Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Låneskydd

Vill du låna pengar utan UC? Via Axo Finans kan du låna upp till 600 000 kronor utan säkerhet. Vi hjälper dig på ett säkert, lätt och kostnadsfritt sätt.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Money in hand

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

bluestep logo
brocc logo
collector logo
credento logo
euroloan logo
forex logo
frogtail logo
instabank logo
komplettse logo
konsumentkredit logo
laansparbank logo
lendify logo
moank logo
nordax logo
nordnet logo
coop logo
marginalen logo
balanzia logo
avida logo
friia logo
norwegian logo
nystart logo
remember logo
sevenday logo
wasa logo
tfbank logo
santander logo
thorn logo
resursbank logo
svea logo

Ett låneskydd är begränsat till ett visst belopp och gäller för en viss tid. Oftast kan du välja om låneförsäkringen ska gälla både ersättning vid dödsfall och vid arbetslöshet eller arbetsoförmåga på grund av olycksfall eller sjukdom. De banker och långivare som vi samarbetar med har olika regler och villkor, och en del av dem erbjuder låneskydd.

Låneskydd är bara ett av flera alternativ för låntagare som vill trygga sin privatekonomi. En låneförsäkring kan vara dyr i förhållande till den ersättning du kan få ut vid en eventuell skada, så det kan löna sig att kolla andra alternativ. Du kan få motsvarande skydd genom att teckna en liv-, inkomst- eller sjukförsäkring.

Privatlån med låneskydd via Axo Finans

En man i jeansskjorta läser om låneskydd

Axo Finans är en låneförmedlare som förmedlar privatlån, alltså lån utan krav på säkerhet för lånet. Du kan enkelt göra en låneansökan via vår webbplats och när vi har fått den så sänder vi den genast vidare till alla de banker och långivare som vi samarbetar med. När vi fått in deras låneförslag till dig jämför vi olika alternativ och kontaktar dig för att berätta om det erbjudande som vi bedömer att är det bästa med tanke på dina önskemål och din ekonomiska situation. Oftast kan vi svara samma dag du ansöker. Om du vill kan vi också berätta vilka av våra långivare som erbjuder låneskydd.

Många av de kunder som vänder sig till oss har fått nog av sina dyra smålån. De har insett att de betalar onödigt mycket i ränta och avgifter, och vill hitta en bättre lösning. Vi kan hjälpa dig samla alla dina nuvarande lån i ett enda lån med bättre ränta och villkor. Det kostar inget att ansöka och du binder dig inte till någonting. Du kan tacka nej till erbjudandet om du så vill, eller så kan du fundera på saken i lugn och ro. Erbjudandet gäller i 30 dagar. Väljer du att tacka ja till erbjudandet har du vanligtvis pengarna på kontot inom ett par dagar.

Eftersom det inte är vi på Axo Finans som beviljar och betalar ut lånet, kan vi inte heller påverka villkoren för det. Det kan hända att du inte får just det belopp, den ränta eller den återbetalningstid som du har önskat. Vårt mål är ändå att hitta ett lån som sätter dig i en bättre ekonomisk situation än den du befinner dig i just nu.

Samla lån för att sänka lånekostnaderna

Kreditkort och smålån har ofta högre ränta än traditionella privatlån. Om du väljer att betala av dem i långsam takt så kommer det att bli dyrt i slutändan. Med lånen följer dessutom en rad olika avgifter, som till exempel uppläggningsavgift, fakturaavgift, förseningsavgift och påminnelseavgift. Ju fler lån du har, desto fler förfallodatum har du att hålla reda på och desto fler olika avgifter kommer du antagligen att råka ut för på vägen.

Genom att lösa gamla skulder och samla lån, kommer du att få lägre månadskostnader, färre avgifter och bättre villkor. På lång sikt kommer det här att göra stor skillnad, vilket betyder att du kommer att spara mycket pengar. Dessutom får du bättre översikt över lånet, eftersom allt är samlat på ett ställe. I och med att du får en tydligare bild av lånet kan det också hända att du ser möjligheter att prioritera om och ändra dina månatliga utgifter så att du kan betala av din skuld snabbare.

Många ansökningar - en kreditupplysning

När du ansöker om privatlån kommer långivaren att ta en kreditupplysning på dig för att kolla dina möjligheter att betala tillbaka lånet. En kreditupplysning kallas ofta en UC, eftersom de flesta större långivare i Sverige tar den hos företaget Upplysningscentralen AB (UC).

För varje låneansökan du gör tas en kreditupplysning, och ju fler sådana du gör i ditt namn, desto sämre lånevillkor kommer du tyvärr att få. En stor fördel med att ansöka om lån via Axo Finans är att vi bara tar en UC på dig, eftersom vi skickar din ansökan till många olika långivare samtidigt. Det betyder att du med en enda ansökan kan få flera olika låneerbjudanden, utan att behöva oroa dig för sämre lånevillkor i framtiden.

Privatlån via Axo Finans

  • Kan jag ansöka? Du som fyllt 18 år och har en månadsinkomst på minst 8 400 kronor kan ansöka om privatlån via Axo Finans.
  • Hur mycket kan jag låna? Via oss kan du ansöka om lån på 5 000-600 000 kronor utan krav på säkerhet för lånet.
  • Hur snabbt får jag pengarna? Snabbast går det om du godkänner låneavtalet med BankID, då har du pengarna på kontot inom ett par dagar.
  • Hur länge får jag låna pengarna? Du kan ansöka om att betala tillbaka lånet på 1-20 år. Du kan när som helst betala av mer på lånet, eller betala hela lånesumman i förtid.
  • Vågar jag låna via nätet? Du kan tryggt låna pengar via oss. Finansinspektionen har godkänt Axo Finans som låneförmedlare och vi samarbetar endast med godkända långivare.

Låneskydd – din trygghet
OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK