Samla lån med dålig kreditvärdighet

Börja samla och starta om din ekonomi idag

Här kan du samla lån med dålig kreditvärdighet. För dig med dålig kreditvärdighet kan det ibland vara svårt att få ett nytt lån eller att samla dem. Vi på Axo Finans vill hjälpa dig att samla dina lån och sänka dina lånekostnader.

 • Valid
  Ansök enkelt här
 • Valid
  Samla lån med dålig kreditvärdighet
 • Valid
  Alltid kostnadsfri ansökan

Trustscore 4.1 | 2819 omdömen

Alla konsumenter som har fått ett lån via Axo Finans får ett mejl där de kan tycka till om oss genom att lämna en recension på Trustpilot. Dessa recensioner markeras som verifierade kunder på Trustpilot. När recensioner publiceras direkt på Trustpilot kan Axo Finans inte garantera att de kommer från kunder som har använt Axo Finans jämförelsetjänst. Vårt betyg på Trustpilot baseras på alla recensioner som lämnats om Axo Finans, oavsett om de kommer från verifierade kunder eller inte, och beräknas med faktorer som aktualitet, mängd och genomsnittsbetyg.

Låna eller samla lån

5 000 kr600 000 kr

15 år
4195 kr
1 år20 år

När du ansöker får du även tillgång till din kreditscore helt kostnadsfritt på uScore.se

Långivarnas ränta är rörlig och sätts individuellt

Lånetid mellan 1 - 20 år

Nominell ränta mellan 3.95% - 29.00%

Effektiv ränta mellan 3.99% - 33.32%

Startavgift mellan 0 kr - 895 kr

Låneexempel: Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5.91%. Eff. ränta: 6.09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr.

<p>Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.</p>
By Kian Møller

Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.

Samla lån med dålig kreditvärdighet via Axo Finans

Har du hamnat i en hopplös situation och har svårt att få lån? Har du handlat på kredit eller avbetalning och tagit många lån för att få kontroll över ekonomin? Samla dina lån för att få bättre villkor och en bättre översikt över din ekonomi. I den här artikeln går vi igenom hur du kan samla lån med dålig kreditvärdighet.

Går det verkligen samla lån med dålig kreditvärdighet?

Det går att samla lån med dålig kreditvärdighet. Det finns långivare som ställer låga krav på låntagare och därmed godkänner en låg kreditvärdighet, betalningsanmärkningar eller låg inkomst. Det är då ofta lån på mindre summor i form av snabblån du kan bli beviljad.

Undvik för många UC-förfrågningar

För många UC-förfrågningar, det vill säga kreditupplysningar från Upplysningscentralen, försämrar din kreditvärdighet. Långivaren ser det som negativt eftersom de tror att du planerar att skaffa fler lån eller krediter inom den närmsta tiden. Försök undvika att få för många UC-förfrågningar gjorda i ditt namn. Förfrågningar ligger kvar ett helt år hos Upplysningscentralen. Genom att ansöka om lån eller samla lån via oss på Axo Finans kan du ansöka hos flera banker och långivare samtidigt med endast en kreditupplysning.

Tänk på detta när du samlar lån med dålig kreditvärdighet

Det finns vissa saker som kan vara bra att tänka på just när du har privatlån eller andra lån och vill samla lån med dålig kreditvärdighet.

 1. Gå genom en låneförmedlare
  En av de viktigaste sakerna när det kommer till att samla lån med dålig kreditvärdighet är att du använder en låneförmedlare istället för att ansöka om lån på egen hand hos vardera långivare. När du ansöker hos en låneförmedlare får du låneerbjudanden från många olika långivare med en enda kreditupplysning. Ansöker du på egen hand hos vardera långivare tas en kreditupplysning per långivare vilket försämrar din kreditvärdighet ytterligare.
 2. Ansök tillsammans med medsökande
  När du ansöker om att samla lån med dålig kreditvärdighet är det lätt att du får låneerbjudanden med höga räntor och avgifter. Detta eftersom långivaren tar en större risk i att låna ut till dig jämfört med någon som har hög kreditvärdighet. För att öka chansen att få bra lånevillkor, ansök tillsammans med en medsökande. Din medsökande kan vara vem som helst, exempelvis en sambo, familjemedlem eller vän. Det är bra om den du ansöker tillsammans med har god kreditvärdighet.

Hur du kan samla lån med låg kreditvärdighet

Att samla lån med låg kreditvärdighet skiljer sig inte från hur du annars ansöker men det finns vissa saker som är bra att ha med sig, såsom att gå genom en låneförmedlare och noggrant jämföra dina alternativ. Här nedanför vägleder vi dig genom processen i tre snabba steg.

 1. Ansök om att samla lån via en
  låneförmedlare (enbart en UC tas)
  1. Fyll i låneformuläret vårt låneformulär om att samla lån. Du anger hur stor summa du vill låna, önskad lånetid och väljer att du vill samla ihop lån. Därefter fyller du i dina personuppgifter och skickar iväg ansökan.
 2. Jämför dina alternativ
  - erbjudanden kommer på mailen
  1. Efter inskickad ansökan får du inom kort låneerbjudanden från flertalet långivare på mailen. Jämför lån och låneerbjudanden noga och titta inte enbart på räntan utan på den totala kostnaden för lånet.
 3. Tacka ja om du får ett bra erbjudande
  - lånet betalas ut 
  1. Om du fått ett erbjudande du är nöjd med, tacka ja till det. Därefter kommer lånet betalas ut. Normalt får du lånet utbetalt redan samma eller nästkommande vardag.

Dålig kreditvärdighet betyder inte att du inte kan få ett lån

Många tror att det är omöjligt att låna pengar och få ett lån om du har låg kreditvärdighet. Men så är faktiskt inte fallet, även fast det kan upplevas svårt. Det finns långivare som tillåter dig låna pengar trots att du har betalningsanmärkningar. Ofta då i form av sms-lån på en låg summa pengar. Vissa långivare har dock nolltolerans och nekar automatiskt en ansökan från en låntagare som har betalningsanmärkningar.
Blir du godkänd att samla lån med dålig kreditvärdighet får du ofta sämre villkor jämfört med om du hade haft en god kreditvärdighet. För att försöka få bättre villkor på ditt lån kan du ansöka om samlingslånet tillsammans med en medsökande.

Axo finans logga
Axo finans logga

Axo Finans hjälper dig med låg kreditvärdighet att samla lån

Axo Finans är en långivare som samarbetar med hela 36 olika långivare, vi jämför lån och du kan också ansöka om lån eller smala dem via oss. Skicka in din ansökan om att samla lån hos oss, vi samarbetar med flera långivare som kan erbjuda dig med dålig kreditvärdighet ett samlingslån.

Vanliga frågor om att samla lån med låg kreditvärdighet 

Här nedanför besvarar vi de mest ställda frågorna inom att samla lån med dålig kreditvärdighet.

FAQ

 • Jag har många UC-förfrågningar. Hur gör jag?

  Du kan få lån ändå, men se till att använda en låneförmedlare som enbart tar en kreditupplysning istället för att ansöka manuellt hos olika långivare.

 • Det verkar vara omöjligt att få lån. Hur kan jag göra?

  Testa att ansöka tillsammans med en medsökande för att öka chansen att få din ansökan beviljad. När du ansöker tillsammans med en medsökande tas både din och din medsökandes kreditvärdighet i beaktning och ger långivaren en större garanti att få tillbaka sina utlånade pengar.

 • Är det svårt att samla lån med dålig kreditvärdighet?

  Det kan vara svårt att samla lån med dålig kreditvärdighet. Det är inte alla långivare som godtar betalningsanmärkningar, men vissa gör det. Du riskerar dock att få sämre villkor eftersom det är en större risk för långivaren att låna ut pengar till någon med låg kreditvärdighet.

 • Kan man förbättra sin kreditvärdighet?

  Ja, ett smart sätt att förbättra din kreditvärdighet är genom att samla lån. Långivare ser det som positivt att du har ett samlat lån istället för att ha flera utspridda krediter.

Få ett erbjudande redan idag