Våra samarbetspartners

För att vi ska kunna vara den ledande låneförmedlaren inom privatlån i Norden är det nödvändigt att vi samarbetar med de ledande bankerna och långivarna i branschen. Nedanför kan du se och läsa om vilka långivare som behandlar din låneansökan efter att du har skickat in den till oss.

Bank Norwegian

Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB är en internetbank för privatmarknaden. Banken säljer enkla, standardiserade inlåning- och utlåningsprodukter via internet. De ska, med hjälp av teknologi och innovation, förse deras kunder med de bästa lösningarna för köp och användning av finansiella tjänster över internet. Bank Norwegian AS är ett dotterbolag helägt av Norwegian Finans Holding ASA.

Santander consumer bank i rött

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank är en del av den globala bankkoncernen Banco Santander, och är en av de största bankerna i världen med flera miljoner kunder i över 40 länder. I Europa är de en av de ledande aktörerna inom kreditkort, privatlån och bilfinansiering.

Nordax bank logga i färg

Nordax Bank

Nordax Bank, en del av NOBA Bank Group AB(publ)  har över 200 anställda och hela verksamheten bedrivs från Stockholm. Nordax är verksamma i de fyra nordiska länderna, Sverige, Norge, Finland och Danmark samt i Tyskland. Förutom att tillhandahålla lån utan säkerhet kan kunderna även öppna ett sparkonto eller kapitalkonto.

Collector

Collector är ett varumärke inom Norion Bank AB (tidigare Collector Bank AB), de har varit verksamma sedan år 1999. De är en aktör inom finanslösningar och erbjuder bland annat privatlån och kreditkort till privatpersoner. Under 2015 blev företaget introducerat på Stockholmsbörsen.

sevendaybank logga i svartvit

SevenDay Bank

SevenDay Bank ingår i den franska koncernen BNP Paribas Personal Finance Group med 17 500 anställda i mer än 30 länder. SevenDay Bank är ett helägt dotterbolag till danska Express Bank A/S. SevenDay Bank affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga produkter.

marginalen bank logga i rött

Marginalen Bank

Marginalen Bank bildades under 2010 i samband med att Marginalen AB förvärvade Citibank men har sina rötter ända tillbaka till 1979. Banken har omkring 300.000 kunder och 300 medarbetare. För privatpersoner finns tjänster som omfattar lån, kort, konton samt försäkringar. Marginalen Bank strävar efter att alltid kunna erbjuda konkurrenskraftiga tjänster.

Svea bank logga i färg

Svea Bank

Svea Bank erbjuder sedan 2004 lån till sina kunder, de är har över 30 års erfarenhet av finansiering och krediter för företagare. Svea Bank tillämpar en individuell räntesättning utifrån din kreditupplysning. Bolaget har huvudkontor i Solna och bedriver, förutom i Sverige, även verksamhet i Finland och Norge.

Morrow bank

Morrow bank är en norsk bank som erbjuder konsumentkredit- och refinansieringstjänster utan säkerhet och på gynnsamma villkor. Morrow bank grundades 2014 med koncession från finansinspektionen. Morrow bank hette tidigare Komplett bank.

remember-bank-logga

re:member

EnterCard står bakom varumärket re:member. EnterCard är ett samarbete mellan Swedbank och den brittiska banken Barclays Bank. Barclays bank är Europas största kreditkortsföretag, med ett stort kunnande om kreditkortsmarknaden och olika kreditkortstjänster. EnterCard är verksamt på svenska, norska och danska marknaden. Varumärket re:member finns förutom i Sverige, även i Norge och Danmark.

Lunar logga i blått

Lunar

Lunar (tidigare under varumärket Lendify) är en av de mest kundorienterade bankerna och har vunnit pris från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) både 2019, 2020 och 2021 för Sveriges nöjdaste privatlånekunder. Lunar utmanar de traditionella bankerna och vill genom användandet av data och teknik effektivisera lånemarknaden och erbjuda sina kunder bättre villkor. Lunar erbjuder ett unikt lojalitetsprogram där du som kund har möjlighet att sänka din ränta varje månad genom att betala dina räkningar i tid. Lunar är helt digitala vilket innebär att låneprocessen sker online och du kan ha pengarna på ditt konto inom ett par timmar med hjälp av direktutbetalning.

wasakredit logga blå

Wasa Kredit

Wasa Kredit är ett finansbolag som erbjuder leasing- och avbetalningsfinansiering, lån och kortkrediter till privatpersoner och företag. Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank och skall bidra till ett starkt kunderbjudande för Länsförsäkringar. Bolaget finns över hela landet.

avida bank logga med färg

Avida Finans

Avida Finans är ett kreditmarknadsbolag som sedan starten 1983 erbjuder finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag i Sverige, Norge och Finland. Avida Finans står under tillsyn av Finansinspektionen och har tillstånd att bedriva finansiell verksamhet såsom in- och utlåning. Bolaget vill skapa nöjda kunder genom innovativt tänkande, tekniskt kunnande i framkant, samt inte minst engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare.

Nstart logga i färg

Nstart

Nstart är ett finansbolag som erbjuder sina kunder Nystartlånet – ett samlingslån utan säkerhet. Innan du får lån hos Nstart går de tillsammans igenom din Bank, kreditvärdighet och betalningsförmåga för att säkerställa din Bankska situation. Deras bedömning baseras på en mängd fakta och uppgifter och till skillnad från många andra aktörer hänger de sig inte upp på om du skulle ha någon betalningsanmärkning eller många förfrågningar i din kreditupplysning.

Resurs bank logga i färg

Resurs Bank

Resurs Bank. Resurskoncernen finns i hela Norden och består av Resurs Bank, Solid Försäkring och yA Bank. De jobbar med att skapa smarta betal- och finansieringslösningar för både konsumenter och företag. De har över 5,7 miljoner kunder.

Instabank logga med färg

Instabank

Instabank är intresserade av att göra sina kunders vardag enklare. De är en ny digital bank som erbjuder lån. Instabank jobbar hela tiden med att utveckla nya produkter som förenklar din relation till banktjänster.

coop bank logga svartvit

MedMera Bank

MedMera Bank erbjuder tjänster som betal-och kreditkort, privatlån, inköpskort och sparande till privatpersoner. Coop ingår i bolagskoncernen KF (Kooperativa Förbundet) som bildades 1899. Kreditgivare är Coops systerbolag MedMera Bank AB, som har bedrivit bankverksamhet sedan 2007.

Brocc bank logga svartvit

Brocc

Brocc är ett svenskägt företag lanserat 2016. De är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. Brocc är en enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor. Brocc är registrerat som Betalningsinstitut med tillstånd från Finansinspektionen att förmedla krediter och betalningar.

Thorn privat finans logga svart

Thorn PrivatFinans

Thorn PrivatFinans har sedan 1970 arbetat för att deras kunder ska kunna finansiera det som betyder något för dem.. Ända sedan dess har det varit viktigt för dem att ge sina kunder seriös och personlig service. Detta gäller fortfarande – De är idag 35 medarbetare på deras kontor i Stockholm.

Nordnet logga i färg

Nordnet

Nordnet grundades 1996 med en stark drivkraft att utmana och omdefiniera finansbranschen. Nordnet är en digital bank för sparande, investeringar och lån. Med användarvänlighet, tillgänglighet, ett brett utbud och låga priser ger de sina kunder möjlighet att nå deras ambitioner som sparare. Nordnet har 600 anställda och de finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

svart konsumentkredit logga

Konsumentkredits

Konsumentkredits mål är att du ska känna dig trygg som privatperson att låna pengar utan säkerhet. Konsumentkredit i Sverige är del av Nordnet. Nordnet är en digital bank för sparande och investeringar som finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank är den digitala banken för dig som vill ha en enkel och smidig bankvardag. Lån & Spar Bank grundades i Danmark 1880. Sedan 2006 har Lån & Spar Bank bedrivit verksamhet på den svenska privatmarknaden. Lån & Spar Bank erbjuder bland annat lån, kreditkort och sparkonto.

TFBank logga grå

TF Bank AB

TF Bank AB är en internetbaserad nischbank. TF Bank grundades i Borås 1987 och bedriver in- och utlåningsverksamhet för konsumenter i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland och Österrike via dotterbolag, filial eller gränsöverskridande av banktillståndet. Inom segmentet Ecommerce Solutions erbjuder TF Bank nästa generations betal- och utcheckningslösningar för e-handlare i Norden, Estland och Polen, samt kreditkort i Norge och Tyskland.

credento bank logga i färg

Credento

Saknas den sista pusselbiten? Credento ger dig möjlighet att täcka upp för den saknade pusselbiten i din privatBank. Credento Privatlån har inga avgifter såsom uppläggningsavgift eller aviseringsavgifter. Det enda du betalar är årsräntan. Bolaget som står bakom Credento Privatlån heter TF Bank och grundades 1987 i Borås.

Ikano bank logga i färg

Ikano Bank

Ikano Bank startade i de småländska skogarna för att ge de "många människorna" ett bra alternativ i vardagen. Vi slog upp dörrarna 1995 och har under åren som gått vuxit till en bank för livets alla skeden. Vi erbjuder lån med schyssta villkor och bjuder alltid på uppläggningsavgiften. Du kan även ansöka om att samla dina lån och krediter hos oss, och ofta kan vi hjälpa dig att sänka din månadskostnad.

moank bank logga i svartvitt

Moank

Moank erbjuder lån och försäkringar anpassade efter dina behov. Moank´s mål är att genom tekniska lösningar, personlig kontakt och ansvarsfull utlåning erbjuda hållbara produkter och tjänster som främjar en långsiktig och sund privatBank. Med hjälp av lyhördhet för dina behov skräddarsys lånen efter varje individ eftersom att allas Bankska situation ser olika ut.

Tryggkredit logga i färg

Tryggkredit

Tryggkredit är en finansiell plattform med fokus på finansiell teknik och moderna lösningar. Bolaget startades 2011 och har sedan verksamhetens start lånat ut pengar till över 50 000 privatpersoner.

wästgötafinans logga i grönt

Wästgöta Finans

Wästgöta Finans är ett dotterbolag till Jula AB. Precis som Jula är vårat mål på Wästgöta Finans att underlätta vardagen för vanligt folk. Det tar sig uttryck i våra ledord folklighet, smidighet och hygglighet. Vi hoppas att du ska känna igen dig i detta i din vidare kontakt med oss.

moneygo bank logga i svartvit

MoneyGo

MoneyGo grundades 2010 i Helsingborg och är ett finansbolag med fokus på den svenska marknaden. MoneyGo jobbar med olika finansiella tjänster och produkter både till privatpersoner och företag i hela Sverige. MoneyGo har två huvudsakliga affärsområden, Privatlån och Säljfinans. Inom Privatlån är MoneyGo specialister på lån upp till 200 000 kr. MoneyGo har ett flexibelt system och arbetar för att ge sina kunder bra service och smarta lösningar.

Northmill logga kontokredit i svart

Northmill Kontokredit

Northmill Kontokredit tidigare Credway, är en del av Northmill Bank AB som sedan 2006 förenklat vardagsBankn och hjälpt över 200 000 konsumenter. Northmill Kontokredit är en svensk långivare som inledde sin verksamhet i slutet på 2015 och har över 350 000 nordiska kunder. Det som kännetecknar dem är att de som företag tidigt såg möjligheterna i att kombinera ny teknik med finans, så kallad ”fintech”. Deras kärnverksamhet bygger också just på detta genom exempelvis kredit -och långivande. De erbjuder idag sina kunder konsumtions lån av olika storlek och de kan erbjuda lån trots att du har betalningsanmärkningar.

Northmill privatlån logga svartvit

Northmill Privatlån

Northmill Privatlån tidigare Credway, är en del av Northmill Bank AB som sedan 2006 förenklat vardagsBankn och hjälpt över 200 000 konsumenter. Northmill Privatlån är en svensk långivare som inledde sin verksamhet i slutet på 2015 och har över 350 000 nordiska kunder. Det som kännetecknar dem är att de som företag tidigt såg möjligheterna i att kombinera ny teknik med finans, så kallad ”fintech”. Deras kärnverksamhet bygger också just på detta genom exempelvis kredit -och långivande. De erbjuder idag sina kunder konsumtions lån av olika storlek och de kan erbjuda lån trots att du har betalningsanmärkningar.

cashbuddy bank logga i färg

Cashbuddy

Cashbuddy har varit verksamma med sina finansiella tjänster i Sverige och i Finland sedan 2006 och har sitt huvudkontor i Varberg. Ägs av JSM Financial Group. Företaget är specialiserat på privatlån och lägger allt fokus på kundens framtida betalningsförmåga istället för hur kundens ekonomiska situation har varit tidigare.

Lea bank

Lea bank är en helt digital bank. Under år 2016 startade bolaget upp i Norge, de expanderade snabbt och har sedan dess erbjudit sina banktjänster i flera nordiska och europeiska länder. 

ica banken logga

Ica Banken

Ica Banken är en väletablerad bank som har flera olika lånetyper att erbjuda med allt från bostadslån till privatlån.  Ica banken grundades under år 2001 och har omkring 1 miljon kunder idag. 

Banky

Banky erbjuder privatlån på upp till 100.000 kronor. Sedan år 2011 har Banky hjälpt till med lån, anpassade efter just kundens egna behov.  

Facit Bank

Facit Bank är en internetbank och de erbjuder flexibla konsumentlån. De har idag omkring 50 anställa som arbetar för att erbjuda bra lån till sina kunder.

Loanstep

Loanstep är en långivare som erbjuder privatlån utan säkerhet upp till 25 000 kr, med möjlighet till kostnadsfria lån i 14 dagar. De är drivna och ägda av SBL Finans AB, ett auktoriserat konsumentkreditinstitut med tillstånd från Svenska Finansinspektionen att förmedla och lämna konsumentkrediter.

Ferratum

Ferratum är en internationell långivare som funnits sedan 2005. De är en del av Multitude Group och specialiserade på mindre lån. Ferratum erbjuder en kontokredit, där kunden endast betalar ränta för det belopp som används. 

1 dager siden

miriam Larsson

mycket effektiv för lån

mycket effektiv för lån

6 dager siden

Eric Stockhaus

Mycket bra låneförmedlare

Mycket bra låneförmedlare

Svar från [COMPANY]
6 dager siden
Läs mer
7 dager siden

Kresimir Petrovic

Bästa 👍👍👊💪🏻💪🏻

Bästa 👍👍👊💪🏻💪🏻

Svar från [COMPANY]
7 dager siden
Läs mer
11 dager siden

Kloe

Jag tycker det är bästa lån när man…

Jag tycker det är bästa lån när man behöver hjälp.

Svar från [COMPANY]
11 dager siden
Läs mer
15 dager siden

kund

Ett snabbt och effektivt bemötande gav…

Ett snabbt och effektivt bemötande gav mig ett bra lån. Stort tack för hjälpen.

Svar från [COMPANY]
15 dager siden
Läs mer
2 dager siden

Sarah

Enkelheten och snabhet.

Enkelheten och snabhet.

7 dager siden

Sainabou

Snabbt och enkelt och hjälpsamma

Snabbt och enkelt och hjälpsamma

Svar från [COMPANY]
7 dager siden
Läs mer
8 dager siden

Maria Möllefors

Snabba svar och väldigt proffsigt…

Snabba svar och väldigt proffsigt bemötande. Snabb utbetalning och mänskliga räntor

Svar från [COMPANY]
7 dager siden
Läs mer
11 dager siden

Remy Carvajal

Remy C.L.

Alt bro, Tack så mycket.

Svar från [COMPANY]
11 dager siden
Läs mer
16 dager siden

Niklas Lindroos

Tack för hjälpen

Proffsig Tack för hjälpen

Svar från [COMPANY]
15 dager siden
Läs mer
5 dager siden

kund

Snabb och bra service

Snabb och bra service

Svar från [COMPANY]
5 dager siden
Läs mer
7 dager siden

Fredrik

Bra service!

Enkelt och bra support vid frågor

Svar från [COMPANY]
7 dager siden
Läs mer
9 dager siden

Kim

Utmärkt service

Trevlig personal och hjälpsamt bemötande

Svar från [COMPANY]
7 dager siden
Läs mer
15 dager siden

Torbjörn Agvén

Jag upplevde vänligt bemöande och att…

Jag upplevde vänligt bemöande och att jag fick snabb hjälp med min låneansökan.

Svar från [COMPANY]
15 dager siden
Läs mer
19 dager siden

kund

Mycket bra.

Snabb på svara i telefonen när man ringde, Mycket bra servis.

Svar från [COMPANY]
18 dager siden
Läs mer
Bra
Baserad på 2582 omdömen
1 dager siden
mycket effektiv för lån
mycket effektiv för lån
miriam Larsson
2 dager siden
Enkelheten och snabhet.
Enkelheten och snabhet.
Sarah
5 dager siden
Snabb och bra service
Snabb och bra service
kund
6 dager siden
Mycket bra låneförmedlare
Mycket bra låneförmedlare
Eric Stockhaus
7 dager siden
Snabbt och enkelt och hjälpsamma
Snabbt och enkelt och hjälpsamma
Sainabou
7 dager siden
Bra service!
Enkelt och bra support vid frågor
Fredrik
7 dager siden
Bästa 👍👍👊💪🏻💪🏻
Bästa 👍👍👊💪🏻💪🏻
Kresimir Petrovic
8 dager siden
Snabba svar och väldigt proffsigt…
Snabba svar och väldigt proffsigt bemötande. Snabb utbetalning och mänskliga räntor
Maria Möllefors
9 dager siden
Utmärkt service
Trevlig personal och hjälpsamt bemötande
Kim
11 dager siden
Jag tycker det är bästa lån när man…
Jag tycker det är bästa lån när man behöver hjälp.
Kloe
11 dager siden
Remy C.L.
Alt bro, Tack så mycket.
Remy Carvajal
15 dager siden
Jag upplevde vänligt bemöande och att…
Jag upplevde vänligt bemöande och att jag fick snabb hjälp med min låneansökan.
Torbjörn Agvén
15 dager siden
Ett snabbt och effektivt bemötande gav…
Ett snabbt och effektivt bemötande gav mig ett bra lån. Stort tack för hjälpen.
kund
16 dager siden
Tack för hjälpen
Proffsig Tack för hjälpen
Niklas Lindroos
19 dager siden
Mycket bra.
Snabb på svara i telefonen när man ringde, Mycket bra servis.
kund
19 dager siden
Tack så mycket
Tack så mycket
Mansour Bahri
20 dager siden
Snabbt svar och inte påstridig personal
Snabbt svar och inte påstridig personal
Veronica
23 dager siden
Snabb handläggning
Snabb handläggning
Ulf
24 dager siden
Smidigt
Allt gick lätt ock smidigt
Gergely Vajda
24 dager siden
Snabbt och enkelt inga krångel
Snabbt och enkelt inga krångel
maribel engman