Omstartslån

Ansök och få svar idag

Ansök om ett omstartslån och starta om ekonomin

  • Valid
    Ansök på 2 minuter
  • Valid
    Hitta lägsta räntan
  • Valid
    Kostnadsfri ansökan

Trustscore 4.1 | 2819 omdömen

Alla konsumenter som har fått ett lån via Axo Finans får ett mejl där de kan tycka till om oss genom att lämna en recension på Trustpilot. Dessa recensioner markeras som verifierade kunder på Trustpilot. När recensioner publiceras direkt på Trustpilot kan Axo Finans inte garantera att de kommer från kunder som har använt Axo Finans jämförelsetjänst. Vårt betyg på Trustpilot baseras på alla recensioner som lämnats om Axo Finans, oavsett om de kommer från verifierade kunder eller inte, och beräknas med faktorer som aktualitet, mängd och genomsnittsbetyg.

5 000 kr600 000 kr

15 år
4195 kr
1 år20 år

När du ansöker får du även tillgång till din kreditscore helt kostnadsfritt på uScore.se

Långivarnas ränta är rörlig och sätts individuellt

Lånetid mellan 1 - 20 år

Nominell ränta mellan 3.95% - 29.00%

Effektiv ränta mellan 3.99% - 33.32%

Startavgift mellan 0 kr - 895 kr

Låneexempel: Annuitetslån 500 000 kr på 15 år (180 avbetalningar). Nom.ränta: 5.91%. Eff. ränta: 6.09% per 2021-01-29. Totalt att betala 755 595 kr. Månadskostnad: 4 195 kr.

Omstartslån för en ny ekonomi

Har alla småkrediter med höga räntor samlats på hög? Då kan det vara dags att ansöka om ett omstartslån för att baka in dessa krediter i ett större lån. Det blir ofta en billigare lösning eftersom den månatliga räntekostnaden blir lägre. Tanken är att man enklare och snabbare ska kunna betala av sina lån för att sedan få en ekonomisk nystart.

familj med omstartslån går i skogen på en väg
familj med omstartslån går i skogen på en väg

Vad är ett omstartslån?

Idag är det enkelt att låna pengar på internet. Ansökan är enkel att fylla i och hela processen tar bara några minuter. Vips har man fått in en stor summa pengar på sitt bankkonto. Därför är det inte så konstigt att många faller dit och tar stora mängder lån med höga räntor. Ett omstartslån är ett samlingslån där man kan samla alla sina små lån i ett större.

Genom att samla lån får man bara en räntekostnad som ska betalas varje månad istället för  flera olika. Därmed kan man lägga mer pengar på att betala av själva lånet och mindre  pengar på att betala räntekostnader.  Lånet kallas ofta för saneringslån eller skuldfinansieringslån. Du får då låna pengar  för att sanera dina skulder och få en bättre kontroll över din privatekonomi  

Ansök nu

Vem kan ansöka om ett omstartslån?

De flesta kan ansöka om den här sortens lån. Det är dock mest fördelaktigt för människor som vill samla många mindre lån. För nya låntagare går det ofta att hitta mer fördelaktiga lån med lägre räntesatser. Tanken med lånet är att samla alla småkrediter. Därför godkänner många långivare att de som ansöker har betalningsanmärkningar eller en skuld hos kronofogden. Grundkraven brukar vara att låntagaren ska vara över 18 år och myndig samt svensk medborgare. Många långivare vill dessutom se en regelbunden inkomst eller en säkerhet som säkerställer att lånet kan återbetalas. För att öka dina chanser att få lånet kan du ange en medsökande eller borgensman.

Axo finans logga
Axo finans logga

Ansök om omstartslån via Axo Finans

Att samla lån är en bra idé om man har många mindre lån som ska återbetalas. Med Axo Finans kan du ansöka om att samla lån och få din ansökan reviderad av 35 banker och långivare. Du behöver bara skicka in låneansökan en gång så ser vi till att du får ett snabbt svar med flera låneerbjudanden från våra samarbetspartners. Om du är osäker på om lånet är något för dig, kommer du få 30 dagar på dig, så du kan bestämma dig i lugn och ro. Få ordning på din privatekonomi – ansök om att få dina skulder samlade idag

Få ett erbjudande redan idag