Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Frågor och svar
- Samla lån

 • Hur sänker ni kostnaden på mina befintliga lån?

  Axo Finans hjälper dig att sänka dina lånekostnader genom att ersätta dina nuvarande lån och krediter med ett lån till lägre ränta och bättre villkor.

  Kategori: Samla lån

 • Vilken ränta får jag på mitt privatlån?

  Du kan inte få reda på räntan utan att först skicka in en låneansökan, eftersom räntan varierar beroende på vem som söker. Genom Axo Finans kan du skicka in en låneansökan till flera olika banker och långivare samtidigt för att jämföra räntor och lånevillkor.

  Kategori: Samla lån

 • Vad är nominell ränta?

  Den räntesats som visar vad du ska betala i ränta för ditt privatlån. Oftast är det årlig nominell ränta som anges.

  Kategori: Samla lån

 • Vad är effektiv ränta?

  Visar lånets totala kostnad, inklusive alla avgiftar.

  Kategori: Samla lån

 • Vem kan ansöka om lån?

  Du som har minst 120 000 kr i årsinkomst, är minst 20 år. Vi rekommenderar er som är gifta eller sambos att ansöka tillsammans, eftersom chansen då ökar till beviljat lån och lägre ränta.

  Kategori: Samla lån

 • Vilka är fördelarna med att samla lån och krediter?

  Fördelarna är många. Man väljer i första hand att samla lån för att sänka sina räntekostnader, genom att lägga sina dyrare lån och krediter i ett samlingslån med bättre villkor. Du slipper också att få flera fakturor varje månad från olika kreditgivare och får allt samlat på en faktura istället. Du får bättre koll och översikt på din ekonomi.

  Kategori: Samla lån

 • Vad är en medsökande?

  Medsökande kallas den person som står med på lånet tillsammans med dig. Båda blir betalningsansvariga för lånet. En medsökande kan vara make, maka sambo eller partner. Även annan person som inte ingår i hushållet kan godkännas.

  Kategori: Samla lån

 • Hur går det till när man ansöker om lån hos Axo Finans?

  Du skickar in en ansökan här på vår webbplats genom att fylla i ansökningsformuläret eller ringer vår kundtjänst på 0771-32 34 00.
  Din ansökan går sen ut till bankerna och långivarna som får konkurrera om att få dig som kund. När vi fått svar från alla banker och långivare ringer en lånehandläggare dig och presenterar det bästa låneerbjudandet. Erbjudandet är giltigt i 30 dagar.
  För att godkänna lånet behöver du antingen skriva under skuldebrevet som kommer per post eller signera med bank-id online, beroende på vilken bank eller långivare som beviljar dig lån.

  Kategori: Samla lån

Frågor och svar - Samla lån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu