Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Snabblån

Snabblån mellan 5 000 och 600 000 kronor utan säkerhet. Axo Finans jämför långivare när du behöver låna pengar.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

  • Ålder över 20 år
  • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
  • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Vi erbjuder dig en snabb ansökningsprocess där du redan samma dag får besked om din ansökan om lån blir godkänd av långivaren. Hos oss kan du låna mellan 5 000 och 600 000 kronor utan säkerhet. Din ansökan blir behandlad av alla våra banker och långivare redan samma dag.

Vad är ett snabblån?

Ett snabblån betyder inte nödvändigtvis att du får ett lån på dagen, utan snarare att du får svar samma dag. Ett snabblån är också ett privatlån eller ett lån utan säkerhet.

Snabbt lån

Har du behov av att låna med svar samma dag men vill samtidigt få det bästa låneerbjudandet? Axo Finans gör det enkelt för dig. Vi jämför låneerbjudanden från många olika banker och långivare. Du kan låna till precis det du behöver pengar till.

Du kommer få svar idag och signerar du med BankID kommer pengarna finnas på ditt konto inom loppet av ett par dagar.

Läs mer: Snabba lån

Detta innebär privatlån

En kvinna tittar på en röd mobil.

Ett privatlån är oftast ett lån du får utan säkerhet. Det vill säga att långivarna inte behöver sätta pant i någon form av värde i din egendom. Om du inte äger något, är detta ett lån som även du kan ansöka om. Därmed behöver du bara uppfylla minimikraven för att ansöka om lån genom oss.

Räntan erbjudas av den du lånar hos

Det är därför en del uppmärksammar att räntan på ett privatlån kan vara något högre än vid exempelvis ett traditionellt bolån där banken eller långivaren kan ta din bostad som säkerhet. För att försäkra sig mot eventuella förluster om en kund inte återbetalar, gör långivarna detta genom att ha en något högre ränta.

Räntan sätts ändå individuellt utifrån en kreditbedömning utförd av långivaren du får låneerbjudande av.

Lån utan UC

Det kan vara viktigt att nämna att det inte är Axo Finans som sätter räntan, utan bankerna själva. Detta gör de genom att se över kreditupplysningarna de fått. I tillägg är räntan marknadsstyrd. Det kan även vara tacksamt att veta att vi bara gör en UC av dig, men skickar kopia av alla upplysningar till alla våra samarbetspartners.

På detta sätt slipper du bekymra dig över att de olika låneerbjudandena ska ha en påverkan på din kreditvärdighet.

Nominell och effektiv ränta

När vi talar om räntor, talar vi oftast om den nominella och den effektiva räntan. Den årliga nominella räntan är grundräntan på lånet. Den omfattar inte alla kostnader för ett lån. Denna ränta är marknadsbaserad samtidigt som den sätts utifrån en individuell kreditbedömning utförd av bankerna och långivarna, som bedömer din situation samt ser över dina kreditupplysningar.

Det vill säga att vi inte kan göra uttala oss om vilken ränta du blir erbjuden innan du har skickat in din låneansökan.

Den effektiva räntan består av den nominella räntan tillsammans med alla andra avgifter som till exempel avbetalningsavgifter. Det är på grund av den effektiva räntan som du kan komma billigare undan genom att samla hela din kreditskuld under ett lån. På sikt kommer du kunna spara pengar på att samla dina lån eftersom du undviker dyra och onödiga avgifter och får en bättre nominell och effektiv ränta.

När du behöver lite extra pengar

Ett snabblån är ett lån du kan använda till vad du vill. Det vill säga att när du ansöker genom oss, behöver du inte uppge någon anledning till varför du önskar att låna pengar. Undantaget är om du vill samla gamla skulder i ett lån. Då kan du kryssa av att du önskar lösa gamla lån så att vi kan hjälpa dig med resten.

Bra anledningar till att en del behöver snabblån

Det finns många anledningar till att en del behöver ansöka om snabblån. Det kan till exempel vara till:

Renovering och reparationer

Om din bostad är i behov av renovering, kan detta bidra till att öka värdet vid försäljning eller öka boendekomforten. Eller om något oförutsett sker. Om till exempel bilen, som du är beroende av, måste in på verkstad eller om tvättmaskinen till en familj på fyra går sönder, är det inte alltid man har sparat ihop tillräckligt med pengar på egen hand för att täcka dessa oförutsedda utgifterna.

Läs mer: Privatlån som renoveringslån

Förverkliga drömmar

En del drömmer om att förverkliga drömmar och planer som de inte har tillräckligt med pengar till just nu. Men med en smart amorteringsplan och ett privatlån med snabbt svar genom Axo Finans, kommer du kunna få möjlighet att förverkliga till exempel din nästa drömsemester redan i år.

Lösa andra lån och gamla skulder

Andra kan ha behov av att lösa gamla skulder som de kanske har tappat översikten på. Det kan i själva verket vara ganska dyrt att betala av på många lån och kreditkort samtidigt. Detta beror på att smålån och kreditkort ofta har en högre ränta eftersom dessa är avsedda som kortsiktiga lån med en kort amorteringstid.

I de fall man kan låna en högre summa med en längre amorteringsperiod, kommer man kunna få erbjudande om en lägre ränta. Därför kommer du kunna få en mycket bättre ränta genom att samla allt i ett lån. Om du ansöker genom Axo Finans, kan du kryssa i att du önskar samla snabblån, så hjälper vi dig med resten.

När du skickar en låneansökan genom Axo Finans behöver du inte uppge någon särskild anledning till att du vill ta lånet.

Privatlån med snabb låneansökan

En kvinna tittar på snabblån på sin mobil.

Om du är i behov av snabblån går det snabbt från den tidpunkt då du fyllt i ansökan tills du får svar. Det går även snabbt att fylla i låneansökan som bara består av tre steg och efter att du har skickat in din ansökan, skickar vi den till alla våra samarbetspartners. När vi har fått svar från samtliga, kommer vi återkomma till dig med låneerbjudandet.

Ta ett lån

Ansökningsprocessen är säker, enkel och snabb. Vi jämför långivarnas erbjudanden åt dig och skickar det bästa låneerbjudandet för dig till dig. Du får vanligen svar på ansökan samma dag och du väljer själv om du vill acceptera lånet eller ej. Om du väljer att acceptera erbjudandet så betalas lånet ut inom ett par dagar. Med Axo Finans får låna pengar snabbt när du behöver det.

Vem kan få lån genom Axo Finans?

Alla kan ansöka, men för att få lånet beviljat måste du uppfylla minimikraven:

  • Du måste ha fyllt 20 år
  • Du måste ha en minimiinkomst på 10 000 kr i månaden
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar

Kreditkontroll

När du ansöker om privatlån för att samla lån, görs det en kreditkontroll av dig. Det är denna kreditkontroll som avgör hur mycket du kan få. Om du inte har tillräckligt hög årsinkomst, kan det vara en fördel att ansöka med en medsökande.

Hur snabbt behandlas min ansökan av bankerna?

Vårt fokus ligger på att göra ansökningsprocessen enkel och effektiv för dig. Det innebär att du genom vårt ansökningsformulär skickar din ansökan till flera banker och långivare samtidigt. Samtliga behandlar din låneansökan samma dag och besked sker oftast samma dag.

Erbjudandet gäller i 30 dagar, så du har god tid på att bestämma dig.

Axo Finans hjälper dig med snabblån

Ett skrattande par sitter på en åker.

Du kan ansöka om lån mellan 5 000 och upp till 600 000 kronor på en gång. Du bestämmer helt själv vad pengarna ska gå till. Men om lånet ska användas till att samla befintliga lån, kan du bocka av detta i ansökan, så hjälper vi dig med att betala ut gamla skulder.

Inga extra kostnader

Vår låneförmedlingstjänst kostar ingenting och tjänsten fungerar på samma sätt som om du själv skulle ha kontaktat alla långivare och banker.

Amorteringsperiod

Du kan välja en amorteringsperiod på upp till 18 år, men du kan när som helst betala tillbaka utan extra kostnader.

Kreditkontroll

Vi gör bara en kreditupplysning från UC. Fördelen med detta är att om en person har många kreditkontroller på sig, kommer detta påverka framtida ansökningar negativt. Här är fördelen att vi kan skicka en låneansökan till många olika långivare med bara en kreditupplysning.

Jämför andra lån

Genom att ansöka hos flera banker och långivare samtidigt, kan vi jämföra många låneerbjudanden så att du kan välja det som passar dig bäst när du behöver låna pengar. Våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund, något som garanterar att du får låna pengar till låg ränta.

Vilka är Axo Finans?

Det kan vara viktigt att påpeka att vi inte är en bank. Vi är en av Sveriges bästa lånemäklare och hos oss kan du låna mellan 5 000 och upp till 600 000 kronor utan säkerhet. Vi presenterar din låneansökan för flera banker och långivare samtidigt, utan att det företas mer än en UC av dig.

Du slipper själv att förhandla med långivarna. Det jobbet gör vi åt dig. På detta sätt försäkrar du dig om det bästa låneerbjudandet utan att behöva göra något mer än att endast fylla i en ansökan.

Ansökan är kostnadsfri och inte heller bindande. Vi gör lån enkelt för dig!

Snabb utbetalning

När långivaren har godkänt din ansökan om lån sker utbetalning oftast inom ett par dagar. Det beror på vilken möjlighet du har att signera och godta deras erbjudande. Om du kan signera med BankID betalas lånet ut snabbare än om du t.ex. signerar dokumenten via post och returnerar.

Vårt fokus ligger på att göra ansökningsprocessen enkel för dig. Det innebär att du genom vårt ansökningsformulär skickar din ansökan till flera banker och långivare samtidigt. Alla behandlar din låneansökan samma dag och besked sker oftast samma dag.

Skicka in ansökan idag!

Det finns många anledningar till att behovet av ekonomisk flexibilitet uppstår. De allra flesta kommer någon gång i livet uppleva att de behöver köpa eller investera i något, och att de inte har tillräckligt med pengar på egen hand.

Vid sådana tillfällen kan man behöva ett snabblån och då är det bra att ha en låneförmedlare som Axo Finans som hittar det bästa erbjudandet för dig bland våra långivare.

Snabblån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu