Samla Kreditkortsskuld

Samla dina kreditkortsskulder med oss på Axo Finans och sänk din ränta

Genom att samla kreditkortsskulder och andra smålån till ett privatlån kan du sänka din ränta. Samla dina kreditkortsskulder idag och förbättra din ekonomi!

 • Valid
  Sänk din ränta
 • Valid
  Betala av snabbare
 • Valid
  Få pengar över till annat
 • Valid
  Samla krediter och skulder

Trustscore 4.2 | 2767 omdömen

Alla konsumenter som har fått ett lån via Axo Finans får ett mejl där de kan tycka till om oss genom att lämna en recension på Trustpilot. Dessa recensioner markeras som verifierade kunder på Trustpilot. När recensioner publiceras direkt på Trustpilot kan Axo Finans inte garantera att de kommer från kunder som har använt Axo Finans jämförelsetjänst. Vårt betyg på Trustpilot baseras på alla recensioner som lämnats om Axo Finans, oavsett om de kommer från verifierade kunder eller inte, och beräknas med faktorer som aktualitet, mängd och genomsnittsbetyg.

5 000 kr600 000 kr

15 år
4195 kr
1 år20 år

När du ansöker får du även tillgång till din kreditscore helt kostnadsfritt på uScore.se

Långivarnas ränta är rörlig och sätts individuellt

Lånetid mellan 1 - 20 år

Nominell ränta mellan 3.95% - 29.00%

Effektiv ränta mellan 3.99% - 33.32%

Startavgift mellan 0 kr - 895 kr

Låneexempel: Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5.91%. Eff. ränta: 6.09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr.

<p>Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.</p>
By Kian Møller

Kian är marknadschef på Axo Finans och har stor erfarenhet inom ekonomi och sparande. Han ansvarar för innehållet som publiceras och kvalitetssäkrar informationen på webbplatsen.

Samla Kreditkortsskuld med Axo Finans

Vi på Axo Finans kan hjälpa dig att hantera och minska din kreditkortsskuld. Genom att samla kreditkortsskulder har du chans till en lägre ränta och bättre villkor. Det innebär i sin tur att du inte behöver lägga pengar på att betala höga räntor, istället kan du fokusera på att betala av lånet. Det blir också enklare att ha koll på dina utgifter med ett samlat lån. Testa att samla dina kreditkortsskulder med oss idag!

Fördelar med att samla kreditkortsskulder

Några av fördelarna med att samla din kreditkortsskuld med oss på Axo Finans är:
 • Lägre ränta
  • Det är ofta hög ränta på krediter och smålån. Genom att samla dina kreditkortsskulder och smålån till ett samlat lån har du chans att få en lägre ränta.
 • Färre avgifter
  • Många krediter och kreditkortskulder innebär ofta aviavgifter och andra tilläggskostnader. Genom att samla dina skulder kan du minska antalet avgifter du betalar.
 • Kortare återbetalningstid
  • Med en lägre ränta och färre avgifter kan du betala av lånet snabbare, och på så sätt få pengar över till annat.
 • Överskådlig ekonomi
  • Istället för att ha många lån med olika räntor, förfallodatum och betalningsvillkor får du bara en faktura att hålla reda på.
 • Bättre kreditvärdighet
  • Om du har många krediter påverkar det ofta din kreditvärdighet negativt. Genom att samla dina kreditkortsskulder kan du förbättra din kreditvärdighet.
 • Mentallättnad
  • Att ha kreditkortsskulder och smålån kan vara stressande. Genom att samla dem till ett lån kan du känna en större kontroll över din ekonomi och minska stressen.

Så gör du för att samla kreditkortsskulder 

Att samla kreditkortsskuld med Axo Finans är en enkel och smidig process. Vi jämför lån och samlar lån, så att du har chans till bättre ränta och villkor.  Här är stegen:
 • Ansök online:
   Fyll i ansökningsformuläret och välj att du vill samla skulder och krediter.
 • Få erbjudande:
  När du lämnat in din ansökan jämför vi på Axo Finans samlingslån hos upp till 36 olika banker och långivare. Vi presenterar sedan de bästa erbjudandena för dig.
 • Godkänn erbjudandet:
  Godkänn det erbjudande som du tycker passar dig och din ekonomi bäst.
 • Börja betala:
  Efter att dina skulder har samlats kommer du att börja göra en enda månatlig betalning.

Lär dig mer om kreditkortsskulder

En kreditkortsskuld uppstår när en individ eller ett företag inte kan betala tillbaka det belopp de har lånat från sitt kreditkort. Att låna pengar genom att använda kreditkort är ett lättillgängligt sätt att få tillgång till pengar. Det är även en typ av lån där kostnaden för lånet kan öka snabbt vid försenad betalning. Det beror på att de här lånen ofta har höga räntor och avgifter. Att samla sina kreditkortsskuld innebär att man gör om dem till ett privatlån med bättre villkor och ränta. Detta innebär att det kan bli lättare att betala tillbaka de lånade pengarna. Eftersom du slipper betala så mycket i räntekostnader.

Bli av med kreditkortsskuld - så gör du

Betala dyraste skulden först

Det är viktigt att prioritera sina skulder och betala av den med högst ränta först.

Samla kreditkortskulder

Om du har flera skulder kan det vara fördelaktigt att samla lån för att få en lägre ränta och bättre översikt över sin ekonomi.

Kapa kostnader

Genom att granska din ekonomi och minska onödiga utgifter kan du frigöra pengar för att betala av din skuld snabbare.

Hur man säger upp ett kreditkort

Om du känner att du inte kan hantera ditt kreditkort på ett ansvarsfullt sätt kan det vara bäst att säga upp det. Detta kan du göra genom att kontakta din kreditkortsutgivare.

Frågor och svar

 • Vad är den räntefria perioden på ett kreditkort?

  Det är den tid då man inte behöver betala ränta på det belopp man spenderat med sitt kreditkort.

 • Är det en bra idé att samla alla mina skulder i ett samlingslån?

  Ja, det kan vara fördelaktigt eftersom det kan ge en lägre ränta och bättre översikt över din ekonomi.

 • Hur kan jag minska mina utgifter för att betala av min skuld snabbare?

  Genom att granska din ekonomi och minska onödiga utgifter kan du frigöra pengar för att betala av din skuld snabbare.

 • Vad ska jag göra om jag inte kan betala tillbaka min kreditkortsskuld?

  Det är viktigt att kontakta din bank eller kortutställare så snart som möjligt för att diskutera dina alternativ.

Axo finans logga
Axo finans logga

Vi hjälper dig samla kreditkorsskulder

Att hantera kreditkortsskuld kan vara utmanande, men med rätt strategi och verktyg kan du minska din skuld och förbättra din ekonomi. Din resa mot en bättre ekonomi tar sin början här. Vi på Axo Finans jämför lån och hjälper dig att samla dina kreditkortsskulder med några enkla steg. Testa idag! Det är helt kostnadsfritt och tar mindre än två minuter.

Få ett erbjudande redan idag