Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Lån snabbt

Lån snabbt via Axo Finans. Vi är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta det bästa privatlånet på ett snabbt och effektivt sätt.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Låna pengar snabbt utan säkerhet

Ett lån utan säkerhet kan vara en bra lösning när du har behov av att låna snabbt. Det kan till exempel hända att du behöver köpa eller investera i något, men inte har tillräckligt stora finansiella medel på egen hand. Ibland kan behovet av ekonomisk flexibilitet uppstå med kort varsel, och då är det bra att ha möjlighet att få lån snabbt. De vanligaste orsakerna till att våra kunder ansöker om lån via oss är:

 • Renovering eller ombyggnad
 • Oväntade utgifter
 • Samla lån och gamla skulder
 • Andra ekonomiska situationer

Det är särskilt vanligt att ansöka om ett renoveringslån hos oss. Föreställ dig t.ex. att du står mitt uppe i ett renoveringsprojekt, som blev dyrare än du väntat dig. Du kan inte pausa renoveringen när du kommit halvvägs – ofärdiga projekt och tillfälliga lösningar kan eventuellt medföra stora skador på din bostad. Om lösningen då är att ta ett snabblån, kan du ansöka om det via Axo Finans.

Genom att ansöka lån via Axo Finans kommer du kunna få pengar snabbt, och du kommer att ha pengarna tillgängliga på ditt konto inom två arbetsdagar.

Vi erbjuder en snabb ansökningsprocess, där du redan samma dag får besked om ansökan beviljats av banken eller ej. Du kan få lån snabbt via Axo Finans, från 5 000 och upp till 600 000 kronor. På det sättet är du täckt oavsett vad du behöver pengar till.

Så kan du få lån snabbt

En glad kvinna skakar hand med någon.

Axo Finans är en låneförmedlare som hjälper dig på ett kostnadsfritt, enkelt och snabbt sätt. När du skickar en ansökan via Axo Finans, skickar vi den vidare till alla våra premiumbanker och långivare. När vi fått svar från de olika långivarna och bankerna, skickar vi det bästa erbjudandet i retur till dig.

En stor fördel med att använda sig av en låneförmedlare som Axo Finans, är att långivarna måste konkurrera om att få dig som kund, istället för tvärtom. Bankerna och långivarna vet att de är flera som måste konkurrera om samma kund, och därför kommer de gå långt göra mycket för att erbjuda dig att låna pengar till låg ränta. På det sättet kan du vara säker på att du får ett privatlån anpassat din ekonomi.

Här på Axo Finans försöker vi alltid att gå ännu längre för att förenkla ansökningsprocessen, så du kan få lån snabbt.

En kreditupplysning

Vi tar endast en kreditupplysning hos UC, oavsett hur många banker och långivare vi vidaresänder din ansökan till. Du slipper bekymra dig för negativ kreditvärdighet, samtidigt som ansökningsprocessen går ännu snabbare. På grund av vår snabba behandlingstid får du svar på din ansökan redan samma dag. Om du väljer att acceptera låneerbjudandet, kommer pengarna finnas på ditt konto inom ett par dagar.

Signera med BankID

Genom att använda BankID när du ansöker om lån och när du signerar låneavtalen, går ansökningsprocessen ännu snabbare. Detta förenklar behandlingsprocessen för både Axo Finans och långivarna som mottager ansökan. BankID är ett tryggt och säkert sätt att bekräfta sin identitet på.

Om du inte har BankID kan du istället skicka handlingarna med posten, men tänk på att ansökningsprocessen då kommer att ta längre tid. Vi rekommenderar användning av BankID om du vill få lån snabbt.

Minimikrav

För att du ska få ansökan beviljad om att få lån snabbt, har vi beslutat om följande krav:

 • Du måste vara över 20 år gammal
 • Du måste ha en fast inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
 • Du måste vara fast anställd, vikarie, äga eget företag eller vara pensionär

Om du uppfyller samtliga villkor, kan du skicka in en ansökan redan idag! Om inte, så är du välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle. Om du likväl har behov att få lån snabbt, kan du skicka in en ansökan tillsammans med en medlåntagare. Det ökar vanligtvis chanserna till att få ett bättre lån med lägre ränta.

Våra kunniga medarbetare kan hjälpa dig med din ansökan

Om du skulle ha behov av extra assistans, kan våra kunniga medarbetare hjälpa dig med att skicka ansökan. Du får likväl lån snabbt.

Kontakta oss gärna om du behöver hjälp eller har frågor gällande vår förmedlingstjänst. Vi är korade till ett av de bästa företagen i kategorin bank på TrustPilot, och det tyder på att våra kunder uppskattar den personliga kontakten vi erbjuder. Bland annat ringer vi upp alla kunder, och guidar dem genom ansökningsprocessen om de har behov av det. Men du behöver inte ta vårt ord på att vi sätter kunden i fokus.

Hitta den bästa långivaren

När man har behov av att söka lån, vill man även hitta marknadens bästa långivare och det bästa låneerbjudandet. Idag finns det många banker och finansinstitutioner som erbjuder lån, vilket gör det svårt att orientera sig på marknaden.

Genom att söka lån via en låneförmedlare, kan du spara mycket tid och arbete.

Här behöver du nämligen bara skicka in en enda ansökan – så tar låneförmedlaren på sig jobbet med att jämföra låneerbjudanden från flera banker och långivare. Därmed kan du vara säker på att du får det bästa erbjudandet, anpassat till din livssituation och ekonomi.

Samtidigt kan det vara värt att tänka igenom lånebehovet, innan du skickar in en ansökan. Var realistisk. Du ska trots allt ha möjlighet att täcka alla nödvändiga utgifter, utöver det nya lånet.

Lös dyra smålån och sänk dina lånekostnader

En familj står på en strand efter att ha samlat lån snabbt.

Har du tidigare haft behov av att få lån snabbt, och låtit dig frestas av att ta dyra SMS-lån eller handlat på kredit? Då betalar du säkert onödigt stora summor i avgifter och avbetalning varje månad.

I dagens samhälle är det enkelt att öka sin kredit, och många låter sig frestas av att spendera mer pengar än de egentligen har råd till. Om du känner att allt du gör är att betala räkningar utan att skulden blir mindre, så är du inte ensam. Men oroa dig inte – det finns en väg ut ur skulden.

Vi hjälper dig med att omförhandla lån

Axo Finans kan hjälpa dig med att omförhandla lån, eller samla många små lån i ett större privatlån. Att lösa dyra smålån och krediter är en väldigt vanlig orsak till att ansöka om privatlån via oss. Det innebär att du samlar hela den gamla skulden i ett nytt lån, så att du bara har ett lån med en ränta att förhålla dig till.

På det sättet kan du sänka dina lånekostnader, reducera de månatliga utgifterna och bli skuldfri snabbare. Genom att återta kontrollen över ekonomin kan du leva ett bättre och mer bekymmersfritt liv.

Prova vår lånekalkylator

Funderar du på om det skulle vara en bra lösning för dig att samla lån? Om du är osäker kan våra medarbetare hjälpa dig med att räkna på skulden. Eventuellt kan du prova vår smidiga lånekalkylator. Här fyller du i hur mycket du har i skuld nu, det vill säga hur mycket du vill låna, och därefter väljer du avbetalningstid.

Med en lånekalkylator kommer du snabbt få svar på hur mycket det nya lånet kommer kosta dig i månaden, och du kommer snabbt fram till om dina utgifter blir lägre eller ej.

I de allra flesta fall kommer det löna sig att omförhandla de gamla skulderna, men det beror naturligtvis på om du får en lägre ränta på det nya lånet, än den du hade tidigare. Det är här Axo Finans kommer in i bilden. Vi jämför långivarna åt dig och hittar det allra billigaste privatlånet, så du slipper spendera massa tid på att hitta den lägsta räntan för dig.

Du kan få ett nytt lån snabbt, och återta kontrollen över ekonomin på nytt.

Skicka in en ansökan idag

Två skrattande kvinnor sitter på golvet.

Så fort vi tagit emot din ansökan, skickar vi den vidare för behandling hos samtliga av våra samarbetspartners. Det är viktigt då räntan varierar från långivare till långivare. På det sättet kan du vara säker på att du får det bästa erbjudandet från en av de bästa långivarna på marknaden – anpassat till din ekonomi.

Vi samarbetar med flera ledande banker, och ser således till att du får ett låneerbjudande via de bästa långivarna.

Om du väljer elektronisk signering kommer även det att korta ner tiden från att du ansöker om lån, till dess att pengarna faktiskt finns inne på kontot. Normalt besvarar vi ansökan inom två timmar. Du kommer då få besked om låneansökan är beviljad eller ej, samt hur mycket du eventuellt fick i lån och vilken räntesats. Du får ett snabbt svar på din låneansökan.

Axo Finans är en av Sveriges bästa låneförmedlare och vi hjälper dig att ansöka och ta lån snabbt på ett enkelt och professionellt sätt. Vi har som mål att hitta det erbjudande som passar dig bäst, utan att du ska behöva förhandla med bankerna själv. Det jobbet gör vi åt dig!

Få lån snabbt via Axo Finans.

Omförhandla lån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu