Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Smslån utan UC

Ansök om lån via Axo Finans och få svar på dagen. Med en låneförmedlare som Axo Finans behöver du inte ansöka om smslån utan UC.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Money in hand

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

bluestep logo
brocc logo
collector logo
credento logo
euroloan logo
forex logo
frogtail logo
instabank logo
komplettse logo
konsumentkredit logo
laansparbank logo
lendify logo
moank logo
nordax logo
nordnet logo
coop logo
marginalen logo
balanzia logo
avida logo
friia logo
norwegian logo
nystart logo
remember logo
sevenday logo
wasa logo
tfbank logo
santander logo
thorn logo
resursbank logo
svea logo

Överväger du att ta smslån utan UC? Gör inte det, det finns bättre sätt att låna pengar snabbt. Via låneförmedlaren Axo Finans kan du ansöka om privatlån på några minuter. Beviljas du lån har du vanligtvis pengarna på kontot inom några dagar. Dessutom jämför vi låneerbjudanden från långivare som både är specialister på mindre lån och större. Det ökar dina möjligheter att hitta det bästa lånet för dig anpassat efter ditt lånebehov.

Små lån som beviljas snabbt kallas vanligtvis för sms-lån eller snabblån. Förr gick det att ansöka om den här typen av lån genom att bara skicka ett sms till långivaren, därav namnet sms-lån. Nuförtiden görs låneansökan på webben och den som ansöker om lån signerar låneavtalet med BankID. Det är egentligen ingen skillnad mellan snabblån och sms-lån, räntan kan vara låg men i stället har lånen ofta höga avgifter. Den som vill ta sms-lån direkt kan därför råka ut för en väldigt hög effektiv ränta.

Smslån utan uc - men inte utan kreditupplysning

En familj på semester efter att ha tagit privatlån istället smslån utan uc.

Alla långivare, även de som beviljar snabblån och sms-lån direkt, måste ta en kreditupplysning för att kolla dina möjligheter att betala tillbaka det lån som du ansöker om. En kreditupplysning kallas ofta en UC, eftersom de flesta större långivare i Sverige tar den hos företaget Upplysningscentralen AB (UC). Även om långivarna lovar dig ett sms-lån utan UC, så tas ändå en kreditupplysning på dig eftersom lagen så kräver. Däremot är det upp till banken eller långivaren att sedan avgöra om de vill bevilja dig lån, oavsett hur din kreditvärdighet ser ut.

För varje låneansökan du gör tas en kreditupplysning, och ju fler sådana du gör i ditt namn, desto sämre lånevillkor kommer du tyvärr att få. En stor fördel med att ansöka om lån via en låneförmedlare som Axo Finans är att vi bara tar en UC på dig, eftersom vi skickar din ansökan till många olika långivare samtidigt. Det betyder att du med en enda ansökan kan få många olika låneerbjudanden, utan att behöva oroa dig för sämre lånevillkor i framtiden.

Sms-lånets ränta kan vara låg, men lånet blir ändå dyrt

Om du väljer att ansöka om sms-lån direkt kan du få en lånesumma på omkring 500-3000 kronor, oftast med en kort lånetid på ungefär en månad. Det är inte ovanligt att smslån uppges vara räntefria eller ha en väldigt låg ränta, men i stället har lånen ofta höga avgifter, såsom olika administrativa avgifter och aviavgifter. Det gör att lånets effektiva ränta blir väldigt hög, vilket betyder att totalkostnaden för lånet också blir hög.

Många av de som ansöker om privatlån via Axo Finans är missnöjda med villkoren i sina nuvarande lån, speciellt med sms-lånens ränta och avgifter. De har kanske en stor skuld som känns svår att ta sig ur, och vill därför samla sina lån till ett enda större lån med bättre villkor. I nästan alla fall lönar det sig att samla lån, men du måste naturligtvis kontrollera att du verkligen får en bättre ränta på det nya lånet, än på dina nuvarande lån. Det kan du göra på följande sätt:

 • Gå igenom alla dina låneavtal, både sms-lån, krediter och privatlån
 • Skriv ner vilken typ av ränta och avgifter du betalar idag
 • Skaffa dig en översikt över dina totala skulder, och hur mycket du betalar av varje månad

När du fått en översikt över hur mycket du betalar i månaden, kan du ansöka om att samla lån via en låneförmedlare, som Axo Finans. I vår ansökan fyller du i dina totala skulder, och hur lång avbetalningstid du önskar få. Du kan även fylla i hur mycket du kan betala i månaden.

Axo Finans förmedlar privatlån

Ett par tar emot en nyckel.

Vi förmedlar privatlån, alltså lån utan något krav på att du har en säkerhet för lånet. När du ansöker om lån via oss tar vi alltid en kreditupplysning hos UC, men det räcker med en enda. Vi skickar sedan en kopia av den med din ansökan till alla våra samarbetspartners. Via oss kan du alltså göra många låneansökningar samtidigt, med endast en UC.

Vi hjälper dig att hitta privatlånet med bäst ränta och upplägg för dig bland alla banker och långivare som vi samarbetar med. Oftast kan vi svara redan samma dag du ansöker. Det kostar dig inget att göra en låneansökan via oss, och du binder dig inte till någonting heller. Ansökan gör du enkelt på vår webbplats, det tar bara några minuter. Vi skickar din ansökan vidare till våra samarbetspartners, som oftast svarar samma dag.

När vi har jämfört deras låneförslag och hittat bästa möjliga låneerbjudande för dig så tar vi kontakt. Erbjudandet gäller i 30 dagar, så du har tid att fundera på saken i lugn och ro. Väljer du att tacka ja till erbjudandet har du vanligtvis pengarna på kontot inom ett par dagar.

Privatlån via Axo Finans

 • Kan jag ansöka? Du som fyllt 18 år och har en månadsinkomst på minst 8 400 kronor kan ansöka om privatlån via Axo Finans.
 • Hur mycket kan jag låna? Via oss kan du ansöka om lån på 5 000-600 000 kronor utan krav på säkerhet för lånet.
 • Hur snabbt får jag pengarna? Snabbast går det om du godkänner låneavtalet med BankID, då har du pengarna på kontot inom ett par dagar.
 • Hur länge får jag låna pengarna? Du kan ansöka om att betala tillbaka lånet på 1-20 år. Du kan när som helst betala av mer på lånet, eller betala hela lånesumman i förtid.
 • Vågar jag låna via nätet? Du kan tryggt låna pengar via oss. Finansinspektionen har godkänt Axo Finans som låneförmedlare och vi samarbetar endast med godkända långivare.

Kreditkort
OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK