remember-bank-logga

Remember

re:member erbjuder låneprodukter som privatlån och kreditkort. Du bestämmer själv vad pengarna skall användas till. Ansök om lån via Axo Finans för att få ansökan behandlad av re:member, en av Skandinaviens mest erkända långivare. Det är EnterCard Group, ägd av Barclays Bank och Swedbank som står bakom långivaren re:member.

Ansök nu

Vilken ränta får jag på lånet?

När du ska låna pengar är det viktigt att se över vilken ränta du får på lånet. Du får ett personligt ränteerbjudande när du har ansökt. Således kan vi inte veta vilken ränta du får innan du skickat in en ansökan, men vi ser till att den blir så låg som möjligt genom att vi jämför lån hos några av Sveriges bästa banker och långivare.

re:member erbjuder kreditkort, privatlån och samlingslån i Sverige och Norge. Genom att ansöka via Axo Finans kan din ansökan bli behandlad av re:member, tillsammans med andra ledande svenska banker och långivare.

Om du skickar in en ansökan idag så tar det inte lång tid innan vi hör av oss med ett bra erbjudande.

Om Remember

Privatlån från re:member är lånet för dig som vill ha ut mest möjligt. re:member ger väldigt flexibla lånevillkor, med möjlighet att avbetala lånet över flera år precis så som det passar dig. Därutöver har re:member en lånekalkylator på sin hemsida, där man kan testa sig fram med olika ränteexempel.

Sedan etableringen 1999 har re:member vuxit till att bli ett av de största kortföretagen i Norge och en av Skandinaviens ledande långivare. Som kund kan du förvänta dig att mötas av professionalitet och erfarenhet. Genom att ansöka om privatlån via Axo Finans, kan din ansökan bli behandlad av re:member.

Lösa och samla med Re:member

Re:member erbjuder även möjlighet att samla lån. Det kan vara en bra lösning för dig som har flera dyra lån och krediter som du betalar av på. Genom att samla flera skulder i ett enskilt samlingslån kan du bli kvitt alla onödiga utgifter som faktura- och avbetalningsavgifter. Därutöver kan du ofta få en lägre ränta.

Genom att samla lån får du bättre översikt över ekonomin. Om du dessutom lyckas få en lägre ränta på lånet kommer du spara pengar varje månad. re:member kan hjälpa dig in i en bättre ekonomisk vardag. Sök lån utan säkerhet hos Axo Finans idag, så är re:member en av långivarna som kan ta emot din ansökan. Hos Axo Finans kan du använda BankID som elektronisk legitimering och signering.

kvinna står i köket med dator och kontaktar Remember bank

Låna via Axo Finans

Om du letar efter billiga lån ska du alltid börja med att jämföra långivare. När du skickar en låneansökan till Axo Finans, är det inte vi som behandlar din ansökan eller utfärdar lånet. Axo Finans fungerar endast som en låneförmedlare och mellanhand mellan långivare och låntagare. Vår uppgift är att lägga grunden för ett bra avtal mellan kund och långivare, och ge dig bästa möjliga upplevelse när du behöver låna pengar.

Du kan ansöka om ett lånebelopp från 5 000 och upp till 600 000 kronor via Axo Finans.

Vi skickar din ansökan vidare till re:member och flera andra banker och långivare. Alla som får din ansökan vet att de konkurrerar med andra långivare om samma kund, och kommer därför gå extra långt för att ge ett bra erbjudande. På det sättet bidrar vi till att hålla priserna på marknaden nere.

Ansök nu

Erbjudande utan förpliktelser

När vi har fått svar från alla långivare jämför vi nominell och effektiv ränta samt avtalets villkor. Därefter presenterar vi det bästa erbjudandet för låntagaren. Erbjudandet är inte bindande och är giltigt i 30 dagar, så du har gott om tid på dig att fatta ett beslut.

Om du väljer att tacka ja till ett erbjudande från re:member eller en av våra andra samarbetspartners, är det den aktuella långivare som betalar provision till oss. För dig som kund innebär det att vår tjänst är helt gratis.

en stad med folk som cyklar till remember bank

Hur välja ett lån?

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, och som ofta används till just konsumtion. Det skiljer sig från kreditkort och smålån eftersom det ofta har lägre räntesats och fördelaktigare avtalsvillkor. När du är ute efter ett litet lån är det således bättre att välja ett privatlån istället för att betala med kreditkort.

Ett privatlån är ett smidigt och effektivt sätt att låna pengar på.

Privatlån är väldigt flexibla, och vanligtvis behöver man inte uppge orsaken till varför man söker lån. Det betyder att pengarna kan användas till vad som helst. De vanligaste orsakerna till att kunder söker privatlån via oss är:

  • Oväntade utgifter
  • Renovering
  • Samla lån och krediter

Räntan du erbjuds är ett personligt erbjudande till just dig, och här på Axo Finans arbetar vi för att hitta det avtal som är bäst anpassat till din privatekonomi. Du kan därför känna dig säker på att vi gör allt vi kan för att hitta ett bra erbjudande som passar din situation.

Få bättre ränta via Axo Finans

Vår tjänst gör det möjligt att få erbjudande om marknadens lägsta ränta, anpassat till din ekonomi. Dessutom lägger vi på Axo Finans stor vikt vid personlig uppföljning och bra kundservice. Många kunder har bra erfarenheter av att använda våra förmedlingstjänster, och vi har högt betyg på TrustPilot inom kategorien Finansiella tjänster.

Ta gärna kontakt med någon av våra trevliga kundbehandlare om du har frågor om vår tjänst. Vi arbetar för att göra privatlån så smidigt som möjligt. Ansök om privatlån via Axo Finans idag.

19749 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning