Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Låna pengar

Låna pengar utan säkerhet upp till 600 000 kronor. Vi jämför 24 banker och långivare åt dig så att du får det bästa erbjudandet.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Bluestep
Brocc
Collector
Euroloan
Forex
Frogtail
Instabank
Komplett
Lendify
Nordax
Norwegian
Nystart Finans
remember
Sevendays
Wasa
coop
Santander
marginalen
resursbank
balanzia
svea
avida

Låna pengar via Axo Finans

Det ska vara enkelt att låna pengar. Och inte nog med det, det ska också vara enkelt att få ett bra låneerbjudande. Via Axo Finans ansöker du om lån på några minuter. Vi sänder din ansökan vidare till våra samarbetspartners och kontaktar dig så fort vi har hittat deras bästa låneerbjudande för dig. Oftast hör vi av oss samma dag du ansöker. Väljer du att tacka ja till lånet har du vanligtvis pengarna på kontot inom 1-5 dagar. Enkelt och snabbt, eller hur?

En låneansökan gör du här på vår webbplats. Välj hur mycket du vill låna och gå vidare till formuläret. Meddela om du vill lösa befintliga lån, alltså om du vill samla dina tidigare lån i ett nytt lån för att sänka dina lånekostnader. Välj också önskad återbetalningstid, alltså hur många år du vill ha på dig att betala tillbaka lånesumman. Vi behöver också dina kontaktuppgifter och ett kryss i rutan där du godkänner att Axo Finans får behandla dina personuppgifter.

Låna direkt utan krav på säkerhet

En man på toppen av ett berg.

När du tar ett privatlån, alltså ett lån utan krav på säkerhet, så behöver du inte ha någon pant i form av tillgångar eller egendom. Långivare kan inte heller ställa krav på vad du får låna pengar till. Du kan alltså använda pengarna till det du själv vill. När du vill låna pengar direkt till kontot måste långivare däremot ställa frågor som säkerställer att syftet med att låna pengar inte är terroristfinansiering eller penningtvätt.

För att kunna bedöma din betalningsförmåga vill långivarna bland annat veta din månadsinkomst. Om du arbetar som företagare och inte har en fast månadsinkomst så går det bra att räkna ut din genomsnittliga månadsinkomst före skatt och fylla i den summan i din ansökan. Långivarna ser gärna att ditt företag ska ha varit verksamt i minst ett år. Det kan också hända att långivarna vill ha en balans- och resultaträkning som bilaga till din ansökan. Om du inte själv har en tillräckligt stor inkomst, kan du fortfarande låna direkt genom att ansöka tillsammans med en medlåntagare.

Många ansökningar med en kreditupplysning

En kvinna ansöker om att låna pengar.

När du ansöker om att låna pengar tar långivaren en kreditupplysning på dig för att kolla dina möjligheter att betala tillbaka lånet. En kreditupplysning kallas ofta en UC, eftersom de flesta större långivare i Sverige tar den hos företaget Upplysningscentralen AB (UC).

För varje låneansökan du gör tas en kreditupplysning, och ju fler sådana du gör i ditt namn, desto sämre lånevillkor kommer du tyvärr att få. En stor fördel med att ansöka om privatlån via Axo Finans är att bara en UC tas på dig, eftersom vi skickar din ansökan till många olika långivare samtidigt. Det betyder att du med en enda ansökan kan få många olika låneerbjudanden, utan att behöva oroa dig för sämre lånevillkor i framtiden.

Hur bestäms räntan?

För dig som vill låna direkt finns det otaliga lån att välja mellan, och då blir räntan ofta en avgörande faktor. Ingen vill ju betala mer än de absolut måste. Banker och långivare som beviljar privatlån tar en risk, eftersom de inte ställer krav på säkerhet. Ifall låntagaren inte klarar av att betala tillbaka lånet har långivaren ingen reservplan för att få tillbaka sina pengar. Därför är räntan på ett lån utan säkerhet högre än räntan på ett bolån.

Många väljer att använda sitt kreditkort, ifall de hamnar i en situation där de behöver låna pengar direkt till kontot. Det är helt okej ifall du vet att du kan betala tillbaka summan inom kort, men om du behöver mer tid på dig kan det snabbt bli en dyr affär. Räntan för privatlån är oftast lägre än den ränta du betalar på en kreditkortsskuld.

När du lånar pengar kan ditt lån antingen ha en rörlig eller bunden ränta. Till skillnad från bunden ränta, som betyder att du vet vad du ska betala varje månad, justeras rörlig ränta ständigt efter vilken ränta som råder på marknaden. Privatlån som Axo Finans förmedlar har i stort sett alltid rörlig ränta. Räntan på ett privatlån är individuell och bestäms utifrån en helhetsbedömning av din låneansökan.

På Axo Finans jämför vi långivarnas olika erbjudanden till dig, för att hitta den bästa lösningen utifrån din ekonomiska situation. Det är alltså inte vi som beviljar lånet, och vi kan därmed inte heller påverka villkoren. Det kan hända att du inte får just det belopp, den ränta eller den återbetalningstid som du har önskat. Vårt mål är ändå att hitta ett lån som sätter dig i en bättre ekonomisk situation än den du befinner dig i just nu.

Låna pengar direkt via Axo Finans

Två glada människor som håller varandra i hand.

När du ansöker om lån via Axo Finans, får du tillbaka ett erbjudande som är giltigt i 30 dagar. Vi kontaktar dig för att berätta om det låneerbjudande som vi bedömer att är det bästa med tanke på dina önskemål och din ekonomiska situation. Om du väljer att tacka ja till erbjudandet så meddelar vi detta till långivaren, tillsammans med information om din bank, ditt clearingnummer och kontonummer. Långivaren skickar oftast en länk till dig där du kan logga in och underteckna låneavtalet. Processen går allra snabbast om du väljer elektronisk signering med BankID. När avtalet är undertecknat har du vanligtvis pengarna på ditt konto inom ett par dagar.

Privatlån via Axo Finans

 • Kan jag ansöka? Du som fyllt 18 år och har en månadsinkomst på minst 10 000 kronor kan ansöka om privatlån via Axo Finans. Du behöver vara fast anställd, ha vikariat, jobba som egenföretagare eller vara pensionär
 • Hur mycket kan jag låna? Via oss kan du ansöka om lån på 5 000-600 000 kronor utan krav på säkerhet för lånet.
 • Hur snabbt får jag pengarna? Snabbast går det om du godkänner låneavtalet med BankID, då har du pengarna på kontot inom ett par dagar.
 • Hur länge får jag låna pengarna? Du kan ansöka om att betala tillbaka lånet på 1-20 år. Du kan när som helst betala av mer på lånet, eller betala hela lånesumman i förtid.
 • Vågar jag låna via nätet? Du kan tryggt låna pengar via oss. Finansinspektionen har godkänt Axo Finans som låneförmedlare och vi samarbetar endast med godkända långivare.

Låna pengar
Jag förstår
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
Jag förstår