Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Lösa lån

Hos Axo Finans kan du ansöka om att lösa lån med upp till 600 000 kronor. Vi jämför flera banker och långivare åt dig, så du får det bästa låneerbjudandet från dem.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Money in hand

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

bluestep logo
brocc logo
collector logo
credento logo
euroloan logo
forex logo
frogtail logo
instabank logo
komplettse logo
konsumentkredit logo
laansparbank logo
lendify logo
moank logo
nordax logo
nordnet logo
coop logo
marginalen logo
balanzia logo
avida logo
friia logo
norwegian logo
nystart logo
remember logo
sevenday logo
wasa logo
tfbank logo
santander logo
thorn logo
resursbank logo
svea logo

Att lösa lån betyder att betala av lånet. Det kan syfta på att du plötsligt har tillräckligt med pengar för att betala din skuld i förtid, men oftast handlar det om att lösa dyra smålån hos en eller flera långivare genom att flytta dem till en annan långivare som kan erbjuda bättre lånevillkor.

Tog du snabblån utan att kolla villkoren? Tog du kanske flera? Många av dem som vänder sig till oss på Axo Finans vill ha hjälp med att samla lån och i stället ta ett större lån med bättre villkor. Det är ett bra sätt att sänka dina lånekostnader och få en bättre överblick över ekonomin.

Varför lönar det sig att lösa lån?

En man använder sin mobil för att lösa lån.

Kreditkort och smålån har ofta högre ränta än traditionella privatlån. Om du väljer att betala av dem i långsam takt så kommer det att bli dyrt i slutändan.Med lånen följer dessutom en rad olika avgifter, som till exempel uppläggningsavgift, fakturaavgift, förseningsavgift och påminnelseavgift. Ju fler lån du har, desto fler förfallodatum har du att hålla reda på och desto fler olika avgifter kommer du antagligen att råka ut för på vägen.

Lös dyra smålån och samla allt i ett lån, så kommer du att få lägre månadskostnader, färre avgifter och bättre villkor. På lång sikt kommer det här att göra stor skillnad, vilket betyder att du kommer att spara mycket pengar. Dessutom får du bättre översikt över lånet, eftersom allt är samlat på ett ställe. I och med att du får en tydligare bild av lånet kan det också hända att du ser möjligheter att prioritera om och ändra dina månatliga utgifter så att du kan betala av din skuld snabbare.

Sänk dina lånekostnader med ett större privatlån

Privatlån är ett bra alternativ om du behöver låna pengar utan krav på säkerhet för lånet. Banker och långivare som beviljar privatlån tar en risk, eftersom de inte ställer krav på säkerhet. Ifall låntagaren inte klarar av att betala tillbaka lånet har långivaren sämre möjligheter att få tillbaka sina pengar. Därför är räntan på ett lån utan säkerhet högre än räntan på ett bolån.

Ett privatlån betalar du tillbaka varje månad i form av amortering plus ränta. Amortering är den summa du betalar tillbaka på själva lånet. Räntan är en procentsats på lånet som långivare tar ut som avgift för att du får låna pengar. Ibland ingår också olika avgifter, såsom uppläggningsavgift och aviavgifter. Innan du tar ett lån lönar det sig att jämföra olika banker och långivare, eftersom de har olika villkor för sina privatlån. När du jämför låneerbjudanden är det speciellt viktigt att kolla effektiv ränta och återbetalningstid, för att få en uppfattning om vad lånet kommer att kosta dig i slutändan.

Lös dyra smålån med hjälp av Axo Finans

En man sitter i en soffa.

Om du inte själv har tid eller lust att jämföra långivare, kan du låta en låneförmedlare göra jobbet åt dig. Ansöker du om privatlån via oss, ingår jämförelsen som en kostnadsfri del av tjänsten. Vill du ha hjälp med att lösa lån kan du kryssa för det i din ansökan på Axo Finans webbplats. Den skickas vidare till alla banker och långivare som vi samarbetar med, och de återkommer snabbt med sitt låneerbjudande till dig. Vi jämför alla låneerbjudanden och kontaktar sedan dig för att berätta om det låneerbjudande som vi bedömer att är det bästa med tanke på dina önskemål och din ekonomiska situation.

Processen är smidig och enkel, oftast får du ett erbjudande samma dag som du lämnar in din ansökan. Erbjudandet gäller i 30 dagar, och du kan tacka nej om du vill. Tackar du ja har du vanligtvis pengarna på kontot inom ett par dagar.

Många ansökningar med en kreditupplysning

När du ansöker om privatlån, till exempel för att sänka dina lånekostnader, kommer långivaren att ta en kreditupplysning på dig för att kolla dina möjligheter att betala tillbaka lånet. En kreditupplysning kallas ofta en UC, eftersom de flesta större långivare i Sverige tar den hos företaget Upplysningscentralen AB (UC).

För varje låneansökan du gör tas en kreditupplysning, och ju fler sådana du gör i ditt namn, desto sämre lånevillkor kommer du tyvärr att få. En stor fördel med att ansöka om lån via en låneförmedlare som Axo Finans är att det bara tas en UC på dig, eftersom din ansökan skickas till många olika långivare samtidigt. Det betyder att du med en enda ansökan kan få flera olika låneerbjudanden, utan att behöva oroa dig för sämre lånevillkor i framtiden.

Privatlån via Axo Finans

  • Kan jag ansöka? Du som fyllt 18 år och har en månadsinkomst på minst 8 400 kronor kan ansöka om privatlån via Axo Finans.
  • Hur mycket kan jag låna? Via oss kan du ansöka om lån på 5 000-600 000 kronor utan krav på säkerhet för lånet.
  • Hur snabbt får jag pengarna? Snabbast går det om du godkänner låneavtalet med BankID, då har du pengarna på kontot inom ett par dagar.
  • Hur länge får jag låna pengarna? Du kan ansöka om att betala tillbaka lånet på 1-20 år. Du kan när som helst betala av mer på lånet, eller betala hela lånesumman i förtid.
  • Vågar jag låna via nätet? Du kan tryggt låna pengar via oss. Finansinspektionen har godkänt Axo Finans som låneförmedlare och vi samarbetar endast med godkända långivare.
Lösa lån
OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK