Ansök om lån med låg ränta


Axo Finans jämför privatlån också kallat blancolån. Det innebär att långivaren inte har krav på säkerhet eller pant och du kan använda pengarna till det du själv vill. Därmed kan du använda pengarna fritt till det du själv vill. Det innebär emellertid en viss risk för långivaren. När de inte kräver pant, har de inga värden att ta pengarna från, om låntagaren inte betalar av lånet. Därför är räntan på ett lån utan säkerhet högre än räntan på till exempel ett traditionellt bolån.

Det är ändå värt att notera att våra privatlån har lägre ränta än dyra kreditkort eller smålån. Ju högre summa du behöver låna, desto mer lönsamt kommer ett lån med låg ränta att bli.

Vad används ett lån med låg ränta till?

Ansök om lån med låg ränta

Eftersom ett privatlån kan användas till kort och gott vad som helst, så har det även många användningsområden. Några av de vanligaste anledningarna till att folk tar ett lån med låg ränta är oväntade utgifter, refinansiering av skulder samt renovering.

Oväntade utgifter

Idag har de flesta ett kreditkort liggandes i plånboken som kan användas för att finansiera ett köp av ny tvättmaskin. Om du emellertid inte har möjlighet att återbetala beloppet med en gång, kan ett köp på kredit snabbt bli onödigt dyrt. Ett lån med låg ränta via Axo Finans har lägre ränta än dyra kreditkort.

Hos oss får du även låneerbjudande från flera av de bästa långivarna i Sverige och Skandinavien. Vi erbjuder lån på upp till 600 000 kronor, oberoende av vad pengarna ska användas till.

Samla gamla lån och krediter

Om du redan har dragit på dig en dyr kreditkortsskuld, eller andra smålån, kan det vara en bra idé att samla dem i ett lån med låg ränta. Det är välkänt att kreditkort kommer med skyhöga räntor om lånet inte skulle betalas tillbaka inom den räntefria perioden. Du kan därmed spara tusentals kronor varje månad på att samla flera sådana lån i ett samlat lån med låg ränta.

Renovering

Ska du sälja bostaden, men behöver höja värdet? För att få ut så mycket som möjligt av en bostadsförsäljning är det ofta små justeringar som ska göras, men de små renoveringsprojekten kostar snabbt mer pengar än man har där och då. Många väljer att ta ett lån med låg ränta för att få bostaden färdigställd, och sedan få tillbaka pengarna vid försäljningen.

Samtidigt kan det även uppstå renoveringsbehov trots att du inte ska flytta. Våtrum, såsom kök och badrum, har kortare levnadstid och kräver då och då en uppdatering. Detta är även dyra rum att renovera, då de kräver dyra material och professionell hjälp. Att renovera badrummet kan snabbt kosta över 100 000 kronor.

Vad kostar ett lån med låg ränta?

Sök lån med låg ränta hos {$constants->constant['numberofbanks']} långivare

Om du har behov av att låna pengar, så vill du troligtvis ha marknadens bästa ränta. Tack vare våra samarbetspartners har vi möjlighet att erbjuda dig just det: En av marknadens lägsta räntor. Samtidigt är inte räntan på lån fast.

Varje ansökan behandlas individuellt och räntan sätts utifrån den individuella ansökan och personens betalningshistorik.

Den slutliga räntan sätts därför först när långivarna behandlat din ansökan. Månadsbeloppet blir då en kombination av denna samt önskad lånesumma och avbetalningstid.

Varför välja Axo Finans?

Jämför lån med låg ränta

Du får flera fördelar genom att välja Axo Finans när du ska ansöka om lån med låg ränta. Du behöver bara skicka in en ansökan och därmed sparar du mycket tid. Vi tar nämligen på oss jobbet med att jämföra lån åt dig. Dessutom får du det bästa erbjudandet från flera av landets största och bästa banker och långivare. Det betyder att du får ett lån med låg ränta.

Det låneerbjudande du får är ej bindande och har en giltighet på 30 dagar.

Axo Finans regleras av Finansinspektionen. Det innebär bland annat att vi inte får ta emot ersättning från andra än våra partners och måste ha tydliga avtal med alla långivare vi samarbetar med. För dig som kund betyder det att alla våra tjänster är gratis.

Genom att jämföra långivare åt dig, och låta dem konkurrera om vem som ska få dig som kund, skapar vi bättre konkurrens på marknaden. Därmed får våra låntagare de bästa lånevillkoren i förhållande till deras ekonomiska utgångspunkt.

Behöver du ett lån med låg ränta? Skicka in en ej bindande ansökan idag, så jämför vi våra banker och långivare åt dig.

Lån med låg ränta - Vanliga frågor


Genom att låna pengar utan säkerhet så behöver du inte ställa upp med någon säkerhet, som exempelvis bostaden vid ett bolån. Det innebär att pengarna kan användas till det du själv vill.

Axo Finans samarbetar med flera av Skandinaviens bästa långivare och kan därför erbjuda lån med låg ränta från 5 000 till 600 000 kronor, utan krav på säkerhet eller pant. Om du vill veta hur mycket du kan låna via oss, kan du använda dig av vår lånekalkylator.

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda lån med låg ränta, till en nominell ränta från 2,95 %. Räntan är individuell och bestäms utifrån din ekonomiska situation. Således kan inte den slutliga räntan presenteras innan banken har behandlat din ansökan.

Den nominella räntan är lånets grundränta och den bestäms av varje enskild bank. Den effektiva räntan är den nominella räntan plus alla avgifter som är knutna till lånet. För att hitta ett lån med låg ränta är det den effektiva räntan du bör jämföra.

Vi erbjuder lån med låg ränta med en avbetalningstid på 1–20 år. Du kan givetvis när som helst betala in mer än den fasta månadskostnad, eller betala av hela lånet, utan extra kostnader.

Om du använder dig av BankID för att signera låneavtalet kommer pengarna finnas på ditt konto inom 1-3 arbetsdagar.

Axo Finans är en låneförmedlare som förmedlar privatlån samt refinansiering av kreditkortsskulder och smålån. När du ansöker om privatlån via oss, ser vi till att din ansökan blir presenterad för flera banker och långivare. Detta är viktigt då räntan hela tiden varierar, både från dag till dag, men även från långivare till långivare. Att jämföra flera långivare är en förutsättning för att få ett lån med låg ränta, och det är just det vi på Axo Finans gör för dig.

Axo Finans finns idag representerade i Sverige och Norge.

Banker och långivare som behandlar din ansökan


Brocc logo
Credento logo
Euroloan logo
Frogtail logo
Komplett Bank SE logo
preserveAspectRatio="xMidYMid" > Konsument kredit logo
Lån&Spar Bank logo
Moank logo
Nordax Bank logo
Nordnet logo
Marginalen Bank logo
Avida logo
preserveAspectRatio="xMidYMid" > Bank Norwegian logo
Re:member logo
Wasa Kredit logo
TF Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Thorn PrivatFinans logo
Resurs Bank logo
Svea logo