Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Lösa dina lån

När du samlar dina existerande lån och krediter under ett och samma lån har du en god möjlighet att förbättra dina villkor. Hos oss kan du ansöka om lån upp till 600 000 kr, vi hittar den lägsta räntan för dig.

  • Din ansökan är inte bindande
  • Få besked om ditt lån idag
  • Högt poäng på Trustpilot
TrustScore 8.9|721 omdömen
TrustScore 8.9|721 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan om att lösa lån:

Lös dina existerande lån och krediter

Det är idag vanligt att man har flera olika lån, kreditkortsskulder och liknande som ska betalas ner varje månad. Men det många inte vet är att det är lika vanligt att lösa sina lån och skulder genom att ta upp ett lån på motsvarande summa. Det är en kostnadsfri process som kan spara dig tusentals kronor per år. Anledningen är att du som privatperson har ett mycket bättre förhandlingsläge med bankerna om du samlar all din skuld under ett och samma tak. Vi sköter kommunikationen med bankerna och ger dig budet med den lägsta räntan utifrån dina behov. Du väljer själv om du vill acceptera långivarens bud eller ej, du binder dig inte till någonting genom att ansöka via oss.

Sänk dina lånekostnader

Få en bättre överblick, sänkt ränta och en lägre månadskostnad. Det är enklare att hålla reda på en betalning i månaden istället för flera om din skuld är spridd på olika långivare idag. Dessutom är det vanligt att du sitter med betydligt sämre villkor på dina existerande lån och krediter idag jämfört med om du skulle samla dem alla under ett och samma lån.

TrustScore 8.9|721 omdömen
Lösa lån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu