Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Sänk dina lånekostnader hos Axo Finans

Skär ner på dina räntekostnader med några enkla men kraftfulla åtgärder. Ett effektivt sätt att minimera sina utgifter är att sänka låneräntan. Det gör du genom att samla dina befintliga privatlån och krediter i ett nytt lån.

  • Endast en kreditupplysning
  • Helt kostnadsfritt

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Bästa företag i kategorin Bank

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Försäkra dig om att du inte varje månad spenderar pengar på utgifter som du lätt hade kunnat undvika. Här följer några tips på saker som du bör kolla om du vill sänka dina lånekostnader.

Jämför banker, räntor och uppläggningsavgifter

Kontakta en låneförmedlare och be dem ta fram olika låneförslag. Axo Finans samarbetar med flera olika banker och kan snabbt beräkna hur ett nytt privatlån skulle kunna sänka dina månadskostnader. Denna tjänst kostar dig inget.

Glöm inte att se över avtalets alla delar. Hur stor är uppläggningsavgiften? Vilka andra kostnader tillkommer? Misstänker du att avtalet innehåller dolda kostnader? Ett privatlån ger upphov till många frågor – ta därför hjälp av en låneförmedlare.

Se över dina privatlån med jämna mellanrum

Håll kontinuerlig koll på dina lån, speciellt om du har många smålån med olika räntor. Om kostnaderna tillåts skena iväg kan det gå ut över din ekonomi, och även din kreditvärdighet. Detta kan innebära att dina chanser till nya lån minskar.

Slå ihop dina smålån och krediter och spara pengar

Med flera olika lån och krediter i din låneportfölj kan bankkostnaderna snabbt rusa iväg. Med ett nytt privatlån via Axo Finans kan du spara in tusenlappar genom att lägga befintliga lån i ett större med lägre ränta. Vi förhandlar med bankerna åt dig och ser till att du får ett så billigt och fördelaktigt lån som möjligt.

Sänk dina lånekostnader
Snabb låneansökan - Upp till 500 000 kr Låna nu