Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Lån med låg ränta

På jakt efter ett lån med låg ränta? Vi jämför flera bankerna och långivare åt dig. Det sparar du både tid och pengar på.

  • Din ansökan är inte bindande
  • Få besked om ditt lån idag
  • Hög poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 9.3|1057 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Axo Finans erbjuder lån med låg ränta från 10 000 till 600 000 kronor. När du skickar in en ansökan till oss, skickar vi den vidare till samtliga våra premiumbanker och långivare. Därmed garanteras du en av de lägsta räntorna på marknaden.

Har du behov av ett lån med låg ränta? Hos Axo Finans får du ett av marknadens bästa erbjudande, och kan låna upp till 600 000 kronor. Vi jämför våra banker och långivare åt dig, så att du får det bästa låneerbjudandet för dig. Det är viktigt eftersom räntan varierar från långivare till långivare.

Våra lån med låg ränta

Låneprodukterna vi erbjuder är så kallade blancolån. Det innebär att det inte krävs någon säkerhet eller pant. Därmed kan du använda pengarna fritt till det du själv vill. Det innebär emellertid en viss risk för långivaren. När de inte kräver pant, har de inga värden att ta pengarna från, om låntagaren inte betalar av lånet. Därför är räntan på ett lån utan säkerhet högre än räntan på till exempel ett traditionellt bolån. Räntan bestäms individuellt utifrån en helhetsbedömning av din låneansökan.

Det är likväl värt att notera att våra privatlån har lägre ränta än dyra kreditkort eller smålån. Ju högre summa du behöver låna, desto mer lönsamt kommer ett lån med låg ränta att bli.

Vad används ett lån med låg ränta till?

Painting

Eftersom ett privatlån kan användas till kort och gott vad som helst, så har det även många användningsområden. Några av de vanligaste anledningarna till att folk tar ett lån med låg ränta är oväntade utgifter, refinansiering av skulder samt renovering.

Oväntade utgifter

Då och då kommer det att dyka upp utgifter som man inte har räknat med. Det finns ingenting som är så tråkigt som att få en oväntad räkning med posten, som man inte har råd med där och då. Vem har inte varit med om ett plötsligt läckage i bostaden eller att tvättmaskinen tackar för sig? För många blir ett lån med låg ränta lösningen.

Idag har de flesta ett kreditkort liggandes i plånboken som kan användas för att finansiera ett köp av ny tvättmaskin. Om du emellertid inte har möjlighet att återbetala beloppet med en gång, kan ett köp på kredit snabbt bli onödigt dyrt. Ett konsumtionslån via Axo Finans har lägre ränta än dyra kreditkort. Hos oss får du även låneerbjudande från flere av de bästa långivarna i Sverige och Skandinavien. Vi erbjuder lån på upp till 600 000 kronor, oberoende av vad pengarna ska användas till.

Samla gamla lån och krediter

Om du redan har dragit på dig en dyr kreditkortsskuld, eller andra smålån, kan det vara en bra idé att samla dem i ett lån med låg ränta. Det är välkänt att kreditkort kommer med skyhöga räntor om lånet inte skulle betalas tillbaka inom den räntefria perioden. Du kan därmed spara tusentals kronor varje månad på att samla flera sådana lån i ett samlat lån med låg ränta.

Det finns många anledningar till att människor kommer tjäna på att samla gamla lån och krediter. Oavsett om du har många dyra smålån eller har tappat översikten över ekonomin, kan ett privatlån hjälpa dig på vägen mot en bättre ekonomisk situation. Vad du får i lån beror på tidigare betalningshistorik och dina ekonomiska förutsättningar. Vi kan hjälpa dig med råd och frågor, om du har behov av refinansiering av skuld.

Renovering

Ska du sälja bostaden, men behöver höja värdet? För att få ut så mycket som möjligt av en bostadsförsäljning är det ofta små justeringar som ska göras, men de små renoveringsprojekten kostar snabbt mer pengar än man har där och då. Många väljer att ta ett privatlån för att få bostaden färdigställd, och sedan få tillbaka pengarna vid försäljningen.

Samtidigt kan det även uppstå renoveringsbehov trots att du inte ska flytta. Våtrum, såsom kök och badrum, har kortare levnadstid och kräver då och då en uppdatering. Detta är även dyra rum att renovera, då de kräver dyra material och professionell hjälp. Att renovera badrummet kan snabbt kosta över 100 000 kronor. Ett lån till renovering kan vara till bra hjälp för att täcka sådana utgifter. 

Axo Finans erbjuder flexibla lån med låg ränta från 5 000 kronor till 600 000 kronor. Vid positivt svar får du lånehandlingarna samma dag.

Vem kan ansöka om lån med låg ränta via Axo Finans?

För att ansökan ska beviljas hos våra banker och långivare, finns det vissa kriterier på dig som söker:

  • Du måste vara över 20 år gammal
  • Du måste ha en fast inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
  • Du måste vara fast anställd, ha vikariat, eget företag eller vara pensionär

Om du inte uppfyller kriterierna så kommer låneansökan troligen att avslås. Du är emellertid hjärtligt välkommen att ansöka vid en senare tidpunkt när livssituationen förändrats. Det är även möjligt att ansöka med en medlåntagare, antingen sambo eller en familjemedlem. Det ökar vanligtvis chanserna för att lånet beviljas.

Hur mycket kan jag låna?

Woman with phone smiling

För att vi ska kunna erbjuda dig det bästa låneerbjudandet på marknaden, jämför vi dina låneerbjudanden från flera banker och långivare. Axo Finans samarbetar med flera av Skandinaviens bästa långivare och kan därför erbjuda lån från 5 000 till 600 000 kronor, utan krav på säkerhet eller pant. Om du vill veta hur mycket du kan låna via oss, kan du använda dig av vår lånekalkylator. Kom bara ihåg att detta är preliminärt. Slutgiltig ränta och månadssumma anges när du skickar in en ansökan

Vi erbjuder lån med låg ränta med en avbetalningstid på 1–15 år. Du kan givetvis när som helst betala in mer än den fasta månadssumman, eller betala av hela lånet, utan extra kostnader.

Vad kostar ett lån med låg ränta?

Om du har behov av ett lån med låg ränta, så vill du troligtvis ha marknadens bästa ränta. Tack vare våra samarbetspartners har vi möjlighet att erbjuda dig just det: En av marknadens lägsta räntor. Samtidigt är inte räntan på lån fast. Varje ansökan behandlas individuellt och räntan sätts utifrån den individuella ansökan och personens betalningshistorik.

Den slutliga räntan sätts därför först när bankerna och långivarna har behandlat din ansökan. Månadsbeloppet blir då en kombination av denna samt önskad lånesumma och avbetalningstid. Räntan på våra lån varierar från 2,95 % och 24 % nominell ränta.

Hur ansöker man om lån med låg ränta?

Att ansöka om lån med låg ränta via Axo Finans är enkelt. Du fyller bara i vårt ansökningsformulär online. Därefter tar vi en kreditkontroll på dig, som vi skickar vidare till alla våra samarbetspartners. På det sättet kan du vara säker på att du får det bästa låneerbjudandet på marknaden anpassat din ekonomi.

För snabbast möjliga process rekommenderar vi att du har alla nödvändiga handlingar samt BankID redo. Genom att välja elektronisk signering med BankID kommer du även att korta ner väntetiden från det att du ansöker om lån tills pengarna faktiskt finns på kontot. Vanligen svarar vi på ansökan inom två timmar.

Utbetalning av lånet

När du skickar in en låneansökan till oss, får du tillbaka ett ej bindande erbjudande. Det utgör med andra ord ingen risk för dig att söka lån via oss, och du bestämmer själv om du vill nyttja låneerbjudandet. Om din låneansökan beviljas, tar det 1–3 arbetsdagar innan pengarna finns på ditt konto. Det är alltså en snabb process att ansöka om lån med låg ränta via Axo Finans.

När du tackat ja till låneerbjudandet, avslutas ditt förhållande till Axo Finans och all kontakt riktas direkt till långivaren som du mottagit låneerbjudandet från.

Ansök om lån online

man with phone

Idag är det enklare än någonsin förr att ansöka om lån med låg ränta online. Allt fler låneförmedlare är nätbaserade och samarbetar som regel med så många som 5–15 banker och långivare. Sådana låneförmedlare fungerar som en mellanhand som förmedlar information mellan låntagare och långivare. Resultatet är en snabb och effektiv process för alla parter.

Tack vare nätbaserad signering med BankID kan vi besvara våra lånsökare snabbt. När du skickar in en låneansökan via en låneförmedlare, måste du fylla i personuppgifter och önskat lånebelopp. Informationen skickas vidare till låneförmedlarens samarbetspartners. På så vis jämförs långivarna åt dig genom endast en ansökan och du som låntagare får det bästa erbjudandet dig bland våra långivare.

Vilka är Axo Finans?

Axo Finans är en låneförmedlare som förmedlar konsumtionslån och lån med låg ränta samt refinansiering av kreditkortsskulder och smålån. När du skickar in en låneansökan till oss, ser vi till att din ansökan blir presenterad för flera banker och långivare. På så sätt får du det bästa låneerbjudandet bland flera av landets bästa långivare. Detta är viktigt då räntan hela tiden varierar, både från dag till dag, men även från långivare till långivare. Axo Finans finns idag representerade i Sverige och Norge.

Varför välja Axo Finans?

Du får flera fördelar genom att välja Axo Finans när du ska ansöka om lån med låg ränta. Du behöver bara skicka in en ansökan och därmed sparar du mycket tid på lånprocessen. Vi tar nämligen på oss jobbet med att jämföra långivare åt dig. Dessutom får du det bästa erbjudandet för dig från flera av landets största och bästa banker och långivare. Det låneerbjudande du får är ej bindande och har en giltighet på 30 dagar. Du behöver alltså inte använda dig av lånet om du inte är nöjd med villkoren.

Axo Finans regleras av Finansinspektionen. Det innebär bland annat att vi inte får ta emot ersättning från andra än våra partners och måste ha tydliga avtal med alla långivare vi samarbetar med. För dig som kund betyder det att alla våra tjänster är gratis. Genom att jämföra långivare åt dig, och låta dem konkurrera om vem som ska få dig som kund, skapar vi bättre konkurrens på marknaden. Därmed får våra låntagare de bästa lånevillkoren i förhållande till deras ekonomiska utgångspunkt.

Behöver du ett lån med låg ränta? Skicka in en ej bindande ansökan idag, så jämför vi våra banker och långivare åt dig.

TrustScore 9.3|1057 omdömen
Kreditkort
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu