Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Samla lån och krediter

Betalar du av flera lån, krediter och avbetalningar varje månad? Vi hjälper dig att samla ihop alla dina dyra lån och krediter till endast ett lån med bättre villkor.

  • Endast en kreditupplysning
  • Samla dina lån helt kostnadsfritt

Bästa företag i kategorin Bank

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Fördelar med att samla lån – upp till 600 000 kr

Spara pengar med lägre ränta

Att samla lån är det enklaste sättet att spara pengar på. Du har kanske tagit olika lån för att exempelvis köpa möbler, åka på semester eller för att renovera. Detta leder till flera dyra fakturor med hög ränta som måste betalas regelbundet. Du kan spara tusenlappar genom att samla dina lån och krediter i ett privatlån med bättre villkor än vad du har idag. På så sätt sänks din månadskostnad och du får mer kontroll över din ekonomi.

Ett samlat lån ger bättre överblick

Att behöva betala fakturor till flera olika företag innebär mer att hålla reda på från din sida. Genom att samla dina lån till ett privatlån med bättre villkor blir din månadskostnad inte bara lägre, den blir lättare att ha kontroll över också. Ansök om att samla alla dina lån, krediter och avbetalningar till endast ett privatlån redan idag. Detta ger dig bättre översikt och du får bara en faktura att betala.

Förbättra din kreditvärdighet

Din kreditvärdighet är ett mått på din förmåga att betala av dina skulder. Det finns flera faktorer som påverkar din kreditvärdighet. Din inkomst samt dina lån, krediter och avbetalningar är två faktorer av flera. Genom att samla lån och krediter i ett lån kan din kreditvärdighet förbättras. Anledningen till detta är enkel. När du samlar lån så får du bättre villkor, vilket i sin tur leder till en lägre månadskostnad. Detta gör det enklare för dig att betala av lånet.

Det är enkelt att ansöka och genom oss kan du få ett eller flera låneerbjudande om privatlån.

Ansök redan idag om att samla lån till ett privatlån. Detta gör du genom att fylla i låneansökan.
Frågor och svar om lånesamling

Hur kan Axo Finans sänka kostnaden på mina lån?
Om du har flera lån med olika villkor och räntor kan vi på Axo Finans hjälpa dig ersätta dessa med endast ett lån. Vi samlar dina nuvarande lån och krediter och hjälper dig hitta ett lån med bättre villkor och lägre ränta. På så sätt sänker vi kostnaden för dina lån.

Kan jag samla lån utan UC/kreditupplysning?
En långivare måste enligt lag utföra en kreditupplysning när du ansöker om ett lån. Kreditupplysningen behöver dock inte komma från UC, det finns även andra företag som utför kreditupplysningar. Du kan samla lån utan UC men du kan inte ta ett lån utan kreditupplysning.

Kan jag samla mina lån trots betalningsanmärkning?
För att samla lån och ansöka om ett lån med bättre villkor får du inte ha några betalningsanmärkningar hos Kronofogden.

Kan jag samla lån utan en fast inkomst?
Om du inte har en fast inkomst kan du inte samla lån, du bör ha minst 120 000 kr i årsinkomst. Om du är gift eller har en sambo kan ni ansöka om ett lån tillsammans för att öka chansen att få ett lån beviljat.

Samla lån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu