Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Renoveringslån

Axo Finans hjälper dig att hitta ett riktigt bra erbjudande på renoveringslån, utifrån dina behov. Vi jämför snabbt långivare åt dig som ger lån på mellan 5 000 till 600 000 kr.

  • Din ansökan är inte bindande
  • Få besked om ditt lån idag
  • Hög poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 9.3|1057 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Ett privatlån ger dig flexibel finansiering 

Ett renoveringslån är precis som ett vanligt privatlån – det vill säga ett lån som bankerna och långivarna kan ge dig utan krav på säkerhet i bostad eller andra värdefulla tillgångar. För långivaren innebär det en större osäkerhet, och därför har privatlån en högre riskpremie (ränta) än till exempel ett bolån. I gengäld har privatlån en kortare löptid, och behöver därför inte vara ekonomiskt ogynnsamt på sikt. Det är även billigare att ta ett privatlån, än att ta dyra SMS-lån eller handla med kreditkort.

En stor fördel med att välja ett renoveringslån utan säkerhet är att pengarna kan användas till precis det du vill. Ett renoveringslån ger dig ekonomisk flexibilitet precis när du behöver det. Innan du lånar pengar är det viktigt att jämföra banker och långivare för att hitta ett lån med lägsta möjliga ränta – långivarna arbetar nämligen med olika räntor och avtalsvillkor. Genom att låta en låneförmedlare som Axo Finans göra jobbet med att jämföra bankerna och långivarna, sparar du både tid och pengar.

Ansökningsprocessen blir förenklad, och vi förhandlar med banker och långivare åt dig. Långivarna vet att de är flera som konkurrerar om att få dig som kund, och kommer därför att besvara ansökan med det absolut bästa erbjudandet de kan ge dig.

Axo Finans gör jobbet åt dig

man with phone

Om du vill låna pengar till låg ränta är det viktigt att jämföra långivarnas olika räntor, avgifter och villkor. Axo Finans finns här för att hjälpa konsumenterna att hitta det bästa privatlånet för dig. Du kan ansöka om ett renoveringslån från 5 000 kronor och upp till 600 000 kronor hos oss, och du väljer själv hur lång avbetalningstid du vill ha. Därefter skickar vi din ansökan vidare till alla våra samarbetspartners. När vi hittat ett billigt privatlån, skickar vi ett erbjudande i retur till dig. Du väljer själv om du vill acceptera erbjudandet eller ej, och det är självklart helt gratis att använda sig av vår förmedlingstjänst. För att ansökan ska beviljas måste du uppfylla följande villkor:

  • Du måste vara över 20 år gammal 
  • Du måste ha en fast inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
  • Du måste vara fast anställd, vikarie, äga eget företag eller vara pensionär 

Om du uppfyller villkoren är du välkommen att skicka in en ansökan om renoveringslån idag! Då får du ett snabbt lån när du behöver det. Om du inte uppfyller samtliga villkor, är du välkommen tillbaka en annan gång. Eventuellt kan du ansöka tillsammans med en medlåntagare – det kommer vanligtvis att öka dina chanser för att få ett renoveringslån beviljat, samt att få en ännu lägre ränta.

Renoveringslån när du behöver det

Renovering och ombyggnad är väldigt vanliga anledningar till att man ansöker om lån via Axo Finans. Ibland uppstår renoveringsbehovet plötsligt, utan att det planerats på förhand. Det kan till exempel ske om kylskåpet går sönder eller att rören i badrummet börjar läcka. Sådana reparationer kan inte vänta, då det eventuellt kan leda till ännu större skador på bostaden. Det kan vara frestande att handla på kredit i sådana situationer, men det är ett bättre alternativ att ansöka om ett renoveringslån. Axo Finans hjälper dig att hitta ett billigt renoveringslån med lägsta möjliga ränta för dig.

Det finns många saker du själv kan utföra när du ska renovera. Du kan till exempel måla, lägga kakel, bygga garderober och snickra ihop möbler (om du är händig). Andra saker, såsom elektriska installationer och rörarbete, måste professionellt yrkesverksamma ordna med. Ett kök kräver också speciella material och särskild kunskap. Många blir förvånade första gången de ska renovera när de inser hur mycket det kostar.

Renovering för oftast med sig många oväntade utgifter, och kan snabbt bli mycket dyrare än du hade planerat. När du gör en budget, bör du räkna in så många detaljer som du kan och beräkna ekonomisk osäkerhet på alla punkter. Då är du väl förberedd för att klara alla utgifter som kan tänkas komma. Skulle du ha behov av ekonomisk flexibilitet under vägen, kan du ansöka om ett renoveringslån via Axo Finans. De vanligaste anledningarna till att våra kunder ansöker om privatlån via oss är:

Det är enkelt att låna pengar med Axo Finans

Det är enkelt att låna pengar med Axo Finans

Med Axo Finans kan du låna direkt. Vi förenklar ansökningsprocessen, så det går snabbt att få svar. Vi låter långivarna konkurrera om att ge dig det bästa erbjudandet. Om vi klarar att ge dig ett erbjudande som är så bra att du accepterar det, kommer pengarna finnas tillgängliga på ditt konto inom ett par dagar. Det är effektivt och smidigt att använda vår förmedlingstjänst, och det medför inga kostnader för dig som konsument. Om du väljer att acceptera ett erbjudande om renoveringslån, är det den specifika banken eller långivaren som måste betala provision till oss. Ansök om renoveringslån idag, och få svar inom kort.

Genom att teckna försäkring eller låneskydd, är du försäkrad om olyckan skulle vara framme. Hos Axo Finans vet vi att livet kan vara oförutsägbart, och vi står redo att hjälpa dig om det skulle uppstå problem med att återbetala renoveringslånet. Vi är folkets val på TrustPilot, och korade till en av de bästa företagen i kategorin bank. Det tyder på att våra kunder uppskattar vår tjänst och den personliga service som vi erbjuder. Vi ringer bland annat upp våra kunder och guidar dem genom ansökningsprocessen om de behöver hjälp med det. Men du behöver inte ta vårt ord på att vi sätter kunden i fokus – du kan själv läsa våra kundrecensioner här.

TrustScore 9.3|1057 omdömen
Renoveringslån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu