Varför ska jag omförhandla mina lån?


Det gäller framförallt om du har många olika lån, smålån och kreditkort som du betalar av på. Mindre lån och kreditkort har alltid en högre ränta än den du kan få på ett vanligt privatlån. Genom oss kan du ansöka om privatlån mellan 10 000 kr upp till 600 000 kr, allt du behöver göra är att fylla i summan du vill omförhandla så sköter vi resten. Du får besked om ditt lån redan samma dag, om du är nöjd med erbjudandet så accepterar du och pengarna blir utbetalda inom ett par dagar.

Fördelen att göra det via Axo Finans

Eftersom det alltid tas upp en kreditupplysning hos UC(Upplysningscentralen) när du ansöker om lån är det av vikt att försöka ha så få kreditupplysningar som möjligt. Många kreditupplysningar påverkar nämligen din kreditvärdighet negativt, men även om vi skickar ut din ansökan till flera banker och långivare samtidigt så tar vi endast en kreditupplysning.

Banker och långivare som behandlar din ansökan


Brocc logo
Credento logo
Euroloan logo
Frogtail logo
Komplett Bank SE logo
Konsumentkredit logo
Lån&Spar Bank logo
Moank logo
Nordax Bank logo
Nordnet logo
Marginalen Bank logo
Avida logo
Bank Norwegian logo
Re:member logo
Wasa Kredit logo
TF Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Thorn PrivatFinans logo
Resurs Bank logo
Svea logo

Axo Finans är en låneförmedlare som samarbetar med flera banker och finansinstitut. Vår uppgift är att hjälpa dig som kund att fylla i och skicka din låneansökan till många långivare. Det här är viktigt eftersom räntan varierar från långivare till långivare. Så snart alla våra samarbetande banker och långivare bedömt din låneansökan kommer vi kontakta dig och presentera det bästa erbjudandet.

Räntan som erbjuds är individuell och presenteras tillsammans med låneerbjudandet. Eftersom räntan kan variera är det viktigt att låta alla långivare färdigbehandla ansökan innan vi presenterar ett erbjudande.

Som låneförmedlare kan vi endast få ersättning från banker och långivare vi samarbetar med. Dessutom har långivarna ingen anledning att ge en högre ränta via vår tjänst. Det är därför viktigt för oss att vi alltid samarbetar med de bästa bankerna och långivarna på marknaden. På det sättet sparar våra kunder både tid och pengar.

Ta kontakt med oss idag eller skicka in en låneansökan så ska vi hjälpa dig att hitta det bästa erbjudandet från våra partners.