Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Omförhandla lån

Om du har existerande lån och krediter som du betalar av på kan det vara lönt att omförhandla dom ibland. De långivarna som vi samarbetar med tävlar om att ge dig det bästa erbjudandet. Du väljer själv om du vill acceptera bankens ellers långivarens bud eller inte. Omförhandla lån upp till 600 000 kr – du får besked redan samma dag.

  • Din ansökan är inte bindande
  • Få besked om ditt lån idag
  • Hög poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 9.3|1057 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Varför ska jag omförhandla mina lån?

Det gäller framförallt om du har många olika lån, smålån och kreditkort som du betalar av på. Mindre lån och kreditkort har alltid en högre ränta än den du kan få på ett vanligt privatlån. Genom oss kan du ansöka om privatlån mellan 10 000 kr upp till 600 000 kr, allt du behöver göra är att fylla i summan du vill omförhandla så sköter vi resten. Du får besked om ditt lån redan samma dag, om du är nöjd med erbjudandet så accepterar du och pengarna blir utbetalda inom ett par dagar.

Fördelen att göra det via Axo Finans

Eftersom det alltid tas upp en kreditupplysning hos UC(Upplysningscentralen) när du ansöker om lån är det av vikt att försöka ha så få kreditupplysningar som möjligt. Många kreditupplysningar påverkar nämligen din kreditvärdighet negativt, men även om vi skickar ut din ansökan till flera banker och långivare samtidigt så tar vi endast en kreditupplysning.

TrustScore 9.3|1057 omdömen
Omförhandla lån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu