Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Låneförmedlare

Har du behov av ett privatlån? Genom att använda en låneförmedlare kan du få skräddarsydda erbjudanden från flera banker och långivare samtidigt.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

  • Ålder över 20 år
  • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
  • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

När du använder dig av en låneförmedlare behöver du bara fylla i en ansökan, men du får erbjudanden från flera banker och långivare samtidigt. Därmed sparar du både tid och resurser, samtidigt som du får ett av de bästa låneerbjudandena på marknaden anpassat till din ekonomi.

Vad är en låneförmedlare?

Två personer skakar hand med varandra över ett bord.

En låneförmedlingstjänst förmedlar låneansökningar mellan den sökande och långivare. Låneförmedlare samarbetar med flera banker och långivare, så att du som konsument ska få det bästa erbjudandet på marknaden, oavsett om det gäller bolån, billån, privatlån, samlingslån eller smålån.

Genom att använda dig av en låneförmedlingstjänst får du tillgång till så kallade anbudstjänster. För dig som konsument innebär det ett ej bindande och gratis låneerbjudande. Låneförmedlaren får inte ta emot någon ersättning från andra än sina samarbetspartners, som ger förmedlingstjänster provision av lånebeloppet om låntagaren tackar ja till erbjudandet.

Fördelar med en låneförmedlare

Idag blir det allt vanligare att ansöka om lån via en förmedlingstjänster. Den huvudsakliga anledningen till det, är att det ger en snabb och enkel ansökningsprocess för dig som ska låna pengar. Du behöver bara fylla i en enda ansökan, jobbet med inhämtning av erbjudanden från långivare tar låneförmedlaren på sig.

Lånemäklaren har lång erfarenhet av hur långivare bedömer låneansökningar och kan därför hjälpa dig med att göra en bra ansökan som ger goda lånemöjligheter.

I tillägg kan en låneförmedlingstjänst komma med användbar rådgivning om du skulle få betalningsproblem eller har behov av ett samlingslån. Lånet i sig är ett avtal som ingås mellan dig och långivaren, och låneförmedlaren avslutar därför sin roll i låneprocessen då du accepterar ett lån. Men fram till dess kommer låneförmedlare att vägleda och hjälpa dig genom ansökningsprocessen. Många har en hektisk vardag och vet helt enkelt inte hur de ska inleda jakten på ett privatlån. Men att inte jämföra låneerbjudanden innan du ingår ett låneavtal, kommer i de flesta fall stå dig dyrt.

Privatlån

Privatlån är ett lån utan säkerhet. I motsats till ett bolån, behöver du inte tillhandahålla någon form av säkerhet i tillgångar eller egendom. Därmed kan långivaren inte bestämma vad lånet ska användas till, och du är fri att använda pengarna till precis det du vill.

Den här friheten innebär dock en risk för långivaren. När de inte kräver pant, har de inget värde att ta pengarna från om låntagaren inte betalar av lånet. Därför är räntan på ett lån utan säkerhet högre än räntan på ett bolån.

Räntan bestäms individuellt utifrån en helhetsbedömning av din låneansökan.

Samtidigt är det värt att notera att ett privatlån hos oss har mycket lägre räntor än dyra kreditkort, som idag är det vanligaste sättet för konsumenter att låna pengar på. Ju högre summa du behöver låna, desto mer lönsamt kommer det bli att låna pengar genom ett privatlån istället för smålån och krediter.

Samla dyra lån och krediter

Många av oss kommer förr eller senare dra på oss dyra smålån för att täcka bland annat oväntade utgifter. Ofta är detta lån som man i utgångspunkt tar på sig att betala tillbaka inom kort tid, medan man andra gånger helt enkelt har tappat översikten över privatekonomin och lånet varit en typ av nödlösning. I sådana fall är det smart att samla alla småskulder i ett samlat lån med lägre ränta och bättre villkor.

Ett privatlån har lägre räntekostnader än till exempel kreditkort, avbetalning och smålån.

Förutom lägre kostnader, kommer samling av skulder även se till att man får en mer städad och överskådlig ekonomi. Du har då bara ett lån att förhålla dig till, istället för flera mindre lån hos olika finansinstitutioner. Axo Finans kan bidra med rådgivning och hjälpa dig att hitta en lösning som är anpassad till dina ekonomiska förutsättningar.

Varför ska man välja Axo Finans?

En person hittar en låneförmedlare online.

Som en förmedlingstjänst kan inte Axo Finans ta emot någon ersättning från andra än våra bankpartners. För dig som kund innebär det att alla våra tjänster är gratis. Genom att jämföra långivare åt dig, och låta långivarna konkurrera om vem som ska få dig som kund, skapar vi bättre konkurrens på marknaden.

Det bidrar till att våra låntagare får de mest förmånliga låneerbjudandena på marknaden, i förhållande till deras ekonomiska förutsättningar.

Dessutom regleras Axo Finans av Finansinspektionen, vilket försäkrar dig om ett lån med trygga ramar, anpassat efter dina ekonomiska förutsättningar och din livssituation. Sist men inte minst, så tar vi endast en kreditkontroll av dig hos UC, trots att låneansökan skickas till flera banker och långivare. Därmed slipper du bekymra dig för onödig belastning av din kreditvärdighet.

Vem kan ansöka om lån utan säkerhet?

Att låna pengar utan säkerhet är enkelt. Det ställs likväl en del krav på dig som söker:

  • Du måste vara över 20 år gammal
  • Du måste ha en fast inkomst på minst 5 000 kronor i månaden
  • Du måste vara fast anställd, ha vikariat, eget företag eller vara pensionär

Om du uppfyller kraven är du hjärtligt välkommen att ansöka om lån via oss. Om du inte gör det, kan du prova igen vid ett senare tillfälle om din livssituation har ändrats. Ett alternativ är att ansöka om lån med en medlåntagare. Det kommer vanligen att öka dina chanser för att få ansökan beviljad.

Vill du veta hur mycket du kan låna? Använd vår lånekalkylator, och se vad de eventuella månadskostnaderna blir.

ur mycket kan jag låna via Axo Finans?

Som en förmedlingstjänst kan vi erbjuda allt från 5 000 till 600 000 via våra samarbetspartners, utan krav på säkerhet eller pant. Vill du se vilken lånesumma som är mest förmånlig för dig? Då rekommenderar vi att du tar en titt på vår lånekalkylator. Här uppger du hur mycket du vill låna samt hur lång avbetalningstid du vill ha.

Vi erbjuder lån med 1 – 18 års avbetalningstid. Därmed har du precis så flexibla ramar som du önskar när du ska låna pengar via oss.

När får jag svar på ansökan?

De flesta söker privatlån av en specifik anledning. Därför är en snabb ansökningsprocess en viktig faktor för många. Om du fyller i ansökan med all nödvändig information, kommer vi som regel besvara din ansökan inom ett par timmar – såvida du skickat in ansökan före klockan 16.00.

Om lånet beviljas, kommer du samtidigt meddelas vilken ränta långivaren kan erbjuda dig.

Utbetalning av lånet

När du skickar in en låneansökan via oss, får du ett ej bindande erbjudande tillbaka. Med andra ord utgör det ingen risk för dig att låna pengar via oss, och du bestämmer själv om du vill använda dig av låneerbjudandet.

Om din låneansökan beviljas, tar det 1-3 arbetsdagar innan pengarna finns på ditt konto. Det är alltså en snabb process att låna pengar via Axo Finans.

För snabbast möjliga process, rekommenderar vi alla våra kunder att ha nödvändiga handlingar och BankID lättillgängliga när du ansöker. Om du väljer elektronisk signering med BankID kommer även detta förkorta väntetiden från tidpunkten då du ansöker tills du får svar.

Internetbaserade anbudstjänster

Låneförmedlare är idag internetbaserade och samarbetar som regel med ungefär 5–15 banker och långivare. För att förtydliga det så fungerar en låneförmedlare inte som en bank. Syftet som låneförmedlingstjänst är att förmedla information mellan sökande och långivare, så att båda parter får en effektiv och förmånlig låneprocess.

Tack vare internetbaserad signering med BankID kan vi besvara våra lånesökare snabbt. När du skickar in en låneansökan via en låneförmedlare, ska du fylla i personuppgifter och önskat lånebelopp. Den informationen skickas vidare till låneförmedlarens samarbetspartners.

På detta sätt jämför vi långivarna åt dig med enbart en ansökan, och du som låntagare får det bästa erbjudandet på marknaden anpassat din ekonomi.

Elektronisk signering med BankID kommer även förkorta väntetiden från tidpunkten du ansöker om pengarna tills utbetalning sker. Vanligtvis besvarar vi alla ansökningar inom två timmar. Då får du information om hur mycket du beviljas i lån och hur mycket lånet kommer kosta dig i månaden.

Är det säkert att låna pengar på internet?

En grupp människor diskuterar lån.

Idag har internet blivit en vanlig köpportal för de saker man behöver i vardagen, och informations- och betalningslösningar såsom BankID, Swish och betalning med debetkort ger dig ett extra skydd som konsument på internet. Det finns dock fortfarande många som är skeptiska till att dela personlig information över internet, och det går inte att bortse från att det finns oseriösa aktörer överallt.

I synnerhet när man ska ingå en så pass viktig förpliktelse som det är att ta ett lån, bör man försäkra sig om att långivaren är en säker aktör. Läs därför noga igenom avtal och villkor och skaffa nödvändig information om långivaren.

Vår önskan är att förse våra kunder med det bästa låneerbjudandet, anpassat efter deras ekonomiska förutsättningar.

Blancolån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu