Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Smslån utan UC

Har du handlat på kredit eller tagit smslån utan UC? Då kan du spara mycket pengar varje månad genom att samla lånen. Kontakta oss idag för att få ett bra erbjudande.

 • Din ansökan är inte bindande
 • Få besked om ditt lån idag
 • Hög poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 9.3|1057 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Din ansökan blir behandlad samma dag och du väljer själv om du vill acceptera erbjudande på lån mellan 5 000 och 600 000 kronor. Lägg inte tid på att jämföra bankerna och långivarnas låneerbjudanden. Låt långivarna konkurrera om dig istället.

Låna pengar snabbt  

hand painting

Det finns många anledningar till att man kan ha behov av att låna pengar snabbt. Det kan till exempel ske att du får en oväntad räkning i brevlådan, eller att du är tvungen att renovera badrummet. Om du har behov av ett snabblån tänker du kanske att du måste ansöka om smslån utan UC, då du får en snabbare ansökningsprocess. Genom att ansöka via Axo Finans behöver du inte bekymra dig för att ansökningsprocessen ska vara lång och komplicerad. Med tre enkla steg får du svar på din ansökan:

 • Fyll i formuläret online och signera med BankID  
 • Vi skickar din ansökan till alla våra samarbetspartners   
 • Vi skickar det bästa erbjudandet i retur till dig redan samma dag   

Du får det bästa erbjudandet för dig på privatlån med den bästa räntan, och väljer sedan själv om du vill acceptera erbjudandet eller inte. Om du accepterar erbjudandet kommer pengarna finnas på kontot inom ett par dagar. Det är snabbt och kostnadsfritt att använda Axo Finans förmedlingstjänst, och du behöver därför inte ansöka om smslån utan UC när du har behov av ett snabblån.

Låt långivarna konkurrera om dig   

Lägg inte tid på att jämföra långivarnas erbjudanden och villkor. Med en låneförmedlare som Axo Finans görs det jobbet åt dig. Vi förstår att det kan vara frestande att ansöka om smslån utan UC då det framstår som snabbt och enkelt. Nackdelen med smslån utan UC är att räntan är högre än på privatlån och det tillkommer vanligtvis höga avgifter. Om du vill ha en avbetalningsplan med större flexibilitet och förutsägbarhet, bör du istället ansöka om privatlån utan säkerhet.

När du ansöker via Axo Finans fyller du bara i ett formulär. Vi skickar sedan din ansökan vidare till alla våra banker och långivare och jämför alla erbjudanden som kommer i retur. Vi hittar det lån som har bäst ränta och som är bra anpassat till dina ekonomiska förutsättningar. Du får det bästa erbjudandet i retur och väljer själv om du vill acceptera det. På så sätt är det långivarna som måste konkurrera om att få dig som kund och inte tvärtom.

Om du väljer att acceptera erbjudandet om privatlån, är det den specifika banken eller utlånaren som betalar provision till oss. Du betalar alltså ingenting för att använda vår förmedlingstjänst. Axo Finans tjänar bara pengar om vi hittar ett erbjudande som du anser är tillräckligt bra för att acceptera det. Du kan därför lita på att vi alltid arbetar hårt för att hitta de bästa villkoren och räntorna för dig.

Smslån utan UC

smiling couple

En annan anledning till att en del vill ansöka om smslån utan UC är för att de inte vill påverka sin kredithistorik negativt. När man ansöker om lån eller kredit, tar de flesta företag en kreditupplysning via UC (Upplysningscentralen). Det innebär att utlånaren kontrollerar kreditvärdigheten på den som ansöker, och bedömer risken samt sannolikheten för att personen faktiskt kan betala tillbaka det belopp som lånats. Om en person har många kreditupplysningar på sig bidrar det till att bilda en negativ bild av personens ekonomiska situation. Därför vill en del ansöka om smslån utan UC.

Det finns ingen anledning att bekymra sig över kreditvärdigheten när man ansöker om lån via Axo Finans. Oavsett hur många banker och långivare vi skickar din ansökan till, tar vi endast en kreditupplysning hos UC. Därför är det en stor fördel att välja Axo Finans framför att ansöka om smslån utan UC. Du får erbjudande på ett billigt privatlån, och slipper bekymra dig över att din kreditvärdighet ska påverkas negativt. Följande villkor måste uppfyllas för att du ska få din låneansökan godkänd:

 • Du måste vara över 20 år gammal   
 • Du måste ha en fast lägsta inkomst på 10 000 kronor i månaden   
 • Du måste vara fast anställd, arbeta som vikarie, äga eget företag eller vara pensionär        

Du kan skicka in din ansökan via Axo Finans även om du inte uppfyller alla villkor, men då är risken att din ansökan avslås. I så fall är du hjärtligt välkommen att ansöka igen vid ett senare tillfälle. Ett alternativ är att ansöka tillsammans med en medlåntagare. Det ökar chanserna för att få ett lån beviljat, så du slipper ansöka om dyra smslån utan UC.

Går det att ansöka om smslån utan UC? 

man standing in mountain

Det finns många företag som utför kreditupplysningar, men det vanligaste är att använda sig av Upplysningscentralen (UC). Därför har det blivit vanligt att säga att man ska ansöka om “smslån utan UC”, med betydelsen att man ska ansöka om ett lån där det inte görs någon kreditprövning. Enskilda utlånare hävdar att man kan ansöka om smslån utan UC hos dem, men det många inte vet är att en kreditprövning måste göras oavsett. Anledningen är att det står i Kreditupplysningslagen. Om du till exempel ansöker om ett smslån utan UC, så tas det alltså en kreditprövning av dig oavsett, men långivaren kan välja att ge dig ett lån även om kreditvärdigheten är låg. Nackdelen med smslån utan UC är att räntan blir mycket högre än på ett lån med UC, och att du får tuffa villkor samt dyra avgifter.

Privatlån utan säkerhet    

Ett privatlån är ett lån som långivarna kan ge dig utan att du behöver tillhandahålla banken eller utlånaren någon form av säkerhet för att de ska få tillbaka sina pengar. Till exempel vid ett bolån, så är det bostaden som står som banken eller långivarens säkerhet. För långivaren innebär därför ett privatlån en större risk för att man inte får tillbaka pengarna. Därför sätter banken eller utlånaren en högre riskpremie (ränta) på lånet. Av denna anledning är det dyrare att ta ett privatlån än ett bolån, men det är likväl billigare än att ta dyra krediter eller smslån utan UC. En annan fördel med att välja ett privatlån framför bolån är att det går snabbare att ansöka och snabbare att få in pengarna på kontot.

Många väljer därför att ansöka om privatlån utan säkerhet när de har behov av att låna pengar snabbt. Det kan finnas många orsaker till att behovet av en flexibel ekonomi uppstår. Ska du till exempel påbörja ett projekt där du inte vet vad slutkostnaden kommer bli? Eller måste du köpa något som du inte har tid att spara till? De flesta har någon gång upplevt att det kommer en oväntad räkning i brevlådan, och att man inte har pengar till att betala den just då. Vid sådana tillfällen kan det vara en bra lösning att ansöka om privatlån. Då kommer du snabbt ur din ekonomiska knipa och får en flexibel avbetalningsplan med bra ränta. De vanligaste anledningarna till att våra kunder ansöker om privatlån via oss är:

 • Renovering
 • Oväntade utgifter   
 • Lösa dyra krediter och smslån utan UC  

Andra ansöker om privatlån för att de ska resa på semester, eller förverkliga sina drömmar och planer. En stor fördel med att ansöka om privatlån är att du kan använda pengarna till precis vad du vill. Du behöver vanligtvis inte uppge någon anledning till varför du ansöker om privatlån. Du kan därför spendera pengarna på precis det du vill. Med ett privatlån får du den ekonomiska stabiliteten du behöver, oavsett omständigheterna.

Lösa dyra krediter och smslån utan UC

man with child on a beach

Har du handlat på kredit, tagit smslån utan UC eller andra dyra smålån? I så fall betalar du säkerligen höga räntor och avgifter varje månad. Det kan vara frustrerande att se högen med räkningar växa sig större och större samt känslan av att man tappat kontrollen över ekonomin. Om detta även gäller dig så bör du undersöka möjligheten att samla lånen. Det innebär att du tar ett nytt lån för att lösa de gamla skulderna, så att du bara har ett lån att förhålla dig till. För att det ska löna sig att samla gamla smålån och smslån utan UC, måste du se till att du får en lägre ränta på det nya lånet. Det kan du göra på följande sätt:

 • Gå igenom alla dina skuldavtal   
 • Skriv ner vilka räntor och avgifter du betalar idag   
 • Skaffa dig en översikt över dina totala skulder och hur mycket du betalar varje månad. 

När du har en översikt över hur mycket du betalar i månaden och hur lång tid det kommer ta att bli skuldfri, kan du skicka in en ansökan om att samla lånen via Axo Finans. I ansökan fyller du i din totala skuld, det vill säga hur mycket du vill låna, och hur lång avbetalningstid du vill ha. Om du behöver hjälp med att skaffa dig en översikt över ekonomin, kan våra duktiga kundservicemedarbetare hjälpa dig med detta. Klicka här för att kontakta oss. 

Vi skickar din ansökan vidare till alla våra banker och långivare, och du får ett erbjudande redan samma dag. Då kan du själv jämföra och se om det kommer löna sig att samla gamla krediter och smslån utan UC. Genom att få en bättre ränta kan du sänka dina lånekostnader, få bättre kontroll över ekonomin och bli skuldfri snabbare. Axo Finans hjälper dig att få din ekonomi på fötter igen, så att du kan leva ett lyckligare liv. 

Det här är Axo Finans    

Axo Finans är en låneförmedlare som hjälper dig att jämföra flera banker och långivare samtidigt. Vi är en av Sveriges bästa lånemäklare och hos oss kan du ansöka om lån mellan 10 000 och 600 000 kronor utan säkerhet. Vårt mål är att hitta det låneerbjudande som passar dig bäst. Du slipper förhandla med långivarna – det jobbet gör vi åt dig! Vi samarbetar endast med de bästa långivarna i branschen för att vara säkra på att vi kan ge dig ett bra låneerbjudande. Se hela listan över våra samarbetspartners här.

Axo Finans har röstats fram som ett av de bästa företaget inom kategorin bank av svenska folket på TrustPilot. Våra kunder är vår absolut bästa och mest trovärdiga marknadsföring, och därför sätter vi alltid kunden i fokus. Vi har en personlig kontakt med alla som använder vår förmedlingstjänst och följer dem hela vägen från start till mål. Vi besvarar omgående alla frågor du kan tänkas ha, antingen över telefon, chatt eller via e-post. Läs vad våra kunder säger om oss här.

Du behöver inte ansöka om smslån utan UC eller spendera en massa tid på att jämföra alla banker och långivare på marknaden. Låt Axo Finans göra jobbet åt dig. Vi hittar det absolut bästa låneerbjudandet för dig bland våra långivare och skickar det därefter till dig. Du väljer själv om du vill acceptera lånet eller inte, och du betalar inte ett öre för att använda vår förmedlingstjänst. Det är säkert, snabbt och enkelt att välja Axo Finans.

Klicka här för att komma till låneansökan.

TrustScore 9.3|1057 omdömen
Kreditkort
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu