Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Privat lån

Axo Finans hjälper dig att hitta ett privat lån med låg ränta. Vi är en låneförmedlare som skickar din låneansökan till en rad olika långivare.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Teller

0

Har vi hjälpt med sin låneansökan i mars

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Antal ansökningar behandlade förra månaden

0

0

Antal ansökningar behandlade förra månaden

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Vi förmedlar din ansökan om privat lån

Axo Finans är en trygg och effektiv låneförmedlare, som ger dig möjlighet att få erbjudanden på lån från en rad olika långivare. Det är kostnadsfritt och ej bindande att använda vår förmedlingstjänst. Du får det bästa erbjudandet på ett lån och väljer själv om du vill acceptera det eller ej. På så sätt ser vi till att långivarna får konkurrera om att ha dig som kund, och inte tvärtom.

Hos Axo Finans är det enkelt att låna pengar, så att du slipper en komplicerad ansökningsprocess och istället kan fokusera på viktigare saker i livet.

För att du ska få din låneansökan beviljad hos Axo Finans, måste du uppfylla våra villkor. Du kan öka chanserna för att få lånet beviljat genom att ansöka tillsammans med en medlåntagare. Vi ställer följande krav på dig som vill låna:

 • Du måste vara över 20 år gammal
 • DDu måste ha en lägsta inkomst på 10 000 kronor i månaden
 • Du måste vara fast anställd, vikarie, driva eget företag eller vara pensionär

Läs mer: Låna pengar snabbt

Ett privat lån hjälper dig när oturen är framme

En pappa och ett barn går barfota i vattenbrynet.

Ett privat lån innebär att du tar ett lån utan säkerhet, till skillnad från till exempel ett bolån där bostaden tas som säkerhet. Eftersom du inte behöver ge långivaren någon form av garanti för att de ska få tillbaka sina pengar, sätter långivaren en högre riskpremie på lånet. Därför är det dyrare att ta ett privat lån än ett bolån. Det är ändå billigare än att ta ett SMS-lån eller dyra krediter.

Det finns många bra anledningar till att ta ett lån utan säkerhet. Det kan till exempel vara att du behöver ekonomisk flexibilitet i samband med ett projekt du håller på med, eller att det börjar läcka från rören i badrummet. Sådana reparationer och byten kan inte vänta då det potentiellt kan orsaka ännu större skador och större utgifter på din bostad. Då kan det vara smart att ansöka om ett privat lån som ska användas till renovering.

En del väljer även att ansöka om ett lån när de ska förverkliga sina drömmar och planer, eller när de ska resa. De vanligaste anledningarna till att ansöka via Axo Finans är:

 • Renovering
 • Oväntade utgifter
 • Samla lån och krediter

Det bästa är givetvis om man kan använda sig av en buffert, men det är inte alla som har möjlighet till det. Lösningen i sådana tillfällen kan vara att ta ett privat lån, och då är det bra att ha en låneförmedlare som Axo Finans som hittar det bästa erbjudandet åt dig.

Skär ner på dina månadsutgifter genom att lösa gamla skulder

Det kan vara särskilt fördelaktigt att ta ett lån när man ska lösa gamla lån och krediter. Om du har tagit ett SMS-lån eller handlat mycket på kredit, så känner du säkert igen att högen med räkningar bara växer och växer. Det beror på att räntan på sådana lån är mycket högre än på ett privat lån. Om man då inte är snabb med att betala så kommer skulden aldrig försvinna.

Det låter kanske konstigt att du kan sänka dina lånekostnader genom att ta ett nytt lån? Här förklarar vi vidare vad det betyder. Att samla gamla lån innebär att man tar ett nytt lån för att göra sig av med de gamla skulderna.

Med et samlingslån får du bara ett lån att förhålla dig till, en mer överskådlig avbetalningsplan och bara en räntesats.

Läs mer: Sänk dina lånekostnader idag!

Genom att ansöka om privatlån via Axo Finans, hittar vi den bästa räntan för dig bland våra långivare. Då kan du enkelt jämföra om du får lägre eller högre ränta, och du kommer snabbt fram till hur mycket pengar du kan spara varje månad.

Välj privat lån framför att betala på kredit

En person söker privat lån online.

I många fall kommer det vara en bättre lösning att ta ett privat lån än att handla på kredit. Ett privat lån har lägre effektiv ränta än kreditkort och du får en mer översiktlig avbetalningsplan. Du tänker kanske att ett kreditkort ger dig större flexibilitet att handla det du behöver, när du behöver det. Men det är inte nödvändigtvis sant. Med ett lån utan säkerhet kan du använda pengarna till precis det du vill, oavsett vilka omständigheter det rör sig om. Dessutom kan du betala tillbaka lånet med större flexibilitet.

Trygghet med låneskydd

En annan fördel med att välja ett privat lån framför att handla på kredit, är att du kan få låneskydd. Detta är en försäkring som hjälper dig vid bland annat sjukdom och förlorad inkomst. Med låneskydd är du täckt i följande situationer:

 • Sjukskrivning i över 30 dagar
 • Arbetslöshet
 • Dödsfall

  Därför behöver du inte bekymra dig för att du inte ska klara av att betala avbetalningarna och därmed få förseningsavgifter eller betalningsanmärkningar.

  Detta är Axo Finans

  Axo Finans är en låneförmedlare som gör det möjligt för dig att ansöka om lån från 5 000 kronor upp till 600 000 kronor utan säkerhet. Vi skickar din ansökan vidare till alla våra samarbetspartners, och hittar det bästa erbjudandet med den lägsta räntan för dig. Vårt mål är att förenkla ansökningsprocessen för dig som kund och se till att långivarne måste konkurrera om dig och inte tvärtom.

  Det är säkert, ej bindande och kostnadsfritt att använda vår förmedlingstjänst.

  Visste du att Axo Finans är folkets val på TrustPilot? Vi är stolta över våra positiva kundrecensioner och motiveras till att skapa en ännu bättre tjänst då folket valt oss som nummer 1. Det är viktigt för oss att lyssna på vad användare tycker om vår förmedlingstjänst, så att vi ständigt kan jobba för att bli ännu bättre. Det är viktigt för oss att hela processen upplevs som enkel, säker och kompetent för dig som ansöker om lån.

  Kontakta oss idag!

  Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med att ansöka om ett privat lån. Våra medarbetare kan hjälpa dig på ett enkelt och professionellt sätt, och har som mål att hitta det bästa möjliga erbjudandet. För att lyckas med det, samarbetar vi med de banker och långivare som vi anser ger kunden de bästa förutsättningarna samt service.

  Vi samarbetar inte nödvändigtvis med flest långivare, men vi samarbetar enbart med de bästa.

  TrustScore 9.4|1222 omdömen
Kreditkort
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu