Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Ta lån

Hos Axo Finans kan du låna pengar utan säkerhet upp till 600 000 kronor. Vi jämför långivarna åt dig så att du får det bästa erbjudandet.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

  • Ålder över 20 år
  • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
  • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Så kan Axo Finans hjälpa dig

En man sitter i gräset och beundrar utsikten.

Via Axo Finans kan du ansöka om att ta lån upp till 600 000 kronor, utan att behöva ange någon specifik anledning. Du bestämmer nämligen helt själv vad pengarna ska gå till. När du skickat in din ansökan, behandlar vi den så snabbt som möjligt.

Vi skickar den till flera banker och långivare, som alla konkurrerar om att få just dig som kund, och på det sättet kommer vi kunna ge dig det bästa erbjudandet för dig.

Vill du ta lån för att samla befintliga lån? Då kan du kryssa för det i ansökan, så hjälper vi dig att lösa gamla skulder. Vår låneförmedlingstjänst kostar ingenting och tjänsten fungerar på samma sätt som om du själv skulle ha kontaktat alla långivare och banker.

Förändra din situation idag – ta lån på upp till 600 000 kr

Om du behöver att ta lån hjälper vi dig på ett tryggt, kostnadsfritt och seriöst sätt. Våra handläggare har lång erfarenhet inom bank och finans och de vet hur de ska förhandla med långivarna åt dig. Eftersom vi ställer flera banker och långivare mot varandra är det upp till dem att konkurrera om dig som kund.

När vi har samlat alla erbjudanden, väljer vi slutligen det erbjudande som passar dig bäst utifrån din situation.

Det finns många olika anledningar till att ta ett lån, den vanligaste anledningen är att låntagaren vill samla sina befintliga lån och krediter under ett och samma lån. Det är ett effektivt sätt att få en bättre överblick över sin ekonomi samtidigt som chansen är stor att du sänker både räntan och månadskostnaden.

Räntor och avbetalningstid

Du kan ta lån och få din bästa individuella ränta. Många kreditkort och smålån har en mycket högre ränta än så, och redan där kommer du kunna spara en hel del.

Genom att ansöka hos flera banker och långivare samtidigt, kommer vi kunna jämföra flera låneerbjudanden så att du kan välja det som passar dig bäst. Våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund, och detta resulterar i en lägre ränta. Därmed kommer du kunna få en bättre ränta genom att ansöka via oss.

Du kan välja en avbetalningsperiod på upp till 18 år, men du kan när som helst återbetala utan extra kostnader.

Läs mer: Lån utan säkerhet

Följande avgör hur mycket du kan låna

Tre personer diskuterar villkoren för att ta lån.

Undrar du varför långivarna måste ta en UC? Det görs för att inhämta kredithistorik om dig. Dessa uppgifter medverkar till att avgöra hur mycket du kan få låna, och vilken individuell ränta du får. Ett privatlån bestäms på individuella premisser, och det är även så du får lånet beviljat. Därför finns det vissa faktorer som kan påverka din kreditvärdighet.

Om långivaren får uppgifter som visar att du har betalningsanmärkningar, är risken liten för att du får ett högt lånebelopp beviljat, eller ett lån över huvud taget.

Men om du kan hänvisa till en hög inkomst, bra betalningshistorik, låga skuldbelopp samt har personliga uppgifter som säger något om ålder och andra livssituationer som är positivt, är chansen hög för att du får en hög lånesumma beviljad till en låg ränta.

När det tas en kreditkontroll av dig, kan långivarna hämta upplysningar som till exempel:

  • Betalningshistorik
  • Skulder
  • Årlig inkomst
  • Personlig information som till exempel ålder

Samtliga dessa uppgifter kan påverka ditt låneerbjudande när du vill ta lån. Dessutom ska vi förklara vad ett privatlån är och hur du eventuellt kan förbättra din kredithistorik.

Läs mer: Jämföra banker

Så ansöker du

En glad kvinna skakar hand med någon.

Vill du ta ett lån via Axo Finans?

Om du uppfyller samtliga minimikrav, är det väldigt enkelt att skicka in en ansökan. Fyll i ansökningsformuläret, och uppge hur mycket du vill låna samt hur lång avbetalningstid du vill ha. Därefter kan du kryssa för om du vill lösa gamla lån, och om ni är två som ansöker. Fyll därefter i telefonnummer och e-post. Vi rekommenderar även att du läser vår dataskyddspolicy, innan du går vidare till nästa steg.

Fyll i ansökningsformuläret idag för att ta ett lån snabbast möjligt. Vi behandlar din ansökan fortlöpande och så fort du får ett lån beviljat kommer du ha pengarna på ditt konto inom ett par dagar.

Ta lån via Axo Finans idag.

Kreditkort
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu