Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Lånekalkyl

Med vår lånekalkyl kan du beräkna månadskostnaden på ditt nya lån. Välj lånebelopp mellan 5 000 och 600 000 kronor.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

  • Ålder över 20 år
  • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
  • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

För att kunna ge dig det bästa lånet samarbetar vi med flera olika banker och långivare. Samtliga långivare vet att de konkurrerar om att få dig som kund. Det gör det enklare för oss att hitta lånet med bäst ränta för dig – anpassat efter dina behov. Dessutom sparar du tid och får hjälp av oss genom hela processen, bland annat i form av en smart lånekalkyl som ger dig en snabb översikt över månadskostnaden på ett eventuellt lån via oss.

Vad är en lånekalkyl?

Med en lånekalkyl kan du enkelt räkna ut hur mycket ett lån kommer kosta dig i månaden. Kalkylen delar upp kostnaderna i räntekostnader, avbetalning, avgifter och samlade kostnader. Du kommer även få en översikt över effektiv och nominell ränta, så att du enkelt kan jämföra låneerbjudanden från olika banker och långivare.

Prova olika räntesatser för att få en så realistisk översikt som möjligt.

Som regel kan du välja mellan annuitetslån och rak amortering. Vilken kalkyl som används beror på vilken typ av lån långivaren erbjuder.

Planera lånet

En man och en kvinna diskuterar glatt.

För att vara säker på att du ansöker om ett lån du faktiskt kan hantera, kan det vara bra att göra en budget över alla befintliga utgifter. Ta gärna de senaste månadernas ekonomi som utgångspunkt, så att du får en så realistisk översikt som möjligt. När du gjort det, kan du enkelt se hur mycket du har att röra dig med i förhållande till ett nytt lån.

Använd en lånekalkyl för att få en översikt över vad ett eventuellt lån kommer kosta dig i månaden. Det är guld värt när du ska planera ekonomin framöver. Den är enkel att använda. Du fyller bara i önskad lånesumma och avbetalningsplan, så kommer kalkylen räkna ut alla månadsutgifter som är kopplade till lånet, i tillägg till totala omkostnader.

När ska du göra en budget?

Oavsett vilken anledning du har till att låna pengar, kommer användning av vår kalkyl alltid att löna sig för att få en översikt över alla kostnader. Det finns flera anledningar till att man behöver snabb finansiering med ett privatlån.

Vanliga orsaker är:

  • Lösa gamla skulder
  • Renovering
  • Oväntade utgifter.

Ibland dyker det upp oväntade utgifter då man inte har möjlighet att spara ihop till beloppet först. Vid andra tillfällen kanske man är i behov av ett lån för att färdigställa bostaden inför en eventuell försäljning, i hopp om att få vinst på försäljningen. Ett privatlån kan också vara fördelaktigt om du vill refinansiera dyra smålån och krediter.

Så använder du vår lånekalkyl

En person gör en lånekalkyl på papper.

Om du behöver ett lån och vill se hur mycket du kan låna, kan detta göras enkelt och snabbt med vår online kalkyl. Du fyller i önskad lånesumma och avbetalningstid, så får du information om hur mycket lånet kommer kosta dig varje månad. På så sätt får du en bra översikt över kostnaderna som är kopplade till ditt lån.

Vi räknar nominell ränta.

Kom ihåg att kalkylen endast visar en beräkning. Slutlig ränta får du skickad till dig tillsammans med ett eventuellt låneerbjudande. Men för att du ska få en bra riktlinje på vad du kan förvänta dig, har vi lagt in tre olika räntesatser, låg, medel och hög. På så sätt kan du testa olika månadsbelopp med olika räntor för att se vad lånet eventuellt kommer kosta dig i månaden.

Vilken ränta våra samarbetspartners kan ge dig, baseras på en individuell kreditkontroll av din personliga ekonomi och betalningsförmåga.

Spara pengar idag

Dessutom kan du välja om du ska använda lånet till att samla dyra smålån och kreditkort. Då kommer du se hur mycket du kan förvänta dig att spara varje månad, under förutsättning att du använder hela lånesumman till att lösa kreditkortsskulderna. För att räkna ut besparingen, har vi baserats på en genomsnittlig kreditkortsränta på 21,5% i nominell ränta. Räntan hos våra samarbetspartners kommer vanligtvis vara betydligt lägre än räntan på kreditkortet.

Skicka in en ej bindande ansökan idag

Om du har bedömt behovet och kommit fram till att du vill ansöka om lån, kan vi hos Axo FInans hjälpa dig med att förenkla processen. Det enda du behöver göra är att fylla i vårt ansökningsformulär online. Så fort vi mottar ansökan skickar vi den vidare för handläggning hos samtliga våra samarbetspartners.

Skicka en ansökan om lån idag, och få svar snabbt.

Lånekalkyl
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu