Samla lån fettfrysning

Samla och ansök med oss

Samla lån fettfrysning, behöver du samla dina lån inför att du ska ta ett nytt lån till fettfrysning eller andra saker? Här kan du ansöka och jämföra flera olika långivare och banker samtidigt.

 • Valid
  Samla lån eller låna pengar
 • Valid
  Trygg ansökan
 • Valid
  Svar inom 2 min

Trustscore 4.1 | 2819 omdömen

Alla konsumenter som har fått ett lån via Axo Finans får ett mejl där de kan tycka till om oss genom att lämna en recension på Trustpilot. Dessa recensioner markeras som verifierade kunder på Trustpilot. När recensioner publiceras direkt på Trustpilot kan Axo Finans inte garantera att de kommer från kunder som har använt Axo Finans jämförelsetjänst. Vårt betyg på Trustpilot baseras på alla recensioner som lämnats om Axo Finans, oavsett om de kommer från verifierade kunder eller inte, och beräknas med faktorer som aktualitet, mängd och genomsnittsbetyg.

Låna och samla lån

5 000 kr600 000 kr

15 år
4195 kr
1 år20 år

När du ansöker får du även tillgång till din kreditscore helt kostnadsfritt på uScore.se

Långivarnas ränta är rörlig och sätts individuellt

Lånetid mellan 1 - 20 år

Nominell ränta mellan 3.95% - 29.00%

Effektiv ränta mellan 3.99% - 33.32%

Startavgift mellan 0 kr - 895 kr

Låneexempel: Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5.91%. Eff. ränta: 6.09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr.

<p>Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.</p>
By Kian Møller

Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.

Samla lån till fettfrysning

Det finns en mängd anledningar till att låna pengar eller att samla sina lån. Vissa vill låna pengar till att finansiera ett bilköp eller för att åka på en resa medan andra använder pengarna till skönhetsingrepp såsom fettfrysning. Vill du låna pengar till fettfrysning men i nuläget inte har möjlighet på grund av din ekonomi eller kreditvärdighet kan en bra idé vara att först och främst samla lån. I denna artikeln tänkte vi berätta lite mer om hur du kan samla lån till fettfrysning.

Vad innebär det att samla lån till fettfrysning?

Att samla lån till fettfrysning innebär att du, innan du tar ett nytt lån, samlar dina tidigare lån och mindre krediter till ett samlat lån. Att lösa lån genom att samla lån är ofta bra att göra innan du ansöker om nya lån eftersom du då dels har chans att få en bättre överblick över din ekonomi samtidigt som du också har chans att förbättra din kreditvärdighet.
En hög kreditvärdighet är alltid att föredra när du vill ansöka om ett nytt lån, exempelvis för att finansiera fettfrysning. Har du många aktiva krediter och lån är chansen stor att ditt kreditbetyg är lågt. När du med låg kreditvärdighet ansöker om ett nytt lån riskerar du bli erbjuden lån med dåliga villkor, bland annat hög ränta.
Genom att samla dina lån innan du ansöker om ett nytt ökar du chansen att bli erbjuden ett bra lån eftersom din kreditvärdighet naturligt blir bättre när du har färre aktiva krediter skrivna i ditt namn.

Svårt att få lån? Därför ska du samla lån innan du ansöker om att låna pengar till fettfrysning

Har du en låg kreditvärdighet men vill ansöka om att låna pengar till fettfrysning kan det vara svårt att bli erbjuden ett lån med bra villkor. Detta eftersom långivare främst tittar på ditt kreditbetyg när de avgör vilken ränta och typ av lån de kan erbjuda dig. Vill du att ditt lån till fettfrysning ska ha bra villkor är en bra idé att först samla dina tidigare skulder och krediter till ett samlat lån.

Svårt att få lån överhuvudtaget - Ansök tillsammans med en medsökande

Har du svårt att bli erbjuden ett privatlån överhuvudtaget men verkligen vill investera i en fettfrysning genom att först och främst samla lån kan en lösning vara att ansöka tillsammans med en medsökande. När du ansöker om ett samlingslån tillsammans med en medsökande tar nämligen långivaren både era kreditbetyg i beaktning och chansen blir därmed större att du blir erbjuden ett bra lån. För att få bra villkor på lånet är det bra att ansöka tillsammans med en medsökande som har bra kreditvärdighet. Har både du och din medsökande ett lågt kreditbetyg kan långivare fortfarande ha svårt att bevilja dig ett bra lån eftersom er samlade betalningsförmåga fortfarande inte är bra. Det bästa är att jämföra olika långivare och banker för att se vad du har för möjligheter att låna. 

Tre tips till dig som vill samla lån till fettfrysning

Nedan går vi igenom tre tips du kan ta med dig när du ansöker om att samla lån till fettfrysning.

 1. Ansök om att samla lån via en låneförmedlare
  1. När du vill ansöka om att samla lån är det alltid bäst att göra det via en låneförmedlare framför enskilda långivare. Detta eftersom du hos en låneförmedlare lik Axo Finans får flera olika låneerbjudanden med en enda kreditupplysning som långivarna delar på.
 2. Var noga med att jämföra dina alternativ
  1. Ansöker du om att samla lån via en låneförmedlare kan du få flera olika låneerbjudanden vilket i sin tur ger dig möjlighet att jämföra olika långivare och erbjudanden. Att ha möjlighet att jämföra olika erbjudanden innan du väljer en långivare att gå vidare med är en stor fördel eftersom du då har större chans att hitta ett samlingslån som matchar dina förväntningar. För att du ska ta ett så välgrundat beslut som möjligt är det viktigt att ta dig tid att noga gå igenom alla dina erbjudanden. Först när du gjort detta bör du välja en långivare att gå vidare med.
 3. Dålig kreditvärdighet? Ansök tillsammans med en medsökande
  1. Har du svårt med ekonomin eller sedan tidigare har skulder och andra lån är chansen stor att din kreditvärdighet är låg och du kan därmed få svårt att bli beviljad ett nytt lån. Stämmer detta in på dig kan din enda utväg vara att ansöka om att samla lån tillsammans med en medsökande. Ansöker du tillsammans med en medsökande med god kreditvärdighet är chansen stor att du kan bli godkänd ett lån som dessutom har bra villkor.

Vanliga frågor om samla lån fettfrysning

Nedan besvarar vi de vanligaste frågorna vi får om att samla lån till fettfrysning.

FAQ

 • Vad är fettfrysning och varför ska jag låna pengar till det?

  Fettfrysning är ett skönhetsingrepp som innebär att man punktförbränner fett på kroppen. Ingreppet är ofta dyrt och därav kan många som önskar att genomföra operationen ha svårt att betala för det. Därför vill en del ansöka om lån för att ha råd med denna typ av ingrepp.

 • Hur ansöker man om att samla lån till fettfrysning?

  Att ansöka om att samla lån är lätt. Det enda du behöver göra är att ansöka här hos oss på Axo Finans, online och klicka dig in till landningssidan för “Samla lån”. i vårt ansökningsformulär kan du skriva in önskat lånebelopp tillsammans med dina uppgifter och skickar sedan in din ansökan. Hela 36 långivare kommer gå igenom din ansökan för att därefter förmedla ett låneerbjudande. Väljer du att acceptera ett låneerbjudande har du vanligtvis pengarna på kontot redan samma eller nästkommande arbetsdag.

 • Kan alla ansöka om att samla lån till fettfrysning?

  Alla kan ansöka men det är inte alla som får sin ansökan beviljad. Det finns en del krav du som låntagare behöver uppfylla för att bli godkänd ett samlingslån för exempelvis fettfrysning eller andra saker. Du behöver vara minst 18 år gammal och ha en fast inkomst.

Vi sammanfattar samla lån fettfrysning

Vill du låna pengar till fettfrysning är det ofta en bra idé att först samla dina tidigare lån och krediter till ett hopbakslån. Detta eftersom du dels får en större överblick över din ekonomi men också för att du med färre lån och krediter får en högre kreditvärdighet. Har du en god kreditvärdighet och ansöker om att låna pengar till fettfrysning är chansen större att du får ett bra lån med goda villkor. Det är alltid bra att ansöka om lånet tillsammans med en medsökande för att få bättre villkor om du skulle ha lägre kreditvärdighet.

Axo finans logga
Axo finans logga

Samla lån till fettfrysning hos Axo Finans

Hos Axo Finans kan du ansöka om att samla lån till fettfrysning med stor chans att bli erbjuden ett lån med bra villkor. Din låneansökan skickas ut till våra 36 olika samarbetspartners som har möjlighet att ge dig ett låneerbjudande. Detta ger dig möjlighet att jämföra lån och olika alternativ för att sedan välja det lån med bäst villkor för dig. Det bästa med Axo Finans är dessutom att samtliga långivare delar på en och samma kreditupplysning för att på minsta möjliga sätt påverka din kreditvärdighet. 

Få ett erbjudande redan idag