Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Låneförmedlare

En låneförmedlare är ett företag som kan hjälpa dig att jämföra lånevillkor från många banker och långivare.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Money in hand

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

bluestep logo
brocc logo
collector logo
credento logo
euroloan logo
forex logo
frogtail logo
instabank logo
komplettse logo
konsumentkredit logo
laansparbank logo
lendify logo
moank logo
nordax logo
nordnet logo
coop logo
marginalen logo
avida logo
friia logo
norwegian logo
nystart logo
remember logo
sevenday logo
wasa logo
tfbank logo
santander logo
thorn logo
resursbank logo
svea logo

Axo Finans är en låneförmedlare som jämför privatlån och samlingslån bland 28 banker och långivare. Låna från 5.000 och upp till 600.000 kronor.

Vad är en låneförmedlare?

En låneförmedlingstjänst förmedlar låneansökningar mellan den sökande och långivare. Låneförmedlare samarbetar med flera banker och långivare, så att du som konsument ska få det bästa erbjudandet på marknaden, oavsett om det gäller bolån, billån, privatlån, samlingslån eller smålån.

Genom att använda dig av en låneförmedlingstjänst får du tillgång till så kallade anbudstjänster. För dig som konsument innebär det ett ej bindande och gratis låneerbjudande. Låneförmedlaren får inte ta emot någon ersättning från andra än sina samarbetspartners, som ger förmedlingstjänster provision av lånebeloppet om låntagaren tackar ja till erbjudandet.

Vi jämför lån för dig

Ta inte lån förrän du jämfört olika alternativ. Olika banker och långivare bedömer din betalningsförmåga på olika sätt och det gör att de kommer att erbjuda dig olika villkor för det lån du behöver. Förutom räntan tar långivarna också andra avgifter som påverkar vad lånet kommer att kosta dig i slutändan. Det kan handla om stora skillnader i månadskostnad, så det lönar sig verkligen att göra en jämförelse.

Om du inte har tid och lust att själv läsa på och jämföra villkoren hos olika långivare, kan du låta en låneförmedlare göra det åt dig. Förutom att du på ett enkelt och smidigt sätt hittar ett riktigt bra låneerbjudande så registreras det bara en förfrågan i kreditupplysningsregistret. Lånet är ett avtal mellan dig och långivaren, och när du tackar ja till ett lån så avslutas låneförmedlarens roll i processen.

Så ansöker du via Axo Finans

Vi vill göra det enkelt för dig att låna pengar. Och inte nog med det, det ska också vara enkelt att få ett riktigt bra låneerbjudande. Det enda du behöver göra är att fylla i en låneansökan på vår webbplats. Vi skickar din ansökan vidare till alla de banker och långivare som vi samarbetar med, och väntar på deras låneförslag till dig. De skickas oftast samma dag du ansöker.

När vi fått in långivarnas förslag jämför vi dem och kontaktar dig för att berätta om det låneerbjudande som vi bedömer att är det bästa med tanke på dina önskemål och din ekonomiska situation. Låneerbjudandet gäller i 30 dagar, så du kan i lugn och ro fundera på om du vill ta privatlånet. Tackar du ja har du pengarna på kontot inom ett par dagar.

Samla lån för att sänka lånekostnader

Kreditkort och smålån har ofta högre ränta än traditionella privatlån. Om du väljer att betala av dem i långsam takt så kommer det att bli dyrt i slutändan. Med lånen följer dessutom en rad olika avgifter, som till exempel uppläggningsavgift, fakturaavgift, förseningsavgift och påminnelseavgift. Ju fler lån du har, desto fler förfallodatum har du att hålla reda på och desto fler olika avgifter kommer du antagligen att råka ut för på vägen.

Många av dem som ansöker om privatlån via Axo Finans har fått nog av sina dyra smålån. De har insett att de betalar onödigt mycket i ränta och avgifter, och vänder sig till oss för att hitta en bättre lösning. Vi kan hjälpa dig lösa dina gamla skulder genom att samla alla dina nuvarande lån i ett större privatlån med bättre ränta och villkor. Vi jämför låneerbjudanden till dig, för att hitta den bästa lösningen utifrån dina önskemål och din ekonomiska situation.

Privatlån kräver ingen säkerhet

Privatlån är ett samlingsnamn för lån där långivaren inte kräver någon säkerhet för lånet. Om du vill låna pengar utan att behöva pantsätta egendom är privatlån ett bra alternativ. Långivare ställer inga krav på vad du får låna pengar till, du kan använda pengarna till vad du vill. Långivarna måste ändå ställa frågor som säkerställer att syftet med att låna pengar inte är terroristfinansiering eller penningtvätt.

Banker och långivare som beviljar privatlån tar en risk, eftersom de inte kräver att låntagaren pantsätter egendom för lånet. Ifall låntagaren inte klarar av att betala tillbaka lånet har långivaren ingen reservplan för att få tillbaka sina pengar. Därför är räntan på lån utan säkerhet högre än räntan på till exempel bolån.

Vanliga frågor om låneförmedlare

 • Kan jag ansöka?

  Du som fyllt 18 år och har en månadsinkomst på minst 8 400 kronor kan ansöka om privatlån via Axo Finans.

 • Hur mycket kan jag låna?

  Via oss kan du låna pengar med låg ränta på 5 000 - 600 000 kr utan krav på säkerhet för lånet.

 • Hur snabbt får jag pengarna?

  Snabbast går det om du godkänner låneavtalet med BankID, då har du pengarna på kontot inom ett par dagar.

 • Hur länge får jag låna pengarna?

  Du kan ansöka om att betala tillbaka lånet på 1-20 år. Du kan när som helst betala av mer på lånet, eller betala hela lånesumman i förtid.

 • Vad gör en låneförmedlare?

  En låneförmedlare förmedlar lån mellan långivaren och kunden. De betalar således inte ut pengarna själva, utan jämför lån så att kunden ska hitta det bästa lånet bland flera banker och långivare. Att jämföra lån är viktigt för att hitta det lån som passar dig bäst.

 • Vad är fördelen med att ansöka via en låneförmedlare?

  Den största fördelen med att ansöka om lån via en låneförmedlare är att du kan jämföra flera banker och långivare samtidigt. Det går mycket snabbare än om du skulle göra samma arbete på egen hand. Du får även lägre ränta på lånet. Erfarenhet visar att ju fler långivare som jämför låneansökan, desto lägre ränta får du.

 • Görs det en kreditupplysning på mig?

  När du skickar in en låneansökan görs det alltid en kreditkontroll på dig. Det görs för att långivarna ska kunna bedöma om du har möjlighet att hantera lånet. Fördelen med att ansöka om lån via Axo Finans är att det bara tas en kreditkontroll på dig. Därmed kan du jämföra lån från flera banker och långivare med endast en kreditupplysning.

 • Vågar jag låna via nätet?

  Du kan tryggt låna pengar via oss. Finansinspektionen har godkänt Axo Finans som låneförmedlare och vi samarbetar endast med godkända långivare.

Blancolån
OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK