Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Snabblån

Snabblån mellan 5 000 och 600 000 kronor utan säkerhet. Axo Finans jämför långivare när du behöver låna pengar.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Money in hand

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

bluestep logo
brocc logo
collector logo
credento logo
euroloan logo
forex logo
frogtail logo
instabank logo
komplettse logo
konsumentkredit logo
laansparbank logo
lendify logo
moank logo
nordax logo
nordnet logo
coop logo
marginalen logo
balanzia logo
avida logo
friia logo
norwegian logo
nystart logo
remember logo
sevenday logo
wasa logo
tfbank logo
santander logo
thorn logo
resursbank logo
svea logo

På jakt efter snabblån? Då vill du säkert ha ett bra sådant också. Via oss ansöker du om privatlån på några minuter. Vi jämför sedan många låneerbjudanden åt dig så att du inte behöver slösa tid på det. Vi återkommer därefter till dig med våra långivares bästa erbjudande, oftast hör vi av oss redan samma dag du ansöker. Tackar du ja till lånet har du vanligtvis pengarna på kontot inom ett par dagar. Låneprocessen är oftast enkel tack vare BankID.

Om du har hamnat i en situation där du behöver snabblån kan kreditkortet kännas som en lockande lösning. Det kan tyvärr kan bli dyrt ifall du inte kan betala tillbaka inom kort. Privatlån är ett bättre alternativ om du behöver ett snabbt lån med längre återbetalningstid. Via Axo Finans är det enkelt att låna pengar. När vi fått din ansökan via vår webbplats sänder vi den vidare till våra samarbetspartners. Så fort vi har hittat deras bästa låneerbjudande till lägsta räntan för dig tar vi kontakt. Oftast hör vi av oss samma dag du ansöker. Väljer du att tacka ja till lånet har du vanligtvis pengarna på kontot inom 1-5 dagar.

Snabblån via webben

En kvinna tittar på snabblån på sin mobil.

I låneansökan väljer du först hur mycket du vill låna och fortsätter sedan till formuläret. Meddela om du vill lösa befintliga lån, alltså om du vill samla dina tidigare lån i ett nytt lån för att sänka dina lånekostnader. Välj också önskad återbetalningstid, alltså hur lång tid du vill ha på dig för att betala tillbaka lånet. Vi behöver också dina kontaktuppgifter och ett kryss i rutan där du godkänner att Axo Finans får behandla dina personuppgifter.

När du tar ett privatlån, alltså ett lån utan krav på säkerhet, så behöver du inte ha någon pant i form av tillgångar eller egendom. Banker och långivare som beviljar privatlån tar en risk, eftersom de inte har någon säkerhet för lånet att utnyttja ifall låntagaren inte kan betala. Om det händer har långivaren ingen reservplan för att få tillbaka sina pengar. Därför är räntan på ett lån utan säkerhet högre än räntan på ett bolån. Långivare som beviljar privatlån ställer inga krav på vad du får låna pengar till. Du kan alltså få ett snabbt lån och använda pengarna hur du vill. Långivarna måste däremot ställa frågor som säkerställer att syftet med att låna pengar inte är terrorfinansiering eller penningtvätt.

Erbjudande om flera snabba lån - med en enda kreditupplysning

En fördel med att söka privatlån genom oss är att vi skickar din ansökan till många långivare. Det gör att du kan få flera erbjudanden om snabba lån, istället för bara ett om du går till en enskild långivare. Dessutom jämför vi villkoren för lånen och hittar det bästa erbjudandet för dig.

Räntan på ett privatlån är individuell och bestäms av varje enskild långivare utifrån deras helhetsbedömning av din låneansökan.För att kunna bedöma din betalningsförmåga vill långivarna bland annat veta din månadsinkomst. Om du arbetar som företagare och inte har en fast månadsinkomst så går det bra att räkna ut din genomsnittliga månadsinkomst före skatt och fylla i den summan i din ansökan. Långivarna ser gärna att ditt företag ska ha varit verksamt i minst ett år. Det kan också hända att långivarna vill ha en balans- och resultaträkning som bilaga till din ansökan. Om du inte själv har en tillräckligt stor inkomst, kan du fortfarande ansöka om ett snabbt lån genom att ansöka tillsammans med en medlåntagare.

När du ansöker om snabblån tar långivaren en kreditupplysning på dig för att kolla dina möjligheter att betala tillbaka lånet. En kreditupplysning kallas ofta en UC, eftersom de flesta större långivare i Sverige tar den hos företaget Upplysningscentralen AB (UC). För varje låneansökan du gör tas en kreditupplysning, och ju fler sådana du gör i ditt namn, desto sämre lånevillkor kommer du tyvärr att få.

En annan stor fördel med att ansöka om privatlån via Axo Finans är att bara en UC tas på dig, eftersom vi skickar din ansökan till många olika långivare samtidigt. Det betyder att du med en enda ansökan kan få många olika erbjudanden om snabba lån, utan att behöva oroa dig för sämre lånevillkor i framtiden.

Axo Finans jämför långivare åt dig

Ett skrattande par sitter på en åker.

När vi har fått din ansökan sänder vi den vidare till alla de banker och långivare som vi samarbetar med. Oftast svarar de samma dag, och svaret innehåller ett erbjudande till dig. Vi kontaktar dig för att berätta om det låneerbjudande som vi bedömer att är det bästa med tanke på dina önskemål och din ekonomiska situation. Erbjudandet gäller i 30 dagar, så du kan fundera på saken i lugn och ro. Det kostar inget att ansöka om snabba lån via Axo Finans, och du binder dig inte heller till någonting. Det är fritt fram att tacka nej till vårt erbjudande, om du så vill.

Axo Finans är en låneförmedlare, det är alltså inte vi som beviljar och betalar ut lånen. Det betyder att vi inte heller kan påverka villkoren för de lån du erbjuds. Det kan hända att du inte får just det belopp, den ränta eller den återbetalningstid som du har önskat. Vårt mål är ändå att hitta ett lån som sätter dig i en bättre ekonomisk situation än den du befinner dig i just nu oavsett om du söker om ett billån, båtlån, reselån eller lån för helt andra ändamål.

Om du väljer att tacka ja till låneerbjudandet så meddelar vi detta till långivaren. Långivaren skickar oftast en länk till dig där du kan logga in och underteckna låneavtalet. Förbered dig gärna med att ta fram clearingnummer och kontonummer till det bankkonto dit du vill att pengarna ska sättas in. Processen går allra snabbast om du väljer elektronisk signering med BankID. När avtalet är undertecknat har du vanligtvis pengarna på ditt konto inom ett par dagar.

Privatlån via Axo Finans

  • Kan jag ansöka? Du som fyllt 18 år och har en månadsinkomst på minst 8 400 kronor kan ansöka om privatlån via Axo Finans.
  • Hur mycket kan jag låna? Via oss kan du ansöka om lån på 5 000-600 000 kronor utan krav på säkerhet för lånet.
  • Hur snabbt får jag pengarna? Snabbast går det om du godkänner låneavtalet med BankID, då har du pengarna på kontot inom ett par dagar.
  • Hur länge får jag låna pengarna? Du kan ansöka om att betala tillbaka lånet på 1-20 år. Du kan när som helst betala av mer på lånet, eller betala hela lånesumman i förtid.
  • Vågar jag låna via nätet? Du kan tryggt låna pengar via oss. Finansinspektionen har godkänt Axo Finans som låneförmedlare och vi samarbetar endast med godkända långivare.
Snabblån
OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK