Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Jämför lån

Jämför lån via Axo Finans och få ett riktigt bra låneerbjudande – anpassat efter din ekonomi. Vi jämför flera banker och långivare åt dig samtidigt.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Då och då upplever vi alla att ekonomin inte helt räcker till. Det kan bero på många olika orsaker, men ofta blir ett privatlån lösningen. Ett privatlån kan ge dig den ekonomiska flexibilitet du behöver där och då, när du inte har möjlighet att spara ihop pengarna.

Om du överväger att ta ett lån, kan det vara smart att jämföra låneerbjudandena innan du väljer ett låneerbjudande. Vi har samlat en några som kan hjälpa dig i jakten på det bästa lånet.

Vilka fördelar får du genom att jämföra lån hos oss?

Blancolån

Det finns flera fördelar med att välja Axo Finans som din låneförmedlare när du ska jämföra lån. Först och främst, så behöver du bara skicka in en ansökan. Sedan tar vi på oss jobbet med att jämföra låneerbjudandena bland våra banker och långivare. Det besparar dig inte bara värdefull tid, utan du kan även vara säker på att du får ett förmånligt lån – anpassat efter dina ekonomiska förutsättningar.

Fördelar med att använda Axo Finans:

 • Konkurrenskraftiga låneerbjudanden
 • Låg ränta
 • Snabb ansökningsprocess
 • Trygga ramar och bra villkor
 • Möjlighet att ansöka om lån hos flera banker och långivare med bara en kreditupplysning
 • En annan viktig fördel med att jämföra lån via oss är att vi bara tar en kreditkontroll hos UC – trots att ansökan skickas till flera banker och långivare. Därmed slipper du bekymra dig för onödig belastning av din kreditvärdighet.

  Les mer: Låna pengar direkt på kontot

  Vad bör du titta efter i ett lån?

  När man är i behov av ett lån, vill man gärna att lånet ska vara så billigt som möjligt. Därför tittar de flesta först och främst på räntan när de ska jämföra lån. De flesta långivare uppger räntan med en så kallad nominell ränta. Denna representerar räntan på lånebeloppet för en bestämd period, vanligtvis en period på ett år.

  Det kan likväl vara värt att notera att det är den effektiva räntan som faktiskt avgör hur dyrt lånet blir och vad du behöver betala i månaden. Denna ränta representerar den nominella räntan – i tillägg till alla avgifter som medföljer lånet. Det är alltså den effektiva räntan du ska titta på när du jämför lån.

  Men det är inte bara räntor som avgör om ett lån är förmånligt. Faktorer som villkor och avbetalningstid medverkar också till att avgöra om du får ett lån som passar din livssituation och dina ekonomiska förutsättningar.

  Vi rekommenderar därför att du tar följande i beaktning när du ska jämföra lån:

 • Är räntan låg?
 • Är villkoren bra?
 • Får du en bra avbetalningsplan?
 • Är aktören seriös?
 • Om samtliga ovanstående punkter kan tillmötesgås har du kommit en bra bit på vägen.

  Jämför lån med en låneförmedlare

  Ett annat sätt du kan jämföra lån på, utan att det kräver så mycket av dig, är att använda dig av en låneförmedlare. En låneförmedlare hjälper dig att fylla i och skicka en låneansökan, för att sedan skicka din ansökan vidare till flera banker och långivare. Så snart alla långivare behandlat låneansökan, kommer låneförmedlaren ta kontakt med dig och presentera det bästa erbjudandet.

  Att använda sig av en låneförmedlare när du ska jämföra lån, besparar dig både tid och resurser. I tillägg kan du vara säker på att ansökan behandlas av flera banker och långivare samtidigt samt att du får det bästa erbjudandet i förhållande till din personliga ekonomi och säkerhet. Räntan varierar nämligen från långivare till långivare, i tillägg till att bankerna och långivarna ofta har egna minimikrav för att bevilja lån.

  Axo Finans är en låneförmedlare som förmedlar privatlån och refinansiering. Vi kan hjälpa dig med att jämföra lån – snabbt och enkelt. Vår verksamhet regleras av Finansinspektionens riktlinjer, något som innebär att vi inte har möjlighet att ta emot ersättning från andra än våra partners. Därmed är vår tjänst helt gratis för dig som kund. Du kan även vara säker på att få ett lån inom trygga ramar.

  Les mer: Jämföra banker

  Planera ekonomin innan du ansöker om lån

  Alla lån är innebär en förpliktelse om att betala tillbaka. Därför bör du vara säker på att du faktiskt har råd att hantera lånet. Det är även viktigt att lånet inte går på bekostnad av det uppehälle du är beroende av att betala varje månad.

  En bra idé är därför att göra en månadsbudget. Med en budget får du god översikt över vilka månadsutgifter och inkomster du faktiskt har, så att du lättare kan se hur stor takhöjd du har i förhållande till nya utgifter. Var realistisk i dina beräkningar. Om du inte har råd att hantera lånet, går det enbart ut över dig själv. Det kan även vara smart att ta höjd för eventuella räntehöjningar i budgeten.

  När du har en översiktlig budget på plats, är det även lättare att jämföra lån på marknaden. Då vet du vad du har att förhålla dig till och vilka låneerbjudanden som passar din personliga ekonomi och betalningsförmåga.

  Vem kan ansöka om lån via Axo Finans?

  En kvinna använder sin mobil för att hitta en tjänst som jämför lån.

  För att ansöka om lån via Axo Finans måste du uppfylla vissa kriterier. Detta för att säkerställa att du är kapabel att hantera lånet du ansöker om.

  För att ansöka behöver du uppfylla följande kriterier:

 • Du måste vara över 20 år gammal
 • Du måste ha en fast inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
 • Du måste vara fast anställd, ha vikariat, eget företag eller vara pensionär
 • Om du inte uppfyller kraven, kommer ansökan troligen att avslås. Om din livssituation skulle förändras, är du givetvis hjärtligt välkommen att ansöka igen vid ett senare tillfälle. Du kan även överväga möjligheten att ansöka tillsammans med en medlåntagare. Det kommer vanligen att öka dina chanser för att lånet beviljas.

  Les mer: Ansök om lån

  Skicka in en ej bindande ansökan idag

  Om du har bedömt behovet och kommit fram till att du vill ansöka om lån, kan vi hjälpa dig genom att göra processen enklare. Det enda du behöver göra är att fylla i vårt ansökningsformulär online. Så snart vi tar emot ansökan, skickar vi den vidare för hantering av samtliga av våra samarbetspartners.

  För att processen ska gå så fort som möjligt, rekommenderar vi att du har alla nödvändiga dokument tillgängliga för uppladdning. Om du väljer elektronisk signering med BankID kommer det även att gå snabbare från det att du ansöker tills pengarna faktiskt finns tillgängliga på kontot. Vanligen besvarar vi ansökan inom två timmar. Du kommer då att få besked om låneansökan är beviljad eller inte, samt hur mycket du eventuellt får i lån och räntesats.

  Om du behöver hjälp med att jämföra lån, kan du när som helst kontakta vår kundservice på mail eller på telefon 0771 323400. De finns alltid redo att hjälpa dig.

  Jämföra banker
  Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu