Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Lös dyra smålån – spara pengar, tid och energi

Lös dyra smålån med ett samlingslån - ett större lån med lägre ränta. Varför sitta på flera olika dyra lån samtidigt när du kan spara pengar och förenkla din privatekonomi?

  • Endast en kreditupplysning
  • Helt kostnadsfritt

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Bästa företag i kategorin Bank

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Många samlar på sig kreditkortsskulder, smslån och andra smålån utan att tänka på konsekvenserna. Att sprida ut kostnaderna på flera olika lån samtidigt ger inte bara sämre överblick för dig som låntagare, det riskerar också att bli dyrare i längden.

Ibland kan det gå lite väl fort. Kanske var du tvungen att ta ett dyrt privatlån eller handla på kredit med kort varsel för att täcka dina behov? Måhända var du dåligt insatt i lånevillkoren. Orsakerna till din nuvarande ekonomiska situation kan variera, likaså dina valmöjligheter att ställa den till rätta.

Ta ett samlingslån och lös dyra smålån

För att bli av med dyra befintliga lån finns ett enkelt och välbeprövat knep: ta ett samlingslån. Axo Finans är en låneförmedlare som fungerar som din representant gentemot bankerna och vi låter bankerna konkurrera om dig som kund. Att samla sina lån innebär att man slår ihop sina nuvarande lån till ett nytt, med lägre ränta. Eftersom bankerna budar mot varandra kan du få flera konkurrerande låneerbjudanden. Du väljer såklart lånet med bäst villkor.

Vi belastar inte dig med kreditupplysningar i onödan

Hos oss slipper du onödiga kreditupplysningar hos Upplysningscentralen (UC). Varje gång du ansöker om ett privatlån hos en bank gör de en kreditbedömning och kontrollerar bland annat din betalningshistorik och hur många kreditupplysningar som registrerats hos UC. Alltför många kreditupplysningar riskerar att ligga dig i fatet inför framtida lån. Med endast en ansökan hos Axo Finans slipper du det problemet.

Lös dyra smålån
Snabb låneansökan - Upp till 500 000 kr Låna nu