credento bank logga i färg

Credento

Credento hjälper dig med den sista pusselbiten i din ekonomi. Det är inga avgifter som uppläggningsavgift eller aviavgifter på privatlån från Credento. Credento erbjuder privatlån utan extra avgifter. Många andra aktörer har en rad avgifter, såsom uppläggningsavgift eller aviavgifter. Det får du inte hos Credento. Här betalar du bara årsräntan.

Ansök nu

Det här är Credento

Bolaget bakom Credento privatlån heter TF Bank, som grundades 1987 i Borås.

Ett par som tittar på credento sparbanks spargris

Hur mycket kan man låna?

Hur mycket du kan låna beror på vad du har för förutsättningar för att ta ett lån. Med ett lån hos Credento kan du bland annat renovera hemma, köpa en begagnad bil eller betala oväntade kostnader. Om du vill låna pengar kan du  göra en ansökan via Axo Finans och se hur mycket du kan låna. Om du har lån sedan tidigare kan du även ansöka om att samla lån och se hur du kan förbättra din nuvarande ränta. 

Vad är ett lån utan säkerhet?

Ett lån utan säkerhet är inte ett lån som är osäkert. Det är ett lån du kan ansöka om utan säkerhet eller borgenär. Ett lån med säkerhet kräver till exempel en bostadsrätt, fastighet eller en bil som säkerhet eller en borgenär som går i borgen för lånet.

lån med Credento och en stadsdel vid vattnet

Jämför låg ränta hos Axo Finans

Axo Finans jämför lån från ledande banker och långivare. Vi skickar din låneansökan till flera av dessa samtidigt. Våra samarbetspartners slåss således om att få just dig som kund. Därför får du det bästa erbjudandet genom att ansöka om lån via oss.

Vi vill hitta det bästa erbjudandet till dig. Du slipper förhandla med långivare och banker. Det gör vi åt dig. Du kan sedan använda pengarna till vad du vill.

Axo Finans sätter alltid sina kunder först. Vi är stolta över att våra kunder även har märkt detta, och gett oss bra omdömen på Trustpilot.

Ansök nu

Få lägre ränta med Axo Finans

Axo Finans erbjuder också att man samlar lån och krediter i ett enda lån. Då slipper du flera olika dyra lån och krediter. För att göra det upprättar du ett nytt lån, och kan spara pengar på det nya lånet.

När du samlar lån hos Axo Finans är det lättare att få en översikt, och det blir enklare att återbetala lånet. Hos oss kan du samla lån på upp till lån på 600 000 kr.

Vad kostar det att använda Axo Finans?

Ingenting! Axo Finans är en kostnadsfri tjänst. Det är precis som om du skulle gått direkt till banken eller långivaren, bara det att du går till flera banker och långivare samtidigt när du gör det via Axo Finans. Pm du så vill låna 75 000 eller låna 300 000 kronor eller mer så kan vi på Axo Finans hjälpa dig med lån.

Ansök om privatlån hos Axo Finans idag, eller ta kontakt om du funderar över något. Du kan ringa oss på 0771 323400 eller skicka ett e-postmeddelande till kundservice@axofinans.se.

Ansök här

19749 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning