Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Ta lån

Har du planer på att ta ett lån, men är osäker på vilken långivare du ska söka lån hos? Via Axo Finans kan du jämföra lån från en rad olika banker och långivare samtidigt.

 • Din ansökan är inte bindande
 • Få besked om ditt lån idag
 • Hög poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 9.3|1057 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Har du planer på att ta ett lån, men är osäker på vilken bank eller långivare du ska söka lån hos? Då kan vi rekommendera dig att ansöka via Axo Finans. Vår tjänst gör det möjligt för dig att jämföra lån från en rad olika långivare. Via oss kan du låna upp till 600 000 kronor. Ansökningsprocessen är säker, kostnadsfri och ej bindande. Vill du veta mer? Då bör du läsa vidare!

Ta inte lån utan att veta vilket erbjudande du kan få

Många väljer att inte kontrollera erbjudanden från flera banker och långivare, då de inte vill att långivarna ska ta för många kreditkontroller hos UC. Det problemet har vi löst åt dig. Om du ansöker via Axo Finans, tas det bara en UC, trots att du får jämföra låneerbjudanden från flera olika långivare. På det sättet kan du jämföra låneerbjudanden, utan att det går ut över din kreditvärdighet. Det är en bra idé att kolla upp olika erbjudanden när du ska ta lån, så att du får det bästa erbjudandet för dig.

Så kan Axo Finans hjälpa dig

man with phone

Via Axo Finans kan du ansöka om att få låna upp till 600 000 kronor, utan att behöva ange någon specifik anledning. Du bestämmer nämligen helt själv vad pengarna ska gå till. När du skickat in din ansökan, behandlar vi den så snabbt som möjligt. Vi skickar den till flera banker och långivare, som alla konkurrerar om att få just dig som kund, och på det sättet kommer vi kunna ge dig det bästa erbjudandet för dig.

Vill du ta lån för att samla befintliga lån? Då kan du kryssa för det i ansökan, så hjälper vi dig att lösa gamla skulder. Vår låneförmedlingstjänst kostar ingenting och tjänsten fungerar på samma sätt som om du själv skulle ha kontaktat alla långivare och banker.

Räntor och avbetalningstid

Du kan ta lån och få din bästa individuella ränta.

Genom att ansöka hos flera banker och långivare samtidigt, kommer vi kunna jämföra flera låneerbjudanden så att du kan välja det som passar dig bäst. Våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund, och detta resulterar i en lägre ränta. Därmed kommer du kunna få en bättre ränta genom att ansöka via oss.

Du kan välja en avbetalningsperiod på upp till 15 år, men du kan när som helst återbetala utan extra kostnader.

Anledningar till att en del tar lån

Friends renovating

Funderar du på varför en del väljer att ta privatlån? Det finns många anledningar till att en del vill ta lån. Det kan vara anledningar som:

 • Renovering av bostad för öka försäljningsvärdet eller boendekomforten
 • Samla befintliga lån för att få en bättre ränta
 • Förverkliga drömmar och planer
 • Privatlån kräver inte säkerhet i tillgångar. Det gör att personer som inte äger något får en möjlighet att ta lån. 
 • Vid ett privatlån behöver du inte ange någon anledning till varför du behöver lånet.

Följande avgör hur mycket du kan låna

Undrar du varför långivarna måste ta en UC? Det görs för att inhämta kredithistorik om dig. Dessa uppgifter medverkar till att avgöra hur mycket du kan få låna, och vilken individuell ränta du får. Ett privatlån bestäms på individuella premisser, och det är även så du får lånet beviljat. Därför finns det vissa faktorer som kan påverka din kreditvärdighet. Om banken eller långivaren får uppgifter som visar att du har betalningsanmärkningar, är risken liten för att du får ett högt lånebelopp beviljat, eller ett lån över huvud taget.

Men om du kan hänvisa till en hög inkomst, bra betalningshistorik, låga skuldbelopp samt har personliga uppgifter som säger något om ålder och andra livssituationer som är positivt, är chansen hög för att du får en hög lånesumma beviljad till en låg ränta.

När det tas en kreditkontroll av dig, kan långivarna hämta upplysningar som till exempel:

 • Betalningshistorik
 • Skulder
 • Årlig inkomst
 • Personlig information som till exempel ålder

Samtliga dessa uppgifter kan påverka ditt låneerbjudande när du vill ta ett lån. Dessutom ska vi förklara vad ett privatlån är och hur du eventuellt kan förbättra din kredithistorik.

Vad innebär ett privatlån   

Det behöver inte vara svårt att ta ett lån. Ett privatlån är ett lån som du kan använda till precis det du vill, vilket innebär att du inte behöver ange vad lånet ska användas till. Du kan ansöka utan säkerhet, vilket betyder att du inte behöver bekymra dig för att långivaren ska ta säkerhet i något du äger.

När långivarna tar säkerhet i tillgångar, gör de det för att försäkra sig mot eventuella förluster. Men vid privatlån har de inte möjlighet till det. Därmed kan även du som inte äger något ansöka om privatlån.

Så får du lägre ränta

old van on beach

Är du inte nöjd med räntan du blivit erbjuden vid en låneansökan? Det är något av det vi på Axo Finans hjälper dig med. Genom att jämföra lån från flera banker och långivare, kommer långivarna konkurrera om dig som kund. Därmed kommer du kunna få en bättre ränta. Om du fortfarande inte skulle vara nöjd med räntan du får, eller inte få ditt lån beviljat, finns det vissa åtgärder du kan vidta.

Du kan ansöka på nytt när du kan hänvisa till en högre årsinkomst eller har förbättrat betalningshistoriken. Om du önskar ett snabbare alternativ, kan du ansöka med en medsökande. På så vis kommer du kunna förbättra din kredithistorik tillsammans med en annan person.

Förändra din situation idag – ta lån på upp till 600 000 kr 

Om du behöver ett lån hjälper vi dig på ett tryggt, kostnadsfritt och seriöst sätt. Våra handläggare har lång erfarenhet inom bank och finans och de vet hur de ska förhandla med långivarna åt dig. Eftersom vi ställer flera banker och långivare mot varandra är det upp till dem att konkurrera om dig som kund. När vi har samlat alla erbjudanden, väljer vi slutligen det erbjudande som passar dig bäst utifrån din situation.

Det finns många olika anledningar till att ta ett lån, den vanligaste anledningen är att låntagaren vill samla sina befintliga lån och krediter under ett och samma lån. Det är ett effektivt sätt att få en bättre överblick över sin ekonomi samtidigt som chansen är stor att du sänker både räntan och månadskostnaden.

Det är även vanligt att personer lånar för att konsumera, dvs privatlån som du använder för renovering, bilköp, semester med mera. Oavsett anledning kostar din låneansökan inte någonting och våra handläggare hittar erbjudandet med den bästa räntan åt dig.

En medsökare ökar era chanser att få lånet beviljat. Om ni är två som delar på risken och dessutom kan tillhandahålla inkomst från två personer istället för en så är det mycket troligare att banken eller långivaren godkänner låneansökan. Tänk på det nästa gång du ska ansöka om lån, om ni är två är chansen större att det blir ett positivt resultat i slutändan.

Minimikrav

Alla kan ansöka, men för att få lånet beviljat, måste du uppfylla minimikraven:

 • Du måste ha fyllt 20 år
 • Du måste ha en lägsta inkomst på 10 000 kronor i månaden

När du skickar in en låneansökan, tas en kreditkontroll av dig. Det är denna kreditkontroll som avgör hur mycket du kan låna. Om du inte har tillräckligt hög årsinkomst, kan det vara en fördel att ansöka med en medsökande. Anledningen till att det lönar sig, kan du läsa mer om här.

Så ansöker du

hand on computer next to phone

Vill du ta ett lån via Axo Finans? Om du uppfyller samtliga minimikrav, är det väldigt enkelt att skicka in en ansökan. Fyll i ansökningsformuläret, och uppge hur mycket du vill låna samt hur lång avbetalningstid du vill ha. Därefter kan du kryssa för om du vill lösa gamla lån, och om ni är två som ansöker. Fyll därefter i telefonnummer och e-post. Vi rekommenderar även att du läser vår dataskyddspolicy, innan du går vidare till nästa steg.

Fyll i ansökningsformuläret idag för att ta ett lån snabbast möjligt. Vi behandlar din ansökan fortlöpande och så fort du får ett lån beviljat kommer du ha pengarna på ditt konto inom ett par dagar. 

Vilka är Axo Finans?

Vi är en av Sveriges bästa låneförmedlare, och vi hjälper dig att ansöka och ta lån på ett enkelt och professionellt sätt. Vi har som mål att hitta det erbjudandet som passar dig bäst, utan att du själv behöver förhandla med långivarna. Det jobbet gör vi åt dig! Vi samarbetar med flera av Skandinaviens ledande banker och långivare och ser således till att du får ett låneerbjudande från de bästa långivarna. Vill du läsa mer om vilka vi samarbetar med, och varför vi gör det, så kan du läsa mer här.

Om du vill komma i kontakt med oss, kan du fylla i vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 0771 323400.

TrustScore 9.3|1057 omdömen
Kreditkort
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu