Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Samla lån

Genom att samla lån kan du reducera räntekostnader och få ett mer översiktligt lån. Via Axo Finans kan du samla lån upp till 600 000 kronor.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Teller

0

Har vi hjälpt med sin låneansökan i mars

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Antal ansökningar behandlade förra månaden

0

0

Antal ansökningar behandlade förra månaden

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Varför kan det löna sig att samla lån?

Varför skulden inte blir lägre och varför det kan vara lönsamt att samla lån, det ska vi ta en närmare titt på.

När du ansöker om att få dina lån samlade, så ansöker du om att lösa ett eller flera befintliga lån till fördel för ett lån, en bättre ränta och färre avgifter. Här ser du varför:

 1. Lån och kreditkort har ofta avgifter som till exempel uppläggningsavgift, fakturaavgift, avbetalningsavgift, förseningsavgift och påminnelseavgift. Om du har flera lån och krediter, blir totalsumman för samtliga avgifter onödigt hög.
 2. Många lån innebär olika räntor med olika förfallodatum. Kreditkort och smålån har ofta även en högre ränta än traditionella privatlån, då dessa är avsedda som kortsiktiga lån med en kortare amorteringsperiod. Om du då till exempel betalar det minsta beloppet på dessa lån och betalar av lånet i långsam takt, så kommer det i slutändan att kosta dig mycket mer pengar på grund av den höga räntan.

Genom att lösa gamla skulder och samla allt i ett lån, kommer du därför kunna spara mycket pengar under en avbetalningstid på fem år eftersom du får en bättre ränta, färre avgifter och bättre villkor.

I tillägg kommer du få en bättre översikt genom att ha allt samlat i ett lån. Istället för att du ska ha flera olika räkningar med olika förfallodatum, så kommer du enbart ha ett lån att tänka på. På så vis kanske du får möjligheten att omprioritera månatliga utgifter så att du kan betala av din skuld snabbare.

Genom att ansöka via Axo Finans, samlar vi in erbjudanden från många olika banker och långivare, så du får det bästa låneerbjudandet för ett lån utan krav på säkerhet. Vi gör detta genom att endast inhämta kreditupplysning en gång via UC, så du slipper bekymra dig över att de olika låneerbjudandena ska påverka din kreditvärdighet negativt. På detta sätt kommer vi kunna ge dig det bästa erbjudandet, som du behöver för att samla dina lån till lägsta möjliga kostnad.

Privatlån

En man använder sin laptop för att samla lån.

När du samlar dina lån genom Axo Finans så ansöker du om privatlån utan krav på säkerhet. Det innebär att banken eller långivaren du väljer att ta lånet hos inte kan ta någon form av säkerhet bland dina tillgångar om du skulle bryta mot lånets villkor. Fördelen med att söka lån utan säkerhet är att du slipper bekymra dig över att banken eller långivaren har ett värde i något du äger samt att du kan söka lån utan att äga något.

Vissa upplever att räntan på privatlån är något högre än andra lån där man har en säkerhet, där banken eller långivaren ges möjlighet att hämta säkerhet i det värde som de har i kundens tillgång. Den något högre räntan är en funktion av att långivaren behöver någon form av säkerhet för att inte förlora kapital i de fall låntagaren inte betalar tillbaka. Räntan skyddar banken eller långivaren från eventuella förluster.

När vi talar om privatlån, så talar vi oftast om två räntor. Här kan det vara bra att veta vad de olika räntorna betyder för att se fördelarna med att samla alla dina lån.

Effektiv och nominell ränta

Den årliga nominella räntan är grundräntan på lånet. Den omfattar inte alla kostnader vid ett lån. Denna ränta är marknadsbaserad samtidigt som den fastställs utifrån en individuell kreditbedömning utförd av bankerna och långivarna, som värderar din situation samt ser över dina kreditupplysningar. Det vill säga att vi inte kan säga något om vilken ränta du blir erbjuden innan du har skickat in din låneansökan.

Den effektiva räntan består av den nominella räntan plus alla andra avgifter, som exempelvis fakturaavgifter. Det är på grund av den effektiva räntan som du kan komma billigare undan genom att överföra hela din kreditskuld till ett samlat lån. På sikt kommer du kunna spara pengar på att samla dina lån, eftersom du undviker dyra och onödiga avgifter samt får en bättre nominell och effektiv ränta.

Vem kan samla sina lån genom Axo Finans?

Alla kan ansöka, men för att få lånet beviljat, måste du uppfylla minimikraven:

 • Du måste ha fyllt 20 år
 • Du måste ha en minimiinkomst på 10 000 kr i månaden
 • Du ska vara fast anställd, ha vikariat, vara egen företagare eller pensionär

När du ansöker om privatlån för att samla lån, så genomförs en kreditupplysning på dig. Det är bland annat denna kreditkontroll som avgör hur mycket du kan få låna. Om du inte har tillräckligt hög årsinkomst, kan det vara en fördel att ansöka med en medlåntagare. Anledningen till att detta lönar sig, kan du läsa mer om här.

Vilka är fördelarna med att låna genom Axo Finans?

En man sitter i soffan och surfar på sin laptop.

Du kan ansöka om att låna mellan 10 000 kr och 600 000 kr på en gång. Du bestämmer helt själv vad pengarna ska gå till. Men ska lånet användas till att samla befintliga lån, kan du kryssa i det i ansökan, så hjälper vi dig att betala av gamla skulder. Vår låneförmedlingstjänst kostar ingenting och tjänsten fungerar på samma sätt som om du själv skulle ha kontaktat alla långivare och banker.

Du kan välja en amorteringstid på upp till 15 år, men du kan när som helst betala tillbaka utan extra kostnader.

Vi utför endast en kreditupplysning från UC. Fördelen med detta är att många kreditkontroller av en person påverkar framtida låneansökningar negativt. Här är fördelen att vi kan skicka en låneansökan till flera olika banker och långivare med endast en kreditkontroll.

Många kreditkort och smålån har en ränta som är mycket högre än de lån vi förmedlar och redan här kommer du kunna spara mycket.

Genom att ansöka hos flera banker och långivare samtidigt, kommer vi kunna jämföra många låneerbjudanden så att du kan välja det som passar bäst för att samla dina lån. Våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund och detta resulterar i en lägre ränta. Därmed kommer du kunna få en bättre ränta genom att ansöka genom oss.

Låt våra experter förmedla din ansökan vidare till våra banker och långivare. De har lång erfarenhet av förhandling av lån och jobbar hårt för att du ska få ett så bra erbjudande som möjligt. Att ansöka via oss kostar dig ingenting, det är tryggt och det är inte bindande. Våra låneerbjudanden är giltiga i 30 dagar och du kan i lugn och ro själv välja det erbjudande som passar dig bäst.

Om du väljer att tacka ja till ett låneerbjudande, kan du signera med BankID. Det innebär att du kommer få pengarna inom ett par dagar.

Förbättra dina villkor och sänk din månadskostnad

Att sitta med många smålån och krediter innebär oftast en hög ränta och kort återbetalningstid. Genom att samla alla dina befintliga lån och krediter under ett och samma lån, har du stor chans att förbättra dina villkor och på så sätt sänka din månadskostnad.

Vi skickar ut din ansökan till flera banker och långivare samtidigt.

Genom att ansöka via oss får du möjlighet att se vad våra samarbetspartners kan erbjuda just dig. Med det nya lånet löser du dina andra smålån och krediter, och du efterlämnas med ett större samlat lån. Det ger dig en bättre överblick och oftast bättre villkor och en lägre månadskostnad. Ansök om att samla lån & krediter upp till 600 000 kr.

Hur ansöker du om att samla lån genom Axo Finans?

En man på toppen av ett berg.

Du ansöker enkelt genom att fylla i informationen vi behöver i låneansökan. Här måste du fylla i information såsom hur mycket du vill låna, hur lång amorteringstid du önskar och om du vill samla befintliga lån. Kom ihåg att du har möjlighet att använda en kortare amorteringstid än den period du valt, om du på sikt skulle önska det.

När du skickat in din ansökan kommer du snabbt få svar om ditt önskade lånebelopp beviljas eller ej. Om det blir beviljat, kommer du få svar från ett antal av våra samarbetspartners som konkurrerar om att få just dig som kund.

Om du har kryssat i att du vill samla lån eller lösa befintliga lån, kommer vi hjälpa dig vidare med processen.

Vilka banker och långivare behandlar din ansökan?

Våra samarbetspartners består bland annat av BlueStepBank, Wasa Kredit, Bank Norwegian, Santander och många fler.

Att ansöka om att samla lån genom oss är tryggt, enkelt och snabbt. Vi är godkända av Finansinspektionen och vi har idag många nöjda kunder som intygar att de har upplevt en trygg ansökningsprocess.

Vilka är Axo Finans?

Vi är en av Sveriges bästa lånemäklare och hos oss kan du låna mellan 10 000 och upp till 600 000 kr utan säkerhet. Vi presenterar din låneansökan för flera banker och långivare samtidigt, utan att det genomförs mer än en UC av dig. Du slipper själv förhandla med bankerna och långivarna. Det jobbet gör vi åt dig. På detta sätt säkerställer du att du får det bästa låneerbjudandet utan att göra något utöver att fylla i en ansökan.

Ansökan är kostnadsfri och inte heller bindande. Vi gör lån enkelt för dig!

Har du frågor om hur du kan samla lån? Då kan du kontakta oss per telefon 0771 323 400 eller ta kontakt via vårt kontaktformulär idag.

TrustScore 9.4|1180 omdömen
Samla lån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu