ett ställe. Just att banker och långivare konkurrerar om dig bidrar till en lägre och bättre ränta. Vår erfarenhet visat att ju fler som behandlar din ansökan, desto bättre ränta kan du få.

Få en bättre översikt med samlingslån

Vi kan alla behöva ta ett privatlån eller betala med kreditkort då och då. I vissa fall är det möjligt att spara genom att handla på kredit, så länge man betalar tillbaka i tid.

Ju fler smålån och krediter, desto fler räkningar och avbetalningar blir det att hålla ordning på. Om dessa små och stora lån även är fördelade på olika banker och långivare, kan det fort bli många aktörer att förhålla sig till. Detta kan för många göra avbetalningen onödigt komplicerad.

Ett samlingslån gör att du kan samla dina lån till en enda utgiftspost eller faktura. Därmed blir det lättare för dig att hålla översikt över flera olika lån och krediter, och du slipper förhålla dig till varje enskild aktör. Genom att samla lån via Axo Finans får du bara en faktura att förhålla dig till.

Undvik betalningsanmärkningar Genom att samla ihop flera krediter till en bank eller långivare, och därmed samma faktura, är det svårare att glömma en utestående betalning.

En av de vanligaste orsakerna till att lån och krediter blir dyrare än tänkt är bristande betalning och medföljande betalningsanmärkningar. Genom att samla utgifterna blir det färre räkningar att förhålla sig till och enklare att se vad du ska betala varje månad.

Flexibel avbetalning

En känd problematik med kredit och smålån är att de har kort avbetalningstid. Det gäller ofta krediter i form av kreditkort och mindre lån.

Genom våra samarbetspartners får du en avbetalningstid på 1 till 20 år. Du kan självklart betala tillbaka mer när du har möjlighet eller betala av hela lånet innan avbetalningsperioden löper ut, utan extra kostnader.

Samlingslån med och utan säkerhet

Axo Finans förmedlar lån både med och utan säkerhet. Detta för att du ska få ett samlingslån bättre anpassat efter din ekonomiska situation. Med ett lån utan säkerhet behöver du inte ta pant i egendom eller liknande. Ett samlingslån utan säkerhet gör att fler kan reducera privata lånekostnader.

Vad är samlingslån utan säkerhet?

Samlingslån utan säkerhet innebär att du inte behöver tillhandahålla lånegaranti i till exempel hus, bostad eller bil. Detta medför en större risk för banker och långivare. Ett lån med säkerhet är en garanti för att banken eller långivaren får tillbaka pengarna. Det är därför samlingslån utan säkerhet har högre ränta.

Medsökande

Du har även möjlighet att ansöka om lån med en medsökande. Det gör att du inte är ensam om att ta och betala av lånet, och båda kommer stå som betalningsansvariga. Det kan vara en partner, sambo eller make/maka. Medsökande behöver inte vara en del av samma hushåll.

En medsökande kan ge större möjligheter för att ansökan om samlingslån beviljas.

Försäkra dig om att medsökande inte har utestående inkassokrav eller skulder hos kronofogden.

kompisar håller om varandra och har samlingslån

Fördelar med att ansöka om lån via Axo Finans

Det kan vara svårt att undersöka och få översikt över marknaden och de bästa lånevillkoren. Samtidigt finns det mycket pengar att spara på att jämföra låneerbjudanden. Genom att ansöka om lån via Axo Finans får du flera fördelar:

Vi gör jobbet åt dig

Det finns en uppsjö av information om låneaktörer där ute. Marknaden kan därför kännas oöverkomligt stor och svår att navigera. När du använder dig av vår jämförelsetjänst, gör vi jobbet åt dig. På så sätt sparar du tid. Därutöver kan du vara säker på att du får ett lån hos en seriös aktör och det bästa låneerbjudandet anpassat efter din situation.

Spara pengar

Ju fler banker och långivare som behandlar ansökan, desto lägre ränta kan du få på lånet. Våra samarbetspartners vet att de konkurrerar om att få dig som kund och kommer därför gå extra långt för att ge dig ett lån. Det ger dig ett bättre låneerbjudande.

Gratis och utan förpliktelser

Vår tjänst är gratis och utan förpliktelser. Om du får ett lån beviljat bland någon av våra samarbetspartners har du 30 dagar på dig att bestämma om du vill tacka ja. Du har därför ingenting att förlora på att använda vår tjänst.

Ansök hos flera långivare med en enda UC

Ansöker du om lån hos varje enskild aktör, kommer samtliga banker eller långivare att göra en kreditkontroll på dig. Genom att ansöka om lån via Axo Finans tas det bara en enda kreditupplysning på dig. Därmed kan du jämföra lån bland flera långivare samtidigt, utan att det påverkar din kreditvärdighet negativt.

Fördelar med samlingslån

 • Du kan spara pengar genom att sänka effektiv ränta
 • Ger bättre översikt över dina lån och din lånesituation
 • Du behöver bara förhålla dig till en bank och en faktura
 • Du kan undvika dyra extrakostnader för varje enskilt lån

Hur ansöker man om samlingslån via Axo Finans?

Det ska vara begripligt att ansöka om samlingslån via Axo Finans. Fyll i hur mycket du vill låna, din önskade avbetalningstid och om du vill samla lån från tidigare. Du kan även betala av lån snabbare om du har möjlighet.

Steg 1: Fyll i ansökan

I ansökan fyller du i önskat lånebelopp och avbetalningstid, samt information om din privatekonomi och livssituation. Här väljer du även om du vill ha samlingslån eller privatlån.

Steg 2: Ansökan behandlas

När du har skickat in en låneansökan till oss skickar vi den vidare till våra samarbetspartners. Det är först när ansökan har behandlats som du får reda på slutgiltig ränta och beviljad lånesumma.

Steg 3: Se dina erbjudanden och möjligheter

Bankerna och långivarna som erbjuder samlingslån kommer konkurrera om att erbjuda dig de bästa avtalen. Axo Finans presenterar de bästa låneerbjudandena för dig, och du väljer det som passar dig bäst.

Om du får ansökan beviljad går kundförhållandet vidare till banken eller långivaren.

Vem kan ansöka om samlingslån?

Som huvudregel kan alla med lån ansöka om ett samlingslån eller att flytta lånet. Det ställs likväl vissa krav:

 • Du måste vara minst 18 år gammal
 • Du måste kunna uppvisa en fast inkomst
 • Du får inte ha utestående inkassokrav
 • Du kan inte ha utestående skuld hos Kronofogden

Att samla lån är ett effektivt sätt att reducera kostnader kopplade till höga räntor på lån och krediter.

bro över vatten med människor som har samlingslån

Bevara kreditvärdigheten med Axo Finans

Bevara din kreditvärdighet via Axo Finans. Genom att ansöka om att samla lån via Axo Finans utförs bara en enda kreditupplysning hos Upplysningscentralen AB (UC).

En av fördelarna med detta är att flera kreditupplysningar hos UC kan påverka dina framtida låneerbjudanden negativt. Genom att ansöka om ett samlingslån med Axo Finans förmedlingstjänst ansöker du hos flera olika långivare samtidigt, men det utförs bara en enda kreditkontroll hos UC.

Därmed kan du ansöka hos flera långivare som erbjuder lån och samlingslån samtidigt utan att behöva bekymra dig för sämre lånevillkor i framtiden.

Samlingslån via Axo Finans

Axo Finans förmedlar erbjudanden om samlingslån från 35 banker och långivare. Vi vill försäkra oss om att du får det bästa erbjudandet, därför jämför vi lån bland flera långivare samtidigt.

Du kan ansöka om lån mellan 5 000 kr och 600 000 kronor. Om du vill samla lån, kryssar du i det i din låneansökan.

Skicka in en ansökan om att samla lån idag. Tjänsten är helt gratis för dig som kund.

Få ett erbjudande redan idag