Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Snabba lån

Vi har snabba lån via Axo Finans. Vi kan erbjuda en snabb ansökningsprocess och du kan ansöka om snabba lån upp till 600 000 kronor utan säkerhet.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Bluestep
Brocc
Collector
Euroloan
Forex
Frogtail
Instabank
Komplett
Konsument Kredit
Lendify
Nordax
Nordnet
Norwegian
Nystart Finans
remember
Sevendays
Wasa
coop
Santander
marginalen
resursbank
balanzia
svea
avida

Axo Finans är en kostnadsfri låneförmedlare

Axo Finans är en låneförmedlare som hjälper dig på ett kostnadsfritt, säkert och enkelt sätt. Det innebär att när du skickar in en låneansökan via Axo Finans, skickar vi din ansökan vidare till alla våra banker och samarbetspartners.

När vi fått svar från långivarna, skickar vi det bästa erbjudandet till dig i retur.

Lån utan UC

Oavsett hur många långivare vi skickar din ansökan till, tar vi bara en kreditupplysning hos UC. På det sättet slipper du bekymra dig för att din kreditvärdighet ska påverkas negativt.

Vårt mål är att förenkla ansökningsprocessen åt dig, så att det blir smidigt för dig att få snabba lån. Vi skickar det bästa låneerbjudandet bland våra långivare till dig och du kan själv välja om du vill acceptera erbjudandet eller ej. Det är gratis och ej bindande att använda Axo Finans. Om du behöver assistans för att ansöka om lån, kan våra kunniga rådgivare hjälpa dig genom hela processen.

Snabb utbetalning

Vi jämför långivarnas erbjudanden åt dig och skickar det bästa låneerbjudandet för dig till dig. Du får vanligen svar på ansökan samma dag och du väljer själv om du vill acceptera lånet eller ej. Om du väljer att acceptera erbjudandet så betalas lånet ut inom ett par dagar. Med Axo Finans får du snabba lån när du behöver det.

Så kan du få snabba lån

En man på toppen av ett berg.

Hos Axo Finans använder vi oss av BankID, något som förenklar ansökningsprocessen för dig som kund och för låneinstitutionerna som behandlar din ansökan. Därför kan du få snabba lån med Axo Finans. Du får låna pengar enkelt via ansökningsformuläret på våra hemsidor. Du behöver bara fylla i hur mycket du behöver låna och hur lång avbetalningstid du vill ha. Avbetalningstiden kan sträcka sig upp till 18 år.

För att få ansökan beviljad behöver du uppfylla följande villkor:

 • Du måste vara över 20 år gammal
 • Du måste ha en lägsta inkomst på 10 000 kronor i månaden
 • Du måste vara fast anställd, vikarie, äga eget företag eller vara pensionär

Du kan skicka in en ansökan om snabba lån även om du inte uppfyller alla dessa kriterier, men då är det en stor risk att ansökan avslås. Om du väljer att söka tillsammans med en medlåntagare, så ökar chanserna för att din ansökan beviljas. Det får du vanligen besked om samma dag.

Elektronisk ID

Genom att signera låneansökan och lånehandlingarna med BankID, garanteras du en säker, effektiv lånprocess. BankID är ett säkert sätt att bekräfta sin identitet på. Om du inte har möjlighet att använda BankID så kan du även skicka dokumenten via brev, men då tar processen längre tid. Vi rekommenderar därför att du använder BankID om du har behov av lån.

Om du accepterar långivarens låneerbjudande, kommer pengarna att finnas på ditt konto inom ett par dagar.

Lån med låg ränta

De flesta som lånar pengar vill ha så låg ränta som möjligt, men alla förstår inte vad ordet ränta faktiskt betyder. Oroa dig inte! Axo Finans finns här för att assistera dig genom långivarnas termer och uttryck, så att du kan ansöka om lån och känna dig trygg genom hela processen.

Läs mer: Snabb lån

Vad betyder ränta?

Räntan på ett lån avser kostnaden för att låna pengar av en bank eller annan låneinstitution. Räntan anges vanligen som procent av lånebeloppet per år. När du tar ett lån behöver du betala för att låna pengarna och det gäller även i motsatt situation: när du sätter in pengar på bankens konto, måste banken betala dig för att du ska ha dina pengar stående hos dem. Det finns en rad olika benämningar på räntor. I samband med snabba lån, är det två räntor du bör känna till:

 • Nominell ränta
 • Effektiv ränta

Nominell och effektiv ränta

Den nominella räntan innebär lånets årliga grundkostnad. Effektiv ränta innebär den nominella räntan plus alla avgifter och kostnader som tillkommer. Om du är ute efter ett lån snabbt och vill veta vad lånet egentligen kommer att kosta dig, måste du alltså titta på den effektiva räntan.

Är du osäker på om du har råd med snabba lån? Då kan du prova vår smidiga lånekalkylator. På det sättet kommer du snabbt fram till vilken ränta du kan få på lånet och hur mycket lånet kommer kosta dig i månaden.

Samla dina lån och krediter

Har du andra lån som dyra smålån och krediter? I dagens samhälle är det lätt att skaffa ett kreditkort och väldigt många låter sig frestas att använda mer pengar än de egentligen har råd att betala tillbaka. Det kan vara frustrerande att betala räkningar månad efter månad och känna att man aldrig blir av med kreditlånen eftersom räntekostnaden är så hög.

Om så är fallet för dig, bör du överväga att samla lån och krediter i ett privatlån. Att samla gamla lån och krediter, är i själva verket en av de vanligaste anledningarna till att ansöka om privatlån. Genom att samla gamla lån och krediter, kan du sänka dina månadsutgifter och bli skuldfri snabbare. På det sättet kan du även återfå kontrollen över ekonomin och leva ett bättre och mer bekymmersfritt liv!

Samla olika typer av lån

Att samla lån betyder att man tar ett nytt lån för att lösa de gamla skulderna, och därefter bara har ett lån med en ränta att förhålla sig till. Om ditt mål är att sänka månadsutgifterna, måste du se till att du får en lägre ränta på det nya lånet än den du hade på de gamla lånen.

Via Axo Finans är det enkelt att hitta snabba lån till lägre ränta eftersom vi jämför bankernas erbjudande åt dig. Vi skickar din ansökan till flera banker och långivare samtidigt, så du garanteras ett bra ränteerbjudande. Låt långivarna konkurrera om att få dig som kund!

Bättre kontroll över ekonomin

Lös dyra smålån och krediter redan idag, och få bättre kontroll över ekonomin. På det sättet kan du spara pengar varje månad och bli skuldfri. Livet blir enklare när du bara har en avbetalningsplan att förhålla dig till och genom att komma ur den ekonomiska osäkerheten kommer du få en bättre sinnesstämning.

Snabba lån utan negativ kreditvärdighet

Två glada människor som håller varandra i hand.

När man ansöker om ett snabblån hos olika långivare, tar långivarna en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). Det finns även andra företag som kontrollerar kreditvärdigheten, men det vanligaste är att använda UC. Alla banker och låneinstitutioner är enligt Kreditupplysningslagen skyldiga att göra detta. Informationen som kommer fram är uppgifter om lån, skulder, krediter, inkomst, förmögenhet och betalningsanmärkningar.

Varför görs en kreditupplysning?

Anledningen till att banker och långivare kontrollerar kreditvärdigheten på den som ansöker om lån, är för att bedöma risken och sannolikheten för att personen kan betala tillbaka lånet. Om en person har många kreditupplysningar på sig, bidrar det till att bilda en negativ bild av kreditvärdigheten. Det kommer påverka hur mycket du kan få i lån och om du kan ta ett lån överhuvudtaget.

Av denna anledning är det många låntagare som inte vågar kolla upp erbjudandet från flera långivare samtidigt, även om de behöver lån. De vill inte att kreditvärdigheten ska påverkas negativt och därför går de kanske miste om bra låneerbjudanden.

Välj Axo Finans när du behöver pengar

Genom att använda en låneförmedlare som Axo Finans slipper du bekymra dig för din kreditvärdighet. Oavsett hur många banker och långivare vi skickar din ansökan till, tar vi bara en kreditupplysning genom UC. Även om du får erbjudanden från en rad olika banker, kommer det alltså inte att skapa en negativ ekonomisk bild av dig.

Axo Finans innebär snabba lån utan negativ kreditvärdighet!

Du kan ansöka om lån från 5 000 och upp till 600 000 kronor via Axo Finans, och vi hjälper dig på ett säkert, enkelt och kostnadsfritt sätt. I tillägg är alla erbjudande från oss ej bindande.

Ekonomisk flexibilitet med snabba lån

En klocka bredvid pengar som växer symboliserar snabba lån.

Det finns många anledningar till att behovet av ekonomisk flexibilitet uppstår. De allra flesta kommer någon gång i livet uppleva att de behöver köpa eller investera i något, och att de inte har tillräckligt med pengar på egen hand. Behovet av ekonomisk flexibilitet kan även uppstå över natten, och i sådana tillfällen kan det vara bra med snabba lån.

De vanligaste anledningarna till att ansöka om snabba lån via Axo Finans är:

 • Renovering
 • Oväntade utgifter
 • Samla lån och gamla skulder

Tänk om man till exempel måste renovera lägenheten eller huset, och inte har tillräckligt med pengar för att färdigställa projektet. Då kan lösningen vara att ta ett privatlån med låg ränta. Och vad gör du om det plötsligt hamnar en oväntat stor räkning i posten som behöver betalas direkt?

Vid sådana tillfällen kan man behöva snabba lån och då är det bra att ha en låneförmedlare som Axo Finans som hittar det bästa erbjudandet för dig bland våra långivare.

Ekonomisk flexibilitet när du lånar hos oss

Det behöver absolut inte vara skrämmande att ansöka om snabba lån. Tvärtom kan det vara till stor hjälp om du plötsligt får behov av ekonomisk flexibilitet eller lite extra pengar. När du ansöker om privatlån via Axo Finans behöver du inte uppge någon anledning till varför du ansöker. Pengarna kan därför gå till precis det du vill, oavsett vad det avser.

Vad innebär snabba lån utan säkerhet?

Många frågar oss vad ett lån utan säkerhet innebär. Ett lån utan säkerhet är ett lån som bankerna kan ge dig, utan att du behöver tillhandahålla långivaren med någon form av garanti eller säkerhet för att pengarna kommer att betalas tillbaka till långivaren.

Det är det som skiljer ett privatlån från till exempel ett bolån, där utlånaren tar bostaden som säkerhet. När du ansöker om privatlån, behöver du alltså inte tillhandahålla någon pant i bostad, bil, egendom eller någon annan tillgång.

Större risk för långivaren

För långivaren betyder ett lån utan säkerhet en större risk när de lånar ut pengar, eftersom de inte har några värdesaker som kan säljas om lånet inte betalas tillbaka. Detta är orsaken till att banker och långivare tar en högre riskpremie på ett privatlån än ett bolån, och därför är privatlån dyrare.

I gengäld är ett privatlån billigare än att ta smålån, SMS-lån och kreditlån. Om du har tagit smålån och krediter, kan du spara mycket pengar i månaden genom att lösa lånen.

Erbjudandet gäller i 30 dagar

Om du har behov av lån utan säkerhet, kan det vara värt att använda en låneförmedlare som Axo Finans. Vi skickar din låneansökan till flera banker och långivare samtidigt, vilket ökar chansen för att du ska få ett lån med låg ränta. Det går snabbt och enkelt att ansöka. Du får svar på ansökan samma dag och väljer själv om du vill acceptera erbjudandet eller ej.

Så gör du:

 • Välj lånebelopp
 • Fyll i formuläret
 • Vi skickar erbjudandet till dig

Genom Axo Finans kan du få lån och ekonomisk flexibilitet när du behöver det.

Kreditkort
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu