Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Låna pengar

Hos Axo Finans kan du låna pengar utan säkerhet upp till 600 000 kronor. Vi jämför våra anslutna banker och långivare åt dig så att du får det bästa erbjudandet från dem.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

  • Ålder över 20 år
  • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
  • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Kanske har det skett ett vattenläckage i badrummet som måste fixas omedelbart? Eller vill ni kanske flytta och behöver höja värdet på fastigheten för att få ut så mycket som möjligt av försäljningen? Fördelen med att låna pengar hos Axo Finans är att du kan använda pengarna till precis det du önskar eller behöver.

Lån utan säkerhet

Till skillnad till ett bolån så behöver du inte ha någon pant i form av tillgångar eller egendom när du tar ett lån utan säkerhet. Långivare kan inte heller ställa krav på vad du får låna pengar till. Du har med andra ord friheten att använda pengarna till just det du själv önskar.

Denna frihet innebär emellertid en risk för banken eller långivaren. När de inte ställer några krav på säkerhet, har de ingenting av värde att ta pengarna ifrån om en låntagare inte betalar av lånet. Därför är räntan på ett lån utan säkerhet högre än räntan på ett bolån. Räntan på privatlånet (eller konsumtionslånet) bestäms individuellt utifrån en helhetsbedömning av din låneansökan.

Samtidigt är det värt att notera att konsumtionslånen vi förmedlar har lägre räntor än dyra kreditkort, som idag är det vanligaste sättet att låna pengar på. Ju högre summa du behöver låna, desto mer lönsamt är det att låna pengar genom konsumtionslån.

Konsumtionslånen vi förmedlar är så kallade blancolån. Läs mer om blancolån här.

Använd ett privatlån till att samla ihop och lösa gamla skulder

För många är det aktuellt att ta ett lån för att samla dyra kreditkortsskulder eller andra smålån. Då kan ett privatlån hos Axo Finans vara en bra lösning. Du kan spara hundratals kronor varje månad på att samla alla skulder i ett lån med lägre ränta och bättre villkor. Om du dessutom har flera smålån och krediter kan du kapa alla onödiga och dubbla utgifter såsom räntor, fakturaavgifter och andra kostnader.

All erfarenhet visar att det lönar sig att samla alla skulder i ett nytt lån. Det finns flera orsaker till att människor vill baka in skulderna i ett samlat lån. Vanliga orsaker är att du har många dyra smålån, att du har tappat översikten över privatekonomin eller att du kanske har tillräckligt med säkerhet i form av fastighet, men betalningsanmärkningar gör att du inte får bolån i en traditionell bank. Genom att samla dina lån och krediter kan du städa upp i den ekonom och ge dig själv möjligheten att snabbare bli kvitt skulden.

Vill du veta mer om hur du kan samla gamla skulder? Läs här.

Lån till oförutsedda händelser

Låna pengar

Det finns inget som är så tråkigt som när det kommer oförutsedda utgifter man egentligen inte har råd till. Särskilt tråkigt är det när dessa kostnader kommer till följd av att tvättmaskinen eller kylskåpet går sönder. Utrustning man är totalt beroende av i vardagen, men som snabbt kostar mer än man har råd med där och då. Då blir lösningen ofta att låna pengar.

Många väljer kanske att finansiera köpet med ett kreditkort, men om du inte har möjlighet att betala tillbaka på en gång kan det snabbt bli en dyr affär. Ett privatlån som förmedlas via Axo Finans har mycket lägre ränta. Via våra premiumbanker och långivare kan du låna pengar till de mest fördelaktiga räntorna på marknaden.

Behöver du ett privatlån? Hos oss kan du låna från 10 000 till 600 000 kronor, utan krav på säkerhet.

Lån till renovering

Behöver du låna pengar till renovering? Genom Axo Finans kan du hitta det lån som passar dig bäst. Det enda du behöver göra är att fylla i vårt ansökningsformulär, så blir det behandlat av alla våra samarbetspartners redan samma dag. Om du har ett gammalt kök eller badrum, så kan en renovering snabbt bli en bra investering före en bostadsförsäljning. Kanske är det denna lilla investering som gör att du får råd med drömhuset?

Dessvärre sitter inte så många med ett fullt sparkonto hela tiden. Ekonomin beter sig som mycket annat här i livet; den går upp och den går ner. En av de vanligaste orsakerna till att man tar ett privatlån är faktiskt för att renovera våtrum. Det är kanske inte så konstigt när ett nytt badrum snabbt kan kosta över 100 000 kronor. Då är de flesta beroende av att låna pengar för att täcka utgifterna till material och professionell hjälp.

Hos Axo Finans kan du låna från 10 000 till 600 000 kronor. Vid positivt svar får du lånehandlingarna samma dag.

“Bäst i test”

Enkelheten är bara en av de många anledningarna till att Axo Finans är så högt rankade hos Trustpilot när man behöver låna pengar. Trustpilot är ett socialt nätverk för kundrecensioner, som hjälper konsumenter att handla från trygga ställen på nätet. I kategorin ”Pengar” är Axo Finans framröstad som en av de bästa låneförmedlarna bland hundratals användare.

Våra kunder poängterar att de får snabb behandling, bra service och bra uppföljning när de vill låna pengar genom oss. Detta gör att du tryggt kan överväga Axo Finans som en av de allra bästa leverantörerna av privatlån.

Läs vad våra kunder säger om oss här.

Vem kan ansöka om lån utan säkerhet

Låna pengar

Det är enkelt att låna pengar utan säkerhet. Det ställs dock några krav på dig som ansöker:

  • Du måste vara över 20 år gammal
  • Du måste ha en fast inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
  • Du måste vara fast anställd, ha vikariat, eget företag eller vara pensionär

Uppfyller du dessa krav är du hjärtligt välkommen att ansöka om lån. Om inte, prova igen vid ett senare tillfälle när din livssituation kanske har ändrats. Ett alternativ är att låna pengar hos oss med en medlåntagare. Detta kommer normalt sett öka dina chanser för att lånet beviljas.

När får jag svar på ansökan

När man ska låna pengar beror det som regel på en bestämd orsak. Därför är det även en viktig faktor för många att just ansökningsprocessen går snabbt. Om du fyller i ansökan med all nödvändig information, kommer vi som regel att besvara ansökan inom loppet av ett par timmar, under förutsättning att vi har öppet. Om lånet beviljas, kommer du samtidigt få svar på vilken ränta banken eller långivaren kan erbjuda dig.

Vad kostar ett konsumtionslån

Eftersom det finns många lånealternativ där ute, blir räntan snabbt en avgörande faktor. Det finns ingen som har lust att betala mer än de absolut måste när de ska låna pengar. Räntan på ett konsumtionslån är individuell och varierar från fall till fall. . Alla låneansökningar blir individuellt behandlade och baseras på din betalningsförmåga och ekonomi.

När du skickar in en ansökan till Axo Finans, så tar vi bara en kreditupplysning från UC. Denna skickas sedan till alla våra samarbetspartners. Därmed slipper du få en onödig belastning av din kreditvärdighet. Så snart alla banker och långivare har behandlat din ansökan, kommer du få ett icke-förpliktigande erbjudande. Här får du även räntesatsen presenterad.

Vill du låna pengar? Använd vår lånekalkylator och se hur mycket ett lån kommer att kosta. Från lånekalkylatorn kan du enkelt gå vidare till ansökningsformuläret.

Hur mycket pengar kan jag låna genom Axo Finans

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda allt från 10 000 till 600 000 kronor, utan krav på säkerhet eller pant. Vill du se vilken lånesumma som är mest fördelaktig för dig? Då rekommenderar vi dig att ta en titt på vår lånekalkylator. Här uppger du hur mycket du vill låna samt hur lång amorteringstid du önskar. Vi erbjuder lån med 1 – 15 års amorteringstid. Därmed har du flexibla ramar när du ska låna pengar genom oss.

Utbetalning av lånet

man with phone

När du skickar in en låneansökan hos oss, får du tillbaka erbjudande som du själv avgör om du vill gå vidare med eller inte. Det utgör med andra ord ingen risk för dig att ansöka om att låna pengar via oss och du bestämmer själv om du vill utnyttja låneerbjudandet. Om din låneansökan beviljas tar det 1-3 arbetsdagar innan pengarna är inne på ditt konto. Det är alltså en snabb process att låna pengar genom Axo Finans.

För snabbast möjliga process, rekommenderar vi alla våra kunder att ha alla nödvändiga dokument lättillgängliga när du ansöker. Väljer du elektronisk signering med BankID kommer även detta att minska väntetiden från den tidpunkt då du skickar in din ansökan om att låna pengar tills du får svar.

Är det säkert att låna pengar på nätet

Även om de flesta idag är vana vid att använda internet på daglig basis och som inköpsställe, är det fortfarande en del som är skeptiska till att dela känslig information på nätet. I synnerhet när det gäller en så pass stor förpliktelse som ett lån. Det finns oseriösa aktörer överallt. När man ska ta ett lån på nätet, bör man därför vara säker på att det görs genom en säker och seriös aktör. Läs därför noga igenom regler och villkor innan du skickar in en ansökan. Se även till att få god information om långivaren. Seriösa aktörer har som regel klar och tydlig information på hemsidan.

Vi på Axo Finans erbjuder våra kunder privatlån inom trygga ramar. Vår låneförmedlingstjänst är godkänd av Finansinspektionen och som låneförmedlare följer vi deras regler för sunda privatlån. Vår önskan är att hjälpa konsumenter efter bästa förmåga när de ska låna pengar. Därför följer våra handläggare dig även tätt igenom hela processen.

Vilka är Axo Finans?

Axo Finans är en lånemäklare som förmedlar privatlån, lån och refinansiering. När du skickar en ansökan till oss för att låna pengar, så ser vi till att din ansökan blir presenterad för flera banker och långivare samtidigt. På så sätt får du det bästa låneerbjudandet från flera av landets bästa långivare. Detta är viktigt eftersom räntan på lån hela tiden varierar.

Det kostar ingenting för dig som kund att ansöka om lån genom Axo Finans. Genom att jämföra bankerna och långivarna åt dig och låta dem konkurrera om att få dig som kund, skapar vi bättre konkurrens på marknaden. Därmed får våra låntagare de mest fördelaktiga låneerbjudandena på marknaden, i förhållande till deras ekonomiska utgångspunkt. Den slutgiltiga räntan avgörs av långivarna utifrån en individuell kreditbedömning av dig.

TrustScore 9.3|1057 omdömen
Låna pengar
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu