Lån utan säkerhet

När du tar ett lån kan du välja att använda något värdefullt som säkerhet. Vid bolån så är det själva bostaden som är säkerheten. Att ta ett lån utan säkerhet innebär att du inte använder något som säkerhet. Banken eller långivaren baserar då låneerbjudandet helt på din ekonomi. Lån utan säkerhet kallas även för privatlån och blancolån. Dessa lån kan du använda till precis vad du vill.

Genom oss på Axo Finans kan du få hjälp med att ansöka om ett lån utan säkerhet så att du får de bästa villkoren. Du kan låna upp till 500 000 kronor genom oss.

  • En kreditupplysning
  • Helt kostnadsfritt att ansöka om att låna utan säkerhet
  • Vi jobbar för dig mot bankerna
  • Ring oss på 0771 323400

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Bästa företag i kategorin Bank

Jämför banklån utan säkerhet

Vi på Axo Finans kan hjälpa dig hitta ett bra lån utan säkerhet. Genom att ha ett nära samarbete med flera långivare och banker kan vi låna bankerna konkurrera med varandra om att få just dig som kund. Fördelen för dig är att du slipper ta kontakt med flera banker, du får bättre låneerbjudanden och dessutom behöver endast en kreditupplysning utföras. Vår tjänst är helt kostnadsfri och dessutom både snabb och enkel. Det är helt enkelt ett smart sätt att hitta bra privatlån när du vill låna pengar utan säkerhet.

Spara pengar med billigare ränta

Har du kreditkort och andra dyra lån kan räntan bli lägre om du samlar allt i ett lån utan säkerhet. Du kan spara tusenlappar på att få en lägre ränta.

Med ett Privatlån kan du när som helst betala in extra eller lösa hela lånet, utan extra kostnader. Samla dina lån redan idag. Det är ett enkelt sätt att snabbt förbättra sin ekonomi.

Vi gör jobbet åt dig

Det finns många fördelar med att låta oss på Axo Finans ansöka om lån utan säkerhet åt dig. Du sparar tid, det går snabbt, det är enkelt och det är dessutom helt kostnadsfritt. Ansök om lån utan säkerhet nu och låt oss sköta kontakten med bankerna och långivarna. Du kan alltid fråga vårt kundcenter om du har funderingar. Vi svarar gärna på alla dina frågor kring lån utan säkerhet, räntor, banker och allt annat inom dessa områden.
Frågor och svar om lån utan säkerhet

Sker bara en kreditupplysning trots att ni gör låneansökan hos flera banker?
Ja. Vi samarbetar med Upplysningscentralen och behöver därmed bara skicka en kreditupplysning när vi söker ett lån åt dig.

Vad bestämmer räntan?
Det är bankerna själva som bestämmer räntan. Den baseras på flera faktorer, bland annat hur din ekonomi och levnadssituation ser ut.

Hur snabbt går det att ansöka om ett lån utan säkerhet?
Du kan ansöka om ett lån utan säkerhet direkt. Fyll bara i vår ansökan här på hemsidan.

Ökar chansen att få ett beviljat lån om man söker tillsammans?
Ja. När du ansöker om att låna pengar utan säkerhet kan du öka sannolikheten att få lånet beviljat genom att söka tillsammans med någon annan, som exempelvis din partner.