Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Jämföra banker

Axo Finans jämför flere banker och långivare åt dig och hittar den allra bästa räntan för dig. Ansökningsprocessen är säker, kostnadsfri och ej bindande.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

  • Ålder över 20 år
  • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
  • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Jämföra banker för att jämföra räntor

Två kvinnor möts för att jämföra banker och räntor.

Vad gäller lån i allmänhet, så pratar vi oftast två räntor, som vi kallar den nominella och den effektiva räntan.

Den nominella räntan är grundräntan på lånet och därför visar den inte alla kostnaderna som kan medfölja vid ett konsumtionslån eller kreditkort. Då är det den effektiva räntan du ska förhålla dig till, när du ska undersöka vilket lån som passar dig bäst.

Den effektiva räntan består av den nominella räntan plus alla andra avgifter som till exempel avbetalningsavgifter, årsavgifter och uppläggningsavgift. Det är denna ränta du bör titta efter när du ska ansöka om lån.

Använd en lånekalkyl

När du ska jämföra banker och låneerbjudanden kan vi rekommendera att man ser om banken eller långivaren har en funktion med lånekalkylator där du kan ställa in kalkylatorn på önskad lånesumma för att kunna se totala kostnader. Kom även ihåg att ju fler avbetalningar ett lån har, desto högre blir den effektiva räntan på grund av de medföljande avbetalningsavgifterna.

Det kan vara viktigt att jämföra banker för att ta reda på vilken ränta du kan få, i tillägg till de avgifter som eventuellt medföljer ett låneerbjudande.

Därför är det viktigt att jämföra banker

Två personer skakar hand med varandra över ett bord.

Det kan finnas många orsaker till att en del tar privatlån. Det kan vara orsaker såsom:

När du har förlorat översikten över dina skulder för att du har skulder hos flera långivare, kan det löna sig att samla dina lån. Det innebär att du får allt samlat på en faktura, vilket kommer ge dig en bättre översikt och en bättre effektiv ränta.

När din bostad behöver renoveras, eller när du behöver rusta upp innan du ska sälja. En renoveringsrunda kan öka värdet på bostaden och därmed kan du få igen det du lånar när du säljer.

När oturen är framme eller något oväntat sker. Livet är oförutsägbart och ibland kan man ha behov av lite extra ekonomiskt stöd. Det kan vara ett relationsuppbrott eller skilsmässa där lön och ekonomi inte räcker till, eller att bilen måste repareras, att tvättmaskinen går sönder eller andra oväntade händelser.

För att göra drömmar till verklighet. Det kan vara en semester, ett bröllop, drömsoffan eller Tv:n du alltid önskat dig. Då och då önskar vi att saker och ting skulle ske lite snabbare än den tid det tar att spara ihop till det, och därmed kan ett konsumtionslån ge dig finansieringshjälp, så att du kan betala i efterskott.

Samtliga fyra ovanstående orsaker är anledningar som är av stor eller väldigt stor betydelse för de flesta. Det är dessutom önskvärt om man inte behöver betala mer än nödvändigt när man väl behöver låna. Därför bör du jämföra banker och långivare – för att säkerställa att du inte betalar mer än du behöver.

Vad är privatlån?

Ett privatlån är inte så annorlunda jämfört med andra former av lån som du kan få hos banker och långivare. Den största skillnaden är att ett privatlån är ett lån som långivarna kan ge dig utan att du behöver tillhandahålla någon form av säkerhet. Det innebär att du inte behöver sätta pant i någon egendom, som till exempel en bostad eller stuga.

Ett privatlån gör det lättare att få lån för de kunder som inte har någon egendom, men å andra sidan är det mer osäkert för banken eller långivaren att bevilja ett lån.

För att långivaren ska kunna ta igen för de lån som blir misskötta, eller inte återbetalas i tid, har konsumtionslån en högre ränta än till exempel ett bolån eller andra typer av lån som har krav på säkerhet.

Varför bör du jämföra banker med Axo Finans?

En person skriver i ett häfte.

Det finns flera anledningar att ansöka lån via Axo Finans. Vi är en av Sveriges bästa låneförmedlare och samarbetar med flera av de bästa långivarna i Skandinavien.

Ansökningsprocessen är kostnadsfri, enkel, säker och ej bindande.

Gratis tjänste

Att ansöka via oss kostar ingenting, det är tryggt och ej bindande. Våra låneerbjudanden är giltiga i 30 dagar och du kan i lugn och ro själv välja det erbjudande som passar dig bäst.

Jämför flera långivare

Vi jämför lån från många olika banker och långivare för att försäkra dig om att du får det bästa låneerbjudandet. Våra experter har lång erfarenhet av förhandling av lån och jobbar hårt för att du ska få ett så bra erbjudande som möjligt.

En kreditupplysning

Vi tar bara en kreditupplysning, vilket gör att du inte behöver bekymra dig för att din kreditvärdighet ska belastas enbart för att du jämför banker. Eftersom banker och långivare måste väga in risken och sannolikheten att personen som ansöker om lån faktiskt kan betala tillbaka, tar de en så kallad kreditupplysning genom UC (Upplysningscentralen).

Finn lägsta räntan för dig

Genom att ansöka hos flera banker och långivare samtidigt, kommer vi kunna jämföra många låneerbjudanden så att du kan välja det som passar dig bäst för att samla dina lån. Våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund, och detta resulterar i en lägre ränta. Därmed kommer du kunna få en bättre ränta genom att ansöka via oss.

Vilka är Axo Finans?

Vi är en av Sveriges bästa låneförmedlare. Det innebär att vi samarbetar med flera banker och långivare för att kunna ge dig det bästa låneerbjudandet. Vi jämför erbjudanden från många olika långivare för att försäkra dig om detta.

Det är viktigt att påpeka att vi inte är en bank. Vi är en av Sveriges bästa låneförmedlare.

Via Axo Finans kan du låna mellan 5 000 och upp till 600 000 kronor utan säkerhet. Vi jämför flera banker och långivare samtidigt, utan att det tas mer än en UC av dig. Du slipper själv förhandla med långivarna. Det jobbet gör vi åt dig. På det sättet försäkrar du dig om det bästa låneerbjudandet utan att behöva göra något mer än att fylla i en ansökan.

Jämföra banker
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu